پاسخ : هم اکنون سیبا پال ! کاملترین اسکریپت درگاه پرداخت الکترونیکی با امکانات جدید !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
benya344
با عرض سلام و احترام ؛
ما هم تعارف کارکرد خوب شما را شنیدیم.
بنده از شما درگاه پرداخت گرفتم ولی
مادامی که یک خرید انجام دادم . وارد درگاه پرداخت نمیشه برای پرداخت و وارد صفحه زیر میشه .
https://www.sibapal.com/pay?au=
تیکت ردم . جواب درست درمون نگرفتم متاسفانه .
من الان کلی فاکتور پرداخت نشده در بخش حساب داریخ ودم دارم. که متاسفانه خیلی بد هست.
================================================== ====================
لطفا ایمیل ثبت نامی خود را به صورت پیام خصوصی ارسال نمایید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
بنده در حال راه اندازی درگاه از طریق هستم
تیکت مورد نظر نیز ارسال شده و امیدوارم تمام موارد امشب تکمیل شود
لطفا ایمیل ثبت نامی خود را به صورت پیام خصوصی ارسال نمایید
پاسخ : هم اکنون سیبا پال ! کاملترین اسکریپت درگاه پرداخت الکترونیکی با امکانات جدید !
انصافا قوی ترین درگاه پرداخت
درگاه های دیگه فقط به ظاهرشون میرسیدن و گرافیک پنل رو آپدیت میکردن !(که الانم محتوا سایتشون برچیده شده کلا)
ولی مهم اون کارس که فعلا همه توش موندن ولی سیبا پال داره انجام میده برا ما
درخواست پرداخت میزنم به جرات بگم 5 دقیقا بعد واریز میشه
درگاه خوبیه من همیشه حمایت می کنم.
ولی یه مشکل در ماژول whmcs هست که وقتی وارد قسمت پرداخت می شود و گزینه انصراف می زنیم به صفحه سایت ما یا خودشون بر نمی گرده که بنویسه کنسل شد بجاش یه صفحه سفید باز می کنه
دوستان کسی راهی پیشنهاد بده.
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bahra
درگاه خوبیه من همیشه حمایت می کنم.
ولی یه مشکل در ماژول whmcs هست که وقتی وارد قسمت پرداخت می شود و گزینه انصراف می زنیم به صفحه سایت ما یا خودشون بر نمی گرده که بنویسه کنسل شد بجاش یه صفحه سفید باز می کنه
دوستان کسی راهی پیشنهاد بده.
سلام وقت بخیر
خدمت شما تست کنید.
با احترام آران برنامه نویس ماژول پرداخت whmcs
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid1991
سلام وقت بخیر
خدمت شما تست کنید.
با احترام آران برنامه نویس ماژول پرداخت whmcs
ممنون تست شد نتیجه:
کاربر در صورت سفارش کالا و مرحله آخر که پرداخت هست وارد شود به درگاه متصل نمی شود و بعد از 2 دقیقه به صفحه اصلی whmcsبر می گرده ولی بعد از قسمت صورتحساب ها وقتی پرداخت زده می شه و فاکتور میاد وصل می شه اگر مشکل حل بشه عالیه چون گزینه انصراف درست شده
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bahra
ممنون تست شد نتیجه:
کاربر در صورت سفارش کالا و مرحله آخر که پرداخت هست وارد شود به درگاه متصل نمی شود و بعد از 2 دقیقه به صفحه اصلی whmcsبر می گرده ولی بعد از قسمت صورتحساب ها وقتی پرداخت زده می شه و فاکتور میاد وصل می شه اگر مشکل حل بشه عالیه چون گزینه انصراف درست شده
سلام وقت بخیر
مشکل دو دقیقه طول کشیدن مربوط به اسکریپ میشه
(بهتره از نسخه های جدیدتر استفاده کنید و البته تست شده)
در مورد مشکل صورتحساب هم این نسخه رو تست کنید.
با احترام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid1991
سلام وقت بخیر
مشکل دو دقیقه طول کشیدن مربوط به اسکریپ میشه
(بهتره از نسخه های جدیدتر استفاده کنید و البته تست شده)
در مورد مشکل صورتحساب هم این نسخه رو تست کنید.
با احترام
درود یه مشکل دیگر هم هست لطفا بیایید تلگرام صحبت کنیم
سلام
بنده مدارک را وارد میکنم به صورت کامل.....برای چند ساعت درست هست....اما بعد از اون پیغام خطا میاد که مدارک ناقص است یا تایید نشده
تاحالا 3 بار اطلاعات رو به صورت کامل وارد کردم....ولی باز هم فقط برای چند ساعت درست هست و دوباره مثل اول!
درضمن این مطلب هم تیکت زدم...اما یک روز کامل گذشته هنوز جوابی داده نشده
حتی برای درگاه اختصاصی تیکت زدم باز هم جواب ندادن....
ایمیلم
bozorgmehr.ld@gmail.com
- - - Updated - - -
سلام
بنده مدارک را وارد میکنم به صورت کامل.....برای چند ساعت درست هست....اما بعد از اون پیغام خطا میاد که مدارک ناقص است یا تایید نشده
تاحالا 3 بار اطلاعات رو به صورت کامل وارد کردم....ولی باز هم فقط برای چند ساعت درست هست و دوباره مثل اول!
درضمن این مطلب هم تیکت زدم...اما یک روز کامل گذشته هنوز جوابی داده نشده
حتی برای درگاه اختصاصی تیکت زدم باز هم جواب ندادن....
ایمیلم
bozorgmehr.ld@gmail.com
سلام. امنیت کاربران در چه حدیه؟ برای ورود به پنل، چه فیـلترهایی کاربر میتونه تعیین کنه؟ (مثلاً جهان پی ورود 2 مرحلهای توسط sms گذاشته و رمز دوم گذاشته که هر دوش کار نمیکنه :| )
سلام
سیستم بسیار عالی
درخواست تسویه بنده هر وقت ثبت کردم خیلی با تاخیر که واریز شده باشه 5 دقیقه بعد تو حسابم بوده!!
پشتیبانی هم بسیار عالی مثل چت جوابتون رو میدن
حیف همچین سایتی که بسته یا ف.ی.لت.ر بشه واقعا !!
واقعا نسبت به سایت های معتبر(رقبا) خیلی بهتر عمل میکنن