اقای افشار چقدر طول میکشه درست شه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
اقای افشار چقدر طول میکشه درست شه؟
سلام گرامی
چقدر باید صبر کرد ؟ چقدر باید تیکت داد ؟ چقدر باید ایمیل داد ؟ پاسخ ضرر و زیان و بی اعتباری امثال ما رو شما می دید ؟
من نیازی به 2 سرور قبلی ندارم و بک آپ دارم .. لطفا 2 سرور جدید روی یک سرور دیگه تحویل بدید
پاسخ پیغام خصوصی که تو سایت دادید رو دادم ... ایمیل دادم ... تیکت دادم ... اس ام اس دادم ...
2 سرور جدید می خوام ...
آقای افشار هزینه خسارت این یک هفته رو کی میده؟
یا یه هفته رایگان به ماه بعد اضافه میشه به چه صورته؟ ما باید پول این یه هفته قطعی هاست هم بدیم؟
آقای افشار ببخشید ها این رو میگم کاربراتون فقط میخوان واقعیت رو بدونن ولی شما چند روزه نیستین جواب تیکت نمیدین جواب تلفن نمی دین اینجا جواب نمی دین انتظار هم دارین پشتتون بایستیم بگیم حتما کار دارن
داداش من، سایت من نو پاست و چند هفته تلاش کردم تا رتبه الکسا رو 29 هزار ایران برسونم و مدام برم پایین ولی حالا برگشته شده 38 و روز به روز میره اونطرف تر به نظرتون حالا میشه این ضرر رو جبران کرد نه نمیشه انتظار هم ندارم خوب بشه چون حتما برا شما هم جبران نمیشه اینم از این که شما رو درک کنم و چند تا چیز میز هست که نمیخوام اینجا بگم پیام خصوصی بهتون اعلام میکنم
یک هفته گذشت اما همچنان سرور روی هواست
سلام
لطفا نتیجه نهایی را اعلام نمائید. در صورتی که مشکل تا امروز قابل برطرف نمی باشد، یک سرور جدید ایجاد نمائید.
آآآآآرررررررههههه !
سری قبلی که سرور شما حدود 4-5 روز قطع بود ..سایت های من از بازدید روزانه حدود 40 هزار تا رسید به 2 هزار تا !
در انتها هم شما 2 روز اضافه کردید به فاکتور !( اونم بعد از این که تیکت زدم و 1-2 روز معطلی داشت ) حالا خودتون فرمولی که جبران ضرر کردید رو بفرمایید که ما هم مطلع بشیم !
یعنی دیتا سنتر اینقدر کند عمل میکنه؟