-
پاسخ : فروش ویژه سرور اختصاصی انگلیس(RedStation) با 55 درصد تخفیف به همراه 10 درصد تخفیف ویژه برای 6 ماه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
websazha
تا زمانی که هر آفر در سایت اصلی امکانش باشه سفارش بدید می توانید سفارش بدید مستقیم
بله دیگه هر کسی اینو میدونه ! منظور از آفر 10% تخفیف الماهاست هست .
-
پاسخ : فروش ویژه سرور اختصاصی انگلیس(RedStation) با 55 درصد تخفیف به همراه 10 درصد تخفیف ویژه برای 6 ماه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peyman0742
پورت 10 که 60 مگ سرعت دانلودش باشه کی می خره آخه
من از ovh داشتم با 345 دانلود داشتم
در مورد گارانتی که مشخصه آخه اگه 60 مگ باشه که کسی نمی خره
بله دقیقه آلما هاست از کلمه محدود شدن استفاده کرده یعنی که میشه گفت هیچ! پورت 10 نیست پورت 1 هم نیست !
اگر هم بخوایم بگیم حدقل رو تضمین کردن این چه تضمین کردنی هست!حداقل 5gb پورت تضمین می کردین نه 500Mb با دیتاسنتر تماس هم گرفتیم جواب درستی ندادن گفتن ایمیل بدید ایمیل دادیم جوابی که به آلما هاست دادن بودن کپی پست کردن!
-
فکر می کنم اشتباه کردن ایشون اصلا همچین چیزی ممکن نیست
جناب 3paco من روزی که از OVH گرفتم به همین شکل بود ولی سر در نمیارم چرا با اولین آیپی اولین وی پی اسی که ساختم سرعتش 300 مگ بود و
بقیه وی پی اس ها 40 مگ
با این تفاسیر من در پست های قبلی توضیح دادم که خودم هم دلیلش رو نمیدونم
حالا در نظر داشته باشید این 500Mbps نه 300Mbps دیتاسنتر OVH
پورت 1 هم که الان از رد استیشن دارم به همین شکل یعنی سرعت دانلودم 40 مگ روی آیپی اول و روی تمامی آیپی های دیگه 25 مگ
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mostafacar20
الماهاست دیروز به من گفتن که آفر به پایان رسیده ، ازشون خواهش میکنم که خودشون توی تاپیک اعلام کنند که آفر پابرجاست یا خیر .
دوست عزیز تو اولین پست زده شده 55+10 هنوز ویاریش نشده و به اون صورت هست پس یعنی 10 درصد هم هستش و چیز نگفتن کلا الما هاست راد استیشن هم تخفیف نده 10 درصد خودشون روی تمامی سرور هار تخفیف میدن فکر کنم این تخفیف همیشگی میباشد باز جناب ارایش خودشون میان توضیح میدن
-
خیر دوست من در فاکتوری که برای من ارسال شد خبری از 10% تخفیف نبود
-
اینکه سرعت هارو برده بالا بدردی می خوره یا نه ؟؟ این تضمین چی رو نشون میده ؟
-
لامصب دیگه هم نمی زاره پورت بالا تر یا پایین تر بگیری نمی دونم این دیتا سنتر به هیچ صراطی مستقیم نیست یه بار سرور ها رو خیلی گرون می کنه یه بار این جور میاره پایین که اشک ما رو در میاره :(
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HyperServer
شما continue رو بزن اخر سر که جمع بندی رو داد اونجارو کپی کنید.
نیاز به sign uo نیست
توی صفحه مربوط به آلماهاست رو میگم عزیز
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
websazha
بله دقیقه آلما هاست از کلمه محدود شدن استفاده کرده یعنی که میشه گفت هیچ! پورت 10 نیست پورت 1 هم نیست !
اگر هم بخوایم بگیم حدقل رو تضمین کردن این چه تضمین کردنی هست!حداقل 5gb پورت تضمین می کردین نه 500Mb با دیتاسنتر تماس هم گرفتیم جواب درستی ندادن گفتن ایمیل بدید ایمیل دادیم جوابی که به آلما هاست دادن بودن کپی پست کردن!
باسلام
دوست عزیز چیزی میباشد که دیتاسنتر به ما اعلام کرده است.
Redstation -> Internet = 200Mbps CDR Burstable
Redstation -> Redstation = Unrestricted
Internet -> Redstation = Unrestricted
طبق مثالی که خود دیتاسنتر اعلام کرده است ترافیک Outbound ۵۰۰مگابیت گارانتی شده است! ممکن است بیشتر از از ۵۰۰مگابیت هم سرعت داشته باشید!
بر روی ترافیک Inbound محدودتی ایجاد نشده است!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
par30shop
لامصب دیگه هم نمی زاره پورت بالا تر یا پایین تر بگیری نمی دونم این دیتا سنتر به هیچ صراطی مستقیم نیست یه بار سرور ها رو خیلی گرون می کنه یه بار این جور میاره پایین که اشک ما رو در میاره :(
باسلام
دیناسنتر های انگلسی و خصوصا این دیتاسنتر سیاستهای کاری مخصوص خودش را دارد!... چیزی نیست که یهو یه نفر صبح از خواب پا بشه بگه اوکی به این شکل فروش خواهیم داشت! همه چیز حساب شده است که در حال حاضر به این صورت دارند فروش انجام میدهند!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mostafacar20
الماهاست دیروز به من گفتن که آفر به پایان رسیده ، ازشون خواهش میکنم که خودشون توی تاپیک اعلام کنند که آفر پابرجاست یا خیر .
باسلام
ما درحال حاضر ۱۰درصد خود را برداشته ایم و در بعضی از شرایط ۵درصد تخفیف به کاربر خواهیم داد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_m27
بنده طرح مشکل نکردم و میدونم اینجای جای طرح مشکل نیست و باید کجا پیگیر بشم !!! فقط خواستم در مورد پرت ببینم جریانش به چه صورت هست فکر کنم خیلی واضح توضیح دادم تو پستم حالا شما چرا اینو مطرح میکنید نمیدونم! در هر صورت ممنون به جوابم رسیدم موفق باشید
مشکل شما از چی بود حل شد ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AlmaHost
باسلام
ما درحال حاضر ۱۰درصد خود را برداشته ایم و در بعضی از شرایط ۵درصد تخفیف به کاربر خواهیم داد
درود
دوست عزیز چند تا سوال
یک اینکه این سرور از نظر مقیاس با سرور که در زیر اومده چطور کیفیتی داره
Brand Super Micro
Ram : 32 G 4*8
CpuL 1230 Xenon
با سرور D7-990 که در رد نام برده شده
و مسئله بعدی میزان دانلود سرور هستش
و اینکه این سرور امکان کلو کردنش بعد از 6 ماه وجود داره
اگر بله که سوالات زیر هم پاسخ دهید
اینکه چند یونیت فضا میبره
هزینه ماهیانه هزینه کلو چقدر خواهد بود
پهنای باند که الان داره ارائه میشه در اون صورت چقدر خواهد بود و اینکه چقدر گارانتی خواهد شد چون در حال حاضر در سایت زده که 500 تاش گارانتی میشه و نامحدود
ممنون
-
D7-990 که تمام شد عزیز Sold out اینا رو فوری تو هوا اجاره میکنن میره
دیروز فاکتور رو پرداخت کردم برای D7-790 ولی هنوز تحویل ندادن ترسم از اینه که هنوز خرید رو انجام نداده باشند و موجودی تمام بشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peyman0742
دیروز فاکتور رو پرداخت کردم برای D7-790 ولی هنوز تحویل ندادن ترسم از اینه که هنوز خرید رو انجام نداده باشند و موجودی تمام بشه
کجا این رو گفته ؟من که ندیدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
korosh-eghbali
کجا این رو گفته ؟من که ندیدم
Sold Out: D7-990: 2 x Eight Core 2.60Ghz (E5-2670); 2 x 240GB SSD + 2 x 2TB; 96GB RAM; 10Gbps (+ £399.00 £179.55 per month for 6 months)
Redstation UK - Dedicated Servers: Build your own dedicated server
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peyman0742
باسلام
دوست عزیز زمانی که شما فاکتور را پرداخت میکنید و اعلام میکنید همان موقع سفارش برای دیتاسنتر ارسال میشود:)
موفق باشید
-
این که میگید h200 برای مجازی ساز مناسب نیست به این معنی هست که h200 برای مثلا 4 تا آی پی هم مناسب نیست یعنی منظورم 4 تا سرور فقط مجازی روش کنیم؟
-
این 2 سوال رو لطفا جواب بدید سوال قبلی و این
آیا بعد از خرید از شما میشه من بعدا اگر خواستم از این سایت برای خودم پنل بگیرم و شما به پنل ما سرور خودمون رو انتقال بدین؟؟چون من قصد دارم به زودی اکانت کردیت کاردم رو فعال کنم امکانش هست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hidd#n
این 2 سوال رو لطفا جواب بدید سوال قبلی و این
آیا بعد از خرید از شما میشه من بعدا اگر خواستم از این سایت برای خودم پنل بگیرم و شما به پنل ما سرور خودمون رو انتقال بدین؟؟چون من قصد دارم به زودی اکانت کردیت کاردم رو فعال کنم امکانش هست؟
سلام
رید h200 طبق اعلام دیتا سنتر از سوی شرکت وی ام ویر باعث کاهش سرعت هارد میشود و در مجازی سازی مشکل است
بابت انتقال هم امکان پذیر نیست
موفق و پیروز
-
این سرورها تحویلشون چقدر زمان می بره ( پس از پرداخت ) ؟!
-
ممنون خیلی قیمت ها عالی هست حتما خریداری میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peyman0742
این سرورها تحویلشون چقدر زمان می بره ( پس از پرداخت ) ؟!
سلام
بین 24-48 ساعت
موفق وپیروز
-
امکانش هست الان خرید کر 1 ماه دیگه تحویل گرفت ؟ :ی این تخفیف تا کی هست ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr-secret
امکانش هست الان خرید کر 1 ماه دیگه تحویل گرفت ؟ :ی این تخفیف تا کی هست ؟
سلام
خیر متاسفانه
موفق وپیروز
-
سرور رو من پریروز تحویل گرفتم
مثل همیشه فوق العاده
ممنون از پشتیبانی خوبتون
-
هنوز این فروش 55 درصد ادامه داره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behnam1366
هنوز این فروش 55 درصد ادامه داره؟
نه متاسفانه دیروز بعدازظهر تموم شد
-
پاسخ : فروش ویژه سرور اختصاصی انگلیس(RedStation) با 65درصد تخفیف برای 6 ماه!
سلام الان که آفر دیتا سنتر رد برداشته شده آفر جدید برای ارائه ندارید ؟
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
par30shop
سلام الان که آفر دیتا سنتر رد برداشته شده آفر جدید برای ارائه ندارید ؟
سلام
احتمالا فردا یک آفر ما ارائه خواهیم داد
موفق وپیروز
-
یعنی با همین روال تخفیف ویژه 65 % یا یه آفر دیگه هستش؟ ممنون
-
offer قبلی چی شد :(( ؟؟؟؟؟؟؟؟
-
-
بی صبرانه در انتظار آفر جدید هستیم. دیر به آفر قبلی رسیدم :(
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AlmaHost
سلام
احتمالا فردا یک آفر ما ارائه خواهیم داد
موفق وپیروز
خیلی منتظرم :دی
اگه اوکی میشه خبر بدید حتما
-
همچنان منتظر آفر جدید هستیم
-
فکر نمی کنید در کنار افر دادن بهتر باشه به مشتریان فعلی هم رسیدگی کنید ؟
فکر نکنم مرد تر از من کسی باشه که 48 ساعت سرورش به دلیل بی توجهی شما یا دیتاسنتری که شما بالاترین سطح نمایندگیش رو دارید دان باشه ... و فشارهای کاربران رو تحمل کنه و اعتراض هم نکنه ، متاسفانه هر چی صبر کردم شما هیچ عملی انجام ندادید.
من چند روز قبل به شما اعلام کردم در RAID 10 من که 8 تا هارد درایو هست ، اشکالی در درایو شماره 7 دیده می شه ، من کی از شما خواستم هارد های 2 و 3 رو بدون هماهنگی و بدون تایید من عوض کنید ؟ که باعث دان شدن سرور و مشکلات دیگه شده ؟ این مشکل مسئولیتش یا با شماست یا با دیتاسنتر !
کسی که سرور 32 هسته ایی اجاره می کنه حتما برنامه خاصی روش داره ، 4 تا سایت معمولی که روی سرور نیست ، سایت های مهمی روی سرور هستند ... چرا باید وقتی ما پیش بینی مشکل می کنیم و برای اون اقدام می کنیم خیلی راحت این پیش بینی مشکل به یک مشکل بزرگ تبدیل بشه ؟ واقعا جواب اعتماد اینطور هست ؟
موضوع دوم :
واقعا این چه ساپورتی هست که شما یا دیتاسنتر دارید ارائه می دید ؟ چرا جواب های تیکت های من باید بین 2 تا 4 ساعت داده بشه ؟ حالا چیزی که خودتون خرایش کردید نباید پای کار بمونید و سریع تحویل بدید ؟
من اگر زمانی متن تیکت هامون رو اینجا بذارم ، برای شما و یا دیتاسنتر رسوایی بزرگی خواهد بود ، چون هر ادمی که 5 کلاس سواد داشته باشه می فهمه که مشکلی کوچکی به راحتی به یک افتضاح و ابروریزی تبدیل شد. تا الان هم که دیتاسنتر زحمت کشید و RAID رو بعد از 24 ساعت بقول خودش با برگردوندن هارد ها اصلاح کرد ، تمام اصلاح رمز عبور و fsck رو خودمون انجام دادیم. اما متاسفانه ساپورت شما در پشتیبانی افتضاح عمل کرد. من این موضوع رو پیگیری می کنم ....
من نمی خواستم تایپیک شکایت عمومی بزنم ... اما خواهشا مشکل رو سریعا حل کنید من بیشتر از این نمی تونم فشارها رو تحمل کنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pardishosting
فکر نمی کنید در کنار افر دادن بهتر باشه به مشتریان فعلی هم رسیدگی کنید ؟
فکر نکنم مرد تر از من کسی باشه که 48 ساعت سرورش به دلیل بی توجهی شما یا دیتاسنتری که شما بالاترین سطح نمایندگیش رو دارید دان باشه ... و فشارهای کاربران رو تحمل کنه و اعتراض هم نکنه ، متاسفانه هر چی صبر کردم شما هیچ عملی انجام ندادید.
من چند روز قبل به شما اعلام کردم در RAID 10 من که 8 تا هارد درایو هست ، اشکالی در درایو شماره 7 دیده می شه ، من کی از شما خواستم هارد های 2 و 3 رو بدون هماهنگی و بدون تایید من عوض کنید ؟ که باعث دان شدن سرور و مشکلات دیگه شده ؟ این مشکل مسئولیتش یا با شماست یا با دیتاسنتر !
کسی که سرور 32 هسته ایی اجاره می کنه حتما برنامه خاصی روش داره ، 4 تا سایت معمولی که روی سرور نیست ، سایت های مهمی روی سرور هستند ... چرا باید وقتی ما پیش بینی مشکل می کنیم و برای اون اقدام می کنیم خیلی راحت این پیش بینی مشکل به یک مشکل بزرگ تبدیل بشه ؟ واقعا جواب اعتماد اینطور هست ؟
موضوع دوم :
واقعا این چه ساپورتی هست که شما یا دیتاسنتر دارید ارائه می دید ؟ چرا جواب های تیکت های من باید بین 2 تا 4 ساعت داده بشه ؟ حالا چیزی که خودتون خرایش کردید نباید پای کار بمونید و سریع تحویل بدید ؟
من اگر زمانی متن تیکت هامون رو اینجا بذارم ، برای شما و یا دیتاسنتر رسوایی بزرگی خواهد بود ، چون هر ادمی که 5 کلاس سواد داشته باشه می فهمه که مشکلی کوچکی به راحتی به یک افتضاح و ابروریزی تبدیل شد. تا الان هم که دیتاسنتر زحمت کشید و RAID رو بعد از 24 ساعت بقول خودش با برگردوندن هارد ها اصلاح کرد ، تمام اصلاح رمز عبور و fsck رو خودمون انجام دادیم. اما متاسفانه ساپورت شما در پشتیبانی افتضاح عمل کرد. من این موضوع رو پیگیری می کنم ....
من نمی خواستم تایپیک شکایت عمومی بزنم ... اما خواهشا مشکل رو سریعا حل کنید من بیشتر از این نمی تونم فشارها رو تحمل کنم.
سلام
مشکل را شما گزارش دادید و ما پیگیری کردیم و هارد ها تغییر کرد اما کار که با انتها رسید به لطف شما پسوردی را که تغییر دادید روی سیستم عامل و کار نمیکند و نمیدانید درست است یاخیر ، از ما میخواهید که کار را تمام کنیم
دوست عزیز تا شما پسورد صحیح را در اختیار ما قرار ندهید کار دیگری نمیشود کرد ما مسئول پسورد شما نیستیم
شما از طریق همان تیکت پیگیری کنید اینجا محل پشتیبانی نیست
موفق و پیروز
-
مشکل رو پیگیری کردید ؟ هارد ها تغییر کرد ؟
هارد 2 و 3 رو به جای هارد 7 عوض کردند ، هارد 7 که دست بهش نخورده ... بعد شما از ما تاییده گرفتید ؟ من به شما اجازه دادم که هارد منو عوض کنید ؟ اونم ساعت 18:30 عصر ؟
کار به انتها رسید ؟ منظورتون از انتها تحویل سرور بوت نشده و با ارور فایل سیستم هست ؟
پسورد رو بعد از اینکه سرور رو تحویل دادید ، عوض کردیم و تا اخرین لحظه با همون پسورد کار می کردیم.
به نظر شما امکان نداره بعد از اینهمه بلایی که سر دیتا اومده ، پسورد احتمالا کار نمی کنه ؟ این چه دیتاسنتری هست که ساپورتش بلد نیست ظرف 5 دقیقه از طریق boot GRUB پسورد رو ریست کنه ؟
لاگ تیکت ، IDRAC و ... هست ؛ نه من می تونم دروغ بگم ، نه شما می تونید تکذیب کنید.
الانم منتظر جواب اخرین تیکتم هستم ... دنبال این نیستم با شما بحث کنم ... شما هم جواب غیرمنظقی به من ندید ، جواب تیکت های منو سریع بدید تا مشکل امروز حل بشه.
با احترام