من هم تازه دوروزی هست به اساتک پیوستم و سرعت 1 مگ رو گرفتم واقعا راضی کننده بوده ولی دوسال پیش مخابرات داشتم که افتضاح بود ولی در کل اسیاتک و شاتل من توصیه میکنم
نمایش نسخه قابل چاپ
این که میگن از 1 تا 8 رایگان یعنی ساعت شد 1 خودش رایگان حساب میشه یا باید نت قطع کنی دوباره وصل شوید تا رایگان محاسبه شود ؟
از شرکت ماکس نت (بزرگ نت آریا) سرویس نامحدود داریم ، انصافا سرعت خیلی خوبی میدن و محدود نمیشه هیچ وقت maxnet.ir
اگر شهر شما رو ساپورت نمیکنه توصیه من پارس آنلاین و شاتل است
حالا اینا به کنار,شاتل و یا اسیاتک رو هک هم میشه کرد؟:d
بنده از های وب دارم
سرویس 8 مگ
سرعتش برام راضی کننده هست
اینم اسکرین شات از دانلود
فایل پیوست 19566
سرعت آسیا تک خوبه اما پشتیبانی صفر مشکلی پیش بیاد 12 ساعت علافی
من از اسیاتک واقع راضی هستم 2 سالی هست ازشون سرویس دارم
256 داریم هم شرکت هم منزل هم مغازه سرعت دانلود همیشه بین 300 تا 1 مگ هست
اسکرین شات از سرعتم تقریبا 40% ساعت ها همین سرعت رو دارم
پیوست شد
با سلام دوستان من دنبال اینترنتی با سرعت بالا و پهنای باند نامحدود هستم
آیا کسی آفری از آسیاتک داره بهم معرفی کنه
سرعت حداقل 500 کیلوبایت در ثانیه
منظورم از پهنای باند نامحدود واقعا نامحدود نه از اون نامحدود هایی که بنام مصرف منصفانه هست
با تشکر
آسیا تک فقط میزبانی وباش سرعتشون بالاس
وگرنه نت بخوای بگیری از مخابرات بد تره و 5 سال پیش میشی ( یه عمر بدبخت :D (
لینک تاپیکی که از آسیاتک ناراضی هست و میخواهد انتقال بدهد : کلیک کنید
در ایران به دلیل نامرغوب بودن تجهیزات مخابراتی و پورت های ای دی اس ال برخی شرکت ها در برخی مناطق و اختلالات خطوط مخابراتی مانند داشتن نویز زیاد و خراب و پایین بودن کیفیت کابلهای مسی و سوئیچ ها و ... ، باعث شده که کیفیت سرویس دهی شرکتهای ای دی اس ال بسیار متفاوت باشند ، مثلا در منطقه ای اینترنت 2 مگابیت مخابرات 350 کیلوبایت بر ثانیه دانلود دارد و قطعی آنچنانی هم ندارد ولی در منطقه ای دیگر 100 کیلوبایت هم نمی تواند دانلود کند قطعی فراوان هم دارد و همینطور شرکتهای دیگر ماننند شاتل ، آسیاتک و داتک و ........
البته پهنای باند اختصاص داده شده شرکتها به مراکز مختلف مخابراتی و تعداد مشترکین پرمصرف هم در آن مراکز بر سرعت و کیفیت سرویس دهی برخی مناطق بسیارتاثیرگذار می باشند بطوریکه مثلا سرویس دهی شاتل یا مخابرات در یک مرکز مخابراتی یک شهر بسیار عالی هست ولی در یک مرکز مخابراتی مجاور همان منطقه بسیار بد و سرعت نیز پایین می باشد و این قضیه باعث شده است که به هیچ عنوان نمی توان گفت که کدام شرکت ای دی اس ال ایرانی واقعا خوب هست یا بد چون هیچ ملاک قابل قیاس منطقی به هیچ عنوان وجود ندارد، و تنها راه تشخیص شرکت ای دی اس ال خوب فقط تحقیق از مشترکین همان محلی هست که در آن زندگی می کنید و نظرسنجی های اینترنتی در سایتهای مختلف در اینمورد هیچ ارزشی ندارند !
ما تو مرکز مخابراتی منطقه از
10 مگ آسیاتک داریم 1.7 مگ می گیریم ولی پینگش مزخرف بالاست
پینگ من 160 هست
من هم از مخابرات دارم هم از آسیاتک
پینگ آسیاتک با سایت google حدود 350 هست
مخابرات هم با google حدود 180
با آسیاتک نمیشه لینک های که ریزوم ندارن رو دانلود کرد خیلی اذیت میکنه
اوایل که از آسیاتک گرفتم خوب بود اما الان دیگه ...
پینگ 1000 به بالا :|
با سلام خدمت دوست عزیز
کمی اطلاعات در اختیارتون میذارم و تصمیم گیری نهایی به عهده شخص خودتون امیدوارم واسه همه جمع بندی بشه
بنده نماینده چندین شرکت اینترنتی هستم که عبارتند از شاتل-پارس آنلاین-آسیاتک-عصر تلکام-مبین نت-عاملیت فروش مخابرات
رتبه بندی از نظر پهنای باند
1-آسیاتک=12مگ
2-شاتل=10مگ
3-پارس آنلاین=8مگ
از نظر *****ینگ
1-آسیاتک=چون شرکت کاری انجام نمیده و در اکثر سایت ها دسترسی امکان پذیر است
2-شاتل=علاوه بر *****ینگ مخابرات با استفاده از یک سرور دیگر نیز کنترل می شود
3-پارس آنلاین مانند شاتل اما کنترل نهایی خیلی بالاتر و سخت گیرانه تر است
خاطر نشان میشم کلیه شرکت از تنظیم مقررات دستور میگیرند و بر روی سرویس های نا محدود که شما فرمودید ضریب تعریف می کنند
در سرویس های عادی با توجه به توانایی سرور شرکت ها از 1به2 الی 1به8 می باشد اما کلیه نامحدودها همه شرکت ها 1به10
دوستانی که نارضایتی از آسیاتک دارن و به فتا میگن شکایت می کنن یادآور میشم در خصوص این گونه مشکلات ربطی به فتا نداره چون جزو جرائم رایانه ای محسوب نمیشه
اگر شکایتی دارن از سازمان تنظیم مقررات میتونن اقدام کنن و اگه کمی فکر کنید شرکتی که ارزش میلیاردی داره واسه کاربری که 50 تومن پول شارژ میده خودشو نمیفروشه و خراب نمیکنه
و اما دلیل قطعی ها و مشکلاتی که دوستان گفتن اینه که کیفیت خط مشترک و مودم خیلی تاثیر مثبتی داره و با توجه سرویس انتخابی و پهنای باند تعریف شده سرعت دانلود خوبی میتونید بهره ببرید
سرعت دانلود اینترنت
سرعت در بدترین شرایط
http://lordgig.ir/upload/8p2g371tjgboei897u1.jpg
پینگ هم 140
بعضی ها فقط بلدن اسم شرکت خراب کنن
آسیا تک بهترینه !
از شاتل اینترنت محدود شبانه رایگان بگیر سرویس اکو 512
سرعت دانلودش 380 کیلوبایت بر ثانیس
و اگه شبا سرعت دانلودش پایین بیاد یه شب دانلود نکن فرداش دانلود کنی درست میشه
برای روزها قیمت هر گیگ ترافیک اضافه 3880 تومنه که پونصد مگابایت هم میشه خرید از سایت my.shatel.ir قیمت 1918 تومن
مثلا میتونی با دانلود منیجر تنظیم کنی ساعت 12:55 تا 8 صبح چون اگه پنج دقیقه زود تر شروع کنی سرعتش بیشتر میشه شبا
اگه یکم درمورد اسیاتک تحقیق کنی میبینی هیشکی ازش راضی نیست
شاتل هم همینطوره ولی حداقل از مخابرات و آسیاتک بهتره
سرویس نامحدود هم داره که مثل محدود سرعتش کم میشه باید دانلود نکنی تا زیاد شه :64::106::65::76:
دوستان من هم از آسیا تک نامحدود داشتم
مصرف ماهیانه من بین 20 - 30 گیگ هست
برا من هزینه هم مهم هست که زیاد بالا نباشه
من تا همین یه ماه پیش از آسیا تک اینترنت داشتم ولی جمع آوری کردم چون واقعا سرعت نداشت و هم پشتیبانی بدی داشتن
الان من از های وب دارم میگیرم یه فشفشه هست 40 گیگ 30 روزه رو میده 30 تومن میده واقعا عالی هست
سلام
دوست عزیز من یه یک هفته ای اطلاعات جمع اوری کردم از آسیاتک نتیجشم شد اینکه اینا سرویسی به نام نامحدود ندارن
بهش میگن نامحدود مصرف منصفانه بعدش توی جدول لیست قیمتش نوشته: نامحدود 20 گیگ
من پرسیدم بالاخره نامحدوده یا محدوده گفت نه مصرف منصفانس یعنی شما تا 20 گیگ سرعتتون عالیه مثل سرویس های دیگه هم سرعت دانلود هم برای باز کردن پیج
اما بعد ازین حجم سرعتتون میشه همونیکه بوده مثلا اگر 512 نامحدود خریدی میشه 60 -70 اگر 256 خریدی سرعت دانلودت میشه 30 - 40 فقط فرقش اینه که قطع نمیشه همین
با سلام
آسیا تک محل ما خوبه من با سرویس 512 با سرعت 600کیلوبایتم دانلود دارم
1024 آسیاتک، 10 گیگ ماهانه 40
شبها 2 تا 8 صبح رایگان هست. با سرعت 1mb دانلود میکنم. البته از سرورهای ایران.
اسیاتک سرویس های نامحدودش ضریب اشتراک داره
نامحدود از اسیاتک نگیری بهتره
خودم شخصا پشتیبانش و نمایندگی فروشش دارم اما پیشنهاد نمیدم
به غیر اینکه بخوای هزینه بیشتر بکنی و سرویس های بالاتر از 1 مگ اسیانک بخری! ک بعید میدونم این هزینه رو بدید
با ارزوی بهروزی
سلام من اسیاتک 5سال هست دارم .
( البته اسیاتک نسبت به سال های قبل قیمت هاش افزایش داده شده ولی یمدتی مخابرات داشتم مخابرات چون کیفیت پایین هست نسبت به شرکت ها و از همه مهم تر دولتی هست قیمت هاش ارزونه )
و سرویس فعلی که دارم 512 حجمی 60گیگ ترافیگ مدت 6 ماهه مبلغ 162 تومان دادم که میشه ماهی 10 گیگ ترافیک و 27 تومان افتاده واسم که خوبه سرعت دانلودم از سرورهای ایرانی 600-700 هست خارجی هم 350-450 هست پینگ هم 140 تا 170 خیلی خوبه راضیم .
اما سوالم اینه میدونم که نامحدود ضریب داره به 8 یا 4 تقسیم میشه و سرعت کم هست اما چون مصرف دیگه نمیخوام این هزینه را بدم چون مصرفم کم هست قصد دارم 256 نامحدود بگیرم که 23 تومان هست بنظرتون سرعت دانلودش چقدر هست ؟ با تشکر
نگاه کنید طلایی 4 و نقره ای 6 و برنزی 8
حالا در اکثر مراکز داره نسبت به ضریب اشتراکش سرعت میده
بخوایین حساب هم کنید دیگه خودتون میدونید من مجدد میگم
اول بر هشت تقسیم میکنیم بابت تبدیل بیت به بایت و بعدم تقسیم بر میزان ضریب اشتراکی ک سرویس داره!
ولی من خودم تست کردم دیدم سرویس 256 برنزی سرعتش 4 بوده!!
اما در جریان باشید که بعضی سرویس ها ی ترافیک هدیه هم گذاشتن که در برخی از سرویس ها طرح نقره ایو طلایی میبینید که با ضریب اشتراک یک به یک میذاره اون حجم هدیه رو دانلود کنید!
مثلا تا مقداری میذاره 256 رو با همون سرعت 32 دانلود کنید!
شاتل بگیرین
از اینترنت ایرانسل استفاده کنید / هفتگی 10 تومان و ساعت 2 تا 8 صبح نامحدود هست . (سرعت کاملا بالا :) البته رایتل هم خوبه نتش) با ایرانسل 100 مگ رو در عرض 5 - 6 دقیقه دانلود میکنی . اما مخابرات 1 ساعت طول میکشه :))
بقیه شرکت ها همه به نوعی مسخره بازی دراوردن /
مخابرات 512 داشتم سرعت دانلودش فک کنم 100 میشد الان شده 30-40 که خیلی مسخره شده / کلا مخابرات رو فراموش کنید . (فقط برای صفحه بازکردن خوبه / اونم چون تعرفه هاش ارزون تره نسبت به بقیه شرکت ها .)
اطلاعات غلط ندید دوست عزیز !!
سرعت ایرانسل 128 کیلوبیت بر ثانیه هست که میتونید با تست سرعت هم امتحان کنید که تا 110 بیشتر جواب نمیده !
ایرانسل کاملا *** هست و همه هم متوجه این شدند که 5 برابر چیزی که دریافت میکنید حجم مصرف میکنه !
مخابرات سرعت 1 که شما بگیرید همون 980 کیلوبیت تا 1020 جواب گو هست . فقط ساعت 12 تا 3 نیمه شب سرعت نصف میشه !
درست نیست که یک کلاغ 1000 کلاغ کنید .
باتشکر
من آسیاتک دارم محدود ساعت 2 تا 8 صبح رایگان .
از سرور های خارج از ایران با 80 تا دانلودم میکنم اما خدارو شکر از سرور های داخل ایران با سرعت 500 الی 800 دانلود میکنم .
تغریبا میشه گفت یه شب تا صبح نزدیک 10 گیگ دانلود میکنم تو ساعت رایگان .
همیشه فیلم وسریال هامو از uplodboy و 4uplod میگیرم چون سرور هاش ایرانه اکثرا :D
متاسفانه فعلا سرعت برتر دست اسیاتکه واسه همینم از این کیفیت و سرعت کلی سو استفاده میکنه مثلا تا چند ماه پیش با حداقل یک گیگ هم میتونستی شارژ کنی سرویستو واسه یه ماه الان زیر سه گیگ نمیزاره و یکی هم دززز/دی ترافیک !!! ک ماشالله تو ایران انگار عادی شده کلا فقط به خاطر سرعتش نتوستم جای دیگه برم با 512 ش 1ونیم مگ سرعت دان دارم سرعتی ک ضریب و مریب رو کنار گذاشته
کی گفته؟ شما بر چه اساس میگید سرعت ایرانسل 128 کیلوبیت بر ثانیه هست؟ تست سرعت گرفته با 3g ایرانسل هست این تازه3g هست 4g نیست الان 4gخیلی سرعتش بیشتره
http://www.speedtest.net/my-result/4267538052
من الان زنگ زدم ایرانسل گفت ما نگفتیم 128 که؟ گفت ما پهنای باند واغعی در اختیار کابر قرار میدیم شما اول برو سطح سوادتو ببر بالا بد بیار نظر بده من وقتمو برا ادم های بی سوادی مثل شما تلف نمیکنم اینم بگم 3g 4g کاملا ربط داره به سرعت برو اول در مورد اینا تحقیق کن بعدش بیا اسپم کن راه دیگری برای اسپم کردن هست عزیز من کارم چندین سال با اینترنت و برنامه نویسی هست کاملا سا ساختار شبکه های مخابراتی اشنای دارم در پست قبلی هم تست سرعت گداشتم که نشون میده ایرانسال بیشتر از 128 اینرنت میده دست مردم ببین ایرانسل اینترنت که میده adsl نیست ساختار شبکه اش جداس اگر بیشتر از 128 نمیده پس چجوری الان این سرعت من دارم؟ نکنه فکر کردی 128 میده تا فلان پهنای باند باز میزاره واسه کاربر ؟ نه اینجوری نیست در زیر تست سرعت گرفته شده رو گذاشتم شما هم لطف کن از این به بعد در مورد یک چیزی خوب تحقیق کنی بعدش بیای الکی تاپیک بزنی
http://www.speedtest.net/my-result/4268379846