-
پاسخ : مرکز آموزش آنلاین سرور (آموزش می خواهی؟بگو بگذاریم)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
paradiseserver
با اجازه استارتر عزیز جناب عیسی لو
دوست عزیز باید از طریق روتر این کار را انجام دهید
اگر از دیتاسنتر رد استیشن سرور دارید به نظر پورت 25 توسط دیتاسنتر بسته شده باشد
سپاس
کوین صدری
باسلام
دوست عزیز می دونم از طریق روتر این کار باید انجام بدم می خواستم بدونم چطوری کانفیگ کنم
تا قسمت IP routing نمایش داده بشه تا ما پورت 20 و 25 ببندیم تا اسپم نده سرور های مجازی ما .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Persian_webhosting
باسلام
دوست عزیز می دونم از طریق روتر این کار باید انجام بدم می خواستم بدونم چطوری کانفیگ کنم
تا قسمت IP routing نمایش داده بشه تا ما پورت 20 و 25 ببندیم تا اسپم نده سرور های مجازی ما .
اموزش بستن پرت سرور به صروت تصویری میتونید تماشا کنید
ویدئو پلاس: مرجع تصویری آموزش های شبکه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iman00
باسلام
اگر کسی طریقه کانفیگ بلده توضیح بده تا قسمت IP routing نمایش داده بشه برای من توی همین تایپیک بنویسه
باتشکر
-
سلام
دوستان دستتون درد نکنه تاپیک بسیار عالی هست
یک سوال داشتم
در وی پی اس ویندوز 2003 چه جوری میشه یک سایت که با یک سیستم مدیریت محتوا (php باشه فرضا ) طراحی شده باشه رو بالا آورد ؟
توی یه تاپیک توضیح داده بودن اما من چیز زیادی متوجه نشدم
ممنون میشم راهنامیی کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
medianet
سلام
یک سوال داشتم
در وی پی اس ویندوز 2003 چه جوری میشه یک سایت که با یک سیستم مدیریت محتوا (php باشه فرضا ) طراحی شده باشه رو بالا آورد ؟
ممنون میشم راهنامیی کنید
با سلام
شما باید php , mysql و .... رو نصب کنید تا بتونید بالا بیارید.............
بهترین نرم افزار ها برای اینکار xmapp و .... می باشند که برای شما وب سرور رو شبیه سازی میکنند.
یا حق
-
من پشتیبانی انلاین نیاز دارم لطفا به من بگین چه چیز کرک شده یا فری بگذارم که بتونم صحبت کنم؟
-
دوستان خوب اموزش درست ره اندازی سرور nod32 دوست دارم داشته باشم ممنون میشم اوکی کنید و یا لینک دقیق و درست به من ارائه بدهید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
medianet
سلام
یک سوال داشتم
ممنون میشم راهنامیی کنید
سلام و درود عذر خواهی میکنم مدیران عزیز به دلیل اینکه ما را خیلی دوست دارند و تاپیک مفیدی از ما ندیده اند تا به حال بنده را به مدت 15 روز بن کرده بودند به همین دلیل یک مدتی حظور نداشت
شما میتوانید iis نصب بکنید و برای دیتا بیس هم mysql به صورت جدا انجام نصب بکنید و سایتتان را بالا بیاورید و لذت ببرید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
princeserver
من پشتیبانی انلاین نیاز دارم لطفا به من بگین چه چیز کرک شده یا فری بگذارم که بتونم صحبت کنم؟
Live zilla ورژن 3.3.2.2 را دانلود نمایید و استفاده بکنید
با سپاس
عیسی لو
-
من روی سنتوس 6.4 64بیت فایروال csf نصب کردم اما پنلش توی دایرکت ادمین نیوفتاده!
میشه بگید چیکار کنم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
princeserver
درود
با اجازه شروع کننده تاپیک !
http://www.webhostingtalk.ir/f42/36858/
امید وارم کمک رسا باشد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossein7441
من روی سنتوس 6.4 64بیت فایروال csf نصب کردم اما پنلش توی دایرکت ادمین نیوفتاده!
میشه بگید چیکار کنم؟
توی دایرکت ادمین بنده پنلی از دایرکت ادمین تا به حال مشاهده نکردم و برای باز کردن به صورت دستور از داخل کامند روت این کار را انجام میشه داد
با سپاس
عیسی لو
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
سلام و درود عذر خواهی میکنم مدیران عزیز به دلیل اینکه ما را خیلی دوست دارند و تاپیک مفیدی از ما ندیده اند تا به حال بنده را به مدت 15 روز بن کرده بودند به همین دلیل یک مدتی حظور نداشت
شما میتوانید iis نصب بکنید و برای دیتا بیس هم mysql به صورت جدا انجام نصب بکنید و سایتتان را بالا بیاورید و لذت ببرید
live zilla ورژن 3.3.2.2 را دانلود نمایید و استفاده بکنید
با سپاس
عیسی لو
ممنون میشم اموزش نصب و تنظیمات داخل cpanel را به من اعلام کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
princeserver
ممنون میشم اموزش نصب و تنظیمات داخل cpanel را به من اعلام کنید
لطفا کلی نفرمایید ریز بدهید مثلا تنظیمات آپاچی یا تنظیمات myt sql و...
دونه به دونه بگین مشکلات را که در روز بتونیم به یک مورد پاسخ بدهیم و جوری نباشه که تاپیک را نتونیم ساپورت بکنیم از نظر زمانی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
princeserver
دوستان خوب اموزش درست ره اندازی سرور nod32 دوست دارم داشته باشم ممنون میشم اوکی کنید و یا لینک دقیق و درست به من ارائه بدهید
ممنون میشم کمک کنید من سرور nod32 راه اندازی کنم
-
با سلام داشتم تاپیک میزدم که این تاپیک رو دیدم....
دوستان برای وب سایتم یه سرور دارم که فقط به عنوان فایل سرور ازش استفاده می شه حالا مجبور هستم که انتقال سرور بدم و می خوام خودم کانفیکش رو انجام بدم.
سروری که دارم میگیرم از OVH است و اختصاصی .
سیستم عامل حال حاضر Centos و سیستم عامل بعدی که روی OVH می خوام بگیرم هم Centos
روی انتقال فایل و کانفیگ مشکل دارم :
نکته : الان کلکسو نصبه و قبلا لایت اسپید بود روی سرور حال حاضر
لطفا راهنمایی کنید : به محض اینکه سرور و تحویل گرفتم چه کارهایی باید انجام بدم؟ اول انتقال فایل یا اول کانفیگ؟ چه نرم افزار هایی با چه کامند هایی باید نصب کنم؟ آیا نیاز به آپدیت centos است؟
با تشکر فراوان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hanzaleh
با سلام داشتم تاپیک میزدم که این تاپیک رو دیدم....
دوستان برای وب سایتم یه سرور دارم که فقط به عنوان فایل سرور ازش استفاده می شه حالا مجبور هستم که انتقال سرور بدم و می خوام خودم کانفیکش رو انجام بدم.
سروری که دارم میگیرم از OVH است و اختصاصی .
سیستم عامل حال حاضر Centos و سیستم عامل بعدی که روی OVH می خوام بگیرم هم Centos
روی انتقال فایل و کانفیگ مشکل دارم :
نکته : الان کلکسو نصبه و قبلا لایت اسپید بود روی سرور حال حاضر
لطفا راهنمایی کنید : به محض اینکه سرور و تحویل گرفتم چه کارهایی باید انجام بدم؟ اول انتقال فایل یا اول کانفیگ؟ چه نرم افزار هایی با چه کامند هایی باید نصب کنم؟ آیا نیاز به آپدیت centos است؟
با تشکر فراوان
یا سلام
کانفیگ باید توسط فردی حرفه ای و اب دیده انجام گیرد به هیچ وجه شما اینکار را انجام ندهید مخصوصا که زمان ندارید و باید سریسع این کار صورت بگیرد در صورت اشتباه در کار چند روز کارتان به تعویق خواهد افتاد
ابتدا کانفیگ و سپس انتقال فایل
کانفیگ های امنیت ، بهینه سازی و... باید انجام گیرد که در این تاپیک نمیشه توضیحات را داد و بنده هم متاسفانه زمان توضیح بیشتر را ندارم
با سپاس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
یا سلام
کانفیگ باید توسط فردی حرفه ای و اب دیده انجام گیرد به هیچ وجه شما اینکار را انجام ندهید مخصوصا که زمان ندارید و باید سریسع این کار صورت بگیرد در صورت اشتباه در کار چند روز کارتان به تعویق خواهد افتاد
ابتدا کانفیگ و سپس انتقال فایل
کانفیگ های امنیت ، بهینه سازی و... باید انجام گیرد که در این تاپیک نمیشه توضیحات را داد و بنده هم متاسفانه زمان توضیح بیشتر را ندارم
با سپاس
مهندس من مجبورم یاد بگیرم چون کارم خودم لنگ هست ، دوستمون که سری پیش انجام داد 3 ساعته انجام داد تموم شد و باقیشم گذاشت رو انتقال ....
از کجا شروع کنم و پیشنهاد شما چی هست ؟ ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hanzaleh
مهندس من مجبورم یاد بگیرم چون کارم خودم لنگ هست ، دوستمون که سری پیش انجام داد 3 ساعته انجام داد تموم شد و باقیشم گذاشت رو انتقال ....
از کجا شروع کنم و پیشنهاد شما چی هست ؟ ممنون
از یادگیری لینوکس
چیزی نیستش که ما بخواهیم بگیم از کجا شروع بکنید
مورد کانفیگ یعنی تجربه یعنی ما به مشکل میخوریم و تجربه کسب میکنیم چیزی نیستش که بتونین یاد بگیرید یک مورد یا 2 مورد نیست
یک نکته بگم خدمت دوستانی که این تاپیک را آپدیت میکنند
بند با توجه به این که زمان برای آموزش ندارم و مشغول کار های ساپورت و پشتیبانی در شرکت هستیم شاید شرمنده دوستان بشم که بهشون پاسخ نمیدهم
یک مورد دیگر هم هست که مدیران تازه وارد دارند ما را نا امید میکنند با بن کردن و خیلی موارد دیگر به همین دلیل اشتیاقی هم به دادن آموزش داخل انجمن نداریم
مشکلاتتان را حد الامکان داخل انجمن بپرسید که دوستان و به شدت مدیران بهتون پاسخ بدهند اینجا از این به بعد پاسختان را نخواهید یافت چون واقعا زمان ندارم که بخواهم دونه به دونه به تمام موارد رسیدگی بکنم
با سپاس
عیسی لو
-
دمتون گرم اموزش خیلی مفیدی بود
مرسی
-
خیلی دنبال این اموزش بودم دستون درد نکنه
-
سلامخیلی ممنون از آموزشای خوب و عالی تون اگر امکان داره آموزش اینکه چطوری در یک سرور اختصاصی بیایم و یک سرور مجازی بزنیم روش و بعد روی اون سرور مجازیه یه هاست که کنترل پنلش رایگان باشه یعنی دایرکت ادمین و سی پنل نباشه که پولیه یه کنترل پنل رایگان که از همه بهتره رو روش نصب کنیم و از اون سرور بعنوان هاست خودمون استفاده کنیم و بشه سایتمون رو روی اون بالا بیاریم .و همینطور آموزش انتقال سایتمون از کنترل پنل دایرکت ادمین به کنترل پنل همین سروری که میخوایم تبدیل به هاستش کنیم رو هم بزارین ممنون میشم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
توی دایرکت ادمین بنده پنلی از دایرکت ادمین تا به حال مشاهده نکردم و برای باز کردن به صورت دستور از داخل کامند روت این کار را انجام میشه داد
با سپاس
عیسی لو
چرا هست من دیدم
دقیقا مثل سی پنل دارای پنل فایروال هست. منتها وقتی خودم نصب میکنم بعد از نصب توی دایرکت ادمین نمایش داده نمیشه.
-
سلام
من نیاز دارم به یک آموزش بدرد بخور در مورد آیزا چیزی که بشه ازش استفاده کرد یادبگیریم
ممنون میشم کمکم کنید با تشکر
-
در صورت ممکن روی امنیت نیوک و راه های امن سازی اسکریپ از طریق هاست مطالبی بزارید
متشکریم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nabinin
سلامخیلی ممنون از آموزشای خوب و عالی تون اگر امکان داره آموزش اینکه چطوری در یک سرور اختصاصی بیایم و یک سرور مجازی بزنیم روش و بعد روی اون سرور مجازیه یه هاست که کنترل پنلش رایگان باشه یعنی دایرکت ادمین و سی پنل نباشه که پولیه یه کنترل پنل رایگان که از همه بهتره رو روش نصب کنیم و از اون سرور بعنوان هاست خودمون استفاده کنیم و بشه سایتمون رو روی اون بالا بیاریم .و همینطور آموزش انتقال سایتمون از کنترل پنل دایرکت ادمین به کنترل پنل همین سروری که میخوایم تبدیل به هاستش کنیم رو هم بزارین ممنون میشم
این آموزش ساخت ویندوز:
http://www.webhostingtalk.ir/f66/18597/
لینوکسش هم هست
کنترل پنل رایگان کلکسو هم به این شکل نصب بکنید :
آموزش نصب kloxo در لینوکس - مرکز آموزش - میزبان داده پاسارگاد (آنلاین سرور)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hssk
سلام
من نیاز دارم به یک آموزش بدرد بخور در مورد آیزا چیزی که بشه ازش استفاده کرد یادبگیریم
ممنون میشم کمکم کنید با تشکر
با سلام
آیزا؟
متاسفانه نمیدونم کلا چی هست ممنون میشم بیشتر توضیح بدهید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bmi
در صورت ممکن روی امنیت نیوک و راه های امن سازی اسکریپ از طریق هاست مطالبی بزارید
متشکریم
امنیت یک مقوله خیلی پیچیده و همچنین تخصصی است که با توجه به اسکریپت های مختلف متفاوت است اما در کلیت کار پریمسن فایل ها به درستی باشد
سیستم نال نباشد
رمز پوشه مدیریت رمز گذاری شود
فایل ها هر چند روز ویروس کشی شوند
رمز هر هفته تغییر بدهید
خیلی موارد هم به امنیت سرور مربوط است
-
phpnuke.ir
این انجمن ه ممیتونه کمکتون کنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
با سلام
آیزا؟
متاسفانه نمیدونم کلا چی هست ممنون میشم بیشتر توضیح بدهید
سلام شما تا حالا ISA server به گوشتون نخورده ؟ یه نرم افزار مدیدیرت اینترنت و.........
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hssk
سلام شما تا حالا ISA server به گوشتون نخورده ؟ یه نرم افزار مدیدیرت اینترنت و.........
متاسفانه بنده در این مورد تخصصی ندارم به همین منظور نمیخواهم اطلاعات غلط منتشر بکنم
برای دوستانی که میخواهند بدانند ISA Server چی هست متن زیر را پیشنهاد میکنم مطالعه بکنند و در صورتی که دوستانی این مورد را اطلاع دارند خوش حال میشم اگر کمک بکنند
نقل قول:
Internet Security And Acceleration Server که مخفف ISA Server است. نرم افزاری محصول شرکت Microsoft است که به منظور افزایش امنیت در ارتباطات اینترنتی و دسترسی سریعتر به شبکه وب طراحی و پیاده سازی شده است.
به عبارتی دیگر این نرم افزار یک دروازه امنیتی است که شبکه را از دسترسی هکرها و کرمهای مزاحم موجود که به طرق مختلف به شبکه دسترسی دارند.مصون میدارد و این کار را از طریق ***** کردن در سطحapplication و پاکتهای داده انجام میشود. در شبکه دادها برای انتقال به بخشهای کوچکتری شکسته میشوند که در اصطلاح به آنها پاکت گفته میشود.آمارها نشان میدهد که این نسخه ISA Server، يازده بار سریعتر از نسخه پیشین خود یعنیMicrosoft ***** server است.
ISA Server در محیط هایی با سیستم عامل های مختلف کار میکند;ولی در عین حال بیشترین بهره وری را در کار با سیستم عامل ویندوز دارد.ISA Serverدر کنار امکانات موجود در سیستم عامل ویندوز از قبیلMicrosoft active directory و (Virtual Private Network) و در اجتماع با آنها به کارایی بالاتر و مدیریت بهتر در شبکه کمک می کند. cache کردن یا به عبارتی ذخیره سازی دادها از طریقISA Serverو پاسخ دادن به درخواست های که دادهای آنها در Web cache موجود است.ترافیک در شبکه اینترنت را کاهش داده که این باعث کاهش ازدحام در شبکه و افزایش میزان پهنای باند برای پاسخ دهی بهتر به دیگر درخواست ها در شبکه میشود.ISA Serverدسترسی به شبکه را در موارد مختلف از قبیل زمان,دسترسی کاربران,نوعapplicationها و.... محدود میکند و این کار کیفیت مدیریت در شبکه را ارتقا میدهد در نهایت ISA Server محصول قابل توجهی از سوی شرکت مایکروسافت است که در زمینه امنیت در شیکه ها ارائه شده است.
عذر خواهی میکنم از شما متاسفانه اطلاعات بنده در زمینه ISA Server بسیار خرد و ناچیز است
با سپاس
عیسی لو
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hssk
دانلود کتاب آموزش جامع نرم افزار ISA Server
آموزش تصویری و قدم به قدم ISA Server
آموزش Isa Server
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
متاسفانه بنده در این مورد تخصصی ندارم به همین منظور نمیخواهم اطلاعات غلط منتشر بکنم
برای دوستانی که میخواهند بدانند ISA Server چی هست متن زیر را پیشنهاد میکنم مطالعه بکنند و در صورتی که دوستانی این مورد را اطلاع دارند خوش حال میشم اگر کمک بکنند
عذر خواهی میکنم از شما متاسفانه اطلاعات بنده در زمینه ISA Server بسیار خرد و ناچیز است
با سپاس
عیسی لو
سلام
ممنون از همکاریتون
-
سلام
بی زحمت میخواستم ببینم آیا امکانش هست آموزش تصویری sql server2008 رو بذارید واسم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ar.yazdani
سلام
بی زحمت میخواستم ببینم آیا امکانش هست آموزش تصویری sql server2008 رو بذارید واسم؟
آموزش نصب؟
-
سلام ببخشید کسی امکانش هست برامون اموزش راه اندازی دیتابسو تو سرور 2003 و 2008 بگه ؟ ممنون=p~
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdimmz
سلام ببخشید کسی امکانش هست برامون اموزش راه اندازی دیتابسو تو سرور 2003 و 2008 بگه ؟ ممنون=p~
میخواهید سرویس mysql داشته باشید؟ که مثلا سایتی را بالا بیارید درسته؟
-
بله می خوام یک دیتابس ایمپورت کنم و به سرور گیمم اضافه کنم که ادمینی رو از دیتابس استفاده کنه بله mysql
-
با سلام دوست عزیز میتونید از نرم افزار xamp استفاده کنید یا برنامه مشابه
نیازی به کانفینگ خاصی هم نداره
لینک دانلود
دانلود XAMPP v1.8.3 - نرم افزار شبیه ساز وب سرور بر روی کامپیوتر
موفق باشین
-
همچنین میتونین از نرم افزار هایی که در پایین میدم استفاده کنید
دانلود WampServer v2.4 x86/x64 - نرم افزار شبیه ساز سرور
دانلود AMPPS v2.0 - نرم افزار راه اندازی سرور لوکال این امکاناتش بیشتره البته تنظیمات هم داره
ولی بهترینشون برای استفاده شخصی دو مورد اول است
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdimmz
بله می خوام یک دیتابس ایمپورت کنم و به سرور گیمم اضافه کنم که ادمینی رو از دیتابس استفاده کنه بله mysql
دوست عزیزمان به درستی پاسختان را دادند wamp / xamp مناسب کار میکند حتی شما میتوانید از iis استقاده نمایید و برای دیتا بیس فقط از سرویس mysql که wamp دارد استفاده نمایید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rashed.rafiee
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rashed.rafiee
با تشکر از جناب رافعی