-
پاسخ : فروش سرور مجازی رم ۱۰۲۴ = ۱۵۰۰۰ تومان و رم ۲۰۴۸ = ۲۵۰۰۰ تومان !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ServerDL.com
سلام
قابل توجه این کاربر که در اینجا پست داده اند باید عرض کنم در سرور دی ال هیچ سروری قطع نشده است .
اگر کسی ادعایی از قطعی دارد همینجا با اسکرین شات اعلام کند و با این کارهای کودکانه موضوع تاپیک رو به حاشیه نمی برند .
ظاهرا افرادی هستند که در حال عوام فریبی کاربران باشند .
استقبال در این تاپیک به گونه ای بوده است که بزودی شاهد چند آفر خیلی ویژه در سرور دی ال خواهید بود .
امیدوارم کاربران اگر مشکلی دارند منطقی بیان جلو و عوام فریبی و حاشیه بردن این تاپیک چیزی از کیفیت سرویس کم نمی کند .
با تشکر
مدیریت سرور دی ال
سرور این دوستمون مورد بررسی قرار گرفت
متاسفانه نصب غیر اصولی نرم افزار کریو باعث از بین رفتند نتورک و باز شدن فایروال سیستم شده است !!!
پس نتیجه این هست که مشتریان نباید عدم توانایی خود رو در نصب نرم افزار ها رو به گردن سرور دی ال و تیم فنی که شبانه روز دوستان شاهد هستند در حال تلاشیم باندازند .
شهیار حق پرست
ناظر فنی استان تهران
والا من نه قصد عوام فریبی دارم نه چیز دیگه ای من 3 تا سرور از شما خریدم کاملا هم راضی هستم بار اولم هم نیست که کریو کانفیگ میکنم اتفاقا ویندوز فایروالش خاموش بود یعنی خود شما روی خاموش گذاشته بودید در ضمن من دیروز کریو رو نصب کردم حتی دو سه بار هم ویندوز رو ریست کردم و مشکلی نبود و عالی کار میکرد اما امروز 5 بعد از ظهر سرور Down بود
البته یه چیزی که توی ویندوز شما مشاهده کردم فکر کنم فایروال به طور کامل خاموش نیست چون وقتی روی ویندوز فایروال میرم صفحه فایروال میاد حالا اگه میشه کامل غیر فعالش کنید ممنون
در ضمن همینجا اعلام میکنم که سرورهای شما عالی هستن و هیچ موردی ندارند اگه حرفی هم زدم روی حدس بوده شما یک سو تفاهم حساب کنید و من عذر میخوام
-
سلام سرور هلند موجود هست هنوز ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrouz766
والا من نه قصد عوام فریبی دارم نه چیز دیگه ای من 3 تا سرور از شما خریدم کاملا هم راضی هستم بار اولم هم نیست که کریو کانفیگ میکنم اتفاقا ویندوز فایروالش خاموش بود یعنی خود شما روی خاموش گذاشته بودید در ضمن من دیروز کریو رو نصب کردم حتی دو سه بار هم ویندوز رو ریست کردم و مشکلی نبود و عالی کار میکرد اما امروز 5 بعد از ظهر سرور Down بود
البته یه چیزی که توی ویندوز شما مشاهده کردم فکر کنم فایروال به طور کامل خاموش نیست چون وقتی روی ویندوز فایروال میرم صفحه فایروال میاد حالا اگه میشه کامل غیر فعالش کنید ممنون
در ضمن همینجا اعلام میکنم که سرورهای شما عالی هستن و هیچ موردی ندارند اگه حرفی هم زدم روی حدس بوده شما یک سو تفاهم حساب کنید و من عذر میخوام
بهروز عزیز دوست خوب و عزیز من
من اگر یکم تند رفتم از شما معذرت خواهی می کنم ولی شما خودتون رو بزارید جای من !
وقتی سرور به دلایل کانفیگ و ... قطع می شود و شما این تاپیک رو اینجا می زنید کاربران دیگه فکر می کنند کلا سرور دون هست ! و باز ما تا بیاییم ثابت کنیم واللا بللا مشکل از ما نبوده ... کلی خدشه دار می شه ابرو و سرویسمون .
از اول این تاپیک هر روز سعی کرده اند ما رو بکوبند با اینکه ما از همون لحظه اول گفتیم ما بهترین نیستیم و هیچ ادعاهایی نداریم ولی سعی می کنیم حداقل نرمال باشیم . همین ...
امیدوارم بتونیم نواقص کارمون رو پوشش بدیم من و همکارم جناب مهندس حق پرست 24 ساعته سعی می کنیم در خدمت باشیم .
لطفا اگر مشکلی در زمینه سرور براتون پیش میاد بیایید تیکت بزنید بخدا اینجا مشکلی حل نمیشه ! شما بعد که مشکلتون حل شد فید بک بدید که مثلا ما مشکل داشتیم مشکلمون این بود تیم سرور دی ال بعد از فلان قدر ساعت به ما پاسخ داد و ...
با آرزوی توفیق روز افزون
احسان افشار
-
بله حق با شماست بازم عذز میخوام:67:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
__ss
از لوکیشن canada هم ارائه میدین سرویس؟
سلام کلا فعلا ارائه نمی دهیم در کانادا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
redhost
سلام سرور هلند موجود هست هنوز ؟
سلام
متاسفانه سرویس خالی نداریم .
-
آقای افشار دیروز تیکت زدم اما هنوز پشتیبانی جواب ندادند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrouz766
آقای افشار دیروز تیکت زدم اما هنوز پشتیبانی جواب ندادند
سلام
متاسفانه اقاي بهروز تيكتها شما توسط اقاي افشار مستقيم بررسي مي شود
و من دسترسي ندارم ولي شماره تيكت رو پيام خصوصي كنيد من با تمام توان سعي مي كنم بررسي رو انجام بدم
شهيار حق پرست
بخش فني استان تهران
-
-
یک دونه سرور 1گیگ آلمان همین الان سفارش دادم
-
سلام از چه لوکشین هایی الان موجوده ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
redhost
سلام از چه لوکشین هایی الان موجوده ؟
سلام
از المان امريكا انگلستان
-
المان پینگ بهتری داره به ایران درسته ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
redhost
المان پینگ بهتری داره به ایران درسته ؟
بله چون اروپا هست پينگ بهتري دارد
-
محدودیت کریو یا تورنت هم هست ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
redhost
محدودیت کریو یا تورنت هم هست ؟
خير محدوديتي نيست
-
تمام سفارشها تحویل و بروز می باشد
تا این لحظه 82 نفر از این سرویس رم 1024 خریداری نموده اند و تعداد 23 نفر رم 2048 خریداری کرده اند .
امیدوارم همه راضی بوده باشند .
و کم و کسری های سرور دی ال رو به لطف خودشون ببخشند .
اگر تندی خطایی حرف اشتباه بنده و دوستنم زدیم از همه معذرت خواهی می کنم .
فروش همچنان پایدار می باشد
برای دریافت کد تخفیف به پست اول همین تاپیک مراجعه فرمایید .
متشکرم
احسان افشار
-
سلام
سرویس رم یک با 100 گیگ هار اضافه پس از احتساب تخفیف 25000 میشه، آیا این قیمت فقط برای ماه اول هست یا موقع تمدید هم همین قیمت محاسبه میشه؟ از سرور فقط برای دانلود و آپلود میخوام استفاده کنم، از کدوم کشور سفارش بدم سرعت دانلودش بیشتره؟
-
واقعا هر سه سرور آلمان ، آمریکا ، انگلیس از همه نظر عالی هستند :)
-
1 فایل پیوست
میشه بفرمائید چرا پاسخ تیکت ها تون رو نمیدید؟ اون تلفنی هم که گذاشتید خاموشه!
اون چهار تا تیکت اول هم بدون پاسخ بستید.
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...9%86-ccksr-jpg
-
منظورتون از پورت سرور : 1000 Gigabit فکر کنم همون پورت 1 گیگ باشه یعنی حدود 1000 مگ که اگه تقسیم بر 8 بشه سرعت دانلود رو میده.یعنی توی بهترین حالت حدود 120 مگ در ثانیه.
اگه برای سرورتون vsphere هم بدید فکر کنم خیلی قیمت های خوبی دارید.علی ااظاهر هم مشتری ها راضی هستن
فکر کنم من هم یکی دوتا سفارش بدم...بعد از تحویل فیدبکش رو همینجا مینویسم
البته هنوز یه نگته مبهم وجود داره .اون هم اینه که میزان cpu رو که قطعا reserve نمیکنید ولی روی چه حدی لیمیت میکنید؟مثلا پلن 1024 رو؟
-
مسئولین محترم ServerDL
متن زیر احتمالا توی تیکتهای شما آشنا نیست ؟
(از شنبه 92/5/12 مبلغ 47 هزار تومان واریز کردم . هنوز سرور مورد نظر تحویل اینجانب نشده . . .)
در صورت نیاز بگویید تا توضیحات تکمیلی را اعلام کنم
با تشکر
-
کلا اینها پاسخگویی خیلی ضعیفی دارند.
-
مسئولین محترم ServerDL
متن زیر احتمالا توی تیکتهای شما آشنا نیست ؟ کسی پاسخگو نیست ؟
(از شنبه 92/5/12 مبلغ 47 هزار تومان واریز کردم . هنوز سرور مورد نظر تحویل اینجانب نشده . . .)
جناب هزینه منو برگردونید همه مشکلات حل میشه .
من با این وضعیت اگه از شما سرویس هم بگیرم برای هر تیکت زدن باید3 روز منتظر پاسخ باشم
لطفا هزینه را به شماره اعلام شده در تیکت عودت دهید
توی این مدت 8 تا تیکت زدم ، همه تیکتها بدون پاسخ بسته شده ، دلیل این کار چیه ؟
من هیچ سرویسی نمیخوام از شما فقط هزینه رو برگردونید
-
شاید مشکلی براشون پیش اومده !
-
سلام
از اينكه چند روز در خدمت دوستان در وب هاستينگ تالك نبودم شرمنده هستم ولي جست و گريخته تيكتهاي دوستان رو ١٠٠٪ ( حالا شايد با چند ساعت تاخير توسط من و همكارم ) پاسخ داديم .
ولي نتونستيم به پستها و حاشيه اي كه چند نفر بدون دليل ايجاد مي كنند جوابيه ارسال كنيم ولي اين موضوع فكر نمي كنم چيزي از سرور دي ال كم كند هر شركت هر سازماني مستريان ناراضي دارد و اين حق طبيعي هست و نظر و ايده انها براي ما بسيار مهم هست و در سازندگي بيشتر به ما كمك مي كند .
دوست محترم كه درباره هزينه ٤٧ تومان صحبت كرده بودند !
در صورتيكه هيچ گونه كنسلي اي از طرف اين كاربر به تيم ما ارسال نشده بود ! و فقط در تيكت اعلام كنسلي كرده هستند كه اصلا درست تيست .
دوستاني در همين تاپيك هستند كه هزينه به ما داده اند بعد كنسل كرده اند و ما نيز هزينه رو به حسابشون واريز كرديم ولطفا اگر اين تاپيك و پست براشون ارسال مي شود لطفا اعلام كنند تا صداقت سرور دي ال زبر سوال نرود .
اميدوارم هفته خوبي داشته باشيد
باتشكر
احسان افشار
-
آقای افشار ، مسئول ServerDL
واقعا از شما بعیده جناب ، شما اصلا به من سرویسی تحویل ندادین که من بخوام کنسل کنم . واقعا چه توجیحی وجود داره که از تاریخ 92/5/12 به من سرویس تحویل ندادین ؟؟؟؟؟؟ بعد میگین طبیعیه بعضی ها ناراضی باشن ؟ عزیز من اسم این کار فقط "کلاه برداریه" و حرفهای دیگه فقط توجیحه . من حاضرم تمام تیکتها رو اینجا بذارم که همه مطلع شوند متن زیر را شما توی تیکت 2 هفته بعد از واریز وجه به من دادین :
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام
به دلیل یک سری مشکلات شخصی من شرمنده شما شدیم
امروز سرویس شما بروز می شود و بابت این بدقولی نیز جبران خسارت می کنیم
-------------------
با تشکر - احسان افشار
در صورت هرگونه سوال و مشکل می توانید با شماره تماس های زیر برای پشتیبانی تماس بگیرید .
6089 510 939 98 +
www.ServerDL.com
-------------------------------------------------------
شرکت سرور پردازان پرنیان شرق
شماره ثبت : 46342
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به من تا این لحظه 29/5/92 هیچ سرویسی از ServerDL تحویل نشده و تیکت هم میزنم فقط تیکت را بدون پاسخ میبندین ، ایمیل و شماره تماس هم جواب نمیدین . بنده باید چکار کنم ؟ طبیعیه که بخوام هزینه 47 تومن عودت داده شود .
لطفا بررسی فرمایید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dj_ahmad
منظورتون از
پورت سرور : 1000 Gigabit فکر کنم همون پورت 1 گیگ باشه یعنی حدود 1000 مگ که اگه تقسیم بر 8 بشه سرعت دانلود رو میده.یعنی توی بهترین حالت حدود 120 مگ در ثانیه.
اگه برای سرورتون vsphere هم بدید فکر کنم خیلی قیمت های خوبی دارید.علی ااظاهر هم مشتری ها راضی هستن
فکر کنم من هم یکی دوتا سفارش بدم...بعد از تحویل فیدبکش رو همینجا مینویسم
البته هنوز یه نگته مبهم وجود داره .اون هم اینه که میزان cpu رو که قطعا reserve نمیکنید ولی روی چه حدی لیمیت میکنید؟مثلا پلن 1024 رو؟
سلام
درباره پورت بله در کشور انگلستان که ارائه رم 2 به بالا داریم بدین صورت هست .
و درباره پردازش و رزرو نیست طبق تنظیمات خود Vmware ESXi 5 تقسیم می شود و تیم ما به احترام مشتریان تنظیمات رو دست نخواهد زد .
-
فروش همچنان ادامه دارد و ما نیز برای هرگونه سوال و مسائل دیگر در خدمت دوستان هستیم .
-
ویرایش شد توسط خود بنده دلایل در پاسخ بعدی شرح داده شده است.
-
دوست خوب و کابر محترم آقای alimoazzez نظریه ای راجب ما منتقدانه ارسال کرده بودند که حالا وقتی با صحبت تلفنی که طی تماس از طرف خود ایشان با بنده شد متوجه اشتباه خود شده اند . و تصمیم به رفع مشکل و حذف پست خود گرفته اند .
اگر دوستانی راجب این پست سوالی دارند می توانند مراتب رو از خود اینجانب بپرسند مستندات بصورت عکس هست و فعلا برای عموم پابلیک نخواهد شد .
فقط لازم به ذکر می دونم اینجا اعلام کنم
برگشت هزینه فقط در صورت دلیل منطقی و مستند هست . به اما و اگر و شاید ... ها برگشت هزینه داده نخواهد شد .
مراحل بدین صورت هست
1- ابتدا سرور دیگری به کاربر داده خواهد شد تا بررسی کنند .
و اگر در مرحله آخر تیم سرور دی ال نتوانست مشکل رو حل کنید هزینه کاربر با کسر هزینه کانفیگ به حساب بانکی کاربر برگشت داده می شود .
با تشکر
احسان افشار
-
با سلام خدمت دوستان .
شرمنده من یکم عصبی شدم حرف های زدم که نباید میزدم .
واقعا اعصابم خورد شده بود و از بازکننده تاپیک واقعا معذرت میخوام. متاسفانه تو این اوضاع وحشتناک آدم هیچ تعادل روحی براش نمیمونه .
متاسفانه خرابی اینترنت و کم بدون سرعت هم مزید برعلت شد که این حرف ها رو بزنم .
با عرض پوزش
-
بعد از 1 ماه من که مشگلم حل نشده و دارم از طریق قانونی پیگیری میکنم ، 47 تومن پول من خورده شده توسط افشار ، هیچ سرویسی تحویل من نشده ، با دلیل و مدرک حرفامو ثابت میکنم . قضاوت با دوستان .... جالبه فاکتور اومده برای تمدید سرویسی که هیچوقت تحویل داده نشده . . .
تیکت ها هم فقط بسته میشن بدون جواب
بزرگترین حماقت هر کس تو زندگیش ، کار کردن با ServerDL هست . چند تن از بزرگان و همکاران در زمینه سرور هم تایید میکنند این موضوع رو .
در نهایت هر ابهامی هست فقط سوال کنید تا با دلیل و مدرک جواب بدم
-
من دیروز سفارش دادم کی به دستم میرسه؟
-
از این کدها یک بار میشه استفاده کرد ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bab_fatboy
من دیروز سفارش دادم کی به دستم میرسه؟
سلام
ایمیل کاربریتون رو برای من پیام خصوصی کنید تا من سریعتر بررسی کنم .
سپاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iMohsen
از این کدها یک بار میشه استفاده کرد ؟
سلام
خیر
باتشکر
احسان افشار
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ServerDL.com
سلام
خیر
زیرمجموعه: 22,000
7,000 به صورت یک بار تخفیف: 7,000
قابل پرداخت : 15,000
تمدید: 22,000 ماهانه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iMohsen
زیرمجموعه: 22,000
7,000 به صورت یک بار تخفیف: 7,000
قابل پرداخت : 15,000
تمدید: 22,000 ماهانه
می تونید به فروش تیکت بزنید و اعلام کنید فاکتور رو اصلاح کنند
-
سفارش ثبت و در توضیحات هم نوشتم که اصلاح بفرمایید .
-
يلامدوستاني كه سفارش ثبت كرده اند و هنوز سرويس خود را تحويل نگرفته اند لطفا از طريق پيام خصوص ايميل خود را ارسال كنند .
-
8 فایل پیوست
alimoazzez عزیز
به نظر شما کسی بخاطر 15 هزار تومان دنبال دردسر میگرده ؟ ولی مبلغ من 3 برابر پول شماست .
به شما سرور تحویل داده شد و از نظر فنی مشکل داشته ... ولی به من هیچ سرویسی تحویل داده نشده ، شماره تماس ایشون هم حدود 1 ماه رو من تست کردم که همش یا در دسترس نیست یا خاموشه ، وقتی تیکت جواب داده نمیشه و فقط بسته میشه شما انتظار داری تلفن جواب بدن ؟
این حداقل انتظاره که من پول میدم ، سرویس تحویل داده بشه
من هم حرف برگشت پول زدم و گفتم که با این وضعیت جواب دادن تیکت ، نمیخوام با شما کار کنم . ولی هیچ فایده نداشته
فایل پیوست 15241فایل پیوست 15242فایل پیوست 15243فایل پیوست 15244فایل پیوست 15245فایل پیوست 15246فایل پیوست 15247فایل پیوست 15248