پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور
جهنمو ضرر - لطفا باز کنید - من تیکت زدم تو کلون اگه میسر هست که از طریق خود سایتتون من سفارشو دریافت کنم
پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور
بچه ها این آقا که پشتیبانیش خوب شده !
خودشم میگه دیگه این مشکل پیش نمیاد !!!!!
من خیلی گشتم امروز ولی سروری پیدا نکردم که خیلی معتبر باشه !
مثلا تهران باشه - شماره تلفن ثابت داده باشه و آدرس داده باشه !!!!!!!
واقعا به سرور مجازی ها نمیشه اعتماد کرد !!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mac2
آی پی 192.208.189.196
رم 1 گیگ
هزینه 15 تومن
سرویس مورد نظر بازگشایی شد
می تونید استفاده بفرمایید
مقداری هم رم برای شما اضافه در نظر گرفته شد
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedmj
--
--مورد سرور بنده که سرور ایمیل انبوه قرار بوده تحویل بدید و نه کانفیگی انجام شده و سروری که آقای عبید در نظر دارند ایمیل انبوه ساپورت نمیکنه رو لطفا شفاف سازی کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirho3in
مورد سرور بنده که سرور ایمیل انبوه قرار بوده تحویل بدید و نه کانفیگی انجام شده و سروری که آقای عبید در نظر دارند ایمیل انبوه ساپورت نمیکنه رو لطفا شفاف سازی کنید
هزینه کانفیگ طبق پیام ارسالی برگشت داده میشه ولی در مورد تحویل سرور هیچ قصوری از بنده نبوده و بنده نمی تونم مسئولیت تحویل سرور رو بر عهده بگیرم و بر عهده اقای عبید هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
1. این سرویس که شما ارائه می دادید 15 هزار تومان اصلا ارزش نداشت
2.قضاوت و بزارید به عهده کاربران
این که ناگهانی سرور و برند و رها کردید جای بحث داره که تمام دوستان عزیز می تونن متوجه این موضوع بشن
کلون سرور هم برای خودتون
تکلیف کاربر ها مشخص شد بنده کاری به این برند ندارم
یا اینکه شما دو راه حل زیر و پیش ببرید
1. هزینه این تغییرات که 300 هزار تومان هست برگشت بزنید و همه چیز به حالت عادی برگرده و شما باشید و کاربران + هزینه سرور هم باید پرداخت بشه
2. بنده هیچ هزینه ای از شما نمی خوام 300 تومان و ندیده میگیرم و ازتون به عنوان بدهی های درج شده شکایت خواهد کرد
لطفا شفاف سازی کنید
بنده قبل از پرداخت هم عرض کنم با بانک تجارت در مورد تراکنش انجام شده صبحت کردم و فرمودن تا 48 ساعت قابل پیگیری هست
بنده همین فردا پیگیری خواهد کرد
موفق باشید
پ.خ شد
خوب خدارو شکر اینجا معلوم شد واقعا چه کسی تمام حرفاش دروغه آقای hamedmj این اطلاعات ما چی میشه شما نمیتونستید 24 قبل به کاربراتون اعلام کنید که گیر ادم شارلاتانی مثل این اقا نیوفتیم خوب شد همه چهره واقعی این آقا رو ببینن کسی که به زور اطلاعاتو گرو کشی میکنن در مقابل پول
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fardfard
خوب خدارو شکر اینجا معلوم شد واقعا چه کسی تمام حرفاش دروغه آقای
hamedmj این اطلاعات ما چی میشه شما نمیتونستید 24 قبل به کاربراتون اعلام کنید که گیر ادم شارلاتانی مثل این اقا نیوفتیم خوب شد همه چهره واقعی این آقا رو ببینن کسی که به زور اطلاعاتو گرو کشی میکنن در مقابل پول
جناب اقای عبید مرد بسیار شریفی هستند، به تک تک درخواست ها رسیدگی میکنن.
صبور باشید
آقا کدوم رسیدگی پستای منو بخونید متوجه میشد