لینک رو در پیغام خصوصی فرستادم
نمایش نسخه قابل چاپ
سپهر جان مرسی از بابت امکاناتی که رو اسکریپت گذاشتین
میخواستم بدونم ماژول " ارسال ایمیل یادآوری قبل از پایان یوزر " رو هم به ورژن جدید اضافه میکنین؟
کی ورژن جدید آماده میشه؟
با سلام خدمت شما،
خواهش میکنم، شما لطف دارید.
متاسفانه، درگیر یک درگاه با یک پروژه پرداخت الکترونیک ویژه و جدید برای سیستم درگاه پرداخت اینترنتی جی پل می باشیم؛
به همین دلیل، تیم برنامه نویسی به شدت درگیر کار می باشد.
از ابتدای آذر ماه، فعالیت مجدد بر روی این اسکریپت آغاز خواهد شد.
موفق باشید
با سلام این دوستان کدی را بلدن که وقتی روی دکمه خرید کلیک می کنی همچنین عکس یا پیامی بیاد و کله صحفه را بگیره مثله این وقتی کلیک می کنی خمچین چیزی بشه با تشکرhttp://www.webhostingtalk.ir/attachm...-freer-dac-jpghttp://www.webhostingtalk.ir/attachm...-freer-dsa-jpg
سلام
من این ویرایشو دانلود کردم عالی بود فقط
یکی اینکه اولا ورژن پایه فریر که استفاده شده رو اعلام کنین
مثلا فریر پچ امنیتی میده رو این هم هست . ( قابل استفاده برای این ورژن
دوم اینکه تو قسمت مبلغ دلخواه قسمت از "بابت" یا "توضیحات" حتما اضافه بشه
ماژول پرداخت سایر بانک ها هم براش نوشته بشه .. برای برنامه نویس ها که همش یه ربع بیشتر نمیشه که ....
یک مورد دیگه : تو قسمت توضیحات محصول مثلا دو یا سه سطر که میزنی فقط سطر اولو درج میکنه ( تو صفحه ارائه محصول یا ایمیل )
پرداخت با مبالغ دلخواه ایمیل ارسال نمیشه چطوری میشه درست کرد ؟
تو خود سایت جی پال ... کجای سایت زده این مطلب رو ؟؟
من هرچی گشتم ندیدم ... فقط پلاگین گذاشته
لاگ آخرین تغییرات رو هم نذاشته
نمی دونم قابلیت : یوزرنیم و پسورد دلخواه و وصل شدن به IBS رو گذاشتین یا نه
ولی اگه تو نسخه جدید خواستین بذارین
یه فکری به حال منم بکنین که IBS من روی پورت 80 نیست و زمانی که کدی که یکی از دوستان برای اینکار نوشته رایگان استفاده کنم ، حتی آدرس رو بصورت 1doone.com:8060/ بزنم کار نمی کنه
سلام
مازول مبالغ دلخواه رو جدا بزارید ما نصبش کنیم
ممنون از جی پال اگر مازولشو جدا بدین
سلام این ارور برای چیست؟
توی صفحه لاگین ادمین
Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/s1inf/public_html/1X/admincp/template/footer.php on line 34'
با سلام خدمت شما،
این مشکل مربوط به حذف اخبار از صفحه مدیریت می باشد.
لطفا" فایل admincp/template/footer.php را ویرایش نموده و کد زیر را در آن قرار دهید :
موفق باشیدکد:<?php
/*
Virtual Freer
http://freer.ir/virtual
Copyright (c) 2011 Mohammad Hossein Beyram, freer.ir
This program is free software; you can redistribute it and/or modify
it under the terms of the GNU General Public License v3 (http://www.gnu.org/licenses/gpl-3.0.html)
as published by the Free Software Foundation.
*/
?>
</div>
<div id="right-column">
</div>
</div>
<div id="footer"></div>
</div>
</body>
</html>
آقا سپهر ورژن جدید و کی آماده میشه؟
درود
چگونه میتوان تعداد خرید همزمان را که به طور پیشفرض 5 عدد هست را افزایش داد؟
آره تو http://www.webhostingtalk.ir/f42/34349/ دیدم . راستش الان پیدا نکردم
عزیزان من چطور میتونم از ایمیل ها و شماره موبایل های کسانی که از سایت خرید کردن خروجی بگیرم!؟
سلام
lمیخواستم ازتون بخوام که ورژن جدید رو با نسخه های جدید پی اچ پی سازگار کنین. حتما پی اچ پی 5.3 و 5.4 رو ساپورت کنه
سلام من ویرایش شما رو نصب کردم اون چند تا امکان اضافه واقعا عالیه تنها مشکل من اینه وقتی مبالغ دلخواه میخوای واریز کنی میگه کارتی انتخاب نشده است!
راهنمایی کنید
مشکل به خاطر کش شدن قالب قبلی تو مرورگر بود
ارزششو داشت یه شب تا صبح الاف بشم کل سایت رو حذف کنم از اول ویرایش جی پال رو نصب کنم
فقط اگه بتونید مازول بانک ملی + انتخاب ارسال یا عدم ارسال پیامک برای محصولات
و یه پیگیری محصولات دیده بودم اونم خوبه تو ویرایش بعدی اضافه بشه
اینی که شما نوشتید، قابلیت کد تخفیف نداره؟؟
نه نداره
ولی خوب داره پیش میره اگه این چند تا امکان رو اضافه کنه
کد تخفیف+مازول بانک ملی+پیگیری خرید محصولات که تو یه قالب دیدم کدشو بردشاتم کار هم میکرد اما وتی اسکریپت قبلی فریر رو حذف کردم تا ویرایش جی پال رو نصب کنم یادم رفت برش دارم! هرچی هم گشتم دیگه تو نت پیداش نکردم+کد تخفیف+ارسال ایمیل+صفحات جانبی مثل تماس باما و ... ساختن اینا هم برا اساتید کاری نداره!
با هسته فریر اشنا نیستم وگرنه میتونم چند تا از این امکاناتو خودم اضافه کنم اما مایل ینستم وقت خودمو الکی بزارم سر این موضوع!
فقط دوستانی که مدتیه فعالیت میکنند مثل سایت اصلی فریر وظیفشه این کارارو انجام بده!
یا همین جی پال!
اگر دوستان کم لطفی نکنند و هر کی از این اسکریپت های ویرایش شده استفاده میکنه در صورتی که امکانات خوبی اضافه کنند و به رایگان ارائه بدن. باید استفاده کننده مبلغی بین 5 تا 15 هزار کمک مالی کنه تا دوستان تشویق بشند!
از همه مهم تر کپی رایت را پاک نکنید!
و برای حمایت بیشتر از یکی از درگاه های بانکی جی پال هم استفاده کنید تا هم تبلیغ بشه هم ممکنه باعث بشه جی پال هم بیاد روی کار
الان اول زرین پال و بعد پارس پال معتبر دارن کار میکنند
سایر درگاه ها مثل پی لاین هم فقط کار راه اندازه و اعتباری بهش نیست!چون اصلا مکانشون معلوم نیست و نحوه برخورد خوبی با من نداشتند!
الان این نسخه جدید است؟
Fatal error: Uncaught exception 'SmartyException' with message 'Unable to load template file 'index.tpl'' in ******/public_html/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php:163 Stack trace: #0 ******/public_html/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php(552): Smarty_Internal_Template->i***isting(true) #1 ******/public_html/include/libs/smarty/Smarty.class.php(338): Smarty_Internal_Template->getRenderedTemplate() #2 ******/public_html/include/libs/smarty/Smarty.class.php(382): Smarty->fetch('index.tpl', NULL, NULL, NULL, true) #3 ******/public_html/index.php(207): Smarty->display('index.tpl') #4 {main} thrown in */public_html/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php on line 163
این ارور رو تو سایت می ده تو ورژن 9.9 و همینطور اینو تو مدیریت
Parse error: syntax error, unexpected '<' in*********/public_html/admincp/template/footer.php on line 34
فکر میکنم مشکل از قالب باشه
ولی باز اساتید بیان نظر بدن
دوستان کسی میدونه این لینک ساز چه جوری کار میکنه ؟
قلق خاصی داره یا سر کاریه ؟
یه لینک میده که میزنه ایمیل و شماره تلفن وارد نشده با صفحه خالی و سفید
این یعنی چی ؟
مگه نباید این اطلاعات رو کاربر وارد کنه پس چرا فیلدش در ادمینی هست و باید ما پرکنیم ؟
دوستانی که استفاده میکنند و در پستهای قبلی بَه بَه و چَه چَه کردن و از این امکان راضی بودن لطفا یه راهنمایی بدن
سلام
تنظیم ارسال ایمیل با smtp چطوری هستش؟
همچنین گزینه ایی نمی بینم
فقط تنظیمات ایمیل جی میل هستش
Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/iraovi/public_html/shop/admincp/template/footer.phpon line 34
توی پرداخت با مبلغ دلخواه ارور کارتی انتخاب نکرده اید رو میده!
آقایون من 1 مشکل دارم وقتی محصول خریداری میشه اطلاعات رو نشون نمیده بعد ایمیل هم نمیشه هر کی میتونه کمکم کنه خیلی واجبه:102:(:|
چطوری میشه فقط مبالغ دلخواه رو ببرم تو فریر چون خیلی چیزها روش دارم