-
پاسخ : [اطلاع رسانی] میتینگ الکامپ 2012 وب هاستینگ تاک - شهر تهران
سلام
دوستانی که در face bo0k هستند میتوانند جهت هماهنگی و مشاهده کسانی که حضور دارند به این صفحه مراجعه کنند : Elecomp 2012 Meeting | Facebook
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen1
علی رو بر میداری با خودت میاری چتر میشی رو سر ما بعد تعریف می کنی که ناهار مفتی گیرت اومده؟ :109: :65:
هر کی خواست بیاد آمار بده به تعداد تخم مرغ های ناهر یکی اضافه کنیم... :d
یعنی بدون علی نمیتونم چترتون شم؟ :d
مادر زن ادمین ریسلر کلاب سلام رسوند :d شوما حالا حالا ها بدهکاری B-)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
هنوز خاطرات اصفهانت تو ذهنم هست ... وحشتم میگیره کلا (:|
مخلصیم :d
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
بد جوری کردن پاچت که :d
باید همسفرتو بهتر انتخاب کنی، با من اومده بودی 2 تا ناهار مفتی گیرت میومد :d
اگه سوغاتی میاری از دهاتتون، میتونم همراهیت کنم به شرط 2 3 تا ناهار مفتی و کلی اشانتیون :d
محمد جوووووووووووووووون ما هم بیایمم؟؟!!! ;;) ;;)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
یعنی بدون علی نمیتونم چترتون شم؟ :d
مادر زن ادمین ریسلر کلاب سلام رسوند :d شوما حالا حالا ها بدهکاری B-)
ما اگه یه ناهار بدیم از پسش روزی یه سال مون رو از شوما ها می گیریم :D علی رو با فسقلیش بیار خوشحال میشیم !
اون روزی رو می بینم که جد بزرگ ادمین ریسلر کلاب با همه بچه محل هاشون اومدن کله پات کنن یکی از دلایلش هم ... :d
کوچکتیم ... :53:
-
با سلام
ول کنید بابا خوبیت نداره .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AmirHosein
خواستم جواب آقای عیسی لو رو بدم منصرف شدم ولی دیدم شما جواب دادید :) مدیریت این انجمن برای من و باقی دوستام هیچ سود و صرفه اقتصادی نداره! خیلی فکر میکنن حقوق و یا .... در کاره ولی نه، این انجمن تنها انجمنی هست که من فعالیت هام رو بهش محدود کردم،گُفتن نداره شاید حساب به فخر فروشی بشه ولی اگر وقتی که من اینجا میزارم روی کارم میذاشتم الان وضع مالیم خیلی بهتر بود و ... در مورد تخصص هم شاید من بین مدیر های این انجمن تخصصی نداشته باشم ولی با یه تحقیق کوچولو میتونید بفهمید که وحید آریا و یا مصطفی توی چی تخصص دارن، شده بارها توی ایمیل و ایمیل بازی مشکلاتی که برخی دوستان داشتم رو براشون برطرف کردیم بدون اینکه هزینه ای ازشون دریافت کنیم :) اینا به چشم نمیاد ولی انجام میشه ... بهتره قبل از صحبت کردن کمی آدم حرف هاش رو مزه مزه کُنه :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
نصف مدیران خارج از کشور تشریف دارن
نصف دیگه ای که ایران هستن ، وقتشو نداره
درنهایت( احتمالا) جناب am!ir که همون amirhossein امروزی هستن به نمایندگی از وب هاستینگ تاک یه زمانی که دوستان نیستن میان و میرن B-)
اگر یوزر Amirhossein همون Ami!r خودمون باشه . یعنی امیر سلمانی یا همون ****** باید بگم که ایشان از متخصصین امنیت در همین فروم می باشند . و بنده ایشان را درحیطه امنیت خیلی قبول دارم.
ولی اگر ایشون نباشه شناختی در موردشون ندارم.
همکاران بهتره مقداری انصاف داشته باشند در مورد مدیریت . ایشان همین که بدون چشم داشت دارن در فروم فعالیت می کنند و فروم را سرپا نگه داشتند باید خدا را شکر کرد.
در جواب دوست عزیری که فرمودید اگر ایشان این فروم را راه اندازی نمی کردند دیگران این کار را می کردند . بایدبگم من خودم قصد داشتم این دامنه webhostingtalk.ir را ثبت کنم و فروم راه انداری کنم که رمانی که خواستم دامنه را ثبت کنم که دیدم 2 ماه قبل از من این دامنه گرفته شده است.و خودمو ملزم کردم در این فروم فعالیت کنم و کسی هم نمی تونه به من اشکال بگیره که چرا شرکت نمی کنید. زیرا هدف ارتقا سطح دانش می باشد.من و دیگران همکاران نیز می توانیم به موضوعات بی تفاوت باشیم . پس اگر کسی برای شما زحمت میکشد . سزا نیست که جرف های نامربوط بزنید.
باتشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
secure_host
با سلام
اگر یوزر Amirhossein همون Ami!r خودمون باشه . یعنی امیر سلمانی یا همون ****** باید بگم که ایشان از متخصصین امنیت در همین فروم می باشند . و بنده ایشان را درحیطه امنیت خیلی قبول دارم.
همکاران بهتره مقداری انصاف داشته باشند در مورد مدیریت . ایشان همین که بدون چشم داشت دارن در فروم فعالیت می کنند و فروم را سرپا نگه داشتند باید خدا را شکر کرد.
در جواب دوست عزیری که فرمودید اگر ایشان این فروم را راه اندازی نمی کردند دیگران این کار را می کردند . بایدبگم من خودم قصد داشتم این دامنه webhostingtalk.ir را ثبت کنم و فروم راه انداری کنم که رمانی که خواستم دامنه را ثبت کنم که دیدم 2 ماه قبل از من این دامنه گرفته شده است.و خودمو ملزم کردم در این فروم فعالیت کنم و کسی هم نمی تونه به من اشکال بگیره که چرا شرکت نمی کنید. زیرا هدف ارتقا سطح دانش می باشد.من و دیگران همکاران نیز می توانیم به موضوعات بی تفاوت باشیم . پس اگر کسی برای شما زحمت میکشد . سزا نیست که جرف های نامربوط بزنید.
باتشکر
امیر سلمانی یوزرش Amir هست . دیگه هم انجمن نمیاد .
----
اما نشد یه تاپیک زده بشه و حرف و حدیث از توش بیرون نیاد .
کمی هم باید به بقیه دوستان حق داد چرا که هماهنگی برای میتینگ وظیفه ی مدیر انجمن هست نه کاربرای دیگه .
وبهاستینگ تاک تنها انجمنی هست که مدیرانش در صحنه حضور ندارند . اهل برنامه های اجتماعی نیستند .کلا نه فقط مدیران اینجا کل مدیرای هاستینگ ایران .
ایشالله همه ی اینها برطرف میشه . مهم دوستی هست . کانکشن های جدید و بر قراری ارتباط
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
secure_host
با سلام
باتشکر
سلام :) من امیرحسین هستم نه امیر، امیر مثل برادر من هست و خیلی وقت پیش برای من ثابت شده بوده و هست، من Am!r سابق و AmirHosein فعلی هستم ادعایی هم تو زمینه امنیت و ... ندارم کمی توی سرور های ویندوزی سر رشته دارم همین :) منم حرفی نداشتم و نمیخواستم ریپلایی بزنم ولی خب گاهی وقت ها نمیشه ساکت نشست :) ممنونم که درک میکنید من کاری نمیکنم کار اصلی رو کسی مثل وحید انجام میده نه مَن مدیریت سرور و کنترل سرور غیره ... ترجیح میدم دیگه این بحث رو ادامه ندم از شما هم بابت لطفی که به من و دوستانم داشتید ممنونم :)
-
سال قبل هم یادت باشه اومدیم یه پک ندادی برای ما رایگان امسال بیام؟ :دی;;)
-
سال قبل ناهار دادی؟ خخخخخخخخ
خیلی خسیس هستیاااااا...
-
والا اولش دیدم بحث شده سعی کردم وارد نشم ، الآن هم چیزی نمیگم هیچ کدوم رو هم جواب نمیدم ولی یه مقداری انصاف داشته باشید! :)
این کاری که شما میکنید انگار بیای تو خونه خودت بهت توهین کنن! واقعا یه مقداری..!
-
دوستان سه شنبه ساعت 11:30 جلوی درب مسجد 100٪ هست ؟
نیایم ببینیم کسی نیستا :d
----------------------------------------------------------------------------------
در ضمن دوستانی که مایل هستند از سیم کارت دیتا و یا اعتباری رایتل
استفاده کنند میتونن سیمکارت رو به صورت هدیه دریافت کنن .
لینک ثبت نام : http://reg.rightel.ir/preelecomp
همه ثبت نام کنید یهو 50 نفر بریم غرفه رایتل :d:78:
-
سلام
با این که من هیچ کدوم از دوستان نمی شناسم ولی با اجازه میام که اشنا بشم >:d<
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Clark
سلام
با این که من هیچ کدوم از دوستان نمی شناسم ولی با اجازه میام که اشنا بشم >:d<
بیاین با هم آشنا شیم
منم هیچ یک از دوستان رو نمیشناسم :d
-
دوربین عکاسی یادتون نره :d عکس ها رو بزارید ببینیم چه شکلی هستید :d
-
سلام بر همگی من می خواهم با مترو بیام از کرج
کدام ایستگاه پیاده بشم که نزدیک تر به نمایشگاه است (مسیر بی آر تی) در اولویت باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahmoradi
کدام ایستگاه پیاده بشم که نزدیک تر به نمایشگاه است (مسیر بی آر تی) در اولویت باشه
حقانی تاکسی نفری 2000 تومن
نواب : بی آر تی 300 تومن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
دوربین عکاسی یادتون نره :d عکس ها رو بزارید ببینیم چه شکلی هستید :d
نه دیگه عکس نداریم
پس فردا یه کاری میکنیم بعد عکسمون هم که هست دیگه :109:
ولی فیلم میگریم :d
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahmoradi
نواب بهتره.
اکباتان پیاده بشید.
خط عوض کنید. فکر کنم ایستگاه توحید مترو تقاطع نواب باشه یا اگه صادقیه پیاده بشید با خط 2 مترو ایستگاه نواب برید و از نواب هم با بی آر تی برید نمایشگاه
با بی آر تی
-
سلام
دوستان لطفا شماره های همراه خودشون رو برای من ارسال کنند بصورت ایمیل : pnetsale [at] gmail [dot] com - فقط و فقط بصورت ایمیل ارسال کنید لطفا .
در عنوان نام کاربری خودتون در این فروم و نام کاملتون و در متن ایمیل شماره ی تماس خودتون یا هر چیزی که لازمه .
قراره هر سالن یا ناحیه ای که رفتیم بصورت پیامک به دوستان اطلاع داده بشه تا کسی جا نمونه یا اگر دیر اومده راحت مارو پیدا کنه .
موفق باشید .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lived
به نظر من صنف داشتن خیلی خوبه
ای کاش توی نمایشگاه الکامپ یکی از مباحثی که در تجمع بچه ها گفته میشه همین تشکیل صنف هاستینگ باشه
شاید نشه دقیقا قیمتی مشخص بشه ولی حدود قیمت معلوم میشه مثلا همه میدونن که دیگه هاست یک گیگ از فلا قیمت کمتر نیست و سرور 256 از فلان قیمت کمتر نیست
حدود برای همه معلوم باشه خوبه
اینم درخواست یکی از دوستان گفتم یه کپی بزنمممم!! :65:
مدیران و کاربرای قدیمی بیان ممنون میشیم! :)
نقل قول:
حقانی تاکسی نفری 2000 تومن
نواب : بی آر تی 300 تومن
آرش دقیق برام بفرست چه جوری بیایم! :| :| :|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirlord
سلام
دوستان لطفا شماره های همراه خودشون رو برای من ارسال کنند بصورت ایمیل : pnetsale [at] gmail [dot] com - فقط و فقط بصورت ایمیل ارسال کنید لطفا .
در عنوان نام کاربری خودتون در این فروم و نام کاملتون و در متن ایمیل شماره ی تماس خودتون یا هر چیزی که لازمه .
قراره هر سالن یا ناحیه ای که رفتیم بصورت پیامک به دوستان اطلاع داده بشه تا کسی جا نمونه یا اگر دیر اومده راحت مارو پیدا کنه .
موفق باشید .
بده آرش اس ام اس بده! :))))))))))))))
-
سلام
من ساعت 7 صبح راه میوفتم تا تهران برسم احتمالا 10 میشه (جاده هراز)
حالا از تهران پارس شرق چطور خودم رو به نمایشگاه برسونم؟
آدرسش رو بگید لطفا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
سلام
آدرسش رو بگید لطفا
سوار تاکسی میشی میای میدون رسالت میدون رسالت هم سوار ماشین های نمایشگاه میشی دارن جار میزنن نمایشگاه نمایشگاه ...
-
تاپیک رو بالا میارم همه ببینن
دوستان جدید هم خوش حال میشیم ببینیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AmirHosein
سوار تاکسی میشی میای میدون رسالت میدون رسالت هم سوار ماشین های نمایشگاه میشی دارن جار میزنن نمایشگاه نمایشگاه ...
انشالله اون تاکسی ها مارو برای دیدن شما میارن دیگه؟
تشریف میارید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
انشالله اون تاکسی ها مارو برای دیدن شما میارن دیگه؟
تشریف میارید؟
لطف داری به من شما :)
من این مسیر رو هر روز میرم محل کارم :)) فردا شاید آخر وقت برسم بیام نمایشگاه اونم میرم غرفه چند تا از دوستان، فشار کاری زیاد شما هم مثل من هفت صبح میزدی بیرون ده شب میرسیدی خونه حال حوصله این جور برنامه هارو نداشتی ;)
-
دوستان یکی آدرس دقیق را میتونه بده؟؟؟
همان محل قبلی ، یعنی طرفای پارک وی هست؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wikiphp
دوستان یکی آدرس دقیق را میتونه بده؟؟؟
همان محل قبلی ، یعنی طرفای پارک وی هست؟؟
بله همون طرفاس . متاسفانه من آدرس دقیق نمیدونم ولی تاکسی ها زیاد می برن اونجا یا بپرسید ...
دوستانی که شماره تماس خودشون رو ایمیل کردند ، تمامی اطلاعات براشون پیامک خواهد شد .
موفق باشید .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirlord
بله همون طرفاس . متاسفانه من آدرس دقیق نمیدونم ولی تاکسی ها زیاد می برن اونجا یا بپرسید ...
دوستانی که شماره تماس خودشون رو ایمیل کردند ، تمامی اطلاعات براشون پیامک خواهد شد .
موفق باشید .
بچه ها این تاپیک رو ول کنید دیگه کم کم راه بیافتیم:دی
-
خب!!! ما که راه افتادیم! :دی
-
من امروز این پست رو دیدم احتمال قوی روز اخر یه سر به نمایشگاه بزنم حالا دوستان یه کاری کنید کسانی که رفتن بیان یه پست بدن ارزش رفتن داره یا مثله سالهای قبل سی دی فروشی باز کردن !
-
برین ما هم داریم میایم :دی
-
حاضرین در میتینگ
Alikhkh
Majid2009s
Sa_sh41
Secure_host
دم همتون گرم که ما رو قال گذاشتید.از همکاران و دوستان تهرانی بیشتر از اینها اتتظار میرفت
حتی استارتر تاپیک هم نیومده بود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sa_sh41
حاضرین در میتینگ
Alikhkh
Majid2009s
Sa_sh41
Secure_host
دم همتون گرم که ما رو قال گذاشتید.از همکاران و دوستان تهرانی بیشتر از اینها اتتظار میرفت
:))
-
بله باید هم بخندید .وقت دیگران برای شما اصلا اهمیت نداشته.و ندارد.ما از مشهد اومدیم.این حرکت اگه همه کس انتظار میرفت الا مدیریت فروم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sa_sh41
بله باید هم بخندید .وقت دیگران برای شما اصلا اهمیت نداشته.و ندارد.ما از مشهد اومدیم.این حرکت اگه همه کس انتظار میرفت الا مدیریت فروم
مگه من به شما گفتم بیاید؟ من برنامه گذاشتم؟ :) بهتر بود تاپیک های قدیمی رو بخونید تا متوجه بشید چرا میخندم من همه حرف خوب میزنن ولی وقت عمل که میشه یا خواب هستن یا جای دیگه سرشون گرمه ;)
-
سلام
من دیر رسیدم کسی و ندیدم شماره هم نداشتم که ببینم بچه ها کجان ( ساعت 12 رسیدم )
SMS هم برای من نیومد که بدونم باید کجا برم
به هر حال
یه سالن که کامل گزاشته بودن در اختیار رایتل
ما شا الله یه جا نرفتیم که غرفه نداشته باشه . 2 تا سالن هم که برای رنگ و رزین بود
در کل زیاد جالب نبود بیشتر رایتل و صبانت ، ایانسل و مبین نت و ...... بودن ولی چند تا شرکت خوب هم بودن که سخت افزار های جالبی داشتن یک شرکت هم Embedded Board اورده بود
ولی من که دوستان ندیدم !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sa_sh41
حاضرین در میتینگ
Alikhkh
Majid2009s
Sa_sh41
Secure_host
آقا من بودم
دریم سرور بود
reza fh
hyperserver
taghi.karimi
---
atilnic
1eng.ir
dreamserver
amir.lord
وچند نفر دیگه رفته بودیم
چطور ما رو ندیدین>؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
آقا من بودم
دریم سرور بود
reza fh
hyperserver
taghi.karimi
---(آرش :109:)
atilnic
1eng.ir
dreamserver
amir.lord
وچند نفر دیگه رفته بودیم
چطور ما رو ندیدین>؟
کوروش (پرینس سرور ) و چند تا از دوستای دیگه هم بودن!
sa_sh41 چه طور امیر و آرش و بقیه رو ندیدی؟! کی اومدی؟! به ما زنگ زدی؟!
-
پس چرا من هیشکیو ندیدم؟ :109:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
سلام
آدرسش رو بگید لطفا
آقا مهرداد چی شد پس؟؟؟؟
شما قرار بود بیاییییییی؟