پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی رم 512 مگابایت ماهیانه 9.900 تومان - 1 گیگابایت 14.900 تومان - usa | canada
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jackgonjishke
این قدر اعصابم رو خورد کردین تو 3 خط 900 تا قلط املایی نوشتم :|
انقدر اسپم نکنید، به تمام مشترکین رسیدگی خواهد شد، من که نمیدونم شما اصلا کدام مشتری هستید، فرقی هم ندارد، دوستی که زود تر تیکت زده به اون اول رسیدگی میشود سپس افراد بعد او
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی رم 512 مگابایت ماهیانه 9.900 تومان - 1 گیگابایت 14.900 تومان - usa | canada
میشه این قد کتابی حرف نزنی :| من که قراره آخره همه رسیدگی شم نباید جریمه بگیرم :| کی میخواد جواب گوی 2 هفته قعطی باشه نمیشه پولمونو بدین بریم از همین تاپیک بالایی شما بگیریم :|؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jackgonjishke
من کمی درک ندارم چه وضعشه الان جواب مشتریامو من باید بدم سرویساشون قعطه شما جای این که رسیدگی کنید میگید اسپم ندید :| مسخرس واقعا مسخرسیه چیزین بده کار شدیم :-? چقدر زمان میبرد زمان میبرد تکلیف من که 2 هفتس وی پی اسم قعطه چیه :| میخواین 20% تخفیف بدبد نخواستیم :| از روز 2 شنبه سرویس قعطهههههههه تا الان :| بعد میگید اسپم نکنید مثل اون دوستتون که میگه ما علاف نیستیم خیلی جولو خودمو گرفتم بهش فحش ندم یعنی چی ما علاف نیستیم شما خوبین شما نمیتونین علاف ید ولی مشتریا پشمن دیگه ؟ یه سرور اختصاصی گرفتین روش 500تا ویپی اس انداختین همینه دیگه خواشا شما درک کنین این پشتیبانی که بویی از ادب و درک نبرده علیرضا جان شما دیگه چرا :|
توضیحات کامل
http://www.webhostingtalk.ir/f34/73042/
موفق باشید
سرویس تمامی دوستان تحویل داده شد
فروش مجددا شروع شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jackgonjishke
بازم قعطه که :| 8-|
دوست عزیز، پشتیبانی داخل سایت میباشد نه تاپیک فروش
یک تیکت داخل سایت میزنید، یک پست نیز در اینجا؟!!
در صورت مشاهده مجدد این گونه رفتار با شما برخورد خواهد شد
موفق باشید، بدرود
لطفا قبل از خرید قوانین داخل سایت را مطالعه نمایید
در صورت داشتن هر گونه سوال میتوانید داخل سایت تیکت بزنید
همچنان در خدمت دوستان میباشیم