پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shadow
ما که اینقدر با برخورد ایشون حال کردیم که ی دایرکت ادمین لایف تایم و کانفیگ مشتی ( هرچی گفتم نه نگفتن )
با ی سرور خیلی مشتی تر با ی قیمت فوق مشتی سفارش دادیم
پایدار باشی و موفق ;)
آقا دایرکت ادمین هم مگه دارن ؟ قیمتش رو میفرستین ما هم سفارش بدیم؟ :)
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
با سلام
موجودی رم 2 در سایت قرار گرفت
:53:
با تشکر از سرویس ها و پاسخگویی خوب :x
یه سرور خریداری کردیم عالی یعنی در حد بندسلیگا :x
1 فایل پیوست
راستی تست اسپید که گرفتم و هم برای دوستان میزارم >:D<
فایل پیوست 11452http://www.speedtest.net/result/2512521542.png
سلام
لطفا پیغام خصوصی تان را چک کنید. قدری عجله دارم.
در ضمن درگاه بانک ملت ظاهرا مشکل دارد و گاهی کار می کند و گاهی کار نمی کند!
سوال: آیا می توانید دقیقا سیستم عامل Debian 6.0 Squeeze نسخه ی 32bit و به صورت minimal نصب کنید؟ (64 بیت چطور؟)
سلام
سرور انگلستان ماهی 19900 برنامه CCP.r.o.x.y و NTT رو هم نصب شده داره یا نه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hejazee
سلام
لطفا پیغام خصوصی تان را چک کنید. قدری عجله دارم.
در ضمن درگاه بانک ملت ظاهرا مشکل دارد و گاهی کار می کند و گاهی کار نمی کند!
سوال: آیا می توانید دقیقا سیستم عامل Debian 6.0 Squeeze نسخه ی 32bit و به صورت minimal نصب کنید؟ (64 بیت چطور؟)
با سلام
داخل تیکتی که ارسال کردید پاسخ دادم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
P_666
سلام
سرور انگلستان ماهی 19900 برنامه CCP.r.o.x.y و NTT رو هم نصب شده داره یا نه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
با سلام
لطفا از طریق تیکت در سایت در ارتباط باشید .
دوستان تمنا میکنم برای پشتیبانی از طریق تیکت اقدام بفرمایید .
پشتیبانی از طریق تلفن مشکلی ندارد اما اگر تیکت ارسال کردید تاخیری در پاسخ مشاهده کردید سپس تماس بگیرید .
با سپاس از توجه شما :53:
دوستان عزیز
ایشون + شرکتشون + کل دوستاشون + سرورشون + هر چیزی که به ایشون مربوط میشه 100% تایید و تاکید و ... میشه .
جدا از شوخی ، یک سرور ازشون تهیه کردیم . کامل کانفینگ کردن و تحویل دادن . 2 ساعته تحویل دادن . پول رو کارت به کارت خواستم بکنم ، نه نگفتن و سریع شماره کارت رو دادن . کانفینگ سرور رو پاک کردم و ازشون خواستم که دوباره کانفینگ کنن و بدون کوچکترین سوالی و با خوش رویی این کار رو در 15 دقیقه انجام دادن .
واقعا راضی هستم . سرور کیفیت خیلی خوبی داره . اگر کسی قصد تهیه سرور داره اصلا شک نکنه .
از آقای موسوی بخاطر کمک و ارائه سرور عالیشون سپاس گذارم .