پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ramtin895
خدارو شکر گره از کار من باز شد ! ممنونم !
هارد دوم شماهم که فرمودید نیست افزوده شد
بنده فعال کردم هارد
انشالله تا زمان تمدید هزینه ای نیاز نیست پرداخت بفرمایید
اگر هم قصد انتقا داشته باشید به منظور اینکه حجم اطلاعات شما بیش از 40 گیگ هست به شما 4 روز فرصت داده خواهد شد
از فردا صبح
موفق باشید
پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
هارد دوم شما نیست افزوده شد
بنده فعال کردم هارد
انشالله تا زمان تمدید هزینه ای نیاز نیست پرداخت بفرمایید
اگر هم قصد انتقا داشته باشید به منظور اینکه حجم اطلاعات شما بیش از 40 گیگ هست به شما 4 روز فرصت داده خواهد شد
از فردا صبح
موفق باشید
منظورتون از انتقال چیه؟ واسه چی باید انتقال بدم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ramtin895
منظورتون از انتقال چیه؟ واسه چی باید انتقال بدم؟
تمام کاربران عزیز این اختیار و دارن که اگر از جای دیگری مایل هستند سرویس تهیه کنن
نسبت به انتقال اطلاعات اقدام بفرمایند
دوستان از طریق اس ام اس هم می تونن با بنده در ارتباط باشن
هرچند آقای reza* با ارسال مداوم تنظیمات ایرانسل قصد داشتن خط من و بمب بارون کنن که بنده نتونم با شما ها در ارتباط شما
بنده با اوپراتور تماس گرفتم و این مشکل نیز به لطف خدا برطرف شد
چنانچه بنده آنلاین نبودم با خیال راحت در 24 ساعت می تونید اس ام اس بدید به بنده و حتما جواب خواهید گرفت
البته لازم به توضیح می باشد که ایشون دارن تلاش می کنن هر دو سایت هم DDOS کنن که ارتباط ما با شما مختل بشه
ولی باز هم نگران نباشید
فقط متاسف هستم برای ایشون و کسانی که طرف این فرد و گرفتن
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
دوستان از طریق اس ام اس هم می تونن با بنده در ارتباط باشن
هرچند آقای reza* با ارسال مداوم تنظیمات ایرانسل قصد داشتن خط من و بمب بارون کنن که بنده نتونم با شما ها در ارتباط شما
بنده با اوپراتور تماس گرفتم و این مشکل نیز به لطف خدا برطرف شد
چنانچه بنده آنلاین نبودم با خیال راحت در 24 ساعت می تونید اس ام اس بدید به بنده و حتما جواب خواهید گرفت
البته لازم به توضیح می باشد که ایشون دارن تلاش می کنن هر دو سایت هم DDOS کنن که ارتباط ما با شما مختل بشه
ولی باز هم نگران نباشید
فقط متاسف هستم برای ایشون و کسانی که طرف این فرد و گرفتن
موفق باشید
فیلم هندی تموم شد زدی تو فازه علمی تخیلی ؟:d نذاشتیم زورگیری کنی ناراحتی ؟
دوستان اینا همه فیلمشه که اگه فردا مشکلی پیش اومد و نتونست جواب بده همه چیزو بندازه گردن من . من اصلا شماره ی تورو ندارم بخوام بمب بارون کنم . !!! باور کنید از الان نشته داره نقشه میکشه !!! دوستان باور کنید ایشون به هیچ صراطی مستقیم نیست .
با اینکه زیاد این جمله رو دوس ندارم ولی این یه مورد رو میخوام استفاده کنم ازش : "لطفا مستندات ارائه بدید" ;)
آقای عبید بزرگوار ، شما که اومدید این کلون سرور رو خریدید ما هم کاری نداریم به اینکه مشکل از شماست که از این *** خریدید و هم اون یارو که *** بوده و هم ما که ارزون خریدیم
الان ما که رم یک گرفتیم چقدر مابه تفاوت بدیم
امکان داره یه جوری حالا با منابع پایین تر بدون پرداخت ما به تفاوت سرویسمون تا سر ماه بالا باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mac2
آقای عبید بزرگوار ، شما که اومدید این کلون سرور رو خریدید ما هم کاری نداریم به اینکه مشکل از شماست که از این *** خریدید و هم اون یارو که *** بوده و هم ما که ارزون خریدیم
الان ما که رم یک گرفتیم چقدر مابه تفاوت بدیم
امکان داره یه جوری حالا با منابع پایین تر بدون پرداخت ما به تفاوت سرویسمون تا سر ماه بالا باشه
آی پی + منابع + هزینه پرداختی و بفرمایید
آی پی 192.208.189.196
رم 1 گیگ
هزینه 15 تومن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mac2
آی پی 192.208.189.196
رم 1 گیگ
هزینه 15 تومن
اگر 4 هزار تومان بتونید پرداخت بفرمایید سرور با رم 512 برای شما راه اندازی خواهد شد
البته اول سرور باز خواهد شد
اگر تایید می فرمایید تا بنده پیگیری کنم
نمیدونم این نمایش مشخصات: reza* - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران کارش چیه تو این انجمن فقط اسپم میکنه کار و زندگی نداری؟