پاسخ : Hetzner.de فروش ویژه سرورهای هتزنر(بدون پرداخت هزینه ستاپ)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmadreza1372
جناب موسوی ممنون می شم جواب تیکت بدید
ایشون بیش از یک روز هست که جوابی به من هم ندادن
با نهایت احترام بنده تایپیک توی بخش انتقاد میزنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
ایشون بیش از یک روز هست که جوابی به من هم ندادن
با نهایت احترام بنده تایپیک توی بخش انتقاد میزنم
به نظر من صبر کنید بهتره با این کار به جایی نمی رسیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmadreza1372
به نظر من صبر کنید بهتره با این کار به جایی نمی رسیم
دوست عزیز بنده سرور خریدم الان هر 24 ساعت یک بار دان میشه هر بار بعد از 24 ساعت میان درست میکنن
آقای موسوی قضیه چیه چرا جواب نمیدید گوشی چرا خاموشه ! ما چیکار کنیم تمدید کنیم . نکنیم . شما جمع کردی رفتی . هستی
عجب اشتباهی کردیم از شما سرویس گرفتیم
با اینکه پشتیبانی ایشون خوب بود و مشکلی هم نداشت و اتفاقان تو تاپیک از ایشون تشکر هم کرده بودم چند روز پیش یکدفعه یکی از سرور ها به دلیل پورت اسکن :)) بسته شد . هر چقدر تیکت و اس ام اس و زنگ زدم به جایی نرسیدم . بعد 48 ساعت دان تایم درست شد . جالب اینجاس اصلا رو سرور برنامه ای یا کاری نکردم فقط اکانتینگ که ایشون بستند :x
دوستان عزیز بنده یه تایپیک توی بخش انتقاد زدم واسه خدمات ایشون اگه تایید شد ممنون میشم دوستان اونجا پست هاشون رو بزارن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
دوستان عزیز بنده یه تایپیک توی بخش انتقاد زدم واسه خدمات ایشون اگه تایید شد ممنون میشم دوستان اونجا پست هاشون رو بزارن
:62:
تاپیک انتقادی واسه شمما سرور میشه ؟ یا رضایت مشتری میشه ؟ یا باعث میشه کاری از پیش ببری ؟ دلت خوشه ها بشین دعا کن برگرده جواب بده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tizparvaz
:62:
تاپیک انتقادی واسه شمما سرور میشه ؟ یا رضایت مشتری میشه ؟ یا باعث میشه کاری از پیش ببری ؟ دلت خوشه ها بشین دعا کن برگرده جواب بده
واسه من هیچکدوم از اینایی که شما گفتید نمیشه دعا که نمیکنم چون ابروم خیلی بیشتر از اینا رفته ولی حداقل با این کار 2 نفر دیگم ازشون سرور نمیگرن تا به وضع ما دچار بشن
آقا ما که یه هفتست با ایشون آشنا شدیم و یه سرور گرفتیم واقعا پشتیبانیشون نسبت به کسای دیگه ایی که باشون کار کردم فوق العاده ضعیفه !!!
آنلاین هستن داخل انجمن و .. ولی عجیبه جواب تیکت ها رو فوق العاده دیر میدن یا اصلا جواب نمیدن !!!