سلام
ببخشیدشما مثل زرینپال کارت ارائه نمی دید؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
ببخشیدشما مثل زرینپال کارت ارائه نمی دید؟
سلام
وجود کارت چندان مزیتی نداره اگه دسترسی آسان به ایجاد و تغییر رمز دوم براتون مهم باشه، برای کاربرانی که در شهرستان ها هستن و گاها برخی از بانک های رسمی نیز شعبه ای در آنجا ندارند!
(البته بدون کارمزد بودن مزیت ویژه ای است روی این کارت ها، حال تا زمانی که دریافت نکردن کارمزد حذف نشود.)
خدماتی که یه درگاه واسط باید انجام بده رو صحیح انجام بدن و تراکنش ها نیز زمان کوتاهی واریز شن کافی است. که در جهان پی نیز انجام میشه.
سلام
وقت بخیر
در سایت فرهاد اکسچنج از این درگاه استفاده کردیم ظاهرا درگاه مناسب و ایده آلی بود
از پدید اورندگان تشکر لازم میشود
با سپاس
در تسویه حساب خودکار این 500 تومان در هر بار تراکنش کسر می شود؟
کارمزد ها چطور هست و ایا علاوه بر کارمزد 500 تومن هم برای کارت به کارت کسر می کنید؟
سلام .
بنده به شخصه واقعا تویه این دو سالی که از جهان پی استفاده کردم بسیار راضی بودم ، هم از لحاظ کارمزد و هم از لحاظ های تسویه حساب های منظم و سریع و امانت داری و پشنیبانی خوبشون جزو بهترین ها هستن .
اما متاسفانه یه ایراد بسیار ناامید کننده برای من این بود که بنده از سیستم اپن کارت استفاده میکنم با آپدیت ورژن فروشگاه ساز اپن کارتم دیگه نتونستم از این درگاه استفاده کنم چون ماژول پرداختی که خود جهان پی ارائه داده رویه این ورژن (نسخه 1.5.6.4 ) اپن کارتمچ نمیشه و موقع اتصال به درگاه گیر میکنه یا ارور میده ، این مشکل من تنها نیست ، مشکل نفرات زیادی هست ، با کمی سرچ تویه گوگل متوجه میشید .در راستای همین مشکل تیکتی ارسال کردم ، که با این جواب مواجه شدم :
بنده مجبور به گرفتن درگاه پرداخت با هزار دنگ و فنگ از زرین پال شدم که دیگه مشکل تسویه حساب ندارم با زرین پال ، اما اصلا از خدماتشون راضی نیستم و واقعا جهان پی رو ترجیح میدم .نقل قول:
سلام کاربر گرامی
شما قبل از بروزرسانی هر برنامه ای باید از هماهنگ بودن پلاگین های خود با آن نسخه اطلاعات کسب کنید
پیشنهاد می کنم یا دوباره از نسخه ی قدیمی تر که با پلاگین سازگاری دارد استفاده کنید و یا اینکه از یک برنامه نویس کمک بگیرید
با تشکر از تماس شما
-------------------------
S.Yeganeh
شاید خیلی ها همین مشکل بنده رو داشتن و مجبور شدن که جهان پی رو کنار بزارن .
از دوستان و دست اندر کاران جهان پی این خواهش رو دارم پیگیر این مشکل بشن .
با تشکر
سلام
یه پیشنهاد برای سامانه پیامکی جهان پی داشتم:
پیامی که برای تراکنش جدید میاد میتونه مفیدتر و کاربردی تر از این باشه ( لطفا حتما کدتراکنش رو در پیامک اضافه کنید جون خیلی نیازه ) ، به عنوان نمونه دقیقا پیام تراکنش جدید که از طرف جهان پی برایمان میاد در زیر میارم:
"تراکنشی موفق با مشخصات زیر انجام شد. مبلغ 20000 تومان 30-09-1393 08:30 شرکت تجارت الکترونيک جهان پي "
به شکل زیر اصلاح کنید:
"خریدی 20000 تومانی با شماره تراکنش 123456 انجام شد. 30-09-93 08:30 jahanpay.com"
بقیه پیامک ها هم به این نحو اصلاح کنید لطفا!
اگه امکاناتی برای ارسال پیامک دلخواه برای مشتریان اضافه کنید خیلی خوب میشه
بازم ممنون از جهان پی