پاسخ : فروش ویزه رم 2گیگ ماهی 10 هزارتومان. 80% تخفیف سال 1392
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
مگه سرور مسدود شده؟
بعد سه روز استفاده بله مسدود شده و هنوز هم باز نشده ... حتی تیکت جواب نمیده و حتی هر وقت این را اینجا هم نوشتم اصلا که چیزی نوشته نشده است به پست قبلی من نگاه کنید (وشته اصلی توسط pishva_ghazi http://www.webhostingtalk.ir/images/...wpost-left.png مدیر فروش ... لطفا بفرمایید تکلیف سرور های که بسته شده اند چی شد ... چقدر زمان برده ... و چقدر دیگر زمان میبرد تا تکلیف سرور های که به گفته شما اسپم داده بودند مشحص شود... از کجا مطمئن باشیم ای پی ما اسم داده .. چرا جواب تیکت .. تیکت .. تیکت ... تکیت .... را نمیدهید /../// چندین بار تیکت کردم ولی به خود زحمت نمیدهید جواب تیکت بدهید .. یا جواب یاهو و موبایل که تماس نگرفتم ..چون مطمئن هستم جواب نمیدهی ...
بگویید تکلیف چی شد سرور های که تحویل ما داده اید و هنوز باز نشده حتی برای بک اپ گرفتن ..
بگویید تکلیف چی شد سرور های که تحویل ما داده اید و هنوز باز نشده حتی برای بک اپ گرفتن ..
بگویید تکلیف چی شد سرور های که تحویل ما داده اید و هنوز باز نشده حتی برای بک اپ گرفتن ..)///////
ولی باز هیچی .. چند روز هم به پایان این سرور نمانده ... در جواب همش میگفت باید صبر کرد
فقط مال شما مسدود شده یا بقیه کاربران هم همین مشکل و دارن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
فقط مال شما مسدود شده یا بقیه کاربران هم همین مشکل و دارن؟
منم یکی گرفته بودم مسدود شد حتی 3 بار بش وصل نشدم خدا لهنتش کنه این ادم کلاهبرداری بیش نیست 10 تا تیکت زدم یکشم جواب نداد تلفنشم که 100 بار زنگیدم / سرور میخره 1 دونه میدش به 100 نفر الکی میگه اسپرم زدی تو سرور خودتی عمو جون الان رفتم 17 دادم یه سرور اعصابم سره جاشه خیالم راحته پنل ریبوت همه چیم داره حالا 2 گیگ رم بخوره تو سرت این 512 رم داره 10 تای سرور تو کار میده / کوفتت شه کلاهبردار :56:
ماله من هم مسدود شده
میخوام وارد سایش بشم هم میگه چنین ایمیلی در سیستم نیست:-o
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sefaresh68
ماله من هم مسدود شده
میخوام وارد سایش بشم هم میگه چنین ایمیلی در سیستم نیست:-o
اکانتتون رو به حالت دی اکتیو در آورده احتمالا
نه اینجوری ها که شما میگید نیست
اینطور که من متوجه شدم سرور ها از دیتاشک تهیه می شده
این دیتاسنتر هم به ایبوز حساس هست تا حتی که سرور و کنسل میکنه
در مجموع برای مجازی سازی پیشنهاد نمیشه
اگر برای همه باز نمیشه یا ساسپند و یا کنسل شده
نه دیتاشک اگه پشتیبانی خوبی دشاته باشی یعنی گوش به زنگ باشی که اگه ابیوز اومد سریع مشکل رو رفع کنی در جواب ابیوز 1000 بارم ابیوز بیاد چیزی نمیشه
ولی اگه بیخیال باشی 2 تا ابیوز بیاد مشکل رو رفع نکنی سر ابیوز سوم سرورت ترمینیت میشه
من تجربه کار باهاشونو دارم دیگه.تاحالام سرورم ترمینیت نشده
دوستان اصلا سایت ایشون مثل اینکه باز نمی شه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
baamusic
دوستان اصلا سایت ایشون مثل اینکه باز نمی شه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
درسته ... منم تست کردم باز نشد !
آقا ما فکر کردیم این جناب " سلطان سرور " ( با آن آواتار فتوشاپی که نشان از سلطه بر سرورهاشونه ) طبق گفته خودشون واقعا رازی برای این کار دارند ؟
اما ظاهرا مسئله فروش این تاپیک خیلی زود گندش درآمد !
موفق باشید دوستان...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aliemad
الکی میگه اسپرم زدی تو سرور خودتی عمو جون
;)
آقا مطمئنی اشتباه تایپی نشده !