من كاااااااااااااااااااااامل ا با نظر شما مخالفم
شما كه پولي دست شتاب نداريد اين حرف رو ميزنيد
كاره آقاي سپهر كااااااااااملا منطقي بوده اينو من به خود ايشون هم گفتم.
دستشون درد نكنه
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا از ما هم واریز شد دستشون درد نکنه طبق قولی که داده بودن عمل کردن
مال من واريز نشده هنوزززززززززز
صبور باش جانم مال من هم ریخته نشده:65: اما تاپیک خوب گرفت کلی عضو برا انجمن جم کردم :دی
آقای عادل کار خوبی می کنن تا دیگه از این اسکریپت های غیر استاندارد اینا ندن مردم !
اقای عادل مراحل قانونی رو نزدیک یک ساعت و نیم کور شدیم نوشتیم حداقل یه اسمی از ما هم توی ایمیله میبردی :))
ایمیل مدیریت محترم مهر پی :
ح***ه فکر می کنی مشتری بگاپی، ...
همه کارهات رو اینطوری انجام میدی؟ تو یه د***د بیشتر ...
هیچ کاری بی جواب نمی مونه. مطمئن باش ...
هرکاری دلت می خواد بکن علیه من تبلیغ منفی ...
دستشون درد نکنه!
بترسید از زمانی که یک هکر حرام زاده و *** به اطلاعات و بخش مدیریت این سایت دسترسی پیدا کند...نقل قول:
متاسفانه آقای سپهر عادل مدیریت سایت جی پال از مشکل امنیتی در بخش ارسال پیام گروهی به کاربران در سایت ما سوء استفاده نموده و اقدام به ارسال پیام های ضدتبلیغاتی نمودند
اون موفع معلوم میشه که کی کجا رو هک کرده!!!
آقا سپهر تقصیر شماس دیگه :d
اگه چند روز پیش درگاه بانک پاسارگاد قطع نمیشد من درگاه واسه 9ساعت روی شتاب . بیز تنظیم نمی***دم :d
بعد الان پولی هم از شتاب طلبکار نبودیم!
شوخی میکنم:-*
ولی من خودم از 3 مرداد ماه تا 30 شهریور فقط با شتاب کار میکردم . از همون اول بد حساب بودن :| درگاهشون هم از 7روز 2روزش قطع بود :| آخر هم نهفمیدیم چقدر کارمزد میگیرن :|
خلاصه تا از شتاب اومدم بیرون هم پرداخت تا 2روز انجام میشه هم خیالمون راحته :)
آقای عادل شما که ایمیل میدین اسم جی پال رو ندین ! یا تو این تاپیک در مورد جای پال حرف نزنید نمیشه؟ :-w خوب اینجوری نامردیه
اما من روز اول ک شتاب رو گذاشتم بی انصافی نمیکنم / من 1 مهر درخواشست دادم و تا 10 روز بعد برام واریز کردن / چون مبلغ پایین بوده واریز کردن خب ایشون چون باید مارت به کارت کنن روزانه مبلغ 3000000 میلیون میتونن ک واریز کنن /
اما بازم خب 10 روز زیاده برا اینکه واریز وجه کنن .
کاربران سایت شتاب ، لطفا" ایمیلی که آقای ملت در رابطه با اراسال ایمیل با آدرس جعلی و ... براتون فرستاده رو برای بنده پیام خصوصی کنید.
با تشکر
آقا مال منم پرداخت شد فقط 9 تومنش کمههههههههههه :-|
ویرایش : نهههههههههه کامله ها ها
دوستان همه چیز آرومه من چقدر خوش حالم :65:
با سلام
برای من هنوز هیچ پولی واریز نشده [-(
من اوایل کار میکردم با شتاب در خواست واریز زدم اما پول نصفه نیمه امد از 300 تومان 120تومان دادن و گفتن کار مزده اونم بعد از 10 روز واریز؟ مگر چقدر کارمزد داره؟ بعد اون دارم با اقای عادل کار میکنم و راضیم
براي من هم هنوز پرداخت نشده
دوستان براي منم واريز شد ! در هرصورت اين دير كرد طولاني مدتشون از 100 تا توهين بد تر بود
والا اونا كه 2.5 درصد كارمزد مي گرفتن
1000 تومان نمي دونم واسه چي مجزا
500 تومان هزين كارت به كارت .
اين 1000 تومان اين وسط جالب بود .
كلا يا درگاه بانكي بگيريد يا از زرين پال ( با سابقه ترين و داراي مجوز از بانك مركزيه ) - پارسپال ( فقط سروراشون خيلي كند و قطعي داره ) - پي لاين از اين سه درگاه استفاده كنيد بهتر است .
سلام
اولا باید بگم که نباید همه چیز را باهم همه چیز قاطی کنید.
ایشون هنوز پولی به حساب من نریخته
وقتی از شما خرید میشه در شتاب مثلا 25000 تومن ، همون 25000 تومن برای شما در پنل ثبت میشه.
حالا شما وقتی مبلغ مثلا 400000 در حسابتون در خواست وجه میزنید 2.5% از 400 تومن میشه 10 هزار تومن. و 500 هم برای کار مزد کم میشه میشه 389500 تومن واریزی به حساب شما . اما در سیستم های دیگر همون اول کار که مشتری خرید کرد مبلغ را کم میکنه . اما شتاب چون سیستمشون این کار را انجام نمیده دستی این کار را موقع واریز میکنند :-|
واسه من هنوز هيچ پولي واريز نشده!
آقاي سپهر گفتند دارند واريز ميكنند اما هنوز چيزي به دست ما نرسيده....
اون همه حساب رو کارت به کارت دستی؟
چي شد پس حساب هاي هفته دوم ماله كسي پرداخت شده؟!!!!:-|
بیخود این وسط نرخ تعیین نکنین...
این آقا این کارو برای معرفی سیستم خودشون کردن و الا دلش برای من و تو نسوخته حاجی...
هرکی هم اینو قبول نداره شک ندارم که گوشاش درازن!
من یاهو پیغام دادم پرداخت کردن شاید اگه پیام نمیدادم باز پرداخت نمیکردن :-w
درود...
چاره چیه؟
باید چیکار کرد؟با پست تو wht که اوکی نمیشه کار!
منم 100ت اینا دارم تو شتاب!
واسه منم هنوز واریز نشده.چیزی حدود 20روزه
به نظر من مستقیم از بانک ملت بگیرید نه کار مزد کم میشه بابت اون نه چیزی هزینه ها 5 ثانیه بعد تو حسابتونه
یا از بانک های دیگه مثل پارسیان پاسارگاد سامان هم می تونید بگیرید اما خود یکم کلا بانک گرفتن مشکل خودشو داره اما ارزش اینم داره که دیگه شما بابت پولتون آوره نمی شین و می دونید طرفتون بانکه نه کس دیگه ای
آقا آیدی یا.... که شما بهش پی ام دادین درست کردن رو بدید واسه منو واریز نکردن و واقعا ناراحتی روحی روانی دیگه گرفتم
آقای سپر عادل یادتونه من و دوستم تونستیم سایتتون رو هک کنیم؟
ولی فقط به خودتون گفتیم نه اینکه به همه بگیم؟
تمامی دوستانی که اینجا میگن شتاب نا امنه ولی جی پال امنه بدونند که من و یکی از دوستانم یکبار تونستیم سایت جی پال رو هک کنیم
بنا بر درخواست همکاران گروه ، بنده دیگر در این تاپیک پستی ارسال نمی کنم. چون تاپیک بی هدف می باشد!
با تشکر از منتقدین و دوستانی که با توجه به زمان و مکان ، تغییر رنگ می دهند! / پیروز باشید
من نمیدونم شتاب رو چجوری هک کردید ولی با اون باگی که ما پیدا کردیم راحت میشد یه شبه کلی پول به جیب بزنیم و یا اون باگو جای اینکه به خودتون بگیم تو انجمن میزاشتیم ولی نخواستیم آبروی شما و سایتت.ن بره ولی انگار شما دوست دارید آبروی سایت شتاب رو ببرید!!!
در کل اون سایت به شما هیچ ارتباطی نداره و نباید سنگشو به خاطر معروفیت خودتون به سینه بزنید و در ضمن شما 2بار هکش کردید و اون میتونه از شما طبق قانون شکایت کنه ولی اینی که شکایت نکرده نشون میده که خیلی آدمتر از این حرفاس
با سلام
به زودی درگاه با کیفیت وبا قدرت وحمایت بانک پاسارگاد و پرداخت امن پاسارگاد قرار راه اندازی بشه که پرداخت آنون بعد کسر درصد بعد از گذشت سه روز واریز خواهد داشت این سامانه مجهز است به کلیه درگاه بانکی ودارایی نماد اعتماد میباشد وامکانات پرداختی زیادی دارد ( امکان پرداخت از طریق تلفن بانک - اس ام اس بانک - دستگاه های pos و حتی دستگاه های عابر بانک واز طریق اینترنت ) دارایی فاکتور وشماره شناسه پرداخت میباشد .
درگاه های این سامانه( بانک ملت - پارسیان - ملی - سپه - تجارت - صادرات - اقتصاد نوین -سامان - پرداخت امن پاسارگاد - پاسارگاد - سرمایه ) میباشدد
پول من هنوز واريز نشده............................اي بابا
كسي بوده كه امروز پولش واريز شده باشه؟
خیر واریز نشده...