پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
swith1996
سلام
خسته نباشید
پنل هم دارد سرور ها
قیمت همیشگی است
با سلام
بله پنل برای ریست ارائه میشود .
اگر قیمت ارز افزایش پیدا نکند بله قیمت ها تغییر نمیکنند .
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
میشه هارد رو بیارین برام پائین تا قیمت بیاد پائین چون می خوام ازش برای جنبهی آموزشی استفاده کنم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
swith1996
میشه هارد رو بیارین برام پائین تا قیمت بیاد پائین چون می خوام ازش برای جنبهی آموزشی استفاده کنم؟
خیر متاسفانه چون هزینه آی پی و سایر منابع سرور با هزینه هارد قابل مقایسه نیست . و این قیمت هایی که ما دادیم واقعا مناسب هستند .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
با سلام
متاسفانه 2 روز هست که درگاه ملت مشکل دارد با به پرداخت تماس گرفتیم میگن خراب هست . گفتیم پس ما چکار کنیم . گفتند نمیدونیم !
یک درگاه واسط اضافه کردیم فعلا موقتا از اون درگاه استفاده کنید تا مشکل برطرف بشه .
الان من بخوام انلاین پرداخت کنم باید چیکار کنم؟!؟!واسه من فقط واریز به حساب داره و درگاه ملت...ملت هم که خرابه:-?:x
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ParnianHost
الان من بخوام انلاین پرداخت کنم باید چیکار کنم؟!؟!واسه من فقط واریز به حساب داره و درگاه ملت...ملت هم که خرابه:-?:x
مشکل برطرف شد . الان چک کنید لطفا .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
مشکل برطرف شد . الان چک کنید لطفا .
فروشگاه ارسال کننده اطلاعات قابل شناسایی نیست.8-|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ParnianHost
فروشگاه ارسال کننده اطلاعات قابل شناسایی نیست.8-|
مشکلی ندارد . بنده خودم تست کردم . در این چند ساعت هم چندین transaction داشتیم که با موفقیت انجام شد .
اگر نمیتونید از این درگاه هم استفاده کنید فعلا تنها راه واریز به حساب هست .
با کنترل پنل های سرور می شه دوباره سیستم عامل رو عوض کرد و اسم کنترل پنل چیست؟ ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
swith1996
با کنترل پنل های سرور می شه دوباره سیستم عامل رو عوض کرد و اسم کنترل پنل چیست؟ ممنون
با سلام
خیر فقط برای مانیتور و ریست کردن هست .
در صورت نیاز ما براتون تعویض میکنیم مشکلی ندارد .
ما که اینقدر با برخورد ایشون حال کردیم که ی دایرکت ادمین لایف تایم و کانفیگ مشتی ( هرچی گفتم نه نگفتن )
با ی سرور خیلی مشتی تر با ی قیمت فوق مشتی سفارش دادیم
پایدار باشی و موفق ;)