پاسخ : فروش ویژه vps - vds رم 512 9900 تومان - آمریکا - فرانسه - آلمان - پورت 1گیگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
koroosh_kabir
می تونید ترافیک رو نامحدود کنید؟ سرور امریکا
چقدر مصرف دارید؟
پاسخ : فروش ویژه vps - vds رم 512 9900 تومان - آمریکا - فرانسه - آلمان - پورت 1گیگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
koroosh_kabir
مصرف که والا: 10-12 تا کاربر هستند که از قند شکن باید استفاده کنند و دانلود خودم که فیلم های سه بعدی دانلود می کنم (هر فیلم 20-30 گیگ میشه). البته فکر نمیکنم کم بیاد. ولی میترسم 1درصد کم بیاد و یوزرها شاکی بشن.
مشکلی نیست
تا وقتی ترافیک روی سرور اصلی تموم نشه میتونید استفاده کنید
نقل قول:
1 سوال دیگه هم داشتم. تو سایتتون زدید: 1 ماهه 512 امریکا:13000تومان.3 ماهه رو زدید 54000 تومان. در صورتی که 3 تا 13000 تمان رو بدون تخفیف هم حساب کنید، میشه:39000 تومان. موضوع چیه؟
اشتباه سیستمی هست
اصلاح شد
سفارش های دیروز تحویل داده شد
میتونید از طریق سایتپیگیر باشید و از سرویس خود استفاده کنید
۱ سرور ovh خریدم. تا الان که خوب بوده.
قابل توجه کاربرانی که از ما سرویس دارند
پنل کنترل سرویس ها دوباره فعال شده و کسانی که نیاز به پنل داشته باشند میتونند تیکت بدند توی سایت تا براشون فعال بشه
با تشکر
-----------------
تمامی سرویس ها موجود هست و میتونید سفارش بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir.prs
رم 1 با هارد 1 چند ؟!
روی آلمان میتونم بدم ماهانه ۵۰ هرارتومان ( اگر منظورتون هارد ۱ ترابایت هست )
احساس می کنم پینگ سرور ovh فرانسه بالاست. اگه انگلیس بگیرم، بهتره یا نه؟ این مورد توی سریع جواب دادن cc***** خیلی مهمه و فعلاً که اذیت می کنه.
اگه سرور انگلیس چنین مشکلی نداره، لطفاً بگید.
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miladkiaei
احساس می کنم پینگ سرور ovh فرانسه بالاست. اگه انگلیس بگیرم، بهتره یا نه؟ این مورد توی سریع جواب دادن cc***** خیلی مهمه و فعلاً که اذیت می کنه.
اگه سرور انگلیس چنین مشکلی نداره، لطفاً بگید.
با تشکر
پینگ انگلیس نتوی بعضی شهر های ایران بالا هست و بعضی شهر ها هم زیر ۱۸۰ هست
توی همین تاپیک بگردید یکی از یوزر ها تست پینگ گزاشته
والا نمیتونم قل بدم کدوم سرور از همه بهتر هست کدوم مناسب هست
تعدادی از سفارش ها تحویل داده شد