من کلا 1 بار رمز رو قلط گفتم حالا خدا رو شکر رمز رو میدونم اما اگه نمیدونستم هم قعطی سرور ها مسئولش شمایید و خودتونم باید درستش کنید :| حالا چی رمز درست رو 30 بار ارسال کردم خبری از وسل شدن سرور نیست حتی تیکت هم پاسخ نمیدید :|
نمایش نسخه قابل چاپ
من کلا 1 بار رمز رو قلط گفتم حالا خدا رو شکر رمز رو میدونم اما اگه نمیدونستم هم قعطی سرور ها مسئولش شمایید و خودتونم باید درستش کنید :| حالا چی رمز درست رو 30 بار ارسال کردم خبری از وسل شدن سرور نیست حتی تیکت هم پاسخ نمیدید :|
بیا بازم فرار کرد :|
دوستان سرویس جدید تهیه شد، امروز نهایتا فردا تمامی سرویس های دوستان انتقال داده خواهد شد
موفق باشید
به تمامی دوستان تیکت ارسال شد
دوستانی که تا آلان تیکتی دریافت ننمودند داخل سایت اطلاع دهند
موفق باشید
به من نه تیکتی اومده نه فعال شده :(
خوب الان 1 روزه تیکت زدم بازم جوابی نیومده :| الان 2 هفته شد که وی پی اس قعطه کی میخواد جریمه مارو بده؟
من کمی درک ندارم چه وضعشه الان جواب مشتریامو من باید بدم سرویساشون قعطه شما جای این که رسیدگی کنید میگید اسپم ندید :| مسخرس واقعا مسخرسیه چیزین بده کار شدیم :-? چقدر زمان میبرد زمان میبرد تکلیف من که 2 هفتس وی پی اسم قعطه چیه :| میخواین 20% تخفیف بدبد نخواستیم :| از روز 2 شنبه سرویس قعطهههههههه تا الان :| بعد میگید اسپم نکنید مثل اون دوستتون که میگه ما علاف نیستیم خیلی جولو خودمو گرفتم بهش فحش ندم یعنی چی ما علاف نیستیم شما خوبین شما نمیتونین علاف ید ولی مشتریا پشمن دیگه ؟ یه سرور اختصاصی گرفتین روش 500تا ویپی اس انداختین همینه دیگه خواشا شما درک کنین این پشتیبانی که بویی از ادب و درک نبرده علیرضا جان شما دیگه چرا :|
این قدر اعصابم رو خورد کردین تو 3 خط 900 تا قلط املایی نوشتم :|