پاسخ : فروش ویژه vps - vds رم 512 9900 تومان - آمریکا - فرانسه - آلمان - پورت 1گیگ
من حدود 20 روز هست که از سرور فرانسه vps گرفتم پینگ با سرور 90% طول روز زیر 170 هست سرعت دانلود سرور تا حالا زیر 20 مگ نیومده جز 20 دقیقه روز اول تا حالا قطعی نداشتم عالی هست همه چی(وظیفه بود بگم)
سوال:قبل از اتمام دوره واسم ایمیل میاد که تمدید کنم؟
پاسخ : فروش ویژه vps - vds رم 512 9900 تومان - آمریکا - فرانسه - آلمان - پورت 1گیگ
سلام
متاسفانه مثل اینکه سایت دچار مشکل هست اگه می شه id یاهو برای مشاوره پ.خ کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pouya7525
سلام
متاسفانه مثل اینکه سایت دچار مشکل هست اگه می شه id یاهو برای مشاوره پ.خ کنید.
سلام
سابت زیر فشار apache بود که مشکل برطرف شد
میتونید تیکت بدید
یابا من تماس بگیرید
09111957985
دوستان بنده چند ماهی میشه از فرانسه ازشون سرویس دارم
از این تاریخ 16/05/2012
تو این چند وقت مشکل خاصی نداشت سرور ام اونم یک بار که کانفیگ بعضی نرمافراز ها بود که با ریلود او اس حل شد
چند روز پیش یک لینک تو انجمن دیدم و گذاشتم دانلود کنه این نتیجه هست
http://up.vatandownload.com/images/7...yh3nk4zigt.jpg
من که فعلا راضی هستم
الان خوشبختانه سرور فرانسه سرعت خوبی داره و پینگش هم خوبه و در حدود ۱۸۰ هست. ولی متأسفانه معمولاً از هر ۴ پینگ، ۱ پینگش لاست میشه. کسی علت رو میدونه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miladkiaei
الان خوشبختانه سرور فرانسه سرعت خوبی داره و پینگش هم خوبه و در حدود ۱۸۰ هست. ولی متأسفانه معمولاً از هر ۴ پینگ، ۱ پینگش لاست میشه. کسی علت رو میدونه؟
مشکل مخابراتی هست دوست عزیز
تعدادی سفارش ها تحویل داده شد ( سفارش هایی که دیرکرد داشتند)
سلام برای سرورهای فرانسه شما هم این مشکل به وجود اومده???????شما از طرف ایران سرور خریدین یا خیرفاجعه ای برای هاستینگ ایرانچون اینطور که بوش میاد برای بعضی از کاربرای انجنم این اتفاق افتاده میخواستم بدونم برای سرورهای فرانسه شما هم این اتفاق میافته ؟؟
اره منم یکی هستم البته المان هستم
دوستان لطفا تاپیک رو اسپم نکنید ممنون
----------------
دوستان تمایل دارید کدوم یکی از سرور هامون رو ۲۵٪ در تخفیف بزاریم برای ماه اول؟
چون میخوااهیم هر هفته یکی از لوکیشن هارو ماه اول ۲۵٪ تخفیف بدیم
نظر دوستان مهمه و تایین میکنه کدوم رو تخفیف بدیم برای ان هفته