هرکیه خیلی پیگیره!!
ما درگاه دوم زدیم چون یکی در میون به درگاه وصل نمیشه سر این دیداس ها
که چی بشه اخه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
هرکیه خیلی پیگیره!!
ما درگاه دوم زدیم چون یکی در میون به درگاه وصل نمیشه سر این دیداس ها
که چی بشه اخه؟
من از درگاه های پرداخت زیادی برای فروشگاه شارژم استفاده کردم. بهترین و کاملترین درگاه پرداخت که تا حالا استفاده کردم سیباپال هست واقعا ازش راضی هستم . پشتیبانی سریع و درگاه اختصاصی و کمترین کارمزد در بین درگاه های دیگر و خیلی مزایای دیگر که واقعا من رو تا الان راضی نگه داشته . همینجا به مدیریت درگاه پرداخت سیباپال خسته نباشید میگم و ازشون تشکر میکنم. امیدوارم که سیباپال همیشه پابرجا بمونه و مطمئنم که خواهد ماند.
خیلی فعالیت خوبی دارند
واقعا عالی بود
تو کل این درگاه هایی که باهاشون کار کردم کلا سیباپال و جهان پی هستند که تخصصی کار میکنند
همیشه پاینده باشید
پرداخت مهمان قرار نیست باز شود ؟
از سیبا پال بسیار متشکرم
اول چند تا سوال دارم بعد یک سری پیشنهاد برای بهبود سیستم بهتون ارائه میدم
در چند صفحه پیش گفتید باید لیست ها 40 تایی بشن تا برای دریافت درگاه اختصاصی ارسال بشن ، میخواستم ببینم کی این ظرفیت پر میشه چون من مدتیه درخواست درگاه اختصاصی دادم
اگر در طول استفاده از درگاه اختصاصی سایت شما دوباره به خاطر حملات ddos یا مشکلات دیگه داون باشه درگاه عمل نخواهد کرد ؟
هزینه ارسال پیامک ها از سرویس شما چقدره ؟
چند تا پیشنهاد :
در صفحه کاربری در قسمت 10 تراکنش اخر ، در صورت طولانی بودن مشخصات استایل به هم میریزه لطفا یکم استایل دهی این قسمت رو ویرایش و محدودیت هایی برای فیلد ها بزارید و بقیش هاید بشه
ایمیل هایی که بعد از تراکنش موفق میاد اصلا استایل خوبی نداره خواهشا یکم مرتب ترش کنید یا اینکه این قابلیت رو به سبستم اضافه کنید تا پذیرنده خودش بتونه ایمیل ها رو در قالب صفحه html ویرایش کنه یه چیزی مثل قسمت پیامک ها
کلا به نظرم رابط کاربری سایت نیاز به بازسازی هایی داره تا جذاب تر بشه
در ضمن وجود یه کانال تلگرام برای اطلاع رسانی فکر کنم لازم باشه و به گمانم بهتر باشه آدرس شرکت رو هم در سایتتون درج کنید برای اعتبار بیشتر ف من جایی پیدا نکردم
پشتیبانیتون هم واقعا عالیه و از این بابت تشکر میکنم و امیدوارم همیشه پابرجا باشید
@SibaPal
با سلام
مدیر محترم سیباپال
سایت شما لود نمی شود، مدتی هست به خاطر مشکلات شما کاسبی عده زیاده روی هوا هست
حداقل کاری که برای شما قابل انجام هست و انتظار ما نیز هست اطلاع رسانی در این تاپیک به کاربران میباشد
سایت که نیست، هیچ شماره تماسی نیست، شما هم که اینجا هستید اما در تاپیک شرکتی نمیکنید
چرا؟
متاسفانه درگاهشون عیر فعال هست