نظر شما در مورد سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
با سلام و احترام
لطفا به تعداد کاراکتر های هر پیامکی دقت فرمایید هزینه درج شده برای یک پیامک 69 کاراکتری می باشد و مسلما اگر تعداد کاراکترها بیش از 69 تا باشد 2*12 تومان محاسبه خواهد شد.
هزینه هر پیاکک 69 کاراکتری نیز طبق اطلاعیه سیستم 12 تومان می باشد
خب اون دو پیام فقط بخاطر چند کاراکتر(حرف) تبدیل به دو پیامک میشه که میتونید حذفشون کنید و در یه پیامک بفرستید .
میدونید در تعداد بالا چقدر برای کاربران بصرفه است.
بنده قبلا در پی لاین عضو بودم پیامک هاش کوتاه , مفهومی و کامل بود و همش در یه پیام برامون میومد.
لطفا یه تجدید نظر بفرمایید.
ممنون
پاسخ : نظر شما در مورد سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی ؟
جشنواره نوروزی شرکت تجارت الکترونیک جهان پی
با سلام و عرض خسته نباشید
جهان پی در جشنواره نوروزی که از 5/12/93 تا تاریخ 05/02/94 برگزار می شود از بین 26.000 کاربر به 5 نفر به قید قرعه و براساس شرایطی که متعاقبا اعلام خواهد شد 5 دستگاه iPhone 6 جایزه میدهد
اطلاعات تکمیلی بزودی در وب سایت جهان پی به نشانی اینترنتی www.jahanpay.com منتشر خواهد شد
جهت کسب اطلاعات بیشتر به حساب کاربری خود مراجعه و نسبت به تکمیل مدارک و نصب درگاه پرداخت در وب سایت خود اقدام فرمایید.
جهان پی لحظات خوب و خوشی برای شما آرزو میکند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
جشنواره نوروزی شرکت تجارت الکترونیک جهان پی
با سلام و عرض خسته نباشید
جهان پی در جشنواره نوروزی که از 5/12/93 تا تاریخ 05/02/94 برگزار می شود از بین 26.000 کاربر به 5 نفر به قید قرعه و براساس شرایطی که متعاقبا اعلام خواهد شد 5 دستگاه iPhone 6 جایزه میدهد
اطلاعات تکمیلی بزودی در وب سایت جهان پی به نشانی اینترنتی www.jahanpay.com منتشر خواهد شد
جهت کسب اطلاعات بیشتر به حساب کاربری خود مراجعه و نسبت به تکمیل مدارک و نصب درگاه پرداخت در وب سایت خود اقدام فرمایید.
جهان پی لحظات خوب و خوشی برای شما آرزو میکند
بسبار عالی
جهان پی حرف نداره!
من از یکی از درگاه های دیگر استفاده کردم و به مشکل خوردم دوباره تصمیم گرفتم از جهان پی استفاده کنم
موفق باشید
خوبه،اما من به شخصا اصلا راضی نیستم پشتیبانی مناسبی ندارن مشکل خوب رفع نمیکنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wikiphp
خوبه،اما من به شخصا اصلا راضی نیستم پشتیبانی مناسبی ندارن مشکل خوب رفع نمیکنن
مشخص است مواردی که در حیطه بستر پرداخت باشد رفع خواهد شد و سایر موارد از جمله موارد و مشکلات فنی وب سایت کاربر و... برعهده شرکت نیست :)
با سلام خدمت Jahan Pay Co
یک سوال : چرا وقتی درگاه کاربران را مسدود میکنید و دیگر نمیتواند کار کند کامل از دیتابیس پاک نمیکنید شاید کاربر دوست نداشته باشد وقتی کار نمیکند لزومی نداره مدارک یا چیز نصفه نیمه ای ثبت باشه ... با تشکر
با سلام
سایت کامل و خوبی است
تنها موردی که وجود دارد در سایت کارمزد درگاه اختصاصی 1 تا 1.5 زده شده در برخی جاها نیز 1.5 فقط ذکر شده ، برای بنده روشن نبود که 1 هست یا 1.5 و اگر متغیر است در چه صورت 1 میباشد
با احترام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
با سلام خدمت
Jahan Pay Co
یک سوال : چرا وقتی درگاه کاربران را مسدود میکنید و دیگر نمیتواند کار کند کامل از دیتابیس پاک نمیکنید شاید کاربر دوست نداشته باشد وقتی کار نمیکند لزومی نداره مدارک یا چیز نصفه نیمه ای ثبت باشه ... با تشکر
با سلام
با توجه به انجام تراکنش و برداشت های مختلف درحساب کاربری ,امکان حذف هیچ اطلاعاتی وجود ندارد
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen1aria
با سلام
سایت کامل و خوبی است
تنها موردی که وجود دارد در سایت کارمزد درگاه اختصاصی 1 تا 1.5 زده شده در برخی جاها نیز 1.5 فقط ذکر شده ، برای بنده روشن نبود که 1 هست یا 1.5 و اگر متغیر است در چه صورت 1 میباشد
با احترام
طبق شرایط کارمزد اصلی 1.5 می باشد و برای برخی کاربران 1 یا پایین تر از آن ست می شود.
با سلام
با توجه به انجام تراکنش و برداشت های مختلف درحساب کاربری ,امکان حذف هیچ اطلاعاتی وجود ندارد
- - - Updated - - -
درست نیست از نظرم کاربری که هیچ فعالیتی دیگر نداره مسدود هست شما میگید امکانش نیست امکانش باید باشه چون کاربر دوست نداره اطلاعاتش اونجا باشه وقتی فعال نیست تا زمانی فعال بود بله اما وقتی نیست ...
در ضمن شما چرا دست به درگاه مسدود کردنتون انقدر ملس هست خیلی کاربناتون را مسدود میکنید از جمله ماله برادرم ما تو این 5 ساله کاریمون تالا درگامون مسدود نشده فقط در شرکت شما این اتفاق افتاد و خیلی دیدم شما مسدود کردید اما شرکت های دیگه انقدر مسدودی ندارند شاید در حد انگشت شمار دارند ... خیلی راضی بودیم ما از شما اما اصلا همچین انتظاری نداشتیم نمیدونم رو ترس این کارو میکنید یا موارد دیگه نمیدونم هوشمندانه در ایمیل های قلابی خوب عمل نمیکنید ماله ما یک کاربری دشمنی داشت به شما گفت شما هم بستید به همین راحتی و به همین پر امنیتی شده جریان دی اکتیو کردن یاهو توسط گزارش و ایپی های مختلف قلابی که یاهو میلیون ها به دلیل نا امنی دی اکتیو میکرد ماله شمام شده مثله این ها ...بائیده از شما. با تشکر
[QUOTE=مینا-صیفی;1283212]با سلام
- - - Updated - - -
قرار نیست برای هر موضوعی بنده در فروم به صورت پابلیک مواردی را اعلام کنم حساب شما به دلایلی مسدود شده و امکان حذف هیچ اطلاعاتی وجود ندارد همان طور که حساب های بانکی فقط بسته می شود نه حذف!
چرا که شما تراکنش های برداشت و واریز داشته اید بحث مربوطه را ادامه ندهید .