-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
آقا شایان قصد جسارت ندارم ولی بهتون پیشنهاد میکنم با این حجم زیاد مشتریانتون حتما یه همکاری که بتونه کمکتون کنه پیدا کنید تا از کیفیت پشتیبانی کم نشه و به جاش قیمتای سروراتون رو کمی بالا ببرید که خرج همکارتون هم دربیاد اینطوری خیلی بهتره،من که ترجیح میدم کمی بیشتر هزینه کنم ولی پشتیبانی بهتری داشته باشم
-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
دوستان
تا الان خیلی خواستم با ارامش جوابتون رو بدم
ولی با پست دادنتون اینجا درمورد مشکلتون فقط و فقط باعث میشید دیرتر بهتیکت رسیدگی کنم
سرورتون هر مشکلی داره فقط و فقط از سایت حل میشه
وی پی استون دان هست؟ تیکت بدید 24 ساعته رفع میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rasool22
5 روزه سرور گرفتم هی قطع و وصل میشه الانم دارم از یه شرکت دیگه سرور میگرم اینقدر دیقه به دیقه قطع و وصل شد 50 درصد مشتریهام پریدن.عجب شکری خوردم سرور گرفتم از فارس
مشکل از وی پی استون هست
هروقت تیکت کنید مشکل برطرف میشه
سرور سایت خودمون هم روی این سرور های انگلیس هست اگر مانیتور کنید قطعی نداره
مشکلتون رو از سایت پیگیر باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soheilk310
آقا شایان قصد جسارت ندارم ولی بهتون پیشنهاد میکنم با این حجم زیاد مشتریانتون حتما یه همکاری که بتونه کمکتون کنه پیدا کنید تا از کیفیت پشتیبانی کم نشه و به جاش قیمتای سروراتون رو کمی بالا ببرید که خرج همکارتون هم دربیاد اینطوری خیلی بهتره،من که ترجیح میدم کمی بیشتر هزینه کنم ولی پشتیبانی بهتری داشته باشم
کارمند اورده بودم
ولی روز های اول خوب جواب میداد
10روز اخیر روزی 10تا تیکت هم جواب نداد
دوست عزیز هیچکی مثل خودم نمیتونه مشکل حل کنه
-
سرویس من 48 ساعت تحویل داده نشده
این رنج ای پی سرور 176.227.212 قبلیم
فقط بگید اطلاعات موجود هست یا پاک شده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tak2media
سرویس من 48 ساعت تحویل داده نشده
این رنج ای پی سرور 176.227.212 قبلیم
فقط بگید اطلاعات موجود هست یا پاک شده
اسمتون توی سایت چی هست؟
-
-
سرعت پاسخ به تیکتها بسیار پایین است! معمولا 1-2 روز طول میکشد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
سرویس یوزر سعیید تحویل داده شد
عزیز من نون بربری که سفارش ندادی وی پی اس سفارش دادی
نصب و اماده سارزی لینوکس فقط نیم ساعت طول میکشه
بعد اون نصب سیپنل که 2ساعت ظول میکشه
امروزم روز جمعه هست خیر سرمون صبح یک لحظه رفتیم بیرون
باقی یوزر ها هم هر مشکلی دارند
تیکت یا تماس بگیرد
تا 2اسل دیگه هم اینجا پشتیبانی بخواهید رسیدگی نمیشه
جناب علی هیچ فایلی از سرور شما پاک نشده لطفا دروغ نگید
پست هاتون گزارش شد
اولا سرور ما سی پنل نمیخواد و دایرکت ادمینه که خودمون نصب میکنیم سری قبل هم خودمون نصب کردیم
دوما میگین که نصب لینوکس 30 دقیقه طول میکشه الان 5 روزه که تیکت زدیم و منتظریم
سوما اگر میتونید سرور با فایل ها تحویل بدین ما خوشحال میشیم ولی خودتون تو تیکت اعلام کردین
در صورت ریلود فایل ها از بین میره
در مورد گزارش پست هم اگر میگید که واقعیت رو نگفتم میخواین تیکت ها رو کپی کنم
البته نگاه به پست های که از صبح تا الان ارسال شده بکنید می فهمید واقعیت پشتیبانی ضعیف شماست
من اهل نون آجر کردن نیستم ولی صبرم حدی داره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ALI-US
اولا سرور ما سی پنل نمیخواد و دایرکت ادمینه که خودمون نصب میکنیم سری قبل هم خودمون نصب کردیم
دوما میگین که نصب لینوکس 30 دقیقه طول میکشه الان 5 روزه که تیکت زدیم و منتظریم
سوما اگر میتونید سرور با فایل ها تحویل بدین ما خوشحال میشیم ولی خودتون تو تیکت اعلام کردین
در صورت ریلود فایل ها از بین میره
در مورد گزارش پست هم اگر میگید که واقعیت رو نگفتم میخواین تیکت ها رو کپی کنم
البته نگاه به پست های که از صبح تا الان ارسال شده بکنید می فهمید واقعیت پشتیبانی ضعیف شماست
من اهل نون آجر کردن نیستم ولی صبرم حدی داره
جواب های بالا رو اصلا با شما نبودم با یوزر سعیید بود
جواب شما اخر از همه هست
میدونم پشتیبانی ضعیف هست ولی من تا 48 ساعت اینده نمیتونم بهتر از این ساپورت بدم
خوب ریلود فایل ها پاک میشه
میتونید تو تیکتبگید به فایل هانیاز داردی
میتونید کنسول بگیرید و خودتون مشکل رو بررسی کنید
به هرحال هر سوال و مشکلی تو تیکت حل میشه
-
سلام
من برای سایتم که مربوط به فیلم هست احتیاج به 2 ترابایت فضا دارم تا فایل ها رو بتونم لیچ ، نگهداری و برای دانلود در اختیار کاربران بزارم
سرور باید چه مشخصاتی داشته باشه ؟
چقدر هزینه باید پرداخت کنم ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nicet3c
سلام
من برای سایتم که مربوط به فیلم هست احتیاج به 2 ترابایت فضا دارم تا فایل ها رو بتونم لیچ ، نگهداری و برای دانلود در اختیار کاربران بزارم
سرور باید چه مشخصاتی داشته باشه ؟
چقدر هزینه باید پرداخت کنم ؟
سلام
رم 2گیگ دارم با 2ترابایت هارد میتونم بهتون ماهانه 140 تومن تقدیم کنم 3ماهه پرداخت کنید ماهیی 110 تومن حساب میشه
موفق باشید
-
ممنون از پاسخگویی سریع شما
مشکلی با لیچ ندارد ؟
پهنای باند نامحدود است ؟
در صورت خرید یکساله هزینه ها چقدر کاهش می یابد ؟
ببخشید زیاد سوال می کنم ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nicet3c
ممنون از پاسخگویی سریع شما
مشکلی با لیچ ندارد ؟
پهنای باند نامحدود است ؟
در صورت خرید یکساله هزینه ها چقدر کاهش می یابد ؟
ببخشید زیاد سوال می کنم ...
نهمشکلی نداره
بهتون 2گیگاهرتز سی پی یو میدیم همون قدر میتونید استفاده کنید
متاسفانه بیشتر از 3ماهه سرویس نمیفروشم چون هیچ چیز مشخص نیست توی ایران
بله کاملا نامحدود هست
-
اقای شایان واقعا از دستون خسته شدم من تا چند ساعت دیگه تحمل می کنم که می شه یک چیزی حدود 12 روز پول گرفتن شما و ندادن سرور بودن مشکل و در صورت حل نشدن مشکل از تاپیک شکایات این قضیه را پیگیری می کنم .
-
دوستان یکم به شایان وقت بدید که با آرامش مشکل یکی یکی همه رو رفع کنه ، من با اینکه سایتم از بین رفته و خیلی ناراحت شدم ولی خودمو یه دقیقه جای شایان گذاشتم که الان چه فشاره تیکتی روش هست، نظرم عوض شد. من روزی 6 تا تیکت تو هاستینگ رایگام جواب میدم 1 روز سر درد دارم از دست مردم چه برسه به این حجم تیکت ، حمایت کردن از شایان هم سودی برای من نداره چون یک سایت داشتم که پاک شد، دوستان 24 ساعت اینجا مطلب قرار ندید همه مشکلات حل میشه...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
baranblog
دوستان یکم به شایان وقت بدید که با آرامش مشکل یکی یکی همه رو رفع کنه ، من با اینکه سایت ایران موزیکم از بین رفته و خیلی ناراحت شدم ولی خودمو یه دقیقه جای شایان گذاشتم که الان چه فشاره تیکتی روش هست، نظرم عوض شد. من روزی 6 تا تیکت تو هاستینگ رایگام جواب میدم 1 روز سر درد دارم از دست مردم چه برسه به این حجم تیکت ، حمایت کردن از شایان هم سودی برای من نداره چون یک سایت داشتم که پاک شد، دوستان 24 ساعت اینجا مطلب قرار ندید همه مشکلات حل میشه...
اون دیگه مشکل ما نیست نمی تونه پول مردم را اینجوری نگیره حداقل اگه همین الان پول ما پس بدن بدون درنگ دیگه مزاحمشون نمی شیم شما یکی 45 تومان ازت بگیره 12 روز سرور درست نده چی کار می کنی به هر کدام از اپلودر های سایتم گفتم گفتن نمی شه توش حتی فولدر باز کرد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dj-big
اون دیگه مشکل ما نیست نمی تونه پول مردم را اینجوری نگیره حداقل اگه همین الان پول ما پس بدن بدون درنگ دیگه مزاحمشون نمی شیم شما یکی 45 تومان ازت بگیره 12 روز سرور درست نده چی کار می کنی به هر کدام از اپلودر های سایتم گفتم گفتن نمی شه توش حتی فولدر باز کرد.
تا وقتی از تیکت پیگیر نباشید مشکلتون حل نمیشه
-
فقط میتونم بگم ایکاش سرویس نگرفته بودیم !
-
دوستان شما بگید من با این اقا چی کار کنم سرورشون مشکل داره بعد هم اگه اعتراضی باشه اینجوری تهدید می کنن واقعا من چی کار کنم ؟!
http://s1.moviefa.eu/images/wfgflchw0l4cbrhu5r6q.png
-
بله بین کسایی که توی سایت پیگیر میشند با کسایی که توی این سایت پیگیر هستند همیشه فرقی هست عزیزم
چون مثل شما وقت من رو نمیگریند اینجا
یکبار توضیح میدم بهش میفهمه
و منتظر حل مشکل میمونه
عزیزم شما روزی 10000 تا هم اینجا پست بدی برای من فرقی ندراه
به هرحال مشکلت از سایت حل میشه
-
از این به بعد دوستانی که توی سایت پیگیر هستند هزینه نصب مجدد و خدمات این چنینی رایگان هست براشون
و کسانی کهتوی انجمن پیگیر مشکلشون باشند اخر از همه تیکتشون رو جواب میدم و هزینه میگیرم ازشون
چون کاربر های صبوری دارم که منتظر حل مشکلشون از مسیر درست هستند
ویراش جدید :
در ضمن از این به بعد کسانی کهمشکلی دارند اینجا پست پشتیبانی بدند ماه اینده تمدید سرویشون بسته میشه
خسته شدم انقدر توضیح دادم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NA3R
فقط میتونم بگم ایکاش سرویس نگرفته بودیم !
لطف کنید اسپم ندید و مشکلی دارید توی سایت پیگیر باشید
اصلا از من سرویس دارید؟
-
برادر ، چه سایتی ؟ چه ساپورتی ؟ چه تیکتی ...کیفیت خدمات بد نیست ولی پشتیبانی اصلا نمیکنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NA3R
برادر ، چه سایتی ؟ چه ساپورتی ؟ چه تیکتی ...کیفیت خدمات بد نیست ولی پشتیبانی اصلا نمیکنید.
چه سایتی؟ پس از کجا خریدید؟ کجا پشتیبانی میخواهید که این حرف رو میزنید؟ بس کنید انقدر دروغ گفتن رو شورش رو در اوردین
-
:)))))) سوال نبود عزیز من. کنایه بود. Vpsfars !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NA3R
:)))))) سوال نبود عزیز من. کنایه بود. Vpsfars !
اسپم هاتون گزارش شد
-همین چیز ها توی پاسخ تیکت ها تاخیر ایجاد میکنه
-
سروری با هارد ssd بالا دارید ؟ بالای 50 گیگ
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
diges
سروری با هارد ssd بالا دارید ؟ بالای 50 گیگ
اس اس دی متاسفانه موجود ندارم
سرعت هارد بالا میخواهید از سرور های رم ۴گیگ استفاده کنید
وی پی اس های کمی روی این سرور ساخته میشه
-
این آقا شایان واقعا انسان بی مسولیتی است ، قرار بود سایت رو بک آپ شو ریستور کنه ، قبل از خرید گفت همه کارهاتونو انجام می دم . الان بعد 3 روز انجام نشده دیشب گفت تا آخر وقت حتما انجام می شه اما امروز دیدم که انجام نداده وقتی زنگ زدم بهش می گه دارم صبحانه می خورم بعدا زنگ بزن و بدون خدا حافظی تلفن قطع کرد که این خود نشان از فرهنگ غنی ایشون است .
دوستان اگر دنبال یک جایی هستید که سرویس معتبر بهتون بده و پشتیبانی داشته باشید بهتره از ایشون خرید نکنید چون واقعا مشتری مداری ایشون صفر است و خودش داره در دکان خودشو با برخورد اشتباه و بی مسولیتیش تخته می کنه .
من که واقعا پشیمونم به خاطر چندر قاض ارزونتر از جای غیر معتبر سرویس گرفتم .
البته من می تونم پولمو پس بگیرم ولی اون افرادی که نمی تونن واقعا در حقشون اجحاف می شه .
در ضمن آقا شایان اینو بدون که وظیفه ما هست که نوع سرویس دهی شما را به گوش ما بقی افراد برسونیم که اونها هم مثل ما دچار مشکل نشوند و الا نه با شما خصومت داریم نه قصد اذیت کردن شما را اگر می بینی این همه آدم به سرویست ایراد می گیرند بهتره بجای جبهه گرفتن به فکر اصلاح برخوردت با مردم باشی . اگر راه اندازی سرویس یک هفته زمان می بره بگو یک هفته نگو 1 ساعته که بعد نشی دروغگو .
اگر نمی تونی بک آپ ریستور کنی بگو نمی تونم . اگر این شغل را برای خودت انتخاب کردی بدون خیلی ها حتی نمی تونند تحمل کنند یک ساعت هم سرورشون بخوابه چه برسه به اینکه یک هفته جوابشونو نمی دی .
باید احساس مسولیت در قبال مردم داشته باشی و اخلاقیات را رعایت کنی . کار مردم را کار خودت ببینی و اینو بدون اگر سرویست خوب بود همین من و امثال من اینجا نظرات مثبتی نسبت به شما ارائه می کردیم اینجا افراد جز یک سرویس خوب و یک فردی که پایبند حرفش باشه و سریع به پرسش آنها پاسخ بده چیز دیگری نمی خواهند . امید وارم از این مشکلات درس بگیری و بفکر اصلاح نوع برخوردت با مردم باشی
و اینو بدون گفتن دروغ برای گرفتن قرارداد هنر نیست اسم اینو زرنگی خودت نگذار چون براحتی می شه پولو پس گرفت و من این موضوع را به شما ثابت می کنم .
-
یوزر سعید
سرویست تحویل داده شده
سی پنل نصب شده فقط مونده انتقالش که گفتم انجام میدم
در ضمن یکبار دیگه هم پشت تلفن توهین کنید باهاتون برخورد میکنم
سرویستون کمتر از 24 ساعت تحویل داده شد
و وقتی میگم برات منتقل میکنم یعنی انجام میدم
این کاری هست که وضیفه من نیست ولی براتون انجام میشه
در ضمن کلا از خرید شما 48 ساعت نمیگزره 1هفته رو از کجا اوردید؟!!
پستتون گزارش شد
-
سلام
من که دیگه بی خیال این سرور شدم رفتم از جای دیگه خریدم که هم شرکت هستن هم تیکت بزنی دو دقیقه بعد جواب میدن
ولی اینجا ما 4 روزه منتظریم سرور جدید رو تحویل بگیریم ولی هیچ خبری نیست . سرور رو هم تازه تمدید کرده بودم نمیدونم میشه پولو پس گرفت یا نه ولی اخلاقیش اینه که پس بده چون یکی دو روز مونده به تموم شدن شارژ ماه قبلی تمدیدش کردم فرداشم خراب شد و از ماه بعدی حتی یه ثانیه هم استفاده نکردم
کیفیت سرور هم تا قبل از این اتفاقات خیلی خوب بود ولی کیفیت بدون پشتیبانی ارزشی نداره.الانم علاوه بر اینکه تمام اطلاعات سرورمون پرید ساعتها هم معطل و چشم انتظار بودیم شاید پولمونم از بین بره.جدای از اینا معلوم نیست اگه سرور رو بدن دو روز دیگه باز قطع نشه و برای درست شدنش باز 4-5 روزی معطل نشیم
خلاصه بگم درسته سرور ها ارزونه ولی به نظرم به این همه دردسرش نمی ارزه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
heshi
سلام
من که دیگه بی خیال این سرور شدم رفتم از جای دیگه خریدم که هم شرکت هستن هم تیکت بزنی دو دقیقه بعد جواب میدن
ولی اینجا ما 4 روزه منتظریم سرور جدید رو تحویل بگیریم ولی هیچ خبری نیست . سرور رو هم تازه تمدید کرده بودم نمیدونم میشه پولو پس گرفت یا نه ولی اخلاقیش اینه که پس بده چون یکی دو روز مونده به تموم شدن شارژ ماه قبلی تمدیدش کردم فرداشم خراب شد و از ماه بعدی حتی یه ثانیه هم استفاده نکردم
کیفیت سرور هم تا قبل از این اتفاقات خیلی خوب بود ولی کیفیت بدون پشتیبانی ارزشی نداره.الانم علاوه بر اینکه تمام اطلاعات سرورمون پرید ساعتها هم معطل و چشم انتظار بودیم شاید پولمونم از بین بره.جدای از اینا معلوم نیست اگه سرور رو بدن دو روز دیگه باز قطع نشه و برای درست شدنش باز 4-5 روزی معطل نشیم
خلاصه بگم درسته سرور ها ارزونه ولی به نظرم به این همه دردسرش نمی ارزه
چندین بار گفتم مشتری هام رو توی فروش نمیشمناسم
به شما هم گفتم که عجله دارید اسمتون رو واسم پیغام خصوصی کنید ولی نکردید
امستون رو ارسال کنید سرویستون تحویل داده میشه و این چند روز قطعی هم اضافه میشه
-
به من که چنین چیزی نگفتی شاید یکی دیگه بوده.فقط همینو میدونم که نزدیک دو روزه تو تیکت گفتی چه سیستم عاملی میخای منم جواب دادم از اون موقع هم هنوز تحویل ندادی
قبلا عجله داشتم ولی دیگه ندارم چون تحویل هم بدی استفاده ای ازش نمیکنم.اگه میخای پولو پس بده نمیخای هم که هیچی.ما تا جایی که باید صبر میکردیم صبر کردیم البته اگه نیای به منم بگی تازه 24 ساعته سرور خریدی چه جوری 5 روزه معطلی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
heshi
به من که چنین چیزی نگفتی شاید یکی دیگه بوده.فقط همینو میدونم که نزدیک دو روزه تو تیکت گفتی چه سیستم عاملی میخای منم جواب دادم از اون موقع هم هنوز تحویل ندادی
قبلا عجله داشتم ولی دیگه ندارم چون تحویل هم بدی استفاده ای ازش نمیکنم.اگه میخای پولو پس بده نمیخای هم که هیچی.ما تا جایی که باید صبر میکردیم صبر کردیم البته اگه نیای به منم بگی تازه 24 ساعته سرور خریدی چه جوری 5 روزه معطلی
5روز نیست و 3روز هست کلا قطع شده سرور
اسمتون رو واسم پیغام خصوصی کنید سریستون تحویل داده میشه
بهموقع اطلاع میدادید هم منتقل میشدید هم این مشکلات رو نداشتید
به هرحال اگر سرویستاون رو میخواهید اسمتون رو واسم پیغام خصوصی کنید
اگر هم نمخواهید که هیچ خودتون پیگیر نیستید
تا حالا شده یکبار تماس بگیرید یا اس ام اس بدید؟
با اینکه چنیدن بار گفتم اگر توی سایت جواب نمیدیم تماس بگیرید ولی بازم خیلی ها همین کار هم انجام نمیدند
برگشت وجه ندارم فقط میتونم بهتون سروی س تحویل بدم
-
نمیدونم والا سرور من که از دوشنبه شب قطع شد
والا ما نفهمیدیم با کدوم ساز باید برقصیم اگه اینجا پیگیری کنیم کلی شاکی میشی میگی فقط از طریق سایت جواب میدم هرکی اینجا چیزی بگه 48 ساعت جوابشو نمیدم ما هم گفتیم چشم از سایت تیکت زدیم که اونم لطف کردی جواب ندادی بعدش میگی چرا اینجا چیزی نگفتی.تماس هم میگرفتم مطمئنم اتفاق خاصی نمیفتاد مثل اون بنده خداهای دیگه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
heshi
نمیدونم والا سرور من که از دوشنبه شب قطع شد
والا ما نفهمیدیم با کدوم ساز باید برقصیم اگه اینجا پیگیری کنیم کلی شاکی میشی میگی فقط از طریق سایت جواب میدم هرکی اینجا چیزی بگه 48 ساعت جوابشو نمیدم ما هم گفتیم چشم از سایت تیکت زدیم که اونم لطف کردی جواب ندادی بعدش میگی چرا اینجا چیزی نگفتی.تماس هم میگرفتم مطمئنم اتفاق خاصی نمیفتاد مثل اون بنده خداهای دیگه
سرویس بنده خدا های دیگه تحویل داده شده که الان اینجا پست نمیدند دوست عزیز وگرنه مثل شما شاکی بودند
اوکی سرویستون رو گزاشتم نصب
تیکتتون پاییین بود ندیدم اقای سعییدی
بهتون 15روز اضافه میشه و 100 گیگ هم هارد رایگان میزنم تا راضی باشید
-
اوه مشکلی پیش امده !!
اقا یه رسیدگی کنید به این سایتتون می خوام سفارش بدم از اون ۴ گیگ ها نمی شه !!!
سی پنل رایگان هم داری ؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rsp
اوه مشکلی پیش امده !!
اقا یه رسیدگی کنید به این سایتتون می خوام سفارش بدم از اون ۴ گیگ ها نمی شه !!!
سی پنل رایگان هم داری ؟؟
این سفارش در دسترس نیست زیرا موجودی نداریم پلن های دیگر رو سفارش بدید
براتون نصب میکنم و لایسنس تریال هست و 15 روزه
-
سرور منم تحویل بدید
شماره تیکت 217648