دوستان کسی نتونسته تماسی بگیره ؟هیج راه چارهای برای دریافت پول نیست ؟؟؟ من الان ۹ روزه پولم واریز نشده ....
نمایش نسخه قابل چاپ
من درگاهاشو غیر فعال کردم ولی دیشب آخرین واریزی که داشتم به حسابم واریز شد!!
با سلام
حرف شما درست اما یک موضوع دیگه هم هست این که من ۳ تا درخواست داشتم که همه بالغ بالا بود ۲ تاش واریز شده و یکیش ۱۰ روزه که قرمز مونده و واریز نشده !!!!!!! یک مشکل رندم هست .... چیزی که خیلی مهم این که به نظر میاد - البته به نظر می یاد ! که این سایت کسی بالا سرش نیست به امان خدا داره کار میکنه - حالا کی گندش دربیاد معلوم نیست ..... ان موضوع خیلی خطرناک هیچکس پاسخگو نیست - ممنون میشم اگر کرج یا تهران هستین یک بررسی دقیق بفرمایید از حضور صاحبان این سایت و اطلاع رسانی گسترده ممنون
با سلام
کسی درگاه پرداخت پی پال و می تونه بگیره؟
من الان با هر سه شماره ای که ازشون داشتم تماس گرفتم جواب ندادن ...
من تا الان هیچ مشکلی نداشتم باهاشون و همه درخواست های واریزیم رو پرداخت کردن بجز دیشبی ...مبلغشم بالاس...امیدوارم که مشکلی پیش نیومده باشه
(هفته پیش که یکی از دوستان گفت مشکلی براش پیش اومده و پولشو واریز نکردن من پروفایل جناب ممیز عادل رو نگاه کردم یک هفته بود آنلاین نشده بود تو انجمن برای همین گفتم که اگر باشن حتما جواب میدن ولی امروز نگاه کردم دیدم که سه ساعت پیش آنلاین بودن ...
ازشون خواهش میکنم اگر مشکلی هم پیش اومده خواهشا پاسخگو باشن تا تکلیفمون رو بدونیم که باید چیکار کنیم ! )
چرا کسی پاسخگو نیست پس ؟
با اینکه جناب سپهر چند ساعت پیش آنلاین بوده....
دوستان در گاهاتونو غیر فعال کنید حتمن تا به سرنوشت من وبقیه دوستان دچار نشید
فایل پیوست 18633
ولا ما تا الان بابت واریزی ها مشکلی نداشتیم .
ولی پاسخگویی به شدت کاهش یافته.
و با این نظرات از درگاه دیگری استفاده خواهیم کرد.
مبلغ 1میلیون و 240هزار تومان باید برای ما واریز کنن ولی هنوز واریز نکردن ...
دوستانی که درگاهشون رو غیرفعال کردن لطفا بگن از کجا درگاه گرفتن تا ما هم فعلا انتقال بدیم تا زمانی که بیان و پاسخگوی کاربرانشون باشن
درگاه پرداخت پی پال عالیه
کارمزد 2 درصذ است تعداد واریز روزیانه خوبی دارد
جهان پی 1 درصد است
من همیشه برام این سوال پیش امد
درگاه متصل چی کار می کنن وقتی شاپرک اجرا شد؟
جلوگیری از پول شویی واریز وجه 4 تا 10 روز؟
فکر میکنم برای همینه پول دوستان واریز نشده.
درود
با توجه به مشخص نبودن وضعیت شرکت " یگانه دانه پیشرو " و مشکلاتی که در تسویه حساب برای کاربران ایجاد کرده اند و عدم پاسخگویی مدیریت سایت پیشنهاد میشود تا روشن شدن وضعیت سایت و شرکت و شفاف سازی توسط مدیریت سایت , کاربران درگاه خود را غیر فعال کنند
در صورت عدم جوابگویی تا ۴۸ ساعت دیگر با یوزر ایشان در انجمن برخورد خواهد شد و کاربران میتوانند از طریق مراجع مربوطه موضوع را پیگیری کنند.
در تایپیک هیچ پستی ارسال نشود!
چی شد پس هیچ خبری نیست؟؟؟48 ساعت گذشته :( ما چند روزه درخواست واریز وجه دادیم ولی برامون واریز نشده هنوز :( هیچ کسی هم پشتیبانی نمیکنه که بدونیم مشکل چیه :(
به دلیل عدم شفاف سازی مدیریت سایت و ارائه توضیحات در خصوص عدم تسویه حساب برخی کاربران اکانت ایشان در انجمن مسدود شد.
کاربران از طریق مراجع قانونی پیگیر باشند و از ارسال پست در این مورد خودداری نمایند.