پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
googoo1
من نصب که کردم
می خوام وارد پنل مدیریت شم می گه:نام کاربری یا کلمه عبور اشتباه است.
100بار هم نصب کردم و هی دیتابیس جدید ساختم بازم همینو می گه!!
مشکل چیه؟؟؟؟
یه کم سرچ کنید قبلا گفتم http://www.webhostingtalk.ir/f42/81445/
برید داخل
phpmyadmin
دیتابیس freer رو باز کنید . جدول config و بعد config_admin_password رو ویرایش کنید و این کد رو بجاش بنویسید
827ccb0eea8a706c4c34a16891f84e7b
وذخیره کنید . حالا پسورد شما 12345 شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mo_mohit1
یه کم سرچ کنید قبلا گفتم
http://www.webhostingtalk.ir/f42/81445/
برید داخل
phpmyadmin
دیتابیس freer رو باز کنید . جدول config و بعد config_admin_password رو ویرایش کنید و این کد رو بجاش بنویسید
827ccb0eea8a706c4c34a16891f84e7b
وذخیره کنید . حالا پسورد شما 12345 شده
سلام
هنگام نصب فریر برای کاربر ادمین یوزر و پسوردی طولانی استفاده نکنید ضمنا فقط حرف و رقم استفاده کنید . از علائم استفاده نکنید .
فکر کنم با این کار مشکلتون حل میشه
1 سوال فنی
چرا وقتی 2 بار روی دکمه پرداخت کلیک میکنیم و پرداخت میکنیم پول حساب ما میاد اما سرویس را تحویل نمیده چون که 2بار روش کلیک روی دکمه پرداخت شده
اما 1 بار که کلیک میشه روی دکمه پرداخت تکمیل میشه تحویل میده منظورم اینه که میشه این مشکلی که داره حتا کاربر اگر 2بار هم روش اشتباهی کلیک کرد بهش سرویس را تحویل بده ؟
در اتصال به بانک ارور زیر داده میشه کسی میدونه اشکال چیه؟
در اتصال به درگاه بانک ملت مشکلی به وجود آمد٬ لطفا از درگاه سایر بانکها استفاده نمایید. خطا: 421
سلام.
میخواستم بدونم نسخه جدید فریر دیگه شل نداره؟
البته فایل زیر رو نداره :
smarty_internal_smartytemplater.php
اگه یکی از دوستان فایل قدیمیشو داره (1.56 یا 1.57) که شل هم داشت بزاره تا با این فایل جدید مقایسه کنیم ببینیم نویسنده محترم فریر یه شل دیگه تازگیا نزاشته باشه توش.
سلام دوستان
من مبتدی هستم لطفا راهنمایی کنید.
برای فروش کد شارژ کدوم اسکریپ بهتره
اسکریپت Card Store یا فریر
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
بنده توی شرکت کارت اعتباری ایران کیش فعالیت میکنم شما میتونید به جای گرفتن درگاه غیر مستقیم به راحتی و رایگان درگاه مستقیم بگیرید که پول به صورت انی وارد حساب خودتون بشه بدون بلاکه شدن تا 24 ساعت
این شرکت همه ی خدمات پرداختی رو میده از جمله درگاه پرداخت مستقیم رایگان و دستگاه های پوز و ...
بانک هایی که این شرکت واسطه پشتیبانی میکنه 7 تا بانک هست که شخصا 3 تاش رو بهتون پیشنهاد میدم
بانک صادرات بانک تجارت بانک کار افرین
گرفتن درگاه هم کاملا رایگان هست فقط تنها هزینه گرفتن کپی قرار داد و همینطور اسکن گرفتن ازشون هست
دوستانی هم که درگاه میگیرن از تراکنش هاشون حتی یک ریال کم نمیشه
این شرکت به صورت رابط میتونه کار شما رو برای دریافت نماد جلو بندازه مثلا اگه دریافت نماد 1 ماه طول بکشه این شرکت 15 روزه براتون انجام میده چون ما خودمون پیگیر کار های درگاه هستیم ولی به شرطی که قبلش ثبت نام کرده باشید برای دریافت نماد اعتماد و کد پیگیری داشته باشید بعد از این که ثبت نام کردین ما درگاه رو به شما میدیم حالا دیگه مهم نیست اون نماد اعتماد یک ماه دیگه تایید بشه یا یک سال چون در اخر شما نماد رو میگیرید ما هم بهتون قبل از تایید نماد درگاه رو میدیم
دوستانی که مایل هستن به دریافت درگاه مستقیم و همین طور نماد اعتماد لطفا به من پیام بدن یا تماس بگیرن
09394524880
مسنجر : mostafa_barkhordari@yahoo.com
نسخه 1.58 منتشر شده که متاسفانه امکان ثبت محصول جدید نیست و مدام بعد از وارد کردن مشخصات هیچ محصولی ثبت نمیشه.
امکان تولید یک پیلاگین جدید؟!؟!؟!؟!؟!؟!
سلام دوستان
امکان پیاده سازی این سناریو در قالب یک پلاگین در freer وجود دارد, یا خیر ؟؟
متاسفانه امکان آپلود بر روی فروم با فرمت ورد نبود !!
دوستانی که تمایل به ساخت این پلاگین و قالبش رو دارن مبلغ و زمان رو پیغام بدن
از وقتی که صرف مطالعه و پاسخ می کنید سپاس گذارم.
با سلام
ضمن تشکر از عالیجناب
بنده نسخه 1.58 را نصب کردم وقتی میخواهم در بخش تنظیمات نام کاربری یا کلمه عبور را تغییر بدهم مینویسد نام کاربری و کلمه عبور اشتباه است هر کاری کردم نشد در هاست دیگری هم تست کردم
ناچارا نسخه 1.57 را نصب کردم همه چیش درسته اما بعد پرداخت انلاین محصولی نمایش داده نمیشه و فقط شماره شناسه و شماره پرداخت نشان داده میشود راهنمایی برای هر دومورد میخواهم ممنون