پاسخ : نظر شما در مورد سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی ؟
جناب mahdizade
چنین مشکلی گزارش یا مشاهده نشده است لطفا درخواست را به بخش فنی ارسال فرمایید تا بررسی شود
سپاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
با سلام
با توجه به انجام تراکنش و برداشت های مختلف درحساب کاربری ,امکان حذف هیچ اطلاعاتی وجود ندارد
- - - Updated - - -
درست نیست از نظرم کاربری که هیچ فعالیتی دیگر نداره مسدود هست شما میگید امکانش نیست امکانش باید باشه چون کاربر دوست نداره اطلاعاتش اونجا باشه وقتی فعال نیست تا زمانی فعال بود بله اما وقتی نیست ...
در ضمن شما چرا دست به درگاه مسدود کردنتون انقدر ملس هست خیلی کاربناتون را مسدود میکنید از جمله ماله برادرم ما تو این 5 ساله کاریمون تالا درگامون مسدود نشده فقط در شرکت شما این اتفاق افتاد و خیلی دیدم شما مسدود کردید اما شرکت های دیگه انقدر مسدودی ندارند شاید در حد انگشت شمار دارند ... خیلی راضی بودیم ما از شما اما اصلا همچین انتظاری نداشتیم نمیدونم رو ترس این کارو میکنید یا موارد دیگه نمیدونم هوشمندانه در ایمیل های قلابی خوب عمل نمیکنید ماله ما یک کاربری دشمنی داشت به شما گفت شما هم بستید به همین راحتی و به همین پر امنیتی شده جریان دی اکتیو کردن یاهو توسط گزارش و ایپی های مختلف قلابی که یاهو میلیون ها به دلیل نا امنی دی اکتیو میکرد ماله شمام شده مثله این ها ...بائیده از شما. با تشکر
حتما خلافت سنگين بوده كه مسدودت كردن مگر نه جهان پي الكي مسدود نمي كنه حتما وي پي ان...فروختي ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdizade
يك مشكلي كه جهان پي داره اين هست كه صفحه انتقال به درگاه بانكش مشكل داره و تو مرورگر هايي مثل اپراميني موبايل ساپورت نميشه
مثلا من وارد درگاه بانك كه مي شم و از انجام تراكنش منصرف مي شم و روي بازگشت كليك مي كنم مي نويسه
در حال بازگشت به وبسایت فروشنده
لطفا صبر كنيد...
اما روي همين صفحه مي مونه و انتقال داده نميشه
با مرورگر اپرا ميني موبايل تست كردم
اگر داخل صفحه انتقال به بانك يك دكمه گذاشته بشه كه مثلا اگر بعد از 5 ثانيه به درگاه بانك متصل نشديد...روي اين دكمه كليك كنيد خوب ميشه
درخواست شما از طرف بخش فنی انجام شد :)
- - - Updated - - -
به اطلاع می رساند
اطلاعات درج شده در پست اول آپدیت گردید.
به نظر من بهترین سیستم هست
جایره هم که میدن :d
خیلی ممنون از کارکنان جهان پی
سلام، به نظر من مشکلی که هستش صفحه ای که بعد از پرداخت مشتریان باز میشه باید روش کار بشه
و کاربران بتونند صفحه را ویرایش کنند و نوشته ای در اون صفحه درج کنند
همه مشتریان جهان پی که فروشگاه ندارند ... تو صفحه که باز میشه به صورت پیش فرض نوشتید بازگشت به فروشگاه !!
هیچ روشی برای تسویه حساب بدون کارمزد (کارمزد صفر ) وجود نداره ؟
مثلا مثل زرین پال که انتقال به زرین کارتش بدون کارمزد هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aliarkhodi
هیچ روشی برای تسویه حساب بدون کارمزد (کارمزد صفر ) وجود نداره ؟
طبق پست اول"
*خواهشمندیم فقط نظرات و پیشنهادات خود را در مورد سرویس جهان پی اعلام کرده و از سایر سرویس دهنده اسمی برده نشود
خیر
این از سیاست های شرکت هست که کارمزد رایگان ندارند.
بلاخره درآمدشون از همین کارمزد ها درمیاد!
تازه جهان پی قرعه کشی هم میزاره همین قرعه کشی آیفون 6 :)
جهان پی دوست داریم :)
درورد به ادمین جهان پی
تایید میشن وبسیار کارشون درست هست
فقط جدیدا بانک ملت و سامان دارن
درگاه بانک ملی اقتصاد پارسیان از کار افتاده ایا واسه همه همینطوره یا از من فقط اینطورهست ؟
جهان پی بهترین سیستم
پشتیبانی عالی و تسویه حساب زود
بهترینه به دید من تو ایران
امکانات ویژه ای هم داره که جهان پی رو از بقیه سیستم ها متمایز میکنه
یکی از مواردی که تو جهان پی برام خیلی جالب بود رتبه فروش در جهان پیه که باعث میشه کاربر میل به رقابت تو فروشش نسبت به بقیه کاربرا داشته باشه