پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
ديروز آپ كردم انجام ندادي ديشب .. امروز هم كه هيچي .. فاكتور رو يادت باشه يه طوري تنظيم كنيم كه اين مشكلات توش گنجانده بشه .
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DownloadCenter
ديروز آپ كردم انجام ندادي ديشب .. امروز هم كه هيچي .. فاكتور رو يادت باشه يه طوري تنظيم كنيم كه اين مشكلات توش گنجانده بشه .
مشکلات فقط از طریق سایت رسیدیگی میشه
اینجا ب هیچ کدوم از درخواست هاتون رسیدگی نمیشه
لطفا این رو درک کنید - ساپورت نرم افزاری میخواهید فقط با صبر حل میشه چون درخواست های مهم تری هست
یک مورد هم برای بعضی از کاربر ها باید بگم:
از این به بعد اگر کسی برای یک مشکل 2تا یا بیشتر تیکت باز کنه 48 ساعت از سایت اخراج میشه
هرچی با ارامش خواستیم متوجه کنیم کسی متوجه نشد
مشکلات فقط از یک تیکت رسیدگی میشه
امیدوارم ناراحت نشید
سلام شایان جان.
آقا 5 تا رم 2 گیگ لازم دارم فعلا 2 تا میخوام 3 تای دیگه رو تا 10 15 روز دیگه میخوام .
موجودی دارین؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
techno2001
سلام شایان جان.
آقا 5 تا رم 2 گیگ لازم دارم فعلا 2 تا میخوام 3 تای دیگه رو تا 10 15 روز دیگه میخوام .
موجودی دارین؟
سلام
موجود دارم
تیکت کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
سلام
موجود دارم
تیکت کنید
تیکت زدم شایان جان.
سلام
در آینده هم هاست اشتراکی نمیاری؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
heshi
سلام
در آینده هم هاست اشتراکی نمیاری؟
در اینده میاریم
سلام , یه سرور انگلیس رم 2گیگ افر ویژه خریدم ازتون چقدر طول میکشه تا آماده بشه؟
user : ali.gatabi.72@ gmail. com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farsidc
سلام , یه سرور انگلیس رم 2گیگ افر ویژه خریدم ازتون چقدر طول میکشه تا آماده بشه؟
user : ali.gatabi.72@ gmail. com
همونطور که در پاسخ باقی کاربر خا گفتم اینجا به هیچ وجه پشتیبانی نیست
لطفا این رو درک کنید
از سایت - تماس با موبایل- اس ام اس پیگیر باشید
شب خوش