-
پاسخ : زرین پال و عدم پرداخت!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Reza.exe
اصلا قبول ندارم حرف شما رو !
چرا همیشه عادت داریم یه سایت رو الکی بزرگ کنیم ؟
آخرش هم می شه هیمن !
اعتباری که زرین پال داره سیستم های مشابه هم دارند !
سابقه کاری زرین پال را ممکن هست ، سیستم های مشابه نداشته باشند
اما "اعتبار" با "سابقه کاری" یکی نیست !
خیلی جالبه شما چه چیزی تو زرین پال دیدید که تو سیستم های مشابه نیست
پاسخ هیچ هست !
همشون احراز هویت دارند ، شرکت ثبت شده ، فرد حقوقی
دقیقا مثل زرین پال !
اعتبار با سابقه هست و این که خود ما به این شرکت مراجعه کردیم
پشتیبانی خوب و ... جزو اعتبار نیست.میتواند جزو وظایف باشد . در هر صورت زرین پال بد عمل میکند و این مورد دوستان را دلخور کرده ست
Payline.ir - سامانه پرداخت اینترنتی
من این سایت را در این تاپیک دیدم.
شماره تماس مستقیم.ادرس خاص و ... هم ندارند. این یک دید سریع من از یکی از این سایت ها هست.این تاپیک مربوط به شیوا هست و هدف تاپیک دلخوری ایشان از زرین پال.
نه انتقاد از سیستم ها
بنده از بحث سیستم های دیگر خارج میشوم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nimafire
پشتیبانی خوب و ... جزو اعتبار نیست.میتواند جزو وظایف باشد . در هر صورت زرین پال بد عمل میکند و این مورد دوستان را دلخور کرده ست
Payline.ir - سامانه پرداخت اینترنتی
من این سایت را در این تاپیک دیدم.
شماره تماس مستقیم.ادرس خاص و ... هم ندارند. این یک دید سریع من از یکی از این سایت ها هست.این تاپیک مربوط به شیوا هست و هدف تاپیک دلخوری ایشان از زرین پال.
نه انتقاد از سیستم ها
بنده از بحث سیستم های دیگر خارج میشوم
کلی از این سایت ها پر شده اما واقعا خدا وکیلی کدومشون مثل زرین پال همه چیزش مشخص هست ؟
آدرس دفتر - چندین شماره ثابت و شرکتی با سابقه درخشان
به هر حال زرین پال مدتیه دیر واریز میکنه امیدوارم هر چه سریع تر مشکلشون حل شه .
-
من اصلا با سیستم های دیگر کار نکردم و تحقیقی هم در مورد خوبی یا بدی آنها نکردم! و این جا هم خواهش کردم در مورد دیگر سیستم ها صحبت نشه و دوستان تبلیغ نکنند.
اما در مورد زرین پال ما هم به قابل قبول بودن همه شرایط آن رسیده بودیم اما الان می بینیم حتی به قوانین خودشان هم احترام نمی گذارند دیگه چه برسه به حقوق مشتری. شاید هنوز هم بهترین سیستم باشند اما دیگه برای من و دوستانم قابل قبول نیستند و آن را از سیستم whmcs خود حذف کردیم. البته ما درگاه مستقیم بانک ملت را داریم و با زرین پال هم خیلی کم کار می کردیم اما همین یک مورد ما را بس بود....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nimafire
پشتیبانی خوب جزو اعتبار نیست؟ البته اینکار که واریز را به موقع انجام نمی دهند ربطی به پشتیبانی نداره! مستقیما اصل فعالیت سایت است و مشکل داره! یعنی مهمترین و اصلی ترین بخش خدمات این سایت همین انجام واریز ها می باشد که تاخیر در آن مستقیما به اعتبار لطمه می زند.
-
همانطور که انتظار نداشتیم امروز هم خبری نشده....
-
سلام
این پست را فقط واسه اطلاع رسانی میزنم.
1- سرویس پرداخت الکترونیک پی لاین با 1000 امتیاز
2- سرویس پرداخت الکترونیک بانک ملت با 553 امتیاز
3- سرویس پرداخت الکترونیک ایران ای پیمنت با 414 امتیاز
4- سرویس پرداخت الکترونیک زرین پال با 303 امتیاز
5- سرویس پرداخت الکترونیک پارس پال با 197 امتیاز
6- سرویس پرداخت الکترونیک جی پال با 188 امتیاز
7- سرویس پرداخت الکترونیک بانک سامان با 97 امتیاز
8- سرویس پرداخت الکترونیک بانک پارسیان با 77 امتیاز
9- سرویس پرداخت الکترونیک بانک پاسارگاد با 67 امتیاز
10- سرویس پرداخت الکترونیک تک پرداخت با 47 امتیاز
11- سرویس پرداخت الکترونیک بانک صادرات با 17 امتیاز
12- سرویس پرداخت الکترونیک بانک سرمایه با 10 امتیاز
13- سرویس پرداخت الکترونیک بانک سینا با 10 امتیاز
14- سرویس پرداخت الکترونیک پی پاد با 10 امتیاز
15- سرویس پرداخت الکترونیک بانک ملی با 10 امتیاز
16- سرویس پرداخت الکترونیک تچرا با 7 امتیاز
17- سرویس پرداخت الکترونیک ایمن پرداخت با 7 امتیاز
18- سرویس پرداخت الکترونیک بانک اقتصاد نوین با 0 امتیاز
منبع : برترین سرویس های پرداخت الکترونیک سال 1391 مشخص شدند
-
بیش از 4 روزه که به دخواست ما هم رسیدگی نشده ...
درگاهشون رو غیر فعال کردیم ....
-
سلام
پي لاين خوبه
اما كارمز بالايي براي پرداخت هاي كم داره .
از همه مهم تر درگاهاش خيلي قطعي داره .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
baghebahar
سلام
این پست را فقط واسه اطلاع رسانی میزنم.
1- سرویس پرداخت الکترونیک پی لاین با 1000 امتیاز
2- سرویس پرداخت الکترونیک بانک ملت با 553 امتیاز
3- سرویس پرداخت الکترونیک ایران ای پیمنت با 414 امتیاز
4- سرویس پرداخت الکترونیک زرین پال با 303 امتیاز
5- سرویس پرداخت الکترونیک پارس پال با 197 امتیاز
6- سرویس پرداخت الکترونیک جی پال با 188 امتیاز
7- سرویس پرداخت الکترونیک بانک سامان با 97 امتیاز
8- سرویس پرداخت الکترونیک بانک پارسیان با 77 امتیاز
9- سرویس پرداخت الکترونیک بانک پاسارگاد با 67 امتیاز
10- سرویس پرداخت الکترونیک تک پرداخت با 47 امتیاز
11- سرویس پرداخت الکترونیک بانک صادرات با 17 امتیاز
12- سرویس پرداخت الکترونیک بانک سرمایه با 10 امتیاز
13- سرویس پرداخت الکترونیک بانک سینا با 10 امتیاز
14- سرویس پرداخت الکترونیک پی پاد با 10 امتیاز
15- سرویس پرداخت الکترونیک بانک ملی با 10 امتیاز
16- سرویس پرداخت الکترونیک تچرا با 7 امتیاز
17- سرویس پرداخت الکترونیک ایمن پرداخت با 7 امتیاز
18- سرویس پرداخت الکترونیک بانک اقتصاد نوین با 0 امتیاز
منبع :
برترین سرویس های پرداخت الکترونیک سال 1391 مشخص شدند
با این اوضاع زرین پال سال دیگه 19 میشه!
-
فردا تماس بگیرید سامان سیستم ببینید چه جوابی دارند که بدن :-؟
شاید به دلیل محدودیت در انتقال سیستم بانکی این مورد پیش اومده که احتمالش کم هست!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taghi.karimi
فردا تماس بگیرید سامان سیستم ببینید چه جوابی دارند که بدن :-؟
شاید به دلیل محدودیت در انتقال سیستم بانکی این مورد پیش اومده که احتمالش کم هست!
محدودیت در سیستم بانکی اصلا توجیه کننده این تاخیر ها نیست. اصلای برای همچین مجموعه ای بانک نباید محدودیت بگذاره! اگر هم محدودیت دارند بروند در قوانین خود بنویسند تا 20 روز طول می کشد! یا در تیکت بگویند 30 روز طول می کشد نه اینکه همه جا اعلام کنند 3-4 روز!
در هر صورت این آخرین تراکنش ما و مشتریان ما با زرین پال بود.
-
در تیکت بعد از مدت طولانی همچین چیزی می نویسند:
با سلام
متاسفانه فعلا بدليل پر شدن سقف واريز های روزانه اين تاخير وجود داره.
طبق قوانين سايت وجه تراکنش های خروجی 3 تا 4 روز کاری بعد از درخواست واريز ميشه.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
یعنی حتی یک پوزش، عذرخواهی یا ببخشید هم نمی گویند....
-
هیچ تماسی هم نمی گیریم! ببینیم بطور نرمال کی خودشان واریز را انجام می دهند. هر چه دیرتر این تاپیک پربار تر....
-
1 فایل پیوست
-
شیوا هاست خدا بهتون صبر بده :))
تا سه تا 9 روز نشه بازی نشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Faraz4u
اتفاقا ما هم سه شنبه که درخواستمون وارد روز چهارم شده بود تیکت دادم خیلی لازم دارم این پول رو خواهشا سریع تر واریز کنید . ولی حتی تیکت رو هم نخوندن.
پشتیبانیشون هم دیگه آب کشیده تیکت بزنی بگی چرا واریز نمیشه سریع جواب میدن میگن شماره تراکنش تا شماره تراکنش می دی دیگه جوابی نمیگیری
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezarostami
اتفاقا ما هم سه شنبه که درخواستمون وارد روز چهارم شده بود تیکت دادم خیلی لازم دارم این پول رو خواهشا سریع تر واریز کنید . ولی حتی تیکت رو هم نخوندن.
پشتیبانیشون هم دیگه آب کشیده تیکت بزنی بگی چرا واریز نمیشه سریع جواب میدن میگن شماره تراکنش تا شماره تراکنش می دی دیگه جوابی نمیگیری
دقیقا! از من 2 دقیقه نکشید شماره تراکنش خواستند. من هم یک دقیقه بعد براشون ارسال کردم. بعد از چند ساعت یکی از امیری ها گفت 3-4 روز کاری طول می کشه! که فعلا شده 6 روز کاری! به علاوه 2 روز تعطیلی!
این ها این هفته به کی پول دادند که سقفشون پر شده! آن هم هر روز! دوستانی که دریافتی داشتند لطف کنند اعلام کنند و حدود مبلغش را هم بفرمایند ببینیم با چه مبالغی سقف این ها پر شده!
-
همه اینا خاطره میشه
احتمالا رفتن تعطیلات اخر هفته که نه ج میدن نه واریز
شایدم حسابشون مسدود شد
شایدم پولا رو گذاشتن بانک یه هفته کار بزنن و وام بگیرن
ولی فرار تو کارشون نیست تازه داره اینطور خدمات دادن بهشون حال میده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
همه اینا خاطره میشه
احتمالا رفتن تعطیلات اخر هفته که نه ج میدن نه واریز
شایدم حسابشون مسدود شد
شایدم پولا رو گذاشتن بانک یه هفته کار بزنن و وام بگیرن
ولی فرار تو کارشون نیست تازه داره اینطور خدمات دادن بهشون حال میده
فرار تو کارشون نیست ولی اعصاب خردکنی چرا . تا الان ما هردفعه برای تسویه حساب تیکت دادیم چرا نمی ریزین . والا نمی دونستیم برای گرفتن پول خودمون هم باید کلی گرفتاری بکشیم. خوبه حالا رایگان انجام نمی دن مثلا برای واریز 100.000 تومان 3000 تومان کارمزد میشه
-
بنده هم متاسفانه یکی از مشتریان فقط با زرین پال پرداخت میکنه و از اول هفته پیش درخواست زدم تا به حال واریز نکردن.. البته چون اصل کارم با پی لاین هست مشکل اساسی ای ایجاد نکرده در کارم، دیدم اینجا جاشه گفتم بگم که واریز نشده تا الان :|
-
گويا اين ماجرا ادامه دارد ....
اميدوارم حداقل مشكل رو حل كنن .
-
بالاخره در هفتمین روز کاری واریز را انجام دادند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
بس کن اقا میخوای تعداد پست هات بکشه بالاشورش را در اوردی برا پول میخوای بچه ها گلریزان بگیرن یکی هزار تومن کمکت کنن؟بیچاره اون مشتری که از تو خرید میکنه یه دقیقه دیر پول واریز کنه بیچاره میشه دیگه حالا زرین پال پول را ریخت به حسابت تمومش می کنی یا نه؟اون زرین پال هزار تا مشکل داره همه این را می دونن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
star25
بس کن اقا میخوای تعداد پست هات بکشه بالاشورش را در اوردی برا پول میخوای بچه ها گلریزان بگیرن یکی هزار تومن کمکت کنن؟بیچاره اون مشتری که از تو خرید میکنه یه دقیقه دیر پول واریز کنه بیچاره میشه دیگه حالا زرین پال پول را ریخت به حسابت تمومش می کنی یا نه؟اون زرین پال هزار تا مشکل داره همه این را می دونن
ببخشید شما تعداد پست های من را دیدید؟حدود 1600 پست! برای باید بخوام بکشه بالا؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
ببخشید شما تعداد پست های من را دیدید؟حدود 1600 پست! برای باید بخوام بکشه بالا؟
پس برا چی انقدر اسپم میدی؟مثل بچه ها هر دو دقیقه پست میزنی زرین پال این کار را کرد اون کار را کردمشکل داری انگار با خودت اخلاقت کپی مبین پارسیان هست
-
مدیریت زرین پال اگه پست من را می بینی جواب بده.غرور کاذبی زرین پال را گرفته که اصلا درست نیست.اون زمان که تک بودید این غرور معنی داشت ولی حال دیگه نه.الان درگاههای خیلی بهتر از شما هست. 2.5درصد داری پول مردم بدبخت را کم میکنی دیگه این همه زمان پول را تو حساب خودت خوابوندن چه معنی میده؟اگه نوشتی سه الی چهار روز کاری و عمل نکنی این یعنی کلاهبرداری شرمنده رک گفتم
-
الان تک پرداخت هیچ کارمزدی برای درگاه غیر مستقیم نمیگیره.خوب مگه مجبورید میرید سراغ زرین پال ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsa7
الان تک پرداخت هیچ کارمزدی برای درگاه غیر مستقیم نمیگیره.خوب مگه مجبورید میرید سراغ زرین پال ؟
به قول یکی میگفت ما یه دامین دات کام برامون 2درصد سود داره که 2.5 درصد باید کارمزدش را بدیم زرین پال روی صورتحساب هم بکشیم مشتری برای صد تومن ارزونتر میره از یه جا دیگه میخره اصلا با هیچ منطقی 2.5درصد کارمزد جور در نمیاد من نمی دونم چرا تو این مملکت هیچ نظارتی نمی کنن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
star25
نقل قول:
پس برا چی انقدر اسپم میدی؟مثل بچه ها هر دو دقیقه پست میزنی زرین پال این کار را کرد اون کار را کردمشکل داری انگار با خودت اخلاقت کپی مبین پارسیان هست
نقل قول:
مدیریت زرین پال اگه پست من را می بینی جواب بده.غرور کاذبی زرین پال را گرفته که اصلا درست نیست.اون زمان که تک بودید این غرور معنی داشت ولی حال دیگه نه.الان درگاههای خیلی بهتر از شما هست. 2.5درصد داری پول مردم بدبخت را کم میکنی دیگه این همه زمان پول را تو حساب خودت خوابوندن چه معنی میده؟اگه نوشتی یسه الی چهار روز کاری و عمل نکنی این یعنی کلاهبرداری شرمنده رک گفتم
مطمئنید شما با خودتون مشکل ندارین
شیوا هاست خیلی وقت همه ما میشناسیم و بسیار اخلاق خوبی دارن نیازی نمیبینم ایشونو به یکی دیگه شباهت بدین
جو شما رو برداشته
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sarwhost
مطمئنید شما با خودتون مشکل ندارین شیوا هاست خیلی وقت همه ما میشناسیم و بسیار اخلاق خوبی دارن نیازی نمیبینم ایشونو به یکی دیگه شباهت بدین جو شما رو برداشته
شما وکیل ایشون هستید؟ یا ازشون ریسلر دارید برای تخفیف ماه اینده یه همچین پستی دادید؟ شما بهتره جوابگوی مشتری هاتون باشید که هر دقیقه تو فروم ها یه پست انتقادی میزنن براتون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
همانطور که اعلام کردم پرداخت با تاخیر زیاد انجام شد، بهتره دیگه تاپیک را کش ندهیم.
-
نقل قول:
شما وکیل ایشون هستید؟ یا ازشون ریسلر دارید برای تخفیف ماه اینده یه همچین پستی دادید؟ شما بهتره جوابگوی مشتری هاتون باشید که هر دقیقه تو فروم ها یه پست انتقادی میزنن براتون
بابا شما دیگه کی هستین امیدوارم شما یه ریسیلر خوب پیدا کنید تا نوچه کسی برای زیر سوال بردن یکی نشید
میشه از این پستا رو نشون بدید
از معده حرف نزنید دوست من پیشنهاد بنده برای شما مشاوره با روانپزشک میباشد
به امید سلامتیه همه دوستان روانی
-
بهتر هست جواب ایشون رو ندید :)
یک نگاه به تعداد نوشته هاشون بندازید میفهمید چرا تو هر تاپیکی یه اسپم دادن حداقل :) کاسه داغ تر از آش :|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sarwhost
بابا شما دیگه کی هستین امیدوارم شما یه ریسیلر خوب پیدا کنید تا نوچه کسی برای زیر سوال بردن یکی نشید میشه از این پستا رو نشون بدید از معده حرف نزنید دوست من پیشنهاد بنده برای شما مشاوره با روانپزشک میباشد به امید سلامتیه همه دوستان روانی
http://www.webhostingtalk.ir/f8/62206/index2.htmlپست 12کی شما را تایید کرده یه نفر هم که گفته افتضاح بود هاستتون :))
-
دوستان عزیز بهتره تموم کنید
تاپیک رو از یه موضوع به موضوع دیگه نکشید
اگر بحث دارید یاهو ، کنفرانس بزارید که حتی میتونید صحبت هم بکنید .
ولی اینجا جاش نیست .
-
7روز هم داره تمام میشه ولی از واریز خبری نیست...
------
جناب samansystems شما که در حال مشاهده این پست هستید و زرین پال هم زیرمجموعه شما هست،میشه در مورد این تاخیر زیاد کمی توزیح بدید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
رویال نتورک
7روز هم داره تمام میشه ولی از واریز خبری نیست...
کلاهبردارن دیگه اگه نبودن یه پاسخ قانع کننده بعد از 7 روز میدادن زرین پال = کلاهبردار در پیام خصوصی هم که به ایشون دادم به من میگن تو چیز پی ان فروشی و شروع به فحاشی خواهر و مادر کردن اگه خواستید عکس میگیرم نشونتون بدم زرین پال خوب خودت را نشون دادی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
star25
کلاهبردارن دیگه اگه نبودن یه پاسخ قانع کننده بعد از 7 روز میدادن زرین پال = کلاهبردار در پیام خصوصی هم که به ایشون دادم به من میگن تو چیز پی ان فروشی و شروع به فحاشی خواهر و مادر کردن اگه خواستید عکس میگیرم نشونتون بدم زرین پال خوب خودت را نشون دادی
دوست عزیز واقعا به حال شما تاسف میخورم .
شمایی که نمیتونید چیزی رو اثبات کنید ، فقط بلدین افترا بزنید .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
star25
دوست عزیز ممکن هست دیر واریز کنند ولی هرگز خدایی نکرده کلاه بردار و یا اقدام به فحاشی نمی کنند ..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
رویال نتورک
دوست عزیز ممکن هست دیر واریز کنند ولی هرگز خدایی نکرده کلاه بردار و یا اقدام به فحاشی نمی کنند ..
واریز می کنن ما 2 تا درخواست داشتیم اولی ساعت 8 صبح واریز شد و دومی هم یه 15 دقیقه پیش چند روز بوده که نبودن سرشون شلوغه ایشالله امروز همه تسویه میشه