پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور
فرض ميگريم صحبت های عبيد درست باشه شما وقتی کاربر های يک سرور رو به قول خودتون ميخريد (کالا هم شديم!) پس بايد تمام مسؤليت های اون ها هم به عهده بگيريد و تا آخر قرارداد قبلی باقی ميمونديد و ماه بعد تعرفه های جديدتون رو ارائه ميداديد
پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
هیچ کس حاضر نشد سرور و از ایشون بگیره بخاطر همین حساب و کتاب ها
زمانی که صبحت از کنسل کردن سرور شد بنده خودم قبول کردم
شما ساکت نشسته بودی تا اگه کسی حساب کتاب کردن بلد نبود 300 بده به حامد بعد ببینه سروری که حامد گفته 800 در واقع 980 هست و در آمد که گفته شده 1 میلیون در واقع 20 هزار تومن هست و سرور ها هم 1 هفته بدون تمدید دارن کار میکنن ؟
بعد که دیدی سره کسی کلاه نرفت یهو غیرتت اوج گرفت گفتی آقا من 300 میدم نذار اطلاعات مردم حذف بشه ؟ چقدر فیلم هندی میبینی ؟:71:
این بحث زمانی به نتیجه میرسه که شما راست بگی . در صورتی که من پست قبلی هم گفتم فرض میگیریم که راست میگی ! در نتیجه اینا به جایی نمیرسه فقط دست خودت داره رو میشه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
we1o
فرض ميگريم صحبت های عبيد درست باشه شما وقتی کاربر های يک سرور رو به قول خودتون ميخريد (کالا هم شديم!) پس بايد تمام مسؤليت های اون ها هم به عهده بگيريد و تا آخر قرارداد قبلی باقی ميمونديد و ماه بعد تعرفه های جديدتون رو ارائه ميداديد
خیر عزیزم بنده کاربران ایشون و که اگر خریده بودم که اصلا سرور ها خاموش نمیشد
بنده کلون سرور و برای مدتی در دست گرفتم جهت تعامل با شما
نمی دونم دوستی که سرویس بخواد من حتی حاضر شدم پولی که کلون سرور گرفته و به عهده خودم بزارم....
دوستی هم که سرویس و نخواهد اگر شکایت کنه از هر کس مشکلی نیست
من کار که از دستم بر بیاد و انجام می دم
به یکی از دوستان هم عرض کردم
برای میزبانی شما احتیاج به هارد هست ( یکی از موارد مورد نیاز)
4 هزارتومان شما فقط بخشی از این هزینه ها میشه و بنده چیزی و داخل جیب خودم نمیزارم
قصدم همکاری بوده همین
کسی هم اجبار نکردم که حتما تمدید کنه من هر دو راه و قرار دادم برای کاربرای عزیز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
شما ساکت نشسته بودی تا اگه کسی حساب کتاب کردن بلد نبود 300 بده به حامد بعد ببینه سروری که حامد گفته 800 در واقع 980 هست و در آمد که گفته شده 1 میلیون در واقع 20 هزار تومن هست و سرور ها هم 1 هفته بدون تمدید دارن کار میکنن ؟
بعد که دیدی سره کسی کلاه نرفت یهو غیرتت اوج گرفت گفتی آقا من 300 میدم نذار اطلاعات مردم حذف بشه ؟ چقدر فیلم هندی میبینی ؟:71:
این بحث زمانی به نتیجه میرسه که شما راست بگی . در صورتی که من پست قبلی هم گفتم فرض میگیریم که راست میگی ! در نتیجه اینا به جایی نمیرسه فقط دست خودت داره رو میشه .
در را رضای خدا اینکارو انجام داده یه موقع فکر نکنی بخاطر سودش فیلم هندی خوب اومدی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
.
برای واضح بود برخی از دوستان تمدید خواهند کرد
به همین جهت قبول کردم تا الان هم خداروشکر 35 سرور مجازی منتقل و روشن شده از دیشب تا الان
برخی از دوستان هم فقط قصد انتقال داشتن که هماهنگی لازم صورت گرفت
من 300 هزار تومانی که پرداخت کردم اگر 5 کاربر هم روی سرور ما بمونه و این پول طی 1 یا 6 ماه برگرده هم رضایت دارم
در عوض ابروی کسی نمیره
اطلاعات دوستان هم سر جای خودش هست
خداروشکر هر دو سرور هم دیشب فروش رفتن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
خیر عزیزم بنده کاربران ایشون و که اگر خریده بودم که اصلا سرور ها خاموش نمیشد
بنده کلون سرور و برای مدتی در دست گرفتم جهت تعامل با شما
نمی دونم دوستی که سرویس بخواد من حتی حاضر شدم پولی که کلون سرور گرفته و به عهده خودم بزارم....
دوستی هم که سرویس و نخواهد اگر شکایت کنه از هر کس مشکلی نیست
من کار که از دستم بر بیاد و انجام می دم
به یکی از دوستان هم عرض کردم
برای میزبانی شما احتیاج به هارد هست ( یکی از موارد مورد نیاز)
4 هزارتومان شما فقط بخشی از این هزینه ها میشه و بنده چیزی و داخل جیب خودم نمیزارم
قصدم همکاری بوده همین
کسی هم اجبار نکردم که حتما تمدید کنه من هر دو راه و قرار دادم برای کاربرای عزیز
آخ که چقدر مهربونی کلون سرور و برای مدتی در دست گرفتم برای این مدت 300 هزار تومن دستی دادم اوناییم که نمیخوان محض خنده پولشون به باد رفت یه نگاه به پستات بکن ببین چقدر داری تناقض میگی
تقریبا تمام سرویس ها روشن شد و تکلیفشون مشخص شد
دوستانی که هنوز اقدامی برای بررسی وضعیت سرویس نکردن لطفا اطلاع بدن
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
برای واضح بود برخی از دوستان تمدید خواهند کرد
به همین جهت قبول کردم تا الان هم خداروشکر 35 سرور مجازی منتقل و روشن شده از دیشب تا الان
برخی از دوستان هم فقط قصد انتقال داشتن که هماهنگی لازم صورت گرفت
من 300 هزار تومانی که پرداخت کردم اگر 5 کاربر هم روی سرور ما بمونه و این پول طی 1 یا 6 ماه برگرده هم رضایت دارم
در عوض ابروی کسی نمیره
اطلاعات دوستان هم سر جای خودش هست
خداروشکر هر دو سرور هم دیشب فروش رفتن
هر چی بوده خدارو شکر الان داره خوب پیش میره :39: تو هاستینگ داشتن صداقت ملاکه که شما اول کاری نداشتی . یه سوالی هم برام پیش اومده ! شما که گفتی فرمت کردی ؟ چی شد پس دوباره برگشت همه چیز ؟
نقل قول:
باسلام
کاربرگرامی متاسفانه این مجموعه تمام خدمت خودش و لغو کرده
و تمام کاربرانش و به ما واگذار کرده
به جهت اینکه کیفیت کارشون بسیار پایین بود و مدیریت درستی روی سرور نداشتن
هر دو سرور این مجموع کنسل و فرمت شد
موفق باشید
خدارو شکر گره از کار من باز شد ! ممنونم !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
هر چی بوده خدارو شکر الان داره خوب پیش میره :39: تو هاستینگ داشتن صداقت ملاکه که شما اول کاری نداشتی . یه سوالی هم برام پیش اومده ! شما که گفتی فرمت کردی ؟ چی شد پس دوباره برگشت همه چیز ؟
شما که کارگاهی برو دقیق پست ها رو بخون
رید!
این هارد ها هم زدیم به سرور جدید با همین آی پی - البته منابع سرور تفاوت میکنه فعلا یک 64 گیگ برای تمام کاربران کنار گذاشتیم تا بعد که برنامه ریزی کنیم
اون دو سرور هم با هارد جدید فروخته شدن - کاملا خام