پاسخ : فروش ویژه vps - vds رم 512 9900 تومان - آمریکا - فرانسه - آلمان - پورت 1گیگ
کیفیت و قیمت سرورای آقا شایان رو نمیتونید هیچ جا پیدا کنید
پشتیبانی هم که دیگه نبازی به تعرف نداره
پاسخ : فروش ویژه vps - vds رم 512 9900 تومان - آمریکا - فرانسه - آلمان - پورت 1گیگ
ممنون بدستم رسید . کیفیت آلی .
salam ma baad az koja sefaresh bedim?
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsa631
salam ma baad az koja sefaresh bedim?
http://www.webhostingtalk.ir/f15/49935/
اینجا قیمتها و نحوه سفارش هست دوست عزیز ( صفحه اول منظورم هست)
سلام ببخشید شما انتقال هم میدین؟
و یک سوال دیگه اینه که قیمت ها فقط برای ماه اول اینطوریه یا برای همیشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elnaz110
سلام ببخشید شما انتقال هم میدین؟
و یک سوال دیگه اینه که قیمت ها فقط برای ماه اول اینطوریه یا برای همیشه؟
چه اطلاعاتی برای انتقال هست؟
اگر بتونیم انتقال میدیم
قیمت برای تمامی ماه ها هست
ایمیل عضویت در سایتتون رو هم لطف کنید اتوماتیک و بلافاصله ارسال نمایید (برای من ایمیل مشخصات عضویت در سایت هنوز نرسیده) :-?
ممنون از توجهتون :)
سفارش دادم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
چه اطلاعاتی برای انتقال هست؟
اگر بتونیم انتقال میدیم
قیمت برای تمامی ماه ها هست
حدود 20 گیگ اطلاعات هست هست حاوی نرم افزار و بازی در سرور انگلستان از شرکت ایران وب در ضمن شما برای هاست دانلود چه سروری رو پیشنهاد میکنید؟
برای سایت لیچ چه پلنی رو پیشنهاد میدین؟
و مقدار سی پی یو اختصاصی پلن ها رو هم بنویسید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elnaz110
حدود 20 گیگ اطلاعات هست هست حاوی نرم افزار و بازی در سرور انگلستان از شرکت ایران وب در ضمن شما برای هاست دانلود چه سروری رو پیشنهاد میکنید؟
سلام
مشکلی نیست براتون انتقال میدم
سرور رم ۱گیگ آلمان پیشنهاد میشه با ویندوز سرور ۲۰۰۸ که خودم براتون کانفیگ میکنم