پاسخ : هم اکنون سیبا پال ! کاملترین اسکریپت درگاه پرداخت الکترونیکی با امکانات جدید !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdi2525
من واقعا متاسفم واسه چنین درگاه واسطی که کاربران اجازه میده نرم افزار هک تلگرام (نرم افزاری کاملا مجرمانه و غیر قانونی) بفروشند.
بنده چند بار به درگاه پرداخت سیبا پال از بخش ارتباط با ما گفتم اما ترتیب اثر ندادند و مجور شدم به اطلاع پلیس فتا برسونم که در حال پیگیری هستند.
موفق باشید.
چاه مکن بهر کسی
اول خودت بعدا کسی
با هر دستی بدی از همون دست میگیری سنگ جلو کسی ننداز دوست عزیز
پاسخ : هم اکنون سیبا پال ! کاملترین اسکریپت درگاه پرداخت الکترونیکی با امکانات جدید !
مدیریت سیباپال پاسخ گو نیستند ؟ سایت از صبح برای همه مشکل دارد و باز نمی شود .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
مشکلی نداشت باس من نمیدونم چرا شما همش مشکل دارید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
سایت در دسترس می باشد
لطفا از طریق تیکت یل پیام خصوصی مشکل خود را بیان نمایید
سلام
واقعا بهترین درگاه هست و خوشحالم که از این درگاه برای سایتم استفاده میکنم!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdi2525
من واقعا متاسفم واسه چنین درگاه واسطی که کاربران اجازه میده نرم افزار هک تلگرام (نرم افزاری کاملا مجرمانه و غیر قانونی) بفروشند.
بنده چند بار به درگاه پرداخت سیبا پال از بخش ارتباط با ما گفتم اما ترتیب اثر ندادند و مجور شدم به اطلاع پلیس فتا برسونم که در حال پیگیری هستند.
موفق باشید.
دوست عزیزی که الان شدی اطلاع رسان پلیس فتا ، انگار یادتون رفته تا همین چن وقت پیش شما هم جزء دسته همین کاربرانی بودی که کارشون مجرمانه و غیر قانونیه برادر گرامی !! ادم خوب نیس گذشته اش رو فراموش کنه ، اونم یه گذشته طولانی در زمینه فروش فایل های هک، دانلود ***** شکن و فروش اموزش فیلم جنسی و سرشو عین کبک زیر برف کنه ... پس خواهشا جوری رفتار نکنید که به نظر برسه شما نعوذ بالله پیغمبرزاده هستی و بقیه نمیفهمن . با تشکر
شب ها فکر کنم کسی نیست سیباپال رو مانیتور کنه نه ؟ باز هم داون هست
http://r.h-t.co/en/6fd26090-bc01-e611-80c6-0003ff733473
ویرایش : دوباره آپ شد.
همکاران به صورت شبانه روزی فعال می باشند
حجم اتک بر روی سرور شرکت های پرداخت به تعداد و حجم بسیار بالا است
با عرض سلام و احترام ؛
ما هم تعارف کارکرد خوب شما را شنیدیم.
بنده از شما درگاه پرداخت گرفتم ولی
مادامی که یک خرید انجام دادم . وارد درگاه پرداخت نمیشه برای پرداخت و وارد صفحه زیر میشه .
https://www.sibapal.com/pay?au=
تیکت ردم . جواب درست درمون نگرفتم متاسفانه .
من الان کلی فاکتور پرداخت نشده در بخش حساب داریخ ودم دارم. که متاسفانه خیلی بد هست.
================================================== ====================
بنده در حال راه اندازی درگاه از طریق شما هستم
تیکت مورد نظر نیز ارسال شده و امیدوارم تمام موارد امشب تکمیل شود