دیگه جدا هیچ طرفداری از این آدم نمی کنم
یک فرد تنبل بی مسئولیت رفته یک سایت زده کلی هم ادعا می کنه
به طور جواب تیکت دادن که درکاه ها کلا قطع هست
شاهکار کردی من فکر کردم توهم زدم و فقط مال من قطع هست
به جای این که جواب بدن شر میگن
نمایش نسخه قابل چاپ
قعطههههههه
اقا جدی اگه نمیخواین ادامه بدین چرا مردم رو سرکار میزارین !!!!!
takpardakht به فروشگاه های غیر مجاز هم سرویس می دن :)
Am!r پیام خصوصی پس ندیدی :ی
نمونه آدم دو رو
اینم متن پ.خ 1 ماه پیش قبل از نقل قول دوومی كه گذاشتی:نقل قول:
تحریم تک پرداخت
سلام دوست عزیز
تک پرداخت به نظرم خیلی جوگیر شده
راه حل تنبیه و بیدار کردن این عزیزان هم اینه که مشتری هاش رو از دست بده
همزمان به تک پرداخت یک درگاه دیگه بود که حتی قبل از تک پرداخت درگاه مستقیم میداد
ارائه درگاه پرداخت اختصاصی و واسطه با قابلیت مدیریت اطلاعات
درگاه مستقیم با نرخ 2.4 درصد
البته مشکل سیستمش اینه که یکی سایتش خیلی افتضاحه(مثل روزهای اول تک پرداخت)
یکی این که فقط بانک ملت داره که من تو صفحه آخر تاپیکش گفتم پارسیان و پاسارگاد بزنه
فکر می کنم اگر اکثریت استفاده کنندگان تک پرداخت برن سمت این درگاه خیلی زود تک پرداخت به زانو درمیاد و مجبوره با مشتری کنار بیاد
من خواستم در تک پرداخت عضو بشم هرچند تلاش کردم تایید ثبت نام به ایمیلم نیومد و تو همون صفحه عضویت هم موند ! و تصویر کیچا عوض میشد و ... انگار عضویت رو کلا بستن !
ای بابا کی درست میشه؟
چرا حسابهای بانکی متصل را تایید نمیکنید؟
امیر عزیز تجربه کار با کسی که خوب بیاد جلو بعد یوهو بره تو سربالایی شاید برات وجود نداشته اما شک ندارم تو همین انجمن شاهد بودی خیلی ها خوب کار کردن و بعد... بوم......!!!!!!!!!
من مشتری دهم این آقا بودم زمانی که کسی نمیدونست تک پرداخت یعنی چی
همون زمان هم به جرات می تونم بگم تک پرداخت رو در همین انجمن به 3 نفر پیشنهاد کردم و مشتری ایشون شدن
اولین درگیری بنده با ایشون سر کارمزدها بود که اگر چند صفحه به عقب برگردی کل پست های بنده و مدیریت تک پرداخت رو مطالعه بفرمایید متوجه میشید
دومین درگیری ما سر قطعی درگاه ها و افزایش کارمزد تا 5درصد بود که گفتم با این سیاست همون طوری که مشتری معرفی کردم تبلیغات منفی می کنم
دوست عزیز جناب
vistaperes اولین فردی بود که در مورد تبلیغات منفی مورد پ.خ قرار گرفت
منتهی امر به علت سن کم این عزیز اندکی صفحات اخیر رو مطالعه کنید متوجه نتیجه خواهید شد
بعد از این جریانات و صحبت های ما با مدیریت تک پرداخت کارمزد ما به 3درصد کاهش یافت و با پیگیری های خوبی که ازشون دیدم از رفتارم پشیمون شدم و افسوس خوردم چرا دیگران رو تخریب کردم با قضاوت عجولانه!
اما امروز مجدد بی توجهی و بی تعهدی شدید این عزیزان باعث ضرر به عده زیادی شده
شما که یک مدیر ارشد هستید و خیلی چیزها رو تو این انجمن دیدین انتظاری ازتون نمیره که از تعریف و اعتراض بعدش متعجب باشید
این آقا کارشون از ابتدا عالی بوده چندین بار هم با شما سر این جریان در تاپیک زرین پال و سیاست ها بحث کرده بودم اگر یادتون باشه که تک پرداخت با کار قوی که داره ارائه میده پیشتاز سرسخت زرین پال خواهد بود
به نظرتون تعجبی داره که یک دفعه روی سکه برگرده؟!!!!!
رفتار هر کدوم از ما تو این انجمن روی اعتبار و شخصیت خودمون و اطرافیانمون تاثیر گذاره
این که شما به عنوان یک مدیر ارشد این چنین نقل قول بفرمایید دیگران جای خود دارند!
رفتارتون به نظرم به خاطر سن بلوغ این چنین هست :)