در نگلستان زیر رم 2048 ارائه نمی وشد
رم 1024 آمریکا و آلمان می باشد .
سعی می کنیم کمتر از 12 ساعت تحویل دهیم.
نمایش نسخه قابل چاپ
امکانات :
نصب انواع سیستم عامل و کانفیگ های ویژه به صورت کاملا رایگان
امکان انتقال به کشورهای دیگر بصورت رایگان ( در صورت خالی بودن آی پی )
پهنای باند :نامحدود
امکان افزودن هارد بیشتر :دارد
ارائه پنل جهت : ری استارت ، خاموش ، روشن ( بصورت پیش فرض در تمامی سرویسها فعال می باشد )
چند نکته در مورد خدمات :
۱- پشتیبانی 24 ساعته می باشد و توسط 2 تیم فنی اداره خواهد شد و مشکلات در اکثر موارد در 30 دقیقه ای 2 ساعت حل خواهد شد
۲- سرور به صورت مدیریت نشده تحویل داده می شود.
۳- اکثر کانفیگ ها به صورت رایگان انجام می شود و می تواند هنگام خرید کانفیگ های مورد نیاز خود را انتخاب بفرمایید و در صورتی که در لیست نبود کانفیگ خود را ذکر بفرمایید تا در صورت امکان کانفیگ گردد.
۴- سرور های مورد نظر در آلمان – آمریکا - انگلستان می باشد و با توجه به اینکه در پنل ضخصی قرار دارد سخت گیری کمتری رخ خواهد داد ولی همچنان به قوانین کپی رایت , اسپم و اتک , DDos و .... حساس اند تا حدودی !
۵- استفاده از تورنت فقط در جهت دانلود (بستن سید) مشکلی به وجود نخواهد اورد.
۶- فقط برای مدت محدود پهنای باند ها به صورت نامحدود تحویل داده خواهد شد.
۷- سیستم عامل انتخابی خود را می توانید در هنگام سفارش انتخاب نمایید در صورت نبودن در لیست , سیستم عامل مورد نظر خود را هنگام خرید ذکر بفرمایید.
۸- سیستم عامل ها 3 بار در ماه به صورت رایگان تعویض خواهند گردید و اگر بیش از 3 در خواست گردد برای هر تعویض اضافی 3000 تومان اخذ خواهد شد.
۹- زمان تحویل سرور ها بسته به نوع کانفیگ 30 دقیقه الی ۶ ساعت می باشد
۱۰- برگشت وجه تا 3 روز در صورت نارضایتی
برای دریافت سایر اطلاعات و کانفیگ ها می توانید از طریق لینک زیر اقدام به ایجاد تیکت نمایید .
ارسال درخواست - ServerDL
شماره تماس: ۰۹۳۹۵۱۰۶۰۸۹[/QUOTE]
با سلام
سه مورد از مواردی که من توی سایت برسی کردم و از انجام نشدن این موارد در سایت شما اطمینان پیدا کردم.
هیچ کانفیگی در این سایت بصورت رایگان انجام نمی شود
میشه راجع به این موضوع ها پاسخی بدید ؟
با سلام
سه مورد از مواردی که من توی سایت برسی کردم و از انجام نشدن این موارد در سایت شما اطمینان پیدا کردم.
هیچ کانفیگی در این سایت بصورت رایگان انجام نمی شود
میشه راجع به این موضوع ها پاسخی بدید ؟[/quote]
سلام
وقتي شما با كد تخفيف خريد مي زنيد كانفيگ ها با هماهنگي با فروش رايگان ارائه مي شوند ،
در ماه ٣ بار سيستم عامل رايگان به دلخواه كاربر تعويض مي شود .
سوال ديگه اي بود در خدمتم
سرویس من تحویل داده شد. تخفیف من همیشگی است درسته؟
دوست عزیز 3 روز هست که تعطیلی بوده و بخش فروش در حالت تعلیق .
مرحله دوم شما رفتید به بخش فنی تیکت زدید !
در صورتی که سرویس شما در بخش فروش هست .
و اگر ملاحظه کنید سرویس شما به حالت تایید قرار گرفته و تمام آی پی شما و ... مشخص شده است .
پس لطفا از انتشار مطالب کذب خودداری کنید در غیر اینصورت طبق قوانین سایت برخورد می شود .
موفق باشید .
آقا احسان دیگه برای همه روشن شده که تنها خودت و خودت داری کلیه بخش های سایت رو میگردونی
موفق باشید
هیچی دیگه نتیجش میشه 41 صفحه
رکورد زدید تو تایپیک فروش :-p
به هنگام تکمیل فرم خرید با پیغام زیر روبرو میشویم :(
کد تخفیف وارد شده روی سبد خریدتان اعمال شد اما هیچ مورد قابل تحفیفی وجود ندارد. لطفا شرایط این کد را بررسی کنید
شما که میگفتید اگه کد تخفیف اعمال بشه مبلغ اصلاح میشه
چی شد پس یعنی سرکاریم ؟:-o