پاسخ : فروشگاه کارت شارژ (ام پی سی شارژ)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M.Masoud.M
مرسی عزیز.
محمد جان من نسخه تجاری رو برای حمابت از سایت دریافت کردم و ظاهر رو یکم سفارشی کردم و از پارس پال درگاه گرفتم و تنظیم و نصب کردم ولی وقتی روی دکمه پرداخت کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته فقط صفحه رفرش میشه.
واسه اطمینان اسکریپت رو روی یه یه دامنه دیگه نصب کردم وبدون هیچگونه دستکاری تو ظاهر ، درگاه پارس پال و نصب و تنظیم کردم و خیلی خوب هم کار کرد و مشکلی پیش نیومد.
عزیز میشه خواهش کنم کمکم کنی درستش کنم ؟ هزینه هم هرچی باشه تقدیم میکنم. چون بشدت به این درگاه احتیاج دارم.
فکر نکنم مشکلی وجود داشته باشه چون الان من خودم هم از چند درگاه استفاده می کنم و درگاه پارس پال هم مشکل نداره و درست کار می کنه
فروش کارت شارژ ایرانسل و همراه اول با قیمت خرید - اکانت دانلود ام پی سی شارژ - چارجمی
شما منو در یاهو اضافه کنید تا مشکل رو به صورت آنلاین با هم بررسی کنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mpc
آره داداش درست میفرمایید مشکلی وجود نداره. ولی تو تغییراتی که دادم نمیدونم کدوم کد رو اشتباهی عوض یا حذف کردم.
ادت کردم عزیز . ای دی : masoud123_mir
واقعا ممنون
سلام
نسخه نهایی منتشر نشد؟ یا آموزش فروش اکانتهای دیگه با این ورژن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
azure
سلام
نسخه نهایی منتشر نشد؟ یا آموزش فروش اکانتهای دیگه با این ورژن؟
چرا اتفاقا دارم کار می کنم روش و تا الان محدودیت فروش شارژ برداشته شده و می شه روش هر اکانتی فروخت و فعلا در حال درست کردن دیگر مشکلاتش هستم تموم شد می زارم رو سرور جهت دریافت و به روزرسانی می کنم
آقا من تو یکی از این درگاه پیامک ها (پیام-رسان.کام) ثبت نام کردم و شارژ هم کردم و فایل php که تو سایت خودتون قرار دادین برای رو هم آپلود کردم توی مکان مورد نظر.
تو خود مدیریت هم تنظیمات رو انجام دادم. هم شماره عمومی رو وارد کردم و هم یوزر پسوردم توی سایت پیام رسان رو.
ولی بعد از پرداخت پیامکی نمیاد.
چیزی رو جا انداختم به نظرتون ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M.Masoud.M
آقا من تو یکی از این درگاه پیامک ها (پیام-رسان.کام) ثبت نام کردم و شارژ هم کردم و فایل php که تو سایت خودتون قرار دادین برای رو هم آپلود کردم توی مکان مورد نظر.
تو خود مدیریت هم تنظیمات رو انجام دادم. هم شماره عمومی رو وارد کردم و هم یوزر پسوردم توی سایت پیام رسان رو.
ولی بعد از پرداخت پیامکی نمیاد.
چیزی رو جا انداختم به نظرتون ؟
نه دوست عزیز شما باید اول به پیام رسان تیکت بدین که برای حساب شما وب سرویس رو فعال کنه تا مشکل رفع بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shyhan
جناب پاکزاد این خطا خیلی داره اذیت میکنه و مشتری رو میپرونه
اگر یادتون باشه قبلا هم در موردش صحبت کردیم با هم
خریدار میره به صفحه بانک پول از حسابش کم میشه به حساب من میاد ولی وقتی میخواد رمز ببینیه چنین صفحه ای میبینه در حالی که همه شناسه های پرداخت درسته ولی رمزی در کار نیست و اونوقته حسابی شاکی میشه تومیدیرت هم وضعیت روی ایجاد شده میمونه
گفتم شاید مشکل از هاستم باشه که خارج از کشور هست باشه
به سرور های هاست ایران (داخل ایران) منتقل کردم سایتو فرایند خرید خیلی تند تر شده ولی این مشکل هنوز پا برجا هست
مشکل خیلی بدی هست ممنون میشم رسیدگی کنید
توی ورژن بتا هم این مشکل بود عکسشم گذاشته بودم ولی اون موقه تو صفحه چند خط خطا در مورد sql بود اینجا خطا نیست ولی همون داستان دوباره به راه هست ممنون میشم بر طرف کنید
با سپاس
محمد جان اگر وقت کردی سوال منم پاسخ بدید ین خطا فقط داره مشتری از دست میده
هیچ دستکاری رو کد ها انجام ندادم ولی این مشکل توی هر چند تا خرید خودشو نشون میده ممنون میشم بررسی کنید و برطرف بشه توی نسخه قدیمی تر همین مشکل وجود داشته هاستم عوض کردم ولی بازم همونه
عکس خطا توی صفحه قبل هست
مشکل برگشت به سایت و خالی بدن رمز و سریال همینجوری داره برای من تکرارا میشه و مشتری از دست میده
اقای پاکزاد لطف کنید بررسی کنید
وگرنه باید به فکر تغییر سیستم باشم و برگرئم به فریر
ماژول بانک پاسارگاد رو میخوام
چیکار باید بکنم ؟
سلام آقای پاکزاد.
ببخشید این سایتتون که فرموده بودید امکاناتش رو درست می کنید و واسه بروزرسانی میزارین روی سرورکی آماده میشه؟
در ضمن من از میزبان پایتخت پنل پیامک دارم که نذاشتین توی درگاههای مدیریت سایت. 9sms.ir va ehost.ir
من نسخه تجاری رو خرید کردم. واسه از این به بعد هم اگه بروزرسانی خواست انجام بشه باید هزینه جدا بپردازم؟
ممنون