-
پاسخ : فروش ویژه ی سرور مجازی|پورت 1 گیگ اختصاصی|2گیگ رم 100 گیگ هارد 22000 تومن |3گیگ رم 200 گیگ هارد 28000 تومن| وایر وی پی اس| 15% تخفیف ماه اول| آمریکا
از کدوم پنل روشن کنیم؟ سایت شما که کلا خراب شده 404 میده
-
پاسخ : فروش ویژه ی سرور مجازی|پورت 1 گیگ اختصاصی|2گیگ رم 100 گیگ هارد 22000 تومن |3گیگ رم 200 گیگ هارد 28000 تومن| وایر وی پی اس| 15% تخفیف ماه اول| آمریکا
سلام
فرد خاطی هنوز داره به کارش ادامه میده
پورت در حال حاضر اصلا کیفیت نداره..حتی از دیشب که تیکت هم داده بودم بدتر شده
مهدی جان سریعتر فرد خاطی رو بنداز بیرون
موفق باشی
یاحق
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shangoli
از کدوم پنل روشن کنیم؟ سایت شما که کلا خراب شده 404 میده
طبق این عمل
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
خب گفتم!
شما میرید اینجا
لینک
بعد یه قسمتی هست به اسم ناحیه ی کاربری!
روش کلیک میکنید
میرید اینجا!
لینک
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nihash
سلام
فرد خاطی هنوز داره به کارش ادامه میده
پورت در حال حاضر اصلا کیفیت نداره..حتی از دیشب که تیکت هم داده بودم بدتر شده
مهدی جان سریعتر فرد خاطی رو بنداز بیرون
موفق باشی
یاحق
هنوز آی پی رو پیدا نکردم
ولی برام روی طرف جالبه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
هنوز آی پی رو پیدا نکردم
ولی برام روی طرف جالبه!
میتونیم با همکاری هم پیداش کنیم
یک نرم افزار بهت بدم سریع بگیریش
البته تو یاهو
-
دوست عزیز این سرور اگه نمیخواد درست بشه بریم یکی دیگه بگیریم...تکلیف خودمون رو بدونیم...
سایتتون هم که بالا نمیاد...
بزارید 2 روز بشه از خرید سرور..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Saeed-MC
دوست عزیز این سرور اگه نمیخواد درست بشه بریم یکی دیگه بگیریم...تکلیف خودمون رو بدونیم...
سایتتون هم که بالا نمیاد...
بزارید 2 روز بشه از خرید سرور..
دوست عزیز سایتشون بدون مشکل بالا میاد..فقط آدرسش بنظرم تغییر کرده
بااین آدرس وارد شوید
کد:
http://ww*w.wire*vps.ir/index.php
اون علامتهای * رو از آدرس حذف کنید
موفق باید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nihash
دوست عزیز سایتشون بدون مشکل بالا میاد..فقط آدرسش بنظرم تغییر کرده
بااین آدرس وارد شوید
کد:
http://www.wir********/index.php
موفق باید
آدرس رو میشه درست بدید
-
سلام آدرس سایت تغییر کرده بود
اما این پنل تحت وب چیز خیلی خوبیه
البته شما هم بدون اطلاع نباید سرورهارو خاموش کنید
نمیگید شاید یکی استفاده مهمی داره ؟
-
جناب گنجی
فکر میکنم این روزا سرتون زیاد شلوغه !
ممنون میشم جواب تیکت هارو بدید
-
مسئولیت پذیری یعنی این ...
اینقدر که خوب پاسخ میدن آدم نمیدونه چه جوری تشکر کنه اصلا.....:-|
آقا تکلیف مارو مشخص کن لطفا...بنده 1 روز نشده خریدم مشکل پیش اومد...
تیکت هم که اصلا مهم نیست ...:110:
-
سلام دوست عزیز .
لایسنس ویندوز از بین بره مشکلی پیش نمیاد؟ چون الان پیغام فعال کردن اومد ..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jackmorfy
سلام آدرس سایت تغییر کرده بود اما این پنل تحت وب چیز خیلی خوبیه البته شما هم بدون اطلاع نباید سرورهارو خاموش کنید نمیگید شاید یکی استفاده مهمی داره ؟
بنده عزر میخوام اگر خاموش نمیکردم پورت لیمیت میموند رو 100 مگ! به دلیل دیداس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HitM4N
جناب گنجی
فکر میکنم این روزا سرتون زیاد شلوغه !
ممنون میشم جواب تیکت هارو بدید
خیر حامد جان دفتر بنایی داشتیم سیم اینترنت رو قطع کرده بودند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Saeed-MC
مسئولیت پذیری یعنی این ...
اینقدر که خوب پاسخ میدن آدم نمیدونه چه جوری تشکر کنه اصلا.....:-|
آقا تکلیف مارو مشخص کن لطفا...بنده 1 روز نشده خریدم مشکل پیش اومد...
تیکت هم که اصلا مهم نیست ...:110:
نمیدونم دلیل این صحبت شما چیه!
3 از اون روز که 6 ساعت خاموشی داشتیم
به بعد کلا سرور روشنه!
شما 10 تا یوزر ران کردید رو سرور!
بنده از ظهر هر 20 دقیقه یک بار دارم تست میکنم
راحت ریموت میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
e4lyas
سلام دوست عزیز .
لایسنس ویندوز از بین بره مشکلی پیش نمیاد؟ چون الان پیغام فعال کردن اومد ..
الیاس جان تیکت بدید لودر بهتون بدم
__________________________________________________ ___________________
1_بنده عزر میخوام این 3-4 روزه پشتیبانی ضعیف بوده ، دلیلش این بود که بنده بنایی داشتم تو دفتر
2_ به زودی سرور از Ovh فرانسه خریداری میشه و تمامی این سرور ها منتقل میشن به روی سرور فرانسه
باز هم عزر میخوام
-
داداش گلم اگر کار کنه که بیکار نیستم هم بیام وقت شمارو بگیرم و هم اعصاب خودم رو خورد کنم...
وارد سرور شدم به زور....چند دقیقه طول میکشه که لود بشه و چندتا تب باز بشه ...
در مورد 10 تا یوزر هم باید عرض کنم : بنده 2 تا یوزر ساختم که اصلا نشد وارد بشیم که بخوایم استفاده هم کنیم...
تو چند ساعت اول چرا چیزی نگفتم ؟؟ تعریف هم کردم از سرورتون ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Saeed-MC
داداش گلم اگر کار کنه که بیکار نیستم هم بیام وقت شمارو بگیرم و هم اعصاب خودم رو خورد کنم...
وارد سرور شدم به زور....چند دقیقه طول میکشه که لود بشه و چندتا تب باز بشه ...
در مورد 10 تا یوزر هم باید عرض کنم : بنده 2 تا یوزر ساختم که اصلا نشد وارد بشیم که بخوایم استفاده هم کنیم...
تو چند ساعت اول چرا چیزی نگفتم ؟؟ تعریف هم کردم از سرورتون ...
سپاس گذارم از شما
از طریق سایت پی گیر باشید
---
تست زدم آی پی رو مشکلی ندیدم
-
-
سرور من چند روزه یکمی کار میکنه و خاموش میشه!
تیکت هم که جواب نمیدین!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
konkoori84
سرور من چند روزه یکمی کار میکنه و خاموش میشه!
تیکت هم که جواب نمیدین!
عزیزم به خدا بنایی دارم تو دفتر!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
musicayob
افر مونده هنوز؟؟
خیر متاسفانه
-
با سلام
آقای گنجه لطفا تکلیف پورت رو مشخص کنید
تیکت دادم تو سایتتون بدون پاسخ تیکت رو بستید
پس حق بدید که اینجا بپرسم
آیا پورت سروری که به ما دادید روی 100 لیمیت شده؟
چون کیفیت پورت ما طبق تیکت و پ.خ که به شما دادم به یک پنجم سرعت اولیه کاهش پیدا کرده
لطفا روشن سازی بفرمایید
با سپاس
-
دوستان بنده به قول ایشون یک روشن سازی بکنم
این سرور ما کولو شده ی یکی از دوستانه
از اون سری که دیداس داشتیم و بعد اوکی شد پورت لیمیت شده رو 100!
به چه دلیل؟
به این دلیل که جناب...(که اسم نمیبرم و سرور تو رک اختصاصی ایشونه) جواب تیکت مارو ندادند که بیاند Sflow ران کنند رو سرور که به من ای پی رو بندند!
فقط بلندند پول بگیرند
دیشب طی تماسی که با جناب گردی داشتم متقاعد شدم که سرور رو از اول ماه میلادی تمدید نکنم به جاش دیشب یک سرور قوی تر از رد استیشن تهیه شد
که تا 2 الی 4 روز کاری اینده تحویل بنده میشه
و تمامی سرور هارو منتقل میکنیم رو اون سرور
قابل به ذکره که این سرور جدید از سری سرور های جدید رداستیشن نیست که پورت 100 مگ گارانتی میده.
این سرور از سرور های قدیمیه که یکی از همکاران کنسلی میخواست بزنه بنده گرفتم 20 دقیقه تست کردم دیدم پورت 1 گیگ گارانتیه
هزینه ی سرور رو دادم قرار شده حد اکثر از دیشب 5 روز کاریه بعد سرور رو به من تحویل بدن.
این رو هم عرض کنم که بنده حرام خور و پول مردوم خور نیستم که سرورتون 1 هفته مشکل داشته باشه بعد بنده بیام سر یک ماه سروراتون رو فاکتور کنم خیر این چنین نیست.
تمامی سرور های رو این این سرور کلوکراسینگ به مدت یک هفته اضافه رایگان میزبانی میشن!
-
سلام مجدد
جناب گنجه..من به هیچ عنوان قصد بدی ندارم
این مشکلات برای همه هست..اگر یادتون باشه هنگام خرید در یاهو خدمتتون عرض کردم که سرور اختصاصی رداستیشن 3 ماهه گرفتم..فقط اینجا پاسخ روشن میخواستم که گرفتم
فقط یک تیکت دیگه هم دادم که اگر لطف کنید و پیگیری کنید ممنون میشم
با سپاس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nihash
سلام مجدد
جناب گنجه..من به هیچ عنوان قصد بدی ندارم
این مشکلات برای همه هست..اگر یادتون باشه هنگام خرید در یاهو خدمتتون عرض کردم که سرور اختصاصی رداستیشن 3 ماهه گرفتم..فقط اینجا پاسخ روشن میخواستم که گرفتم
فقط یک تیکت دیگه هم دادم که اگر لطف کنید و پیگیری کنید ممنون میشم
با سپاس
پاسختون رو دادم
موفق باشید
مشکل تیکت ها هم سر اینه که بنایی دارم
کلا همه چیزم قاطی شده
-
الان من مشکلی نداشتم تو سرور
ولی اگر میخواد منتقل بشه به جای دیگه ای هزینه من برگرده برام بصرف تره تا از فرانسه استفاده کنم
شما فک کنید ملت میان سرور آمریکا میخرن که حداقل ده نفرشون واقعاً براشون آمریکا می ازه و مهمه بعد شما میاید باز انتقال میدین جای دیگه
نمیدونم وقتی از پس مدیریت سرور برنمیاد چرا اینهمه یوزر جمع میکنید که به مشکل بخوره ! ما تا اینجا راضی بودیم اما انگاری داره به اتفاقاتی میفته که قراره همه کاربرای سرور رو عصبی کنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jackmorfy
الان من مشکلی نداشتم تو سرور
ولی اگر میخواد منتقل بشه به جای دیگه ای هزینه من برگرده برام بصرف تره تا از فرانسه استفاده کنم
شما فک کنید ملت میان سرور آمریکا میخرن که حداقل ده نفرشون واقعاً براشون آمریکا می ازه و مهمه بعد شما میاید باز انتقال میدین جای دیگه
نمیدونم وقتی از پس مدیریت سرور برنمیاد چرا اینهمه یوزر جمع میکنید که به مشکل بخوره ! ما تا اینجا راضی بودیم اما انگاری داره به اتفاقاتی میفته که قراره همه کاربرای سرور رو عصبی کنه
شما رو یک سرور آمریکای دیگه میزبانی میشید
نگران نباشید فقط ای پی سرورتون رو تیکت کنید
-------
جالبه
انگار بنده همه جوره بدهکار مشتریام!
-
مشتری های ایمیلشون + اطلاعیه های سایت رو سریعا چک کنند
-
ارسال شد . .
منتظر پاسخ هستم .
-
وقتی سایت بالا نمیاد چطور تیکت کنیم ؟
آی پی من 198.46.129.252 بود
لطفاً برسی کنید و سرور رو run کنید
مرسی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jackmorfy
وقتی سایت بالا نمیاد چطور تیکت کنیم ؟
آی پی من 198.46.129.252 بود
لطفاً برسی کنید و سرور رو run کنید
مرسی
عزیز من برادر من گل من!
چند جا؟
ایمیل میدید چرا منتظر جواب نمیمونید؟
سرور رو داریم به انگلیس انتقال میدیم
شما چرا ایمیلی که باهاش تو سایت عضو شدیو چک نمکینی؟
پری روز اطلاعیه دادم!
-
دوستانی که بدون اطلاع بیان تو تاپیک پست بدن!
از طریق ایمیل پی گیر نباشن به کل سرورشون مسدود میشه!
چرا ایمیل هاشون رو چک نمیکنن مشتری ها؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
عزیز من برادر من گل من!
چند جا؟
ایمیل میدید چرا منتظر جواب نمیمونید؟
سرور رو داریم به انگلیس انتقال میدیم
شما چرا ایمیلی که باهاش تو سایت عضو شدیو چک نمکینی؟
پری روز اطلاعیه دادم!
دوست عزیز تهدید هم میکنید دیگه ؟ دستتون مرسی
سرور رو میبندین ؟
شما با خودتون 1% فرض نکردید بره تو spam ? دوستان بیان اعلام کنن کیا تو اسپم نرفته بوده ایمیلشون
ضمناً من اومدم سرور آمریکا خریدم اگر میخاستم انگلیس بخرم که میرفتم از جای دیگه انگلیس میخریدم. شما عنوان تاپیکو ببین نوشتی آمریکا حالا ده روز شده از خرید باز برم انگلیس ؟
شما میگی اون سرور دیگه بوده منتقل شده حالا پس چرا مال ما به مشکل برخورده ؟
لطفاً یکم پیگیر باشید ممنون میشم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jackmorfy
دوست عزیز تهدید هم میکنید دیگه ؟ دستتون مرسی
سرور رو میبندین ؟
شما با خودتون 1% فرض نکردید بره تو spam ? دوستان بیان اعلام کنن کیا تو اسپم نرفته بوده ایمیلشون
ضمناً من اومدم سرور آمریکا خریدم اگر میخاستم انگلیس بخرم که میرفتم از جای دیگه انگلیس میخریدم. شما عنوان تاپیکو ببین نوشتی آمریکا حالا ده روز شده از خرید باز برم انگلیس ؟
شما میگی اون سرور دیگه بوده منتقل شده حالا پس چرا مال ما به مشکل برخورده ؟
لطفاً یکم پیگیر باشید ممنون میشم
عزیزم سرور کلی رو داریم انتقال میدیم!
قبلشم تو اون ایمیل گفتم که چی؟ که هر کس نمیخواد 4 تا ای پی خالی انگلیس داریم!
وظیفه ی من نیست که ایمیلتون رو براتون چک کنم!
تهدید؟
خیر بنده کی باشم تهدید کنم؟
اعصابم واقعا بهم ریخته
هیچ کس ایمیلش یا اطلاعیه های سایت که دو روز بالا بود رو چک نکرده بعد میاد ایمیل میده کلی ناسزا به بنده و تیمم میده بعد که فقط در جواب ایمیلش میگم برید ایمیلتون رو چک کنید
جواب میده کلی عزر خواهی میکنه
بنده مقصر نیستم!
شما و 4 نفر دیگه از این سرور راضی بودید
10 نقفر دیگه ناراضی
من نمیتونم اعتبار خودم رو ببرم زیر سوال
که ای کاش این کار رو نمیکردم
-
سلام دوست عزیز ایمیلی برا من نیومده بود ولی خوب تو اطلاعیه سایت خوندم و مشخصات و براتون تیکت زدم
گفتید شما رو به یه سرور امریکا انتقال میدیم تا ساعت 10 صبح اوکی میشه ولی الان4 بعد از ظهره
این یوزرام کلمو کندن اینقدر پیام و زنگ میزنن حداقل یه تاریخ دقیق بگید که من بهشون بگم
ممنون;;)
-
اطلاعات جدید کی ارسال میشه ؟
بنده اطلاعات رو ارسال کردم ( از طریق تیکت - روز پیش )
-
-
ما هنوز منتظریم و 36 ساعته سرور ما قطعه
اطلاعات رو هم ارطال کردیم اما خبری نیست
-
آقا شرمنده ،، میدونم سرت شلوغه و هزارتا کار داری...خسته هم نباشید بابت زحماتی که میکشی..
ولی در چه وضیعتی هستید الآن ؟؟؟ انتقال سرور ها در چه وضیعتی هست؟؟؟
سرور ها کی درست میشه....ما هم میل زدیم و تیکت زدیم...اما هیچ جوابی ندادید که بدونیم مشکلی هست یا نیست...
یکم شفاف سازی بشه ممنون میشم....
-
دوستان خواهش میکنم منو درک کنید
من درکتون میکنم ولی شما هم یک تقابل دو طرفه با بنده ی حقیر داشته باشید
تمامی سرور ها اتقال پیدا کرده همین 15 مین پیش شروع کردم به اوکی کردن تنظیمات نتورکشون
-------------
بعضی از مشتری ها ای پی و پسورد رو برای بنده ایمیل نکردن ها
بعدا نگید چرا سرور ما 1 هفتس آفه ها!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
دوستان خواهش میکنم منو درک کنید
من درکتون میکنم ولی شما هم یک تقابل دو طرفه با بنده ی حقیر داشته باشید
تمامی سرور ها اتقال پیدا کرده همین 15 مین پیش شروع کردم به اوکی کردن تنظیمات نتورکشون
-------------
بعضی از مشتری ها ای پی و پسورد رو برای بنده ایمیل نکردن ها
بعدا نگید چرا سرور ما 1 هفتس آفه ها!
عزیز دل همه میدونیم سرت شلوغ هست و احتیاج به تمرکز دارید تا با خیال راحت کار رو انجام بدید...ولی شما خودتم اشاره کردی به این موضوع : تقابل دو طرفه
بنده هم میل زدم و هم تیکت ...ولی نمیدونم رسید بدستتون یا نه ؟؟ کاش یک جواب میدادید که فلانی ایمیل شما با موفقیت توسط پشتیانی دریافت شده که خیالمون راحت باشه....
-
میلتون رسید
ولی وجدانن انقد سرم شلوغه که اصلا نمیرسم جواب بدم
لطف دارید که صبر میکنید:53:
-
تیکت من از طریق سایت رو دریافت کردید ؟
میخوام بدونم چون شاید متوجه نشده باشید یو 1 هفته قطع باشم :)