البته اینم بگم نماد اجباریه 1ماه پیش میخواستم آی پی اقتصاد نوین رو عوض کنم گفتن اسمت تو لیست اومده باید نماد بگیری :(
نمایش نسخه قابل چاپ
البته اینم بگم نماد اجباریه 1ماه پیش میخواستم آی پی اقتصاد نوین رو عوض کنم گفتن اسمت تو لیست اومده باید نماد بگیری :(
دوستم از آقای نوری پرسیده بودند که کار ما شارژ هست بازم نیاز به نماد هست گفته بوده نه.
دوستان داستان این نماد چی شد؟کسی تونست بگیره ؟
این نماد آیا فایده ای هم برای فروشنده داره ؟ معلومه که نداره - اگر بحثت اعتماد خریداره راهش این نیست که کل مشخصات شرکت ها رو بگیرند و ... ببینید فکر میکنید الان که سال 1391 هست و خدا رو شکر تمام بخش های دولتی و غیر دولتی به هر حال نرم افزار های کاربردی و به درد بخور و مختص کارشون رو جلو مانیتوراشون دارن میبینند ، آیا نمیشد استعلام بگیرند از ثبت اسناد ؟ هدف واقعی چیزی جز به دست آوردن شرکت های فعال نیستش ! والا میشد لیست همه رو در آورد و به همه نماد داد و تقدیمشون کرد ! همیشه بابت هر چیزی باید بدوویم؟ نفت دم در من زل نخواستیم - نماد رو در ایمیل بدن :دی خودتون رو برای مالیات های سنگین آماده کنید.
گرفتن مالیات احتیاج به نماد نداره! می توانند راحت از بانک استعلام درگاه ها را بگیرند و بفهمند کی فعال هست. من فکر نمی کنم بخاطر مالیات باشه.
داره عزیز احتیاج داره ! کسی که محل کار ( محل تجاری داره ) باید مالیات بده - آیا شما نمیتونی شرکت ثبت کنی و در منزل سرویس بدی ؟ معلومه که میشده و میشه و خواهد شد !
خودشون قانون خودشون رو نمیتونند دور بزنند مگر اینکه عوضش کنند. بخوان مالیات بگیرند نمیتونند از شرکتی که محل و تلفن ثابت و مجوز از اماکن نداره رو مالیات بگیرند. ( شما میتونی شرکت ثبت کنی آدرس منزلتون رو بدید بعدا عوض کنید مگر چک میکنند ؟ به هیچ وجه چک نمیکنند - اینا دیدین شرکت هایی که دارن در اینترنت بیزینس میکنند زیاد شده گفتند بریم سراغشون گوششون رو ببریم !
من نمی دونم چرا بعضی از همکاران نمی خواند قبول کنند.
شما قانون مالیات های مستقیم رو مطالعه کنید ، مالیات دادن حقیقی و حقوقی بودن نداره فقط باید ثابت بشه شما مشغول کار تجاری هستید ؛ که این نماد ثابت می کنه .
همکار گرامی شما هم میدونید کار تجاری نیاز به مکان تجاری داره یا نه ؟ کار در منزل با کار در شرکت فرق داره و آیا میدونید شرکت فعال نمیتونه در مکان تجاری باشه ( قانونا ) اما همه در مکان های با سند مسکونی یا .. مشغول هستند . هدف فقط و فقط مالیات هست - من به شخصه که چون هدفم موندن توی ایران نیست قصد هم ندارم باج بدم . ما ها داریم سرویسی رو ارائه میدیم که از هر لحاظ وابسته ایم به اونور - خود کفایی میبنید شما ؟ دیتاسنتر های مملکت ماهی چند ساعت یا روز داون باشن خوبه ؟ ایام تعطیل رسمی آقا همه تعطیلن - بزار دیتاسنتر هم تعطیل باشه سرور ها هم خنک شن . بیخیال آپتایم.
خودمون رو فریب ندیم - وابسته ایم و داریم با نرخ وحشتناک دلار دستو پنجه نرم میکنیم - حالا چه قیمتی به مصرف کننده بدیم که هم مالیات با اون درصد ( درصدش خوبه به شرطی که پولها خرج مردم بشه نه 3 هزار میلیارد بره تو هوا - خوبه دیگه فراموش کردیم ) و هم سود هم برای خودمون داشته باشه ؟ دقیق فکر کنید میبینید روز به روز داریم فقیر تر و ... میشیم . بگذریم بحث زیاده - تاپیک منحرف نشه .
راستی چرا در ثبت نام نماد اطلاعات بانکی از کسی خواسته نمیشه!؟
ببینید عزیز :
خیلی ها درگاه رو به نام شرکت می گیرند ، اما تسویه حساب به حساب شخصی می ره.
در نتیجه نمی شه ثابت کرد که مبالغ مربوط به فعالیت تجاری هست. (کلا داشتن درگاه و ... به معنای فعالیت هدفمند تجاری نیست) و ثانیا استعلام کردن به این راحتی نیست.
ولی درگاه در واقع یک بانک اطلاعاتی ایجاد می کنه از فعالان تجاری در محیط مجازی !
خوب وقتی می شه به این راحتی دیتابیس معتبر و 100 قابل استناد داشت چرا باید روش هایی به کار بره که خیلی دقیق نیست و امکان دور زدن هم هست ؟
در ضمن استعلام رمانی شدنی هست که یک نامی وجود داشته باشه ، این طور نمی شه که نک تک حساب های بانکی افراد رو هر سال چک کنند ! بعد ببینند فعالیتش چی بوده ؟ شدنی نیست.
اینم اضافه کنم خیلی ها هم شرکتی فعالیت نمی کنند.
دوستان این مسئله چیز زیاد غبر معقولی نیست بنده شخصا نامه ابلاغی به بانکها رو خوندم و این فقط و فقط به خاطر جلوگیری از کلاهبرداری و ... هست . یعنی کسی که نماد دریافت میکنه مورد تایید هست . و مشتری با خیال راحت میتونه خرید انجام بده .با این کار جلو فعالیت خیلی از غیر حرفه های بازار خراب کن گرفته میشه . مثلا به سایت قدیمی فروش قطعات کامپیوتر در تهران هست بنده تماس گرفتم میگم ادرس شما کجاست میگن نداریم فقط وجه رو واریز کنید .سفارش ارسال میشه !!! میگم با چه ضمانتی میگن خودانید !!! حالا این نماد اینجا برای مشتری ضمانت ایجاد نمیکنه ؟؟
این هم یه نمونه از فروشگاه لپ تاپ : نماد اعتماد الكترونيكي
من به شخصه عادت دارم یکبار حرف میزنم . زمانی هم حرف میزنم که میدونم دارم چی میگم و اطمینان دارم - الان شما حرف منو عملا تکرار کردید ( صفحه قبل ) و خواستم تشکر کنم !نقل قول:
متاسفانه، با سیستمی که نماد اعتماد الکترونیکی داره، در این مورد چیزی رو تضمین نمیکنه.
بابا ما ها بعضی وقتا ی چیزایی یادمون میره . کی میخوایم به خودمون بیایم ؟ مگر فلان مسئول اگر فلام مبلغ رو هاپولی کرد اطمینان بهش نبود ؟ اما کرد دیگه! نتونست ؟ تو نست ! این نماد کاملا مزخرفه - من به شخصه عمدا نگرفتم - هیچ ایرادی و اشکالی هم تو کار من نیست - ی قرون هم باج نمیدم - اگر به خودمون نیاییم تو آتیش خودمون میسوزیم ---> اینم خط اینم نشون.
البته نمیشه هیچ کسم مثلا اقدام نکنه به گرفتن کاری که ی شبه آقایون تصمیم میگیرند و شدن ارباب ما. ( اگر مالیات خرج خود ما میشد 100 برابرشو با جون و دل تقدیم میکردم )
ببنید مالیات بر هر چیزی تعلق نمی گیره مثلا کسی که کارت شارژ می فروشه که مالیات نداره، یا کسی که کتاب فروشی داره مالیات ندارد پس همین طوری الکی نمیشه از بانک اسعلام کرد از ملت مالیات گرفت شما خودتون با پای خودتون می روید داخل نماد ثبت نام می کنید گزینه های دارای مالیات را انتخاب می کنید و نهایتا مجبور می شوید مالیات بدهید.
بالاخره بنده هم نماد اعتماد الکترونیکی رو گرفتم و مشکلاتی که داره رو اینجا ذکر میکنم:
1. طراحی و برنامه نویسی ضعیف سایتشون.
2. کدی که میدن داخل Frame هست که اصلا جالب نیست داخل سایت از فریم استفاده کنیم مخصوصا رتبه موتور جستجو میاره پایین.
3. سرعت لود سایت پایین اومده به این صورت که سایت کامل لود شده ولی فریمی که کد اعتماد داخلش هست هنوز لودینگ میزنه.
4. حتما میگن کد رو فلان نقطه از سایت بذارید که کلا قالب سایت ممکنه بهم میریزه
5. راه ارتباطی ندارن و تا حالا هر ایمیلی زدم پاسخی نگرفتم.
6. مرحله به مرحله که طی میکنیم برای گرفتن نماد اعتماد برای چک کردن مدارکمون چند روز طول میکشه که پاسخ بدن به همین دلیل گرفتن نماد موقت بیش از یک هفته هم ممکنه طول بکشه
7. وقتی کد رو میذاریم اون قسمت که گذاشتیم یک بخش خالی سفید رنگ نشون میده وتا زمانی که تائید نکنن عکس نماد نشون داده نمیشه به همین دلیل چند روزی که طول میکشه تا تائید کنن قالب سایت بی ریخت میشه
در کل از روند کارشون راضی نبودم خیلی بهتر از اینها میتونست باشه
خوش به حالتون عزیز از 2 مهر اقدام کردم هنوز مدارکمو حتی تایید نکردندنقل قول:
6. مرحله به مرحله که طی میکنیم برای گرفتن نماد اعتماد برای چک کردن مدارکمون چند روز طول میکشه که پاسخ بدن به همین دلیل گرفتن نماد موقت بیش از یک هفته هم ممکنه طول بکشه
از دوم اقدام کردیم. یک ایراد مسخره گرفتند که چند پست قبل نوشته بود. اصلاح کردم اما دیگه باز خبری نشده....
فروشگاه شيوا هاست با سلام
فرايند صدور نماد اعتماد الکترونيکي فروشگاه شما در دست انجام است و هنوز به اتمام نرسيده است. از آن جايي که وب سايت شما در اين مرحله، صلاحيت دريافت نماد اعتماد الکترونيکي موقت را دارا مي باشد، ميتوانيد تا زمان پايان فرآيند و رسيدن پاسخ استعلام، از نماد اعتماد الکترونيکي موقت که داراي اعتبار سه ماه است استفاده نماييد.
تو رو خدا ببین کیا میخوان نماد اعتماد بدن!
حداقل اون سایت لامصبتونُ درست کنید!
http://www.enamad.ir/Images/enter_768_new.jpg
:))
بابا بیخیال عجله نکنید
اول مهر وقتی بانک ها ایمیل زدند 72 تا سایت نماد کامل داشتند
امروز 25 مهر هستش و 5 روز دیگه مهلتی که دادند تموم میشه و 8 سایت تونستند نماد کامل رو بگیرد
کلا هم از اول مهر تا به امروز 101 سایت تونستند نماد موقت و کامل رو بگیرند!
یه حساب سرانگشتی کنید میشه ماهی حدود 10 سایت نماد کامل
خوب بانک های دیگه امارشو ندارم اما وقتی بانک ملت میگه 3020 تا پذیرنده داره حدودا یه 300 ماهی طول میکشه :d
هیچ بانکی نمیاد سودشو بخوابونه به خاطر همچنی چیزی
تا این نماد واقعا برای بانک ها عملی بشه حداقل شش ماهی میطوله
پس راحت باشید
معلوم نیست دارن دقیقا توی این وب سایت که به عنوان مجری این طرح در نطر گرفتن اوپراتور ها چه کار می کنن!
وقتی یه چیزی کم بود 2 روزه ایمیل دادن یه لیست بلند که فلان چیز هم ضیمه کن!
خونشون آباد جایی برای ضمیمه کردن فایل نداشتن باید 5 تا اسنکن در قالب 1 عکس بکنیم بزاریم کنار هم بعدش هم حداکثر حجم بشود 600KB ! آخه یه عکسی 1600*2500 pix چطوری میشه با کیفیت باشه با حجم 600kb !
حتما بعد از 2 هفته ای هست جوابی هنوز به نماد ما ندادن میخوان بگن کیفیت اسکن ها کم هست!
نماد موقت در سایت ما به نمایش درآمد: شیوا هاست : ثبت دامنه ، وب هاستینگ ، طراحی سایت
تاریخ پیگیری من برای دریافت نماد 12 فروردين 1391
تاریخ که تنوستم نماد یک ستاره و تایید شده رو بگیرم همین دیروز (25 مهر 1391)
دیگه خودتون حساب کنید چند ماه هست!!!!!!!!!!/:)
فقط مدارکی که میخوان ارسال کنیم تو پنل
عکس و....
کافیه ؟
یکی یه توضیح بده تا انجام بدیم
;)
تمامی مدارک رو ابتدا از طریق سایت ارسال می کنید.
- مدارکی مثل کپی شناسنامه و یا کارت ملی خودتون (یکی از این دو)
- کپی سند مسکونی ==> در این مورد یک توضیح لازم هست، سند حتما باید مسکونی باشه. من سند شش دانگ زمین ارسال کردم، قبول نکردم سند قولنامه مسکونی ارسال کردم قبول کردن :d / دوم اگه سند به نام خودتون نیست حتما باید به نام اقوام درجه اولتون باشه (مثل پدر، برادر و ...) / سوم اینکه اگه سند برای اقوام درجه اول هست حتما باید کپی کارت ملی ایشون رو هم ارسال کنید
- کارت سربازی یا معافیت از سربازی و یا گواهی اشتغال به تحصیل
- عکس 3*4 از خودتون
- تصوير پروانه كسب (در صورت وجود) ==> در این مورد یک توضیحی لازم هست، تو سایت خودش نوشته در صورت وجود ولی الکی هست :d اگه پروانه کسب نداشته باشی بهت ایمیل می دن می گن یک فتو از قبض تلفن ثابت ارسال کنید. (این فتو حتما باید یکی قبض خطی باشه که تویه سایت در فرم شماره تماس وارد کردید، اگه اون نباشه قبول نمی کنن)
این ها رو ارسال که کردی، بعد با موفقیت می ری مرحله بعد :d (مرحله ای بس سخت x-()
در مرحله بعد می یان سایتت رو چک می کنن و باید "چك ليست الزامات" که تویه سایت خوده نماد، تو پنل کاربری نوشته رو همه باید تیک دار بشه. انصافا این سخت ترین مرحله هست. گیرهای الکی زیاد می دن. سایتت رو خوب بررسی نمی کنن. مثلا یکی از مواردی که برای من پیش اومده بود زده بود که در سایت امکان تماس از طریق ایمیل با فروشنده (صاحب سایت) نیست!! بهشون گفتم آخه آدم ... چشمات رو باز کن برو بخش پشتیبانی، اونجا هست :d (البته با این لفظ نگفتم)
این مرحله رو که رد کردی با موفقیت بهت نماد موقت رو می دن که باید بذاری تویه سایت. نماد موقت رو که گذاشتی بار باید برای همین هم تاییده بگیری. (می گن فلان جایی که تویه سایت گذاشتی خوب نیست و جاش رو عوض کن)
این مرحله رو هم که رد کردی بهت ایمیل می زنن می گن مدارکی رو که ارسال کردی رو برو اسناد رسمی برابر با اصل کن و به آدرس ما بفرست تا نماد یک ستاره یا دو ستاره رو بهت بدیم.
دیگه تموم می شه.
معمولا گذراندن این مراحل بالای چندین ماه زمان نیاز دارد :109:
من یک ترفندی رو هم بگم برای دوستانی که به گیرهای الکی دچار شدن :d ===> اگه دیدید بهتون گیرهای الکی می دن، یک متن اعتراض آمیز و تا حدودی توهین آمیز براشون ارسال کنید و دیگه برای یک مدتی پیگیری نکنید. بعد از چند وقت براتون ایمیل می یاد که نماد موقت شما تایید شد و برید برای نماد کامل پیگیری کنید :d (این موردی رو که می گم برای خودم و چندنفر دیگه که می شناسم پیش اومده، متنی که من براشون ارسال کردم نوشتم مال بد بیخ ریش صاحبش، نماد اعتماد نخواستیم :78: :d) تقریبا بعد از یک هفته برام ایمیل اومد بیا این نماد موقتت :d ;))
پ.ن: برای استفاده از این ترفنت حتما مدارکتون کامل باشه وگرنه هیچ فایده ای نداره.
حالا این نماد رو نگیریم ٰ درگاه رو ورمیدارن یعنی؟
ما موفق به گرفتن نماد شدیم باید موقتش رو در سایت قرار بدیم که صورت تریال 3 ماهه هست لایسنس نماد!!!
سلام به ما هنوز ندادند
من تمام مدارک رو ارسال کردم
هر چیزی که فکر کنید
بنچاق
سند
بخش نقل و انتقالات
عوارض شهرداری
قبض تلفن
و ...
ولی جواب دادند که قبض عوارض نوسازی و بخشی از سند که آدرس محل داخلش نوشته شده را بفرستید در صورتی که همچین چیزی تو سند نیست
الانم برای رفع این مشکل میخوام برم و محل شرکت رو به صورت صوری به همسرم اجاره بدم
چون اینجوری فقط کافیه اجاره نامه رو بفرستم
باید از اول هم همین کار رو میکردم
عجیبه به بعضی ها خیلی گیر میدن
من 10مهر فرستادم 18 مهر تایید شد گفت کد بزار داخل سایت و 20مهر هم کد تایید شد 23مهر هم عدم انطباق داد گفتن اصلاح کنیم .
در ضمن در گاه ها برای اشخاص حقیقی بسته میشه ولی برای شرکت ها نماد اجباری نشده که اگه نداشته باشند ببندند درگاهو !!!!
هیچ درگاهی بسته نخواهد شدنقل قول:
در ضمن در گاه ها برای اشخاص حقیقی بسته میشه ولی برای شرکت ها نماد اجباری نشده که اگه نداشته باشند ببندند درگاهو !!!!
حالا آبان خواهید دید