اتفاقا اونی که باید بن بشه تویی که دیگه سر کاربرای وب هاستینگ تالک کلاه نذاری ، امثال تو هستن که فضای انجمن خراب میکن و مردم و رو بی اعتماد میکنی نسبت به آفر های انجمن ، اینجا یه فضای آموزشی نه کلاهبرداری
نمایش نسخه قابل چاپ
اتفاقا اونی که باید بن بشه تویی که دیگه سر کاربرای وب هاستینگ تالک کلاه نذاری ، امثال تو هستن که فضای انجمن خراب میکن و مردم و رو بی اعتماد میکنی نسبت به آفر های انجمن ، اینجا یه فضای آموزشی نه کلاهبرداری
آره چند نمونه رو در صفحه قبل دیدم سروشو دان کرده بودی ، بقیه هم که بخوان حرف بزنند طبق بند 9 سرورشون کنسل میکنید همونطوری که منو تهدید کردی که تو انجمن صحبت نکنم.
خیلی رو میخواد پول ملتو بخوری بعد با پررویی تمام بیای جواب هم بدی یعنی واقعا داریم به کجا میریم طرف پولمو ***یده بعد تو روی من مونده داره با من کل کل میکنه به همین راحتی
دوست عزیز نت اسکن کردی آیپی مارو بلاک کردی بعد میگی راضی نبودی؟ عجب ...
مشکل شما کیفیت سرویس نیست مشکل شما عدم توانایی استفاده از اونه. معلوم نیست چه بلایی سرو ویندوز آوردی بعد انتظار داری ما مشکل رو برات حل کنیم. بعدم که گندش درومد از سرور چه استفاده ای کردی. حالا هم تهدید میکنی که به پلیس فتا گزارش میدی؟ دستت درد نکنه کار مارو راحت میکنی.
منم شکایت رو امروز فرستادم ، شده چند میلیون هم خرج کنم نمیزارم امثال این آقا سر اعضای انجمن کلاه بزارند ، مگه میشه روز روشن سر مردم کلاه گذاشت بعد راست راست تو انجمن آفر داد...
سلام
اول از همه عذر خواهی میکنم دخالت میکنم تو بحث شما
من این همکارمون رو نمیشناسم اصلا کی هستند و یا هرچی
ولی رو به مشتری هایی که مثل شما ابیوز های مثل پورت اسکن و... میاد ، سعی کنید سرویستون رو امن نگه دارید ! به خصوص ویندوز سرور 2003 ای ها ! و اونهای که تو کار فروش وی چی ان هستند ! اونهایی که فایروال روشن نمیکنند ! یک بد افزار که به صورت پنهاتی میتونه به راحتی کار شمارو مختل کنه و همه نوع سو استفاده از سرویستون کنه !
Ddos
port scan
spam
...
با تشکر از نوین عزیز آقا در مورد پولی که خورده شد و وی پی اسی که تحویل داده نشد هم یک توصیه به اعضای انجمن بکنید
ما چیکار کنیم اینجوری سرمون کلاه نره...
سعید تهدید هم میکنی ما خبر نداریم ؟ :))
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...1-31-36-pm-jpg
نه تهدید ،شما اصلا اینجا تهدید میبینی ، خودشم تاکید کرده من تهدید نمی کنم...
سلام عزیز
من یه سرور برای استفاده شخصی میخوام، یعنی مثلا تورنت مستقیم کنم باهاش و خودم دانلود کنم. این مورد داره از نظر شما و بسته میشه؟
دوست عزیز تورنت به خودی خود مشکلی نداره.مشکل وقتی هست که فایل کپی رایت دار دانلود کنید. من میتونم سرویس بهتون بدم ولی مشکل ابیوز پای خودتونه.
چند تا آی پی خالی شده. دوستانی که درخواست داده بودن میتونن سفارش جدید ارسال کنند.
موفق باشید...:53:
سرور با هارد بالا هم واگذار میکنید؟
قیمت 150 و 250گیگابایت هارد دیسک چقدر است؟
اين قيمت هايي كه داخل سايت هست تخفيفاتش براي ماه اول هست يا هميشه با همين قيمت تمديد ميشه
چون مثلا زده 40 درصد تخفيف ميخواستم در اين مورد ن را راهنمايي كنيد
سایت شما مورد داره؟
من از ایشون سرویس دارم و الان وسط سرویس داره میگه باید هزینه بدید
دوستان بقیه هم همین مشکل دارند؟
کاملاتایید میشه
ایشان به معنای واقعی کلاهبردار هستند
همونطور که ۱۰ بار به عرض رسید با توجه به افزایش بی رویه قیمت ارز توان پرداخت سرور فرانسه رو نداشتیم. لذا تصمیم به عدم تمدید اون سرور گرفتیم. (مشکلی که اکثر ارائه دهنده ها تو این سایت باهاش مواجه هستند)
به همین جهت ما ۳ بار میل زدیم و ایمیل چهارمی هم زدیم که توش تمام ماجرا رو شرح دادیم.
گفتیم که دوستانی هم که زیر ۱۵ روز از سرویس ها استفاده کردند درخواست وجه کنن.
شما سروری که ۴ روز مونده تموم شه رو هم میخوای کل پولش رو بگیری در حالی که هنوز سرویست آپ هست.
همونطور که گفتیم آرشیو چتمون رو ضبط کردین بگذارید بقیه هم ببینن قضاوت کنن.
من به شما پیشنهاد دادم که :
۱ - سرویس های زیر ۱۵ روز رو هزینش رو بهتون برگردونم و سرویس هایی که بیش از ۱۵ روز از عمر اونا میگذره به صورت روز شمار در سرور دیگری به شما سرویس وی پی اس ارائه کنم
۲ - مبلغی به عنوان خسارت به شما پرداخت بشه و ۲ عدد وی پی اس نیز در اختیار شما قرار بگیره.
در هر صورت شما قبول نکردی. شما انتظار داری کل وجه پرداختی تمامی سرویس ها به شما بگرده که این مقدور نیست. بالاخره از سرویس هات استفاده کردی. الانم که هنوز سرویس های شما فعال هستند جلو جلو اومدی اینجا این پست رو ارسال کردی.
به هر حال طبق قانون ۹ سایت هاست وارز اشتراک شما به جهت عدم رعایت قوانین لغو و سرویس دهی به شما منتفی گردید. و طبق قانون ۸ به جهت اخراج از سایت هیچگونه وجهی بازگشت داده نمیشود.
24 هزار تومن چی شد؟؟
همه حرف های یاهو شما با برنامه اسکرین رکوردر سیو شده و انشالله شعبه 31 به جرم کلاه برداری از شما شکایت میکنم امروز هم مطرح کردم شنبه هم پیشگیرش میشم
نه شرکت ثبت شده داری که باهاش بفروشی نه چیز دیگه زمانی که جریمه و راهی زندان شدید میبینمتون
همه من را میشناسن حرف نمیزنم عمل میکنم
دوست عزیز نیازی به این همه تهدید نیست. به حرفی که زدی عمل کن. منم بدم نمیاد از شما به جهت تهمت و افترا شکایت کنم. در حالی که سرویستون هنوز فعال بود به من اتهام ***ی زدین. الانم سرویستون به علت نقض قوانین سایت (اتهام کلاهبرداری و ***ی) فسخ شده اگه مشکلی با این موضوع داری از طریق مراجع قضایی پیگیری کن.
امده میگه 30 هزار تومان کلا پول دادم بهت بدم اینم عکس پنل ببینم 7 سرویس دیگه چیه تا کی وقت داره
اینها مدارکی هست که به پلیس فتا میفرستم
فکر کردی با حذف پنل و .... اطلاعات میپره؟
فکر میکردم اینطور باشی همه چیز را مستند کردم
http://up.iranblog.com/images/clmtmvtszt0i7g42bfk.jpg
به جز یک سرویس اولین سرویس یعدی پرداختش 3/12/91 هست یعنی 15 روز و مبلغ 104000تومان را پس ندادن
وقتی امدی دادگاه و جواب پس دادی دیگه دنبال کلاه برداری نخواهی یود
هر کسی مشکلی داره با این اقا پخ بده که شنبه با هم بریم دادسرای شعبه 31
امدید زدید شرکت ؟
اصلا شرکت ثبت شده ای به نام شما نیست و کلا فرار مالیاتی و ....
همه این ها را روز شنبه اعلام میکنم
آقا اگه دارین پولای به اشتباه گرفته شده از مردم رو پس میدین؟ منم شماره حسابم رو بدم!!!
یا اگه دوست دارین موکول میکنیم به او دنیا سر پل صراط حساب کنیم؟
من سرویس کنسل نکردم
اصلا سرویسی به من تحویل داده نشد من اومدم تو انجمن گفتم چرا تحویل نمیدین چرا جواب نمیدین نمیدونم سر کدوم قانون دیگه هم کلا منو از سایت انداختین بیرون
فقط من اینو متوجه شدم شنبه از من پول گرفتین 2 شنبه منو انداختین بیرون
حالا این 2 زار پول که ارزش نداره ولی اعتبار شرکتتون رو که جایی ثبت نشده رو اینجوری زیر سوال نبرین
ما ***ی نمیکنیم که اعتبارمون زیر سوال بره. ما طبق قوانینمون کار میکنیم. همون قوانینی که به شما اجازه میده تا ۱ روز اگه سرویستون رو نخواستید کنسل کنید به ما هم این اجازرو میده که با کاربرای خاطی برخورد کنیم.
به هر حال شما هم اگه سرویستون رو تحویل نگرفته باشید میتونید درخواست بدین و هزینه به حسابتون برگرده اگرم تحویل گرفتید که خوب ...
میتونید برید تو پنلتون بخش پیام ها و ببینید پیام مشخصات وی پی اس و پیام لغو شدن اشتراک چقدر فاصله زمانی دارن و به چه شکلی هستند.
ما تا جایی که بتونیم حقوق مشتری رو در اولویت قرار میدیم ولی بعضی وقت ها مجبوریم برخورد سفت و سخت بکنیم. مثلا همین شخصی که الان قصد داره از ما شکایت بکنه ۸ تا وی پی اس از ما گرفته که اگه در ۳۰ ضرب بکنیم ۲۴۰ روز باید بهش سرویس بدیم. الان ۱۵۰ روزش گذشته و ادعا میکنه که کل پولش رو پس بدیم. حتی قبول کردیم که سرویس های زیر ۱۵ روزش رو ریفاند کنیم و سرویس های بالاتر از اونو به صورت روزشمار رو سرور آلمان میزبانی کنیم ولی قبول نمیکنه. بعدم که مارو مجازات قبل از ارتکاب جرم میکنه و در حالی که سرویسش هنوز فعاله مارو *** و کلاهبردار معرفی میکنه. انتظار دارید چه برخوردی بکنیم؟
8 تا وی پی اس چیه من یک وی پی اس هم تحویل نگرفتم بعد منو انداختین بیرون منو تهدید کردید که اینجا مطلب نزارم مدارکشم موجوده
شما سرویسی به من تحویل ندادی عزیز چرا شلوغش میکنی وقتی هم که در خواست دادم یا سرویسمو بده یا پولمو بده منو انداختی بیرون
شما اگه سرویستون رو قبل از اخراج شدنتون گرفتید ( حتی اگه مشخصاتش ارسال شده باشه ) طبق قانون از سایت اخراج شدی و از پرداخت وجه معذوریم.
ولی اگه سرویستون بعد از اخراج شدنتون آماده شده که خوب درخواست بدین پولتون برگرده. منظور از دریافت سرویس دریافت پیام مشخصات وی پی اس هست.
ما از این اقا سرویس داشتیم بدون هماهنگی سرور منا حذف کردن و اطلاعاتم ....