اقای پارسیان منظور بحث های دوستان هست که با هم میکنند.خبر خوبی دادین تشکر.... ولی امیدوارم به حقیقت بپیونده.
نمایش نسخه قابل چاپ
منم از اسفند سال پیش از فرانتورک هاست گرفتم.
اولاً پیشنهاد میکنم هیچ کس از فرانتورک هاست نگیره.
دوماً صحبت های من:
ببینید اون اولش که من هاست 500 مگی گرفتم مشکلی نداشت.
بعد از یه مدت شروع شد به دان شدن. هر وقت میرفتم توو سایتم میگفت:
Server Not Found
بعد که بهشون میگفتم میگفت فلان مشکل رو داشتیم بر طرف شد. خب باشه. قبول.
چند روز دیگه که چند تا کاربر ثبت نام کرده بودند دوباره قطع شد و یکی دو هفته طول کشید تا درست شد.
آمار قطعیش از دستم در رفته.
چند بار بعد از اون سایتشون دان میشد و هر بار یه فهته تقریبا طول میکشید. آخه کاربر های بی چاره چه گیری کردند که وقتی میخوان بیان تو سایت میگهNot Found. فرئشگاه هم داشتم. اگه کسی از فروشگاه محصولی رو خریداری کنه و ببینه سایت دیگه بالا نمیاد چه فکری میکنه؟ وقتی پول رو میریزه به حساب و من نمیدونم چی سفارش داده چی کار کنم؟؟؟؟ یکی جواب گو باشه آخه بابا.
بعد از اون جریان ، سایتم شروع شد به هک شدن. بار اول که سایتم هک شد بهشون گفتم. گفتند عیب از فایل htaccess. هست. بعد رفتم به سرویس دهنده سیستم سایتم گفتم و گفت که چند هزار نفر در حال استفاده از این سیستم هستند و مشکلی ندارند. خب چی بگم دیگه؟ پشتیبانی هاست بالاخره باید یه جوابی بده و بندازه گردن این و اون دیگه ! گشتم و دلیل رو پیدا کردم. دیدم یکی ورداشته رو سرور فرانتورک Symlink نصب کرده ! بهشون گفتم این کاربر داره کار خلاف انجام میده و امنیت کل سایت های سرورتون با این سایت میاد پایین و جواب دادن که این کار خلاف قوانین هست و اگه تکرار شه بدون بک آپ هاست رو میگیریم ازتون !!!!!!!!:-o باورتون میشه؟؟؟ یکی دیگه ورداشته کار خلاف کرده به من میگن هاست رو میگیریم ازتون !
برای بار دوم هک شد ! دیگه داشتم کلافه میشدم. میدونستم امنیت هاست پایینه اما کی قبول میکرد؟؟؟؟؟
بالاخره برای بار سوم هم هک شد.پشتیبانی گفتند که مشکل از سیستم سایت هست.
آی دی هکر رو گیر آوردم رفتم بهش گفتم. با نیم ساعت بحث گفت که امنیت سرور هاست پایین هست ! و sym کرده بود.
الان هم که بعد از یک هفته قطعی سرور سایت بعد از اینکه درست شد دیدم تقریبا نصف کاربرای من حذف شدند و قالب فروشگاه به هم ریخته و چیزایی که به سایت اضافه کردم نمیاد و...
و همچنین خوشون هم هک شد !!!! ( الان هم شاید بگن عیب از سیستم بود نه هاست !:)))
هر کس میخواد ، همین الان بره تو سایت فرانتورک و ببینه که هک شده فرا نتورک | هاست | میزبانی وب | وب هاستینگ | فایل هاستینگ | ثبت دامین | نمایندگی هاستینگ | نمایندگی ثبت دامین | ثبت و پرداخت آنلاین دامنه و فضای
خلاصه اگه درباره فرانتورک تعریفی... چیزی شنیدید باور نکنید. هم خودش هک شد هم باعث هک شدن سایت هایی شد که ازش هاست گرفتند.
برای بار دوم میگم پیشنهاد میکنم هاستتون رو از فرانتورک نگیرید.
فقط یه چیز باعث شک میشه نمیدونم چرا کاربرای تازه عضو شده سریع میان تو این میگن از فرانتورک بد میگن
درسته حق دارن ولی چه طور شده این ادما میان بد میگن شاید هدف خواسی دارن
البته کلی گفتم هیچ کس ناراحت شنه
با تشکر
ایشا الله مشکل همه دوستان حل شه
رفتار فرانتورک با کاربر >> بر اساس میل شخصی جناب پارسیان
شاید فردا ازتون خوشش نیاد و سرورتونو تمدید نکنه
اما در کل عملکرد خوبی داشتن
انشالله کسی زیر ذره بین نره
حداقل آدم بداش برن زیر زره بین
تا قبل این مشکل همه داشتن زیر پست های جناب پارسیان تشکر میزدن و امروز دارن رو اسمشون کلاهبردار میزنن
انسان های دوست نما که اطراف جناب پارسیان هستن با این مشکل چقدر خوشحال به نظر میان
افرادی هم که اطلاعاتتون توی این سرورها هست:
این سرورا فرمت نمیشن و دیتاسنتر فقط خواست یه موضوعی رو به جناب پارسیان بفهمونه
این روزا سروراتون باز میشه و میتونین اطلاعاتتون رو بگیرین
فرانتورک : برای کسب اعتبار مجدد راه سختی رو در پیش داری
در مورد همه گفتیم الا خودمون: حالا دیگه میزبان نیستیم بخوابیم :))
با تشکر من کاری ندارم که آقای پارسیان چیکار کردن و...
بحث من سر این هست که من تمدید نمیکنم ! و پولی که فاکتور کردید واریز کردیم رو برای من انتقال بدید !
قرار بود 10 روز پیش این کار رو بکنید هنوز نکردید آقا جان طبق ایمیلی که دادم و شماره کارت دادم برای من حساب کتاب هم مشخص هست برگردونید پول رو!!!
با تشکر.
هاست من برگشت .
ممنون جناب پارسیان .
ممنون از زحماتتون .
http://parx.us
ببینید من که کاربر تازه عضو هستم اصلا توی این انجمن نمیام. اصلا اینجا فعالیت نمیکنم. فقط از دست این همه زجری که کشیدم رفتم توی گوگل سرچ کردم "فرانتورک چه هاستی خوبه؟" بعد فروم هایی رو دیدم که یکیش همینجا بود. سریع ثبت نام کردم و اون مطلب رو نوشتم هدفم هم اینه که نذارم مردم پولشونو بریزن توو جوب آب. اگه میخواید برید تاریخ و زمان ثبت نام من و تاریخ و زمان پست من رو چک کنید.
خودم هم سرویس هاستینگ ندارم که از بقیه بد بگم و مردم از من بگیرند. یک کاربر عادی هستم که پولمو ریختم تو جوب آب و نمیخوام بقیه این کارو کنند.
و در مورد جمله آخرتون انشالله مشکل همه حل شه ولی مشکل کسانی که از فرانتورک سرویس گرفتند حل نمیشه...
حالا شکتون بر طرف شد؟
با تشکر
دوست عزیز چرا دارن یکی یکی حل میکنن شما چرا این قدر سعی داری بد بگی ازشون
حالا هر اتفاقی افتاده /اگه سر خودتون میومد اینطوری میگفتین
الان اگه میخواستن فرار کنن که نمیومدن پیام بدن اینجا
پس فراری نیست و ایشون هم زیر فشار برای جواب گویی به مدرم هستن
دیگه استرس رو زیاد نکنین
من هم به خود شما فقط نگفتم که به همه کسانی که میان با اسم دیگه عضو میشن و میخوان تخریب کنن یه نفر رو نه تنها این پست بلکه تایپینگ های دیگه هم همین طور
امیدوارم مشکل همه حل شه
با تشکر:67:
من از اقای پارسیان و فرانتورک همیشه تعریف می کردم با اینکه چندین بار هم در یاهومسنجر به من بی احترامی کردند
ولی واقعا به فرانتورک نمیشه اعتماد کرد نه برای خرید سرور نه کلا هاست
بنده ضرر زیادی را به خاطر ایشون متحمل شدم و واقعا نمی دونم ایشون چه اینده ای در انتظارش هست
ولی توصیه می کنم برای کسی که میخواد به صورت حرفه ای وارد دنیای سرور و هاست بشه همیشه از یک جای مطئن سرویس بگیره که این مشکلات بزرگ براش پیش نیاد
ما یه سرور از ایشون داشتیم که منتقلش کردیم