-
پاسخ : آغار فروش وبژه وی پی اس ایران با پهنای باند نامحدود ویژه سایتهای دانلود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
ولی انصافا حالا خدمونیم
الان ما چند سرور از رداستیشن داریم
با اون همه ادعاشو.... میگه پهنای باند نامحدود ( چیزی که خریداری میشه)
اما به 90 ترابایت که برسیه میاد خواهش میکنه
به 120 ترابایت برسیه دیگه اختیار میده
این از نامحدودش
دیگه بعید بدونم ایران بتونه حتی 60 ترابایت هم بده
بدون شک مصرف بالا باشه یا پورت کم میشه یا....
ولی کلا من روی پهنای باند نامحدود ایران اصلا خوش بین نیستم
از آسیاتک( هاست دی ال ) سرویس داشتم هر ترابایت 35 از یک ترابایت 300 گیگ وردی از خارج داشتم سرور بست گفت این 300 گیگ ورودی خارج 100 هزار تومان هزینه داشته .
دیگه خودتون حساب کنید چطوری شاتل می تونه سرور مجازی بدون هیچ محدودیتی بده نه داخل نه خارج اون هم شاتل .
اخرین پستم بود تا طلوع خورشید صبر می کنیم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
diges
از آسیاتک( هاست دی ال ) سرویس داشتم هر ترابایت 35 از یک ترابایت 300 گیگ وردی از خارج داشتم سرور بست گفت این 300 گیگ ورودی خارج 100 هزار تومان هزینه داشته .
دیگه خودتون حساب کنید چطوری شاتل می تونه سرور مجازی بدون هیچ محدودیتی بده نه داخل نه خارج اون هم شاتل .
اخرین پستم بود تا طلوع خورشید صبر می کنیم .
عرف بازار این هست که هر 100 گیگ 35 هزار تومان هست
وقتی بحث ترابایت میشود
اختلاف سر 20 30 هزار تومان نیست
بحث سر 200 هزار تومان سر هر ترافیک هست
طبیعی هست که برخورد بشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fanous_m
عرف بازار این هست که هر 100 گیگ 35 هزار تومان هست
وقتی بحث ترابایت میشود
اختلاف سر 20 30 هزار تومان نیست
بحث سر 200 هزار تومان سر هر ترافیک هست
طبیعی هست که برخورد بشه
نه ببنید منظورم این بود ممکن هست شاید داخلی نامحدود باشه یعنی خروجی به سمت ایران و یوزر های ایرانی ! آسیاتک همین سیاست داره که وردی از ایران به این قیمت هست.
امکانش نیست اصلا ورودی از سمت خارج نامحدود باشه سرور های شاتل پورت 100 مگ داره در ثانیه 10 مگ دانلود میده از خارج این پورت حدود 30میلیون هزینه داره در ایران .
شاتل الان گیر کرده داره برای adsl سر 3500 شبانه بر می داره بعضی چیز ها با عقل و منطق جورد در نمی یاد .
بهتر هست یک تاپیک جدا باز کنیم اونجا بحث کنیم .
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
diges
نه ببنید منظورم این بود ممکن هست شاید داخلی نامحدود باشه یعنی خروجی به سمت ایران و یوزر های ایرانی ! آسیاتک همین سیاست داره که وردی از ایران به این قیمت هست.
امکانش نیست اصلا ورودی از سمت خارج نامحدود باشه سرور های شاتل پورت 100 مگ داره در ثانیه 10 مگ دانلود میده از خارج این پورت حدود 30میلیون هزینه داره در ایران .
شاتل الان گیر کرده داره برای adsl سر 3500 شبانه بر می داره بعضی چیز ها با عقل و منطق جورد در نمی یاد .
شما الان همه جا داری بحث ترافیک و هزینه .... میکنی
آقا ولش کن اصلا - من حساب میکنم
کوتاه بیا:71:
-
اقا دمت گرم این حرفا چیه من خودم حساب میکنم:57:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
diges
300 گیگ دانلود = 100 هزار تومان هزینه ؟ یعنی هر گیگ 333 تک تومان اونم دانلودی ؟ :ی برای ما هر گیگ 1500-1600 هست :D
قول میدم این 333 هم به خاطر بودجه که بابتش میگیرن کم کردن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
redhat10
:d................
این خندت کشته من رو جناب حیدری نمیدونم آخر تاپیکت چی میشه :D هرچی میگی کسی پست نده همه میدن جز خودت : ) )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
شما الان همه جا داری بحث ترافیک و هزینه .... میکنی
آقا ولش کن اصلا - من حساب میکنم
کوتاه بیا:71:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
redhat10
اقا دمت گرم این حرفا چیه من خودم حساب میکنم:57:
همه دست به جیب و دست به اسپم شدن ما هم آخر شبی گفتیم یه چی بگیم (اسپم :ی)
پولداربودید ها خبر نداشتیم بیچاره اون vpsfars چه آدمای پولداری بودن کمک نکردن :ی (شوخی)
یا حق
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
300 گیگ دانلود = 100 هزار تومان هزینه ؟ یعنی هر گیگ 333 تک تومان اونم دانلودی ؟ :ی برای ما هر گیگ 1500-1600 هست :D
قول میدم این 333 هم به خاطر بودجه که بابتش میگیرن کم کردن.
این خندت کشته من رو جناب حیدری نمیدونم آخر تاپیکت چی میشه :D هرچی میگی کسی پست نده همه میدن جز خودت : ) )
همه دست به جیب و دست به اسپم شدن ما هم آخر شبی گفتیم یه چی بگیم (اسپم :ی)
پولداربودید ها خبر نداشتیم بیچاره اون vpsfars چه آدمای پولداری بودن کمک نکردن :ی (شوخی)
یا حق
حالتون چطوره جناب سجادی
اوضاع چطوره :53:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
redhat10
حالتون چطوره جناب سجادی
اوضاع چطوره :53:
اوضاع بد نیست شما که اومدی ایران کلا باید بگی اوضاع چه طوره خوب بوده یا بد بوده به صرفه تر از خارج بوده براتون با نرخ های ارز امروزی؟
البته قبلا یک چیزهایی گفتید در مورد سرورها در ایران.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hosinaa
با اجازه از استارتر عزیز
ایشون در تاپیک بنده هم همین هدف پیش گرفتن دقیقا برای سرورهای ایران
بنده فک میکنم ایشون یوزر مولتی هستن! مولتی همین انجمن و دقیق همکار ....
از مدیر انجمن خواهش میشه یه فکری به حال این انحراف تاپیک فروش کنند و امثال ایشون بدون مستند صحبت میکنند برخورد جدی بشه
و همینطور پیگیری یوزر مولتی ها ...
واقعا جای تاسفا! واقعا....
جناب hosinaa
من شما رو میشناسم ؟
تو تاپیکتون دیدم یکی از دوستان اسپمر ارتباطی بین من شما پیدا کرده بود اگر میشناسم لطفا پ خ بدید
البته سایتتون برام آشنا نبود
ممنون بزرگوار
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
اوضاع بد نیست شما که اومدی ایران کلا باید بگی اوضاع چه طوره خوب بوده یا بد بوده به صرفه تر از خارج بوده براتون با نرخ های ارز امروزی؟
البته قبلا یک چیزهایی گفتید در مورد سرورها در ایران.
شکر پول سرورا با این که تجربه ایران نداشتیم در اومد همون یکی 2 هفته اول
تا هفته دیگه 4 تا سرور دیگه اضافه میکنیم اگر از سرورهای خودتون چیزی خالی هست اگر خواستید هماهنگ کنید اجاره میکنیم
عجب تاپیکی ها
خومونم اسپم میکنیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
redhat10
جناب
hosinaa
من شما رو میشناسم ؟
تو تاپیکتون دیدم یکی از دوستان اسپمر ارتباطی بین من شما پیدا کرده بود اگر میشناسم لطفا پ خ بدید
ممنون بزرگوار
بنده اسپمر نیستم
سابقه کاریم هم هم در این انجمن هم در کارم معلوم هست
و با سند این حرف ها رو زدم
جالبه با ایده قشنگی دارید بحث رو منحرف میکنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fanous_m
بنده اسپمر نیستم
سابقه کاریم هم هم در این انجمن هم در کارم معلوم هست
و با سند این حرف ها رو زدم
جالبه با ایده قشنگی دارید بحث رو منحرف میکنید
:d خق با شماست
-
لطفا مدارک را اینجا هم ارسال کنید
شما که خودت زیر قیمت بازار فروشی چرا:d
-
آقا من که گفتم حساب میکنم
شما هنوز دارید دعوا میکنید که :71:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
redhat10
من بابت سرورها و لپتاپ های وارداتی هیچ تخلفی نمیکنم
هرکدام را هم درخواست بدید تحویل به موقع انجام می گردد
در مورد سند هم خودتون با آقای پیله وری در ارتباط بودید
بهتر میدونید
;)
-
-
هرکی هر کاری کرده همینجا اعتراف کنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
redhat10
جناب
hosinaa
من شما رو میشناسم ؟
ممنون بزرگوار
100% مطمین هستید ایشون نمی شناسید !؟ پس عجب وجه اشتراکی دارید !
http://www.webhostingtalk.ir/f15/964...tml#post911641
نقل قول:
ترافیک مصرف کنونی: 68 ترابایت
http://www.webhostingtalk.ir/f15/950...tml#post909808
نقل قول:
مصرف پهنای باند سرور اول تا امروز به 60 ترابایت رسید:113:
-
جالبه
اولش تایپک فروش بود
بعدش شد تایپک شکایتی
بعدش شد تایپک طرفداری
بعدش شد قهوه خونه و تعارف چای
بعدش شد تایپک اشنایی
بعدش شد چت و گفتگو و دوستیابی
یعنی الان منه مشتری ساعت 5 صبح اینارو میخونم چه کنم؟
حالا بلاخره کی راست گفته کی دروغ
اصلا بجای دعوا و حسادت همگی دست به هم دهید میهن خویش را کنید آباد...یعنی شراکتی کار کنید اینقدر زیر اب زنی و تایپک خراب کردن نباشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
diges
اقا شما هنوز نخوابیدی http://upload.tehran98.com/upme/uplo...451932df91.gif
اینجارو که گفتید به نکته بسیار ظریفی اشاره کردین ...کار نشد نداره
-
مباحث خیلی جالب شده کسانی که وی پی اس ایران دارند میدند با پهنای باند خیلی کم و نمی توانند با پهنای باند نامحدود بدهند کمی داغ می کنند که این بنده خدا از کجا آورده!!!
اون بنده خدایی که میگه از هاست دل هاست ایران گرفته و سرور بسته شده !!! ما ازشون هاست داریم و هم از خارج و هم از داخل دانلود داریم و هیچ مشکلی نبوده در ضمن وقتی شما هاست میخرید به شما اعلام نمی کنند در صورتیکه از ایران پهنای باند مصرف دارید به شما سرویس داده میشود!
این بنده خدا که داره وی پی اس از شاتل ارائه می دهد صاحب سایت top2download.com هست وقتی وی پی اس میخرید و برای پرداخت آن اقدام میکنید اسم سایت در پنل پرداخت هست
ایشان هاست دانلود و سایتشون روی آسیاتک هست و داره وی پی اس شاتل میفروشه ولی خلافی نکرده که یکی از دوستان میگه هاست دانلود گرفته داره وی پی اس غیر مجاز میفروشه!!!
در ضمن هاست دی ال به بیشتر مشتریان مثل سافت 98، میهن دانلود، دانلود ها و... هاست رایگان داده با پهنای باند نامحدود
دوست عزیز که میگی پهنای باند نامحدود ایران نداریم و ایران نمی توانند چنین پهنای باندی را بده فقط لازم به ذکر است سایت میهن دانلود بیش از 800 ترابایت و سایت دانلود ها بیش از 700 ترابایت مصرف ماهیانه دارند.
وی پی اس این جناب هم داره از سرور ایران با سرعت 60 مگابیت که میشه 480 مگابیت شما دانلود میده پس پورتهای ارائه شده در ایران تا 4 گیگ باز هست و هیچگونه محدودیتی در پورت و پهنای باند وجود ندارد
میتوانید خودتان تست کنید!
حالا که یه بنده خدا اومده وی پی اس خوش قیمت با پهنای باند خوب میده هی گیر بدهید! در ضمن پشت پرده این را شما هنوز نمی دانید! بعضی شرکتها هزینه برای این مصرف به شما پرداخت می کنند!
-
متاسفم که تخریب میکنند. بجای اینکه رقابت کنند و راه کارهای بهتر پیدا کنند فقط یاد گرفتن تهمت بزنن و تخریب کنند.
آدم یاد مدرسه ابتدایی می افته بچه ها زیر آب هم رو میزنند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
force
جالبه
اولش تایپک فروش بود
بعدش شد تایپک شکایتی
بعدش شد تایپک طرفداری
بعدش شد قهوه خونه و تعارف چای
بعدش شد تایپک اشنایی
بعدش شد چت و گفتگو و دوستیابی
یعنی الان منه مشتری ساعت 5 صبح اینارو میخونم چه کنم؟
حالا بلاخره کی راست گفته کی دروغ
اصلا بجای دعوا و حسادت همگی دست به هم دهید میهن خویش را کنید آباد...یعنی شراکتی کار کنید اینقدر زیر اب زنی و تایپک خراب کردن نباشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gigarayaneh
مباحث خیلی جالب شده کسانی که وی پی اس ایران دارند میدند با پهنای باند خیلی کم و نمی توانند با پهنای باند نامحدود بدهند کمی داغ می کنند که این بنده خدا از کجا آورده!!!
اون بنده خدایی که میگه از هاست دل هاست ایران گرفته و سرور بسته شده !!! ما ازشون هاست داریم و هم از خارج و هم از داخل دانلود داریم و هیچ مشکلی نبوده در ضمن وقتی شما هاست میخرید به شما اعلام نمی کنند در صورتیکه از ایران پهنای باند مصرف دارید به شما سرویس داده میشود!
این بنده خدا که داره وی پی اس از شاتل ارائه می دهد صاحب سایت top2download.com هست وقتی وی پی اس میخرید و برای پرداخت آن اقدام میکنید اسم سایت در پنل پرداخت هست
ایشان هاست دانلود و سایتشون روی آسیاتک هست و داره وی پی اس شاتل میفروشه ولی خلافی نکرده که یکی از دوستان میگه هاست دانلود گرفته داره وی پی اس غیر مجاز میفروشه!!!
در ضمن هاست دی ال به بیشتر مشتریان مثل سافت 98، میهن دانلود، دانلود ها و... هاست رایگان داده با پهنای باند نامحدود
دوست عزیز که میگی پهنای باند نامحدود ایران نداریم و ایران نمی توانند چنین پهنای باندی را بده فقط لازم به ذکر است سایت میهن دانلود بیش از 800 ترابایت و سایت دانلود ها بیش از 700 ترابایت مصرف ماهیانه دارند.
وی پی اس این جناب هم داره از سرور ایران با سرعت 60 مگابیت که میشه 480 مگابیت شما دانلود میده پس پورتهای ارائه شده در ایران تا 4 گیگ باز هست و هیچگونه محدودیتی در پورت و پهنای باند وجود ندارد
میتوانید خودتان تست کنید!
حالا که یه بنده خدا اومده وی پی اس خوش قیمت با پهنای باند خوب میده هی گیر بدهید! در ضمن پشت پرده این را شما هنوز نمی دانید! بعضی شرکتها هزینه برای این مصرف به شما پرداخت می کنند!
دوستان عزیز بنده کاملا مستند صحبت میکنم
و اینکه این دوستان دارند کلاهبرداری میکنند
بله شما درست میفرمایید سرور ها روی آسیاتک هستند
ولی این دوستان این سرور ها را به بهانه تست از شاتل گرفته اند
که مثلا اگر سرویس خوب بود انتقال بدهند
این کارها ***ی هست
که من بیام به عنوان سایت دانلود سرور بخرم
بعد بیام اینجا vps بفروشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30speed
متاسفم که تخریب میکنند. بجای اینکه رقابت کنند و راه کارهای بهتر پیدا کنند فقط یاد گرفتن تهمت بزنن و تخریب کنند.
آدم یاد مدرسه ابتدایی می افته بچه ها زیر آب هم رو میزنند.
رقابت ؟
رقابت اگر سالم باشه بله
ولی این کار ***ی هست
و من وظیفم بود بگم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fanous_m
دوستان عزیز بنده کاملا مستند صحبت میکنم
و اینکه این دوستان دارند کلاهبرداری میکنند
بله شما درست میفرمایید سرور ها روی آسیاتک هستند
ولی این دوستان این سرور ها را به بهانه تست از شاتل گرفته اند
که مثلا اگر سرویس خوب بود انتقال بدهند
این کارها ***ی هست
که من بیام به عنوان سایت دانلود سرور بخرم
بعد بیام اینجا vps بفروشم
رقابت ؟
رقابت اگر سالم باشه بله
ولی این کار ***ی هست
و من وظیفم بود بگم
دوست عزیز هرکاری میکنن به خودشون مربوط هست و اگه به مشکل هم بخورند خودشون باید بیان جواب بدن
ولی اینکار شما اصلا درست نیست که تاپیک بنده خدا رو بهم ریختی و قبل از اینکه مشکلی پیش بیاد داری همش تهمت میزنی دوست عزیز
بزارید کارشون رو بکنند و اینقدر راحت به خودتون اجازه ندید درباره دیگران قضاوت کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
redhat10
دو چیز منو کشته : یکی خنده هات دومی اسمه سایتت ( shivid server )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
هرکی هر کاری کرده همینجا اعتراف کنه
هیچی بابا یکی ماشین لباسشویی روشن کرده .
-
دوست عزیز وقتی ما به آسیاتک انتقال دادیم دقیقه یک هفته بعد تمامی کسانی که در کار اینترنت در ایران بودند با ما تماس میگرفتند که به صورت رایگان به شما هاست دانلود می دهیم حتی سرور دانلود! به شرط اینکه 50 ترابایت مصرف داشته باشید! بعد از یک مدت حتی تماس داشتیم که در صورت مصرف 100 تربایت ماهیانه بیش از دو میلیون تومان به شما می دهیم! ولی ما به خاطر حساس بودن کار به کسی اعتماد نکردیم و با پرداخت هزینه به هاست دی ال انتقال دادیم.
از طرف شاتل هم با ما تماس گرفتند ولی با این موضوع که سافت گذر بر روی سرورهای ما هست (سرور دانلودش روی هاست دل هست ولی سرور سایت روی شاتل! ) و به ما سرور بفروشند ولی خبری از رایگان و ... نبود.
شما میفرمایید این بابا اومده یک سرور رایگان گرفته برای سایت دانلود بعد داره وی پی اس ارائه می دهد!
دو فرضیه داره که اگه درست باشه و اشتباه باشه باز هم هیچ فرقی به حال شاتل نمیکنه چون قراردادی که با شرکت زیر ساخت دارند هرچه بیشتر پهنای باند مصرف کنند بیشتر از شرکت زیر ساخت هزینه دریافت می کنند و شرکت زیر ساخت اجازه افزایش پورت و ... را بهشون میده
حال به هر بهانه این این بابا داره وی پی اس میفروشه درسته که نفس عمل اشتباه است ولی در هر صورت که حساب کنید به نفع شرکت شاتل هست!
این مطالب که من در این تایپیک بیان کردم را هیچ کسی نمی داند و همان طور که دیدید کسانی که سرور ایران در اینجا به فروش رسانده اند حتی از این موضوع خبر ندارد و با کمال تعجب میگند پهنای باند نامحدود در ایران نداریم
و قیمت های نجومی برای هاست های ایران ارائه می دادن
برای 10 گیگ پهنای باند مبالغ بیش از 50 هزارتومان می گرفتند
هر کسی هم میتونه باید وی پی اس بده براش پهنای باند میسوزونیم کسی که به ما پول به خاطر مصرفش نمیده بزار دیگران که میگیرند حالشو را ببرند!!!!
-
رم 8 گیگ با 6 تربایت هارد ماهیانه چند ؟ با هارد 4 ترا چند ؟
هزینه ی ارتقاء 4 ترا به 6 ترا چند ؟
چون فعلا هارد 4 و رم 8 کفایت میکنه ولی در آینده ای بسیار نزدیک هارد حتما باید بشه 6 رم هم اگه کم بیاره مجبوریم ارتقا بدیم دیگه چاره چیه .
-
اقا یه معنی و مفهوم وی پی اس رو لازم است یاد اور بشیم
وقتی میزان مصرف منابع سایت ما بالا هست یعنی میزان مصرف رم و هارد و پهنای باند بالا هست و هاست اشتراکی جواب گوی ما نیست خب مجبوریم از وی پی اس استفاده کنیم چون چیزی که مورد نیاز ما هست تامین میشه و هم هزینه ها کاهش پیدا میکنند
در صورتی که منابع موجود در وی پی اس به اندازه کافی نباشه پس چه فرقی برای صاحب سایت داره که بیاد وی پی اس بخره
اقایانی که با پهنای باند نامحدود مخالف هستند اینو ازشون می پرسم
برادر من شما خودتو بزار جای اون مشتری مدیر سایت این درسته بیاد 70تومن بده به سرور ایرانی با پهنای باند 30 یا 50 گیگ ؟
30 یا 50 گیگ پهنای باند مصرفی 24 ساعته یه سایته ...هر گیگ رو میدن 350 یا 400 ت ...یعنی یکی بیاد سرور ایرانی 2 گیگ بخره باید قدر پول یه سرور اختصاصی خارج از کشور هزینه کنه
طرف در ماه باید کلی هزینه پهنای باند بده این می صرفه بیایی سرور ایرانی بخری؟
خب معلومه نمی صرفه...طرف هم دیوانه نیست بیاد سرور ایرانی بخره
بهتره شرکت های ایرانی پهنای باند رو افزایش بدند (البته اگه بعضی از افراد بزارند)
چرا همه ما باید از خارج کشور با هزارتا تحریم بیاییم سرور بخریم
وقتی سرعت و کیفیت تو داخل ایران هست چرا ما باید کالای خارجی بخریم
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gigarayaneh
دوست عزیز وقتی ما به آسیاتک انتقال دادیم دقیقه یک هفته بعد تمامی کسانی که در کار اینترنت در ایران بودند با ما تماس میگرفتند که به صورت رایگان به شما هاست دانلود می دهیم حتی سرور دانلود! به شرط اینکه 50 ترابایت مصرف داشته باشید! بعد از یک مدت حتی تماس داشتیم که در صورت مصرف 100 تربایت ماهیانه بیش از دو میلیون تومان به شما می دهیم! ولی ما به خاطر حساس بودن کار به کسی اعتماد نکردیم و با پرداخت هزینه به هاست دی ال انتقال دادیم.
از طرف شاتل هم با ما تماس گرفتند ولی با این موضوع که سافت گذر بر روی سرورهای ما هست (سرور دانلودش روی هاست دل هست ولی سرور سایت روی شاتل! ) و به ما سرور بفروشند ولی خبری از رایگان و ... نبود.
شما میفرمایید این بابا اومده یک سرور رایگان گرفته برای سایت دانلود بعد داره وی پی اس ارائه می دهد!
دو فرضیه داره که اگه درست باشه و اشتباه باشه باز هم هیچ فرقی به حال شاتل نمیکنه چون قراردادی که با شرکت زیر ساخت دارند هرچه بیشتر پهنای باند مصرف کنند بیشتر از شرکت زیر ساخت هزینه دریافت می کنند و شرکت زیر ساخت اجازه افزایش پورت و ... را بهشون میده
حال به هر بهانه این این بابا داره وی پی اس میفروشه درسته که نفس عمل اشتباه است ولی در هر صورت که حساب کنید به نفع شرکت شاتل هست!
این مطالب که من در این تایپیک بیان کردم را هیچ کسی نمی داند و همان طور که دیدید کسانی که سرور ایران در اینجا به فروش رسانده اند حتی از این موضوع خبر ندارد و با کمال تعجب میگند پهنای باند نامحدود در ایران نداریم
و قیمت های نجومی برای هاست های ایران ارائه می دادن
برای 10 گیگ پهنای باند مبالغ بیش از 50 هزارتومان می گرفتند
هر کسی هم میتونه باید وی پی اس بده براش پهنای باند میسوزونیم کسی که به ما پول به خاطر مصرفش نمیده بزار دیگران که میگیرند حالشو را ببرند!!!!
دوست عزیز آقای پیله وری توی صحبتی که امروز با بنده داشتند تشکر کردند فرمودند از طریق پلیس فتا شرکت شاتل شکایتی تنظیم کرده است مبنی بر سوء استفاده از نام شاتل
درضمن متن ایمیل ارسالی ایشان را هم پیوست می کنم
فایل پیوست 16568
-
خوشت میات کارو کاسب خراب کنی نه ؟
-
عجب آدمهای بخیلی پیدا میشن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fanous_m
دوست عزیز من نمیدونم شما با چه قصد و هدفی دارید زیراب استارتر تاپیک رو میزنید ، من اصلا ایشون رو هم نمیشناسم ولی کارتون اصلا درست نیست
فقط واسه اینکه بعضی چیزا روشن بشه یکم توضیح میدم شاید 2زاری بعضیها بیفته
سیاست جدید وزارت ارتباطات اینه که ترافیک سایت های بزرگ رو بیاره داخل کشور و از اینترانت داخلی استفاده بشه و ترافیک بین الملل افزایش پیدا کنه مثل همه کشورهای دنیا !
حتی آمار دارم که دولت داره به سایت های بزرگ پول هم میده که فقط سرورای دانلودشون رو بیارن داخل کشور و هرچی هم بیشتر پهنای باند مصرف کنند بیشتر بهشون پول میدن و خوشحالتر میشن !
یه حساب کتاب خیلی سادست ! مثلا حساب کنید پهنای باند اینترنت برای 100 ترابایت که مردم دارن ماهیانه ازش دانلود میکنن چقد میشه ! اینترانت چقد میشه ؟ دارن مابه تفاوت رو میدن به صاحبان سایت ها و سرورها تا ترافیک بیاد روی اینترانت و اینفد هزینه ها میاد پایین که بابت اینکار به صاحب سایت پول هم میدن !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30speed
عجب آدمهای بخیلی پیدا میشن.
والا با این نون هاشنو :d
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
دوست عزیز من نمیدونم شما با چه قصد و هدفی دارید زیراب استارتر تاپیک رو میزنید ، من اصلا ایشون رو هم نمیشناسم ولی کارتون اصلا درست نیست
سیاست جدید وزارت ارتباطات اینه که ترافیک سایت های بزرگ رو بیاره داخل کشور و از اینترانت داخلی استفاده بشه و ترافیک بین الملل افزایش پیدا کنه مثل همه کشورهای دنیا !
حتی آمار دارم که دولت داره به سایت های بزرگ پول هم میده که فقط سرورای دانلودشون رو بیارن داخل کشور و هرچی هم بیشتر پهنای باند مصرف کنند بیشتر بهشون پول میدن و خوشحالتر میشن !
یه حساب کتاب خیلی سادست ! مثلا حساب کنید پهنای باند اینترنت برای 100 ترابایت که مردم دارن ماهیانه ازش دانلود میکنن چقد میشه ! اینترانت چقد میشه ؟ دارن مابه تفاوت رو میدن به صاحبان سایت ها و سرورها تا ترافیک بیاد روی اینترانت و اینفد هزینه ها میاد پایین که بابت اینکار به صاحب سایت پول هم میدن !
کار قانونی که زیر آب زدن ندارد
دوست عزیز
-
جالب رفته زیر آب الکی زده گفته به اسم شاتل میفروشه. کجا این بنده خدا گفته من شاتلم.گفته سرویسم از شاتل.
داداش این همه سرور فروش میگن از رد استیشن از سرور هتزنر میگیریم این میشه سو استفاده .
بچه پرسیدن ازکجا سرویس میگیری گفته شاتل. این میشه سو استفاده؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30speed
جالب رفته زیر آب الکی زده گفته به اسم شاتل میفروشه. کجا این بنده خدا گفته من شاتلم.گفته سرویسم از شاتل.
داداش این همه سرور فروش میگن از رد استیشن از سرور هتزنر میگیریم این میشه سو استفاده .
بچه پرسیدن ازکجا سرویس میگیری گفته شاتل. این میشه سو استفاده؟
دوست عزیز من زیرآب کسی را نزدم
این شرکت نیز بچه نیست که با حرف بنده تحریک بشود
در مورد ادعای نامربوط این شرکت درحال شکایت هستند
و اینکه در محصولاتشون ادعا کرده بودند که سرویس دهنده این امر شاتل هست
که شاتل بابت این موضوع شاکی هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fanous_m
کار قانونی که زیر آب زدن ندارد
دوست عزیز
واقعا کارت زشت بود . فقط بفکر منافه خودت هستی . مثلا میفرفخت سرویس وی پی اس چه مشکلی ایجاد میکرد واسه شما ؟ کاسبی شما بهم میریخت؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
قبل خوندن چیزی فقط از خبر ها بهتر هست تحقیق کنید کل ترافیک رایگان در ایران 16 گیگابایت هست که در اختیار شرکت های دولتی هست
اگه قرار برای پهنای باند رایگان هست در اختیار شرکت های دولتی قرار می گیره نه من و شما آپارات رو ببنید داهر هزینه سنگین می کنه اگه قرار به رایگان بودن بود به این سایت ها می دادن .
سازمان تنظمیم مقررات برای هر گیگ اینترانت 450 تومان هزینه مشخص کرده اینترانت هم هزینه بر هست برای پیش رفت زیر ساخت اینطوری نیست می گید .
ترافیک رایگان برای سایت های دولتی و سایت های پر تافیک در نظر گرفته می شه نه برای فروش سرور مجازی شاتل اعلام کرده چیزی به این اسم نداره .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
واقعا معذرت می خوام که رک عرض میکنم
قصد جسارت اصلا ندارم ولی نظر خودم و خیلی رک عرض میکنم
از شخصت شما واقعا بدم اومد
پشت این رفتار شما خیلی موارد و میشه مشاهده کردم
برای تمام کاسانی که به هر نوعی با شما در ارتباط هستند بنده متاسفم
به خود شیرینی خود ادامه بدید
موفق باشید
دوست من چرا در نمی کنید شما ؟ ایشون رفته از شاتل سرور بگیره برای فروش سرور مجازی با پهنای باند نامحدود شاتل اعلام کرده همچین سرویسی نداره ایشون مثال زده فلان شخص داره می فروشه .
ایشون به قصد زیر آب زنی نرفته قصد دادن همچین سرویسی داشته این باعث شده شاتل بدونه این طرف برای سایت سرویس گرفته ولی داره استفاده دیگه ای می کنه .