آپی برای تست میدین؟
نمایش نسخه قابل چاپ
آپی برای تست میدین؟
شخصيت بي خود ... سرويس افتضاح ... پشتيباني گند ... = سرويس اين بابا
پشتیبانی بیخیال کم تجربه بی مسئولیت سرور اشغال اورسل به خدا شاید 80 تا 100 تا روی 1 سرور هست در صورتی که نرمال 30 هست.....سرعت دانلود افتضاح و در اخر هم اشغال ترین سرکتی که دیدم بقیشون پولمون خوردن رفتن فهمیدیم از جای دیگه باید بگیریم این شرکت اصلا تکلیفمون روشن نمیکنه امروز 2 شنبه هنوز سرور جدیدم نرسیده............
کی می خواد وی پی اس من وصل شه :| جای فروش سرور مجازی برین قاز بچرونین بهتره :|
شادی :|؟
3 عدد سرور میباشد
دوستان لطفا جو سازی ننمایید. همانطور که گفته شد، به دلیل تعطیلی روز های شنبه و یک شنبه دیتاسنتر نمیتوانیم سرویس را تهیه نماییم، پرداخت انجام شده، در حال حاظر سرویس ها را دریافت ننمودیم و منتظر تحویل میباشیم
همانطور طبق گفته در پست قبل 1 هفته + 20% تخفیف در تمدید ماه بعد بر روی سرویس کاربران اعمال خواهد شد
همچنین گفته شده بود در این چند روز به دلیل درگیری نمیتوانیم پشتیبانی مناسبی ارائه دهید
خیلی ممنونم از کاربرانی که درخواست کردیم کمی درک کنند اما عده ای به جای اینکه کمی رعایت ما رو بکنند بیشتر آمده اند و با دروغ هایشان ...
حتی عده ای نیز مشتری ما نمیباشند!!!
وقتی واسه سرور مشکل پیش میاد درستش اینه که محترمانه عضر خواهی کنید نه بیاید بگید ما علاف شما نیستیم :| من تیکت دادم رمزمو گفتم میگید ما علاف نیستیم رمز اشتباهه :| من اصلا نمیخوام رمزمو بدم :| وی پی اس روشن تحویل گرفتم روشنم میخوام :| اون دوستتون که میگه 5 تومن هم باید بدید :| بگیم امدیم کلاتونو برداریم دیگه مستقیما
دوست عزیز، زمانی که گفته میشود رمز عبور را بدهید تا پورت را ببندیم مشتری میبایست اقدام نماید، حالا چه ما فروشنده باشیم چه هر فروشنده ی دیگر!
به شخصی حالا نمیدنم شما بودید یا خیر 5 بار گفته شده بود رمز را بدهید پشت سر هم اشتباه میداند و نمیگفتند که نمیدانند، ما هی به ناچار سرور را روشن میکردیم رمز را وارد مینمودیم میدیدیم اشتباه میباشد دوباره خاموش میکردیم، دیتاسنتر نیز شدیدا با ابیوس مشکل دار بوده و سرویس را کلا غیر فعال نموده
به دوستی که گفته شده بود 5 تومن هزینه بابت تغییر رمز عبور دریافت میشود، به زور به کسی گفته شده که 5 تومن را پرداخت کنید تا ما سرویس را به شما تحویل دهیم؟!