سلام
خسته نباشید
این 200 گیگ هارد شما به چه صورت است؟ Local یا FTP؟
آیا من می توانم از VPS انگلیس شما برای هاستینگ یعنی میزبانی چندین سایت و نصب SQL Server و .... استفاده کنم؟
آیا تضمین سرعت هارد را می کنید؟
امکان تست وجود دارد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
خسته نباشید
این 200 گیگ هارد شما به چه صورت است؟ Local یا FTP؟
آیا من می توانم از VPS انگلیس شما برای هاستینگ یعنی میزبانی چندین سایت و نصب SQL Server و .... استفاده کنم؟
آیا تضمین سرعت هارد را می کنید؟
امکان تست وجود دارد؟
متاسفانه من که ازین شرکت خاطره ی بدی دارم
قطعی زیاد هز ماه حدود 2 3 روز و uptime زیر 90% و در نهایت هم که افزایش قسمت 110% حتی گرونتر از آفرهای در خال فروششون
شما از مشتریان چدین ماه ما بودید
متاسفانه مشکلات ارز کاری کرد که ما تا مرز ورشکستگی رفتیم
و با توجه به نرخ ارز قیمت گزاشتیم ( کار ما مستقیم با دلار هست نمیشه قیمت هارو زیاد نگرد اگر دوست دارید از جیب خودم بزارم چیز دیگری هست... )
بعد حل مشکلات تاپیکی باز کردیم که نطرات مشتریان رو بسنجیم و شروع به کار کنیم
http://www.webhostingtalk.ir/f129/61901/
شما اگر مشکلی داشتید توی این تاپیک باید بگید که مربوط به مشکلات گرانی دلار هست که از طرف ما بوده
این تاپیک برای سرور های جدید بعد مشکلات دلار هست نه سروری که شما روش بودید
پس فکر نکنم مشکل سرور شما به این تاپیک مربوط بوده باشه چون اون موقع همچین افری نگزاشته بودیم
به هرحال امیدوارم موفق باشید
با اجزازتون میرم بخوابم شب بخیر
سلام
من تیکت دادم برای ریست سرور ولی هنوز جواب ندادید ، لطفاً پنل ریست سرور از راه دور رو هم در سایتتون قرار بدید
اینکه میگید پشتیبانی دارید از ساعت 2 ظهر تا 2 شب خیلی بد هست چون ممکنه کسی مثل من مشکلی داشته باشه که بخواد تا ساعت 9 تا 11 صبح مثل همین ریست کردن ساده سرور انجام بشه ولی باید 5-6 ساعت معطل بشه.
سرور جدید تهیه شد و یزودی سرور های سفارش داده شده تحویل داده خواهد شد
با تشکر
آقا شایان من سفارش دادم پولم واریز کردم تو توضیحلت هم نوشتم سیستم عامل لین*** میخوام کی اماده میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا شایان هرکی Centos خواست اون 6.3 که بهت دادم واسشون نصب کن، مگه اینکه خودشون نسخه ای دیگه بخوان وگرنه اون عالیه :P