-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
یوزر مهدی چندین بار سوال کردید شما یا کسه دیگه توضیح دادم
سرویس ها 1هفته قبل سفارش داده شده بود و بعد 5روز به دستمون رسید
خیلی ها قبل داین شدن تیکت دادن و منتقل شدن
خیلی ها متوجه اطلاعیه شدن
شما هم که انقدر تهدید میکنید برید شکایت کنید
برید دادگاه شکایت کنید مشکلی ندارم
ما اطلاع داده بودیم ولی با این حال بازم قبول کردم اطلاع رسانی به موقع نبوده و خسارت دارم میدم اونم 10روز تا 2ماه
این گراف های تیکت هارو نگاه کنید :
http://upcity.ir/images2/41020662892684976313_thumb.jpg
جواب تیکت هم الکی نیست باید بپرسم تا بتونم سرویس رو تحویل بدم
یعنی پرسیدن نوع سیستم عامل الکی هست؟
به هرحال پشتیبانی من اینطوری هست و نمیتونم روزیبیشتر از 200 تاتیکت جواب بدم
گراف هم گزاشتم نگید دروغ میگید
سرویس خود شماهم تحویل داده شده
-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
سرعت سرورهای جدید فوق العاده افتضاح است
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
یوزر مهدی چندین بار سوال کردید شما یا کسه دیگه توضیح دادم
سرویس ها 1هفته قبل سفارش داده شده بود و بعد 5روز به دستمون رسید
خیلی ها قبل داین شدن تیکت دادن و منتقل شدن
خیلی ها متوجه اطلاعیه شدن
شما هم که انقدر تهدید میکنید برید شکایت کنید
برید دادگاه شکایت کنید مشکلی ندارم
ما اطلاع داده بودیم ولی با این حال بازم قبول کردم اطلاع رسانی به موقع نبوده و خسارت دارم میدم اونم 10روز تا 2ماه
این گراف های تیکت هارو نگاه کنید :
http://upcity.ir/images2/41020662892684976313_thumb.jpg
جواب تیکت هم الکی نیست باید بپرسم تا بتونم سرویس رو تحویل بدم
یعنی پرسیدن نوع سیستم عامل الکی هست؟
به هرحال پشتیبانی من اینطوری هست و نمیتونم روزیبیشتر از 200 تاتیکت جواب بدم
گراف هم گزاشتم نگید دروغ میگید
سرویس خود شماهم تحویل داده شده
شایان جان من میدونم که حجم تیکتها و .. زیاده. همه اینها بدلیل داشتن مشتریان زیاده..
خودت میدونی که سرویسهات هم ارزونتره و هم کیفیت خوبی داره..
حرفهای من جهت راهنمایی شما بوده . وگر نه در مورد اون قضیه سروی که 5 روز به تأخیر انداخته بودن و مقصر هم شما نبودید در جریان بودم. ولی باید این حق را نیز به مشتریا بدی که اونها هم کارشون گیره..
به منم از چند طرف فشار میارن منم مجبورم به شما فشار بیارم و با تهدیدهای الکی اعصاب شما را هم خورد کنم. (البته این با این حرفهایی که زدم یه جورایی هم خودم را نیز خالی کردم و اون فشاری که روم بوده را کمتر کردم! :دی)
بهرحال من از یکسال پیش مشتری شما بودم و خواهم هم بود. چون واقعا سرویسهاتون و قیمتهاتون عالیه. با این شرایط منم که سه ماه به سه ماه بخاطر آفرهایی که میدی تمدید میکنم.
امروز هم تمام پیشنهادات همین انجمن را چک کردم و هیچ سرویسی بهتر از شما را پیدا نکردم. درسته یه مواقعی یه کارهایی میکنی که به ضرر مشتری میشه ولی بعدش با یه سری کارها جبرانش میکنی .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
n_u
مشکلی توی سرعت نیست عزیزم حتی 1درصد هم افت سرعت نداره
مشکلی توی سرعت وی پی اس شما هست تیکت بدید چک میکنم ( البته بعید میدونم سرویس از من دشاته باشید )
-
اوکی اقای مهدی
ممنون از راهنمایی
لطفا بحث رو ادامه ندید
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
n_u
دوست عزیز لطفا منصف باشید
سرویس جدید فقط پورتش 10 نیست
وگرنه سرعتش برای پورت 1 در حد معقول هست
ما میایم اینجا اعتراض میکنیم فقط برای اینه که سرویسی که گرفتیم با سرویسی که 6 ماه قبل گرفتیم متفاوت هست
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nihash
دوست عزیز لطفا منصف باشید
سرویس جدید فقط پورتش 10 نیست
وگرنه سرعتش برای پورت 1 در حد معقول هست
ما میایم اینجا اعتراض میکنیم فقط برای اینه که سرویسی که گرفتیم با سرویسی که 6 ماه قبل گرفتیم متفاوت هست
موفق باشید
انتقادتون هم میتونید از سایت پیگیر باشید
لطف کنید انجا پستی برای انتقاد و پشتیبانی ندید
انتقاد توی انجمن جا داره
پشتیبانی هم که از سایت هست
-
فقط میخواستم بگم که سرعت این سرور جدیده خیلی بهتر از قبله..
انشالا که سرعتش همیشه همینطوری باشه.
ممنون شایان جان.
-
سفارش بنده تحویل داده شد
انصافا اینبار از دفعه قبل بسیار سریع تر انجام شد
ممنونم :53:
-
من ازشون سرور دارم
کیفیت سرور خوب هست اما پشتبانیشون خوب نیست
چون فقط خودشون هستن
-
1 فایل پیوست
حساب طرفداری نیست ،اما خدایی من تیکت میدم در زمان معقول جواب میدن ! مثلا امروز یه تیکت زدم تقریبا 30 دقیقه ای جواب دادن !
فایل پیوست 13543
-
تعداد زیادی از سفارش ها + سرور های جایگزین تحویل داده شد
باقی هم روی نصب هست
سرور های رم 4گیگ هم امروز تحویل داده میشه
ممنون از همه چی
و بازم ببخشید بابت مشکلات
-
بی انصافی هست که بگیم سرعت سرور جدید ( uk ) افتضاحه
عالی نیست ولی هم سرعت پورت و هم سرعت هارد و قدرت پردازش خوبه و باتوجه به قیمت عالی هست ( البته من از مشکلات احتمالی سایر یوزرها اطلاعی ندارم ولی دارم از همین سرور جدید ( 512 مگ ) استفاده میکنم )
سپاس از مدیر عزیز
-
واسه من که 24 ساعت تیکت کردم هنوز جواب ندادی
-
-
اقا سرور من خاموش است تیکت دادم جواب ندادید
37.220.0.249
-
دوستان وقتی توی سایت جواب نمیدیم میتونید اس ام اس بدید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rasool22
مشکلی نداره اپاچی روی این سرور هست و بالا میاد
-
اقا این تیکت ما را هم جواب بده 1 هفته هست نمی تونم دست بزنم به وی پی اس !
-
من دیروز از آقا شایان یک سرور خریدم 4 گیگ انگلیس قرار بوده دیشب تحویل بده اما الان بعد از یک روز هنوز خبری نیست جواب پیامک هم سر بالا می دهند و فقط میگن تیکت بزنید همکاران جواب می دن اما منکه 3 تا تیکت زدم هنوز یک جواب هم نگرفتم . مشتری مداریشون تا اینجا که اصلا رضایت بخش نبوده و علی رغم سفارشاتی که بهشون کردم و قول دادن دیشب سرور تحویل بشه اما هیچ اقدامی صورت ندادن و حتی پاسخگو هم نیستن
-
به به این اقایون که دیگه تلفن هاشونم جواب نمی دن واقعا متاسفم که با این افراد به ظاهر معتمد کار کردم
بسیار بی مسولیت هستند حتی یک تیکت من را پاسخ ندادن
من سه ماهه خرید کردم 60 تومن پول دادم که فعلا رو هواست
واقعا آدم بره با یک شرکت معتبر قرارداد ببنده خیلی بهتره حتی اگر 3 برابر هم پول بده من واقعا پشیمونم با اینها کار کردم
-
تیکت دوروز پیش منم بی پاسخ مونده.
اینجا پست میدیم میگید از سایت پیگیر باشیم
تیکت میکنیم بعد یک روز فقط وضعیت تیکت رو تغییر میدید.
من هزینه 6 ماه رو دادم.1 روز درست نشد از این سرویس استفاده کنم.هزینه هم که پس نمیدید.
vps هم که همش پر اشکال هست.چی کار کنم من؟بعد یک ریبوت 10-15 دقیقه طول میکشه فقط ویندوز 2003 بالا بیاد.روی چه سروری به ما vps دادین؟
-
-
تو تیکت اعلام کردم که سیستم عامل ریلود کنید بعد از 5 روز جواب دادین چه سیستم عاملی نصب کنم
در صورتی که تو تیکت اعلام کرده بودم چه سیستم عاملی میخوام
باز سیستم عامل هم مشخص کردیم الان 3 روزه منتظریم نصب کنید و تو تیکت تحویل بدین ولی خبری ازتون نیست
15 روز از مدت خرید لایسنس کنترل ما الکی گذشت
این بود 99.9 درصد آپتایم20 درصد آپتایم هم نداشتین کل فایل هامون هم از بین رفت
اینم از وضع پشتیبانی تون
-
جناب Ali US چطوری فایل های شما از بین رفت من خیلی نگران شدم نکنه این بلا سر ما هم بیاد . می دونید تقصیر خود ما است که می خواهیم 2 زار کمتر پول بدیم به این شرکت ها پر و بال می دیم البته اینها که شرکت نیستند نه تعهدی نه احساس مسولیتی نه پشتیبانی
-
هیچ ارزانی بی دلیل نیست ...
-
سرویس یوزر سعیید تحویل داده شد
عزیز من نون بربری که سفارش ندادی وی پی اس سفارش دادی
نصب و اماده سارزی لینوکس فقط نیم ساعت طول میکشه
بعد اون نصب سیپنل که 2ساعت ظول میکشه
امروزم روز جمعه هست خیر سرمون صبح یک لحظه رفتیم بیرون
باقی یوزر ها هم هر مشکلی دارند
تیکت یا تماس بگیرد
تا 2اسل دیگه هم اینجا پشتیبانی بخواهید رسیدگی نمیشه
جناب علی هیچ فایلی از سرور شما پاک نشده لطفا دروغ نگید
پست هاتون گزارش شد
-
آقا شایان الان زحمت کشیدن و سرور را تحویل دادن در اینجا میزان رضایت خود را از سرعت سیستم و پشتیبانی ایشان به عرض خوانندگان می رسانم
-
اقا شایان این وی پی اس ما را هم تعویض کنید از تیکت هم 24 ساعت بیشتر گذاشته .
-
سلام
سرویس های آقا شایان به نسبت قیمت عالی هستن خدا ایشون رو نگه داره برا هاستینگ. من یادم نمیره همیشه که میخواستم از هاستینگ معمولی یا هاست دانلود معمولی بعلت فشار زیاد بر روی سرور اشتراکی تبدیل کنیم به ویپی اس چون هزینه ها به شدت بالا می رفت (تو ارتقا) سرویس های ایشون همیشه به من کمک کرده بعد ایشون هم تبدیل کردیم به اختصاصی.
ایمیل تغییر سرور هم برا من اومده بود با اینکه سرویس ندارم از ایشون ولی چک کرده بودم ایمیلو مبنی بر تغییر سرور. کسی که اسمش رو میزاره وبمستر حداقل روزی باید 10 بار ایمیلش رو چک کنه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peymankazemi
سلام
سرویس های آقا شایان به نسبت قیمت عالی هستن خدا ایشون رو نگه داره برا هاستینگ. من یادم نمیره همیشه که میخواستم از هاستینگ معمولی یا هاست دانلود معمولی بعلت فشار زیاد بر روی سرور اشتراکی تبدیل کنیم به ویپی اس چون هزینه ها به شدت بالا می رفت (تو ارتقا) سرویس های ایشون همیشه به من کمک کرده بعد ایشون هم تبدیل کردیم به اختصاصی.
ایمیل تغییر سرور هم برا من اومده بود با اینکه سرویس ندارم از ایشون ولی چک کرده بودم ایمیلو مبنی بر تغییر سرور. کسی که اسمش رو میزاره وبمستر حداقل روزی باید 10 بار ایمیلش رو چک کنه.
برای ما ایمیلی نمیاد جناب وبمستر.
لازم به توضیح هست که ایمیلهای بنده چه پای سیستم باشم چه نباشم هر 5 مین چک میشه درصورت دریافت ایمیل جدید بررسی میشه.
هنوز بعد چند ماه هیچ ایمیلی دریافت نکردم از سایت.
درمورد مشکل هم ظاهرأ یک سری از وی پی اس هارو انتفال دارن میدن.امیداریم مشکلمون حل بشه
-
ایمیل ها یکی در میون میاد نمیدونم چا
درحال رفع مشکل ایمیل هستیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peymankazemi
سلام
پرفسور سرور رو برای اینکه سیستم ایمیلش مشکل داشت عوض کردش ، ما روزی 500 بار چک میکنیم
شایان جان یه نگاه به تیکت ما هم بنداز اول از همه تیکت زدیم
-
آقا شایان لطفا تیکت منو جواب بدین 4 روزه منتظرم.
تیکت #329245
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
baranblog
پرفسور سرور رو برای اینکه سیستم ایمیلش مشکل داشت عوض کردش ، ما روزی 500 بار چک میکنیم
شایان جان یه نگاه به تیکت ما هم بنداز اول از همه تیکت زدیم
اسمتون روواسم پیغام خصوصی کنید
-
من میخواستم سفارش بدم ولی باتوجه به بازخوردای مشتریاتون واقعا جرأت نمیکنم!
حدود ساعت 12:30 تماس گرفتم جواب ندادین
لایوساپورت هم ندارین
یه آیدی یاهو گذاشتین توی تاپیک ولی از دیشب تا الآن که آنلاین نشده
من ترجیه میدم کمی بیشتر هزینه کنم ولی لایو ساپورت رو بگیرم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DreamBox
من میخواستم سفارش بدم ولی باتوجه به بازخوردای مشتریاتون واقعا جرأت نمیکنم!
حدود ساعت 12:30 تماس گرفتم جواب ندادین
لایوساپورت هم ندارین
یه آیدی یاهو گذاشتین توی تاپیک ولی از دیشب تا الآن که آنلاین نشده
من ترجیه میدم کمی بیشتر هزینه کنم ولی لایو ساپورت رو بگیرم.
کسی هم شمارو مجبور بهخرید نکرده دوست عزیز
جمعه ها صبح تمرین هستم برای همین تا 2ساعت 1-2 جواب نمیدم
تیکت ها انقدر زیاد هست یاهو کم میام
-
شماره تیکت پیامک شده، لطفا سفارش منم تحویل بدید، داره میره تو سومین روز.
اینجا هم شماره تیکت رو میزارم 217648
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arshiyan
شماره تیکت پیامک شده، لطفا سفارش منم تحویل بدید، داره میره تو سومین روز.
اینجا هم شماره تیکت رو میزارم 217648
خوبه شما رفتی تو 3 روز ما 10 روز هست 45 تومان دادیم 2 تا سرورمون کلا کار نمی کنه :دی
-
5 روزه سرور گرفتم هی قطع و وصل میشه الانم دارم از یه شرکت دیگه سرور میگرم اینقدر دیقه به دیقه قطع و وصل شد 50 درصد مشتریهام پریدن.عجب شکری خوردم سرور گرفتم از فارس