-
پاسخ : فرانتورک چی شد ؟
آقای پارسیان کسانی هستند که پولشون رو میخوان آقا جان تمدید نمیخوام ! هزینه رو برگشت بزنید !
فعلا هزینه کسانی که پولشون رو میخوان لطف کنید واریز کنید !! اینقدر هم نندازین عقب!!!
از دادن هزینه فرار میکنید و هرگز هم جواب نمیدید ! جواب ایمیلم هم نمیدید !
هزینه رو کسانی هستند که لازم دارند اما شما انگار نه انگار !.
-
آقای پارسیان بهتر است اگر خبر جدیدی دارید بزارید و یا مطرح کنید
-
اره چرا ديگه ازشون خبري نيست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هميشه پاسخگو بود اما الان چند وقته انگار ما داريم واسه ديوار حرف ميزنيم
حتما ميبينه اما جواب نميدن
چند روز پيش هم سايت ايشون هک شد الان هم که ........ من ميخوام دامنه منتقل کنم بد جور گيرم پنل دامين هم دست شرکته بايد اونا منتقل کنند اونا هم هه هه هه ...............
خدا بخير کنه اخرشو
-
اعتبارات افراد و دیگران در حال منقضی شدن است
و اگر امروز خبری نشود . دوشنه هفته دیگه هم خبری نخواهد شد و نیازمند آخرین گفتگو دیتا سنتر هستم . وگرنه ان الله راجعون بشم بهتر است
-
منقضی شدن رو خیلی وقته که بیخیال شدم و سرور گرفتم منتقل کردم !!!
اما هزینه ای که ریختم تمدید شه هنوز به من برگشت داده نشده ! و همان روز که ریختم گفتند سرور جدیدی میدم ندادند بعدش گفتم آقا ما چیکار کنیم گفتند شماره کارت بدید دادم که بریزند ایشون گفتند شنبه واریز میشه بعد دوشنبه بعد هم نمیدونم ایشالله که منظورشون هست !!!!
لطفا هزینه واریزی رو بریزید آقای پارسیان ! لطف کنید سریعتر
-
دلتون خوش 46 صفحه اومده جلو یک هفته بیشتر سر کارید وامروز و فردا میکنید. دنبال چی میگردید
-
من که در صفحه 45 نگا کنيد شکايت کردم حالا يا به جايي ميرسه يا نه ولي حداقل کاري کردم
-
:55:
دوستان دلم نیومد کاری نکنم این آقا پول همتونو خورده یه آبم روش من که میگم یورو هکی اینام همش داستانه (اطمینان ندارم حدس ) کسایی که خیلی ضرر کردن این آدرس آقای پارسیانه :d
من وقتشو ندارم پولیم که ازم رفته چیزی نیست که پیشو بگیرم دوستانی که ساکن مشهد هستید آدرس ایشون تینه برید پولاتونو بگیرید ، صفت و شلی که میگفتم اینه فرانتورک خداشو شکر کنه من فول تایم پرم
آدرس محل کار آقای پارسیان : احمد آباد ، خیابان بابک ، نبش بابک 11 ، پلاک 29
-
هرکی مشهده پوله منم گرفت 70 به 30 :d
-
بابا خورد که خورد نوش جونش ...گناه داره اذیتش نکنید ...به بنده خدا استرس وارد نکنید میره ازتون شکایت میکنه ها!=))
(یکی ازم 500 تومن کلاه برداری اینترنتی کرد از طریق فتا به جای نرسیدیم از طریق اشنا بانکی ادرسشا گرفتم رفتم زدمش بد شکایت کرد فزداش 2 میلیون دیه براش بریدند بد تازه افتادیم دسو پاش دمت گرم اقای کلاه بردار ..کلاهمونا نخاسیم جان عزیزت رضایت بده ;)8-}