اینم نظر یک هموطن!
اینقدر از مقامات داخلی دروغ شنیدن فکر میکنن همه مثل اینا هستن:71:
نمایش نسخه قابل چاپ
این شانس ما رو باید برداشت با آفتابه رفت پشت سنگر!!!!8-| تمام قسمتهای گوگل باز شده..رفتم قسمت تبلیغات کلیکیکش که پول میده به سایتها نوشته فقط کاربران آمریکایی!! :111:
رفقا اگر لینکی قبلا تحریم بود و الان باز شده مثلا در گوگل . سایت های مختلف معرفی نمایید اینجا ما هم استفاده کنیم
سیتم مالی مثل پی پال و غیره ... و سی پنل هم لغو تحریم میشند
فعلا که هیچ خبری نیست
چرا در این وضع آمریکا بعد این همه سال یادش افتاده باید لغو تحریم بکنه؟ :-|
Blocked Page - VMware, Inc.
You are attempting to access information from an unauthorized location. If you feel that you have reached this page in error, please contact VMware at export-control@vmware.com
توهم :71:
برای بنده با آی پی ایران باز هست :)
من تمام خدماتی که تحریم بود از سایت های آنتی ویروس های مختلف تا جیمیل برای اس ام اس و .. تست کردم همه باز میشه
آسیاتک تهران
واسه ما که تحریمه هنوز !! :
سایت avg هم هنوز واسمون تحریمه ...
کلیه سایت ها هم که تحریم بوده هنوز هم برای من باز نمیشه .
isp : ساتیا اراک
هرچی که قبلا باز نمیشد ، هنوز هم باز نمیشه .
پارس آنلاین ، تهران
فکر نکنم هیچ تحریمی در حال حاضر برداشته شده باشه
آمریکا با تحریم ایران شرکت های اروپایی و اسیایی رو مجبور به خروج از بازار ایران کرد و الان با لغو تحریم قصد ورود به بازار ایران رو دارن
با اعمال این تحریم دسترسی ایرانی ها به فروشگاه های انلاین و برنامه های اندروید و ios قطع شد و این باعث شد که سایت هایی مثل کافه بازار و کندو برای فروش برنامه های اندروید روی کار بیان و به سرعت رشد کنن
یه جا خونده بودم در ایران نزدیک به 4 میلیون گوشی اندرویدی وجود داره و سالانه 4 میلیارد دلار حجم بازار ارتباطی هست که 2 میلیاردش مربوط به گوشی ها هست و 2 میلیارد دلارش هم برای تجهیزات و ...
حالا باقی بازار ها بماند
این ها باعث شدن تا امریکا بازار ایران خودش رو از دست داد
علاوه بر این ها شرکت های ایرانی هم در دوران تحریم خیز های بزرگی برداشتن و یک سری محصولات بومی کنن و این یعنی شروع پیشرفت (کاری به کیفیت در حال حاضر نداریم)
نمونش محصولات امنیتی utm که حدود 20 درصد کل تجهیزات امنیتی رو پوشش میده
وقتی شرکت سیسکو از فروش utm به ایران خودداری کرد یه شرکت ایرانی اومد حالا با هر روشی تونست این محصولات رو تولید کرد
الان هم دمه انتخابات یه چراغ سبزی نشون دادن تا با روی کار اومدن رئیس جمهور جدید شاید گام مثبتی در روابط برداشته بشه
رفع تحریم ها هم خوبه هم بد
حالا چه خواهد شد رو خودتون حدس بزنید
این 3 نقطه ها تحریم نرم افزار و .. رو برداشتند اما 8 شرکت بزرگ پتروشیمی ، واحد پول ملی ما و صنعت خودرو سازی رو تحریم کردند.
دوستانی که لطف می کنند نظرشون رو بیان می کنن و خبری رو نقل می کنند یک منبع معتبر برای نظرشون لینک بذارن :)
درخواستهایی میکنید دوست عزیز..خبر کوچک در یک کشور که نبوده کسی در جریان نباشه..اگر اخبار رو پیگیری میکردید حتمأ میدید.
پتروشیمی:
تحریم 8 شرکت پتروشیمی
پول و صنایع خودرو سازی:
تحریمهای جدید آمریکا علیه پول ایران
این هم نمونه دیگر:
آمریکا «ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره)» را تحریم کرد
و این داستان ادامه دارد...
تحریم های نرم افزاری و ورود لپ تاپ و موبایل لغو شد !جاش بقیه مملکتو فلج کردن !
الان یکی به من بگه ملتی که نون نداشته باشه بخوره موبایل می خواد چی کار کنه دقیقا ؟! چیو باید اطلاع رسانی کرد دیگه؟
بحث سیاسی نشه اما حدف همینه که فشار ها اطلاع رسانی بشه ظاهرا !
پاسخ سی پنل مبنی بر رفع تحریم ایران
http://www.webhostingtalk.ir/f87/82350/
برای ما هنوز بلاکه
You are attempting to access information from an unauthorized location. If you feel that you have reached this page in error, please contact VMware at export-control@vmware.com
اپراتور هاست گیتور گفت هنوز چیزی به ما نگفتند این لینک رو هم داد که از جریمه شدن توسط دولت گفته شده:
US Treasury Embargo Restrictions HostGator.com Support Portal
دوستان عزیز! هیچ خبری نخواهد بود، همگی سر کاریم ... !! :-?
برای من تا چند روز پیش این پیج باز نمیشد
الان باز میشه
VMware KB - Knowledge Base Articles for all VMware Products
سایت AVG
و vmWare
با آیپی مخابرات ایران
باز میشه:x
تحریم ریال به کجا رسید ؟
سلام دوستان
این فروشگاه eBay - one of the UK's largest shopping destinations ایران رو تحریم کرده بود؟
تحریم رو برداشتند ؟
شرکت ادوبی امروز محدویت برای ای پی ایران رو لغو کرد
سرویس بک آپ آنلاین رایگان AVG هنوز روی ایران بسته هست
Antivirus, Internet Security, Firewall, Anti-Spyware and more | AVG
میره به آدرس زیر
Product not available
هیچ تغییری مشاهده نمیشه و نخواهد شد !