پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
با سلام
سایتتون مثل اینکه مشکل داره بالا نمیاد .
این سرویس که ما سفارش دادیم چی شد ؟؟
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
با سلام
میخواستم بدونم که آیا این سرورها با دانلود تورنت مشکلی ندارند؟
خوب . بعد از كلي مدت باز اومديم براي گرفتن سرور با كانفيگي كه گفتيم. به احترام شما چون سرت شلوغ بود آقاي عسگرپور اصرار نكردم. لطفا سرور ها رو كانفيگش رو نهايي كنين . به هر لحاظ پول زيادي داديم و از سرورها به هيچ عنوان استفاده نشده .
سرور ها رو كانفيگ كنين.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DownloadCenter
خوب . بعد از كلي مدت باز اومديم براي گرفتن سرور با كانفيگي كه گفتيم. به احترام شما چون سرت شلوغ بود آقاي عسگرپور اصرار نكردم. لطفا سرور ها رو كانفيگش رو نهايي كنين . به هر لحاظ پول زيادي داديم و از سرورها به هيچ عنوان استفاده نشده .
سرور ها رو كانفيگ كنين.
سلام
تیکت رو اپ کنید امشب براتون انجام میدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soheilk310
با سلام
میخواستم بدونم که آیا این سرورها با دانلود تورنت مشکلی ندارند؟
سلام
با یو تورنت میتونید دانلود کنید ولی بیت تورنت مشکل داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
esteki1
با سلام
سایتتون مثل اینکه مشکل داره بالا نمیاد .
این سرویس که ما سفارش دادیم چی شد ؟؟
سلام
سایت بدون مشکل بالا میاد
توی صفحه قبل هم گفتم سرور های امریکا رو سفارش دادیم
منتظر تحویل از سمت دیتاسنتر هستیم
شایان جان شما دهن منو رو سرویس کردی هنوز این سرور رو ندادی!!!بابا اخه این که نشد به من گفتی 3 روزه میدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dark_7qe
شایان جان شما دهن منو رو سرویس کردی هنوز این سرور رو ندادی!!!بابا اخه این که نشد به من گفتی 3 روزه میدم
گفتم که سرور رو سفارش دادیم
منتظر تحویل سرور از سمت دیتاسنتر هستم
دهن کسی رو سرویس نکردم با ادب باشید لطفا
موفق باشید
سلام
اقا سرور من رو کی تحویل میدید ؟ (انگلیس . یک روزه درخواست دادم )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedsp
سلام
اقا سرور من رو کی تحویل میدید ؟ (انگلیس . یک روزه درخواست دادم )
سلام
امروز بهتون تحویل میدم