سرور من قطع نشده . ولی سایتش باز نمیشه !
نمایش نسخه قابل چاپ
سرور من قطع نشده . ولی سایتش باز نمیشه !
مال من اصا قطع نشده.تازه برا ماه بعدی هم تمدید کردم!!
آيان اين يارو كلاه بردار بود.سرور منم بسته گوشي هم جواب نميده.
كيا در حال حاضر سرور اونا قطع و كيا وصله؟
مال من کار می کنه ......
سلام علیکم
مشکل سایت حل شد
اطلاعیه در صفحه اول سایت قرارگرفت
موفق باشید
آقای عزیز شما اینجوری حرف میزنی یعنی داری به این آقا و همه همکاراش توهین می کنی
چون این مشکلات برای هـــــــمه پیش میاد حالا حتی اگر 5 سال یکبار هم باشه بالاخره پیش میاد
این آقا نه شب که می خوابه سرور و میزاره زیر سرش به باباش توی دیتاسنتر کار میکنه که دسترسی فیزیکی به سرور داشته باشه
شما به ایشون تیکت میزنی این آقا هم تنها کاری که می تونه انجام بده با دیتاسنتر مکاتبه می کنه
اگر هم مشکل از طرف خودش باشه حل می کنه دیگه با پول شما نمی خواد بره تایلند که...
نترسید و لطفا هم اینجا به کسی توهین نکنید
هرکی شک داره یا ناراضی نخره
به همین راحتی - من الان خودم هر آی پی و تنها دارم به مشتری 9 تومان می دم
این آقا به شما داره سرور مجازی 10 تومان میده
کوتاه بیاید......
پیش میاد ولی کسی هم نمیگه پیش نماید و نیومده .. ولی این سرور که بسته شده و یک ماه گذشته و دو روز کار کردیم چی .. چرا این اقا از جواب دادن فرار میکنه.... به خدا قسم یا من بیرون میکنند از این سایت و یا این اقا باید جوابگو باشه .. هر نوشته ای بزاره دنبالش نوشته میگذارم بو مینویسم بعد یک ماه این سرور ما چی شد .و رک و راست میگم این اقا کلاه بردار هستش .. چرا از جواب دادن میترسه... بسه دیگه هر کسی طاقتی داره .. یک ماه گذشته هنوز جوابی از دیتا سنتر نیومد براشون.. یک چیزی برامون نوشت اسپم زدید و قطع شد .. خوب نشون بده اسپم از ای پی ما بوده.. چرا نمیگذاری بک اپ بگیرم و ترک این تاپیک کنیم
یعنی شما واقعا یک سرور مجازی 10 هزارتومانی و که بدون شک هیچ منابع اختصاصی هم برای شما نداره و جدی گرفتید و روش حساب کردید؟