-
پاسخ : سرور مجازی انگلستان و آلمان | Hetzner & RedStation | کنترل پنل رایگان | پنل اس ام اس رایگان | تخفیف دائمی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezadiamond
سرعت دانلود روی هر سرورتون چقدر هستش؟
متوسط سرعت دانلود هر سرور XLHost پورت 100 مگابایت در ساعات شلوغی 6 و در ساعات خلوت تا 12 مگابایت سرعت دانلود داریم.
-
پاسخ : سرور مجازی انگلستان و آلمان | Hetzner & RedStation | کنترل پنل رایگان | پنل اس ام اس رایگان | تخفیف دائمی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DreamServer
یک عدد آفر ویژه سرور XLhost موجود هست :
XL - 2048
CPU:2000Mhz of 2Core and 4200Mhz Shared
RAM: 2048MB Dedicated
HDD: 100GB
# IP : 1
Port : 100Mbps
BW: unlimited
Network UpTime : 99.99%
ماهیانه 35000 تومان
این آفر با 100 گیگابایت هارد اضافه با همان قیمت تحویل داده میشود.
با 300 گیگابایت 40 هزار تومان
با 400 گیگابایت 50 هزار تومان.
سپاس
یک عدد از این آفر فروش رفت و به جناب النصار تحویل داده شد.
یک عدد با 100 گیگابایت هارد اضافه و قیمت 40 هزار تومان موجود هست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DreamServer
اسپم هستش!
امشب کلا روی تاپیک ما مردم اسپم شروع کردن زدن!
مدیران یه بررسی کنید!
جسارتا فکر نمیکنید باید به اون تاپیک جواب بدید؟ :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DreamServer
ما اون بخش رو برای برطرف کردن مشکلات فروشندگاه و خریداران گذاشتیم،اگر جواب ندید که نمیشه :) از طرفین میخوام توی همون تاپیک بحث کننن و این تاپیک پاکسازی میشه :)
پینوشت: اگر جواب بدید مسئولیت پذیر بودن خودتون رو نشون دادید! برای خودتون بهتره :)
-
آقای سعید مهر تایید میشن. از هر نظر. حتی شده تا 4 صبح کار منو انجام داده و یک هفته بعد پول گرفته. خودشون در جریان سایت من هستن که فقط منابع میخوره :d همه جا ساس شده بودم. سرورم لینک دانلودی که میدم روزی 50000 تا دانلود داره. تا الان ( نزدیک به 3 ماه ) کوچکترین افت سرعت و قطعی نداشتم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vampaste
آقای سعید مهر تایید میشن. از هر نظر. حتی شده تا 4 صبح کار منو انجام داده و یک هفته بعد پول گرفته. خودشون در جریان سایت من هستن که فقط منابع میخوره :d همه جا ساس شده بودم. سرورم لینک دانلودی که میدم روزی 50000 تا دانلود داره. تا الان ( نزدیک به 3 ماه ) کوچکترین افت سرعت و قطعی نداشتم
ممنون جناب غفاری! شما روی چشم ما جا داری!
ما انجام میدیم هر چی از دستمون بر میاد !!!!
سپاس بابت تاییدت حمید جون!
-
تایید میشوند
ار همکاران خوب ماهستند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
تایید میشوند
ار همکاران خوب ماهستند
تشکر مجید جان!
سپاس بابت تاییدت! :53:
-
من همیشه از این سایت vps میخرم خیلی خوبه حرف نداره پشتیبانی عالیی هم داره در سریع ترین زمان ممکن مشکلتو درست میکنن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hidden-2013
من همیشه از این سایت vps میخرم خیلی خوبه حرف نداره پشتیبانی عالیی هم داره در سریع ترین زمان ممکن مشکلتو درست میکنن
ممنون ایلیا جان!!
شما لطف داری به ما!
سپاس بابت تایید!
-
تایید میشن ایشون !! .
بی چون و چرا .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Nicdata
تایید میشن ایشون !! .
بی چون و چرا .
سپاس بابت تایید جناب!
-
درود
امیر جان یکی از همکاران و یکی از بهترین دوستان ما هستند
تایید میشن:53::65::65:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
paradiseserver
درود
امیر جان یکی از همکاران و یکی از بهترین دوستان ما هستند
تایید میشن:53::65::65:
به به به! علی جان! کم پیدایی عزیز!
ممنون عزیز بابت تاییدت! شما لطف داری !!:53:
-
کاربران گرامی
با توجه به کاهش نرخ ارز در این چند روزه تصمیم گرفتیم ما هم تعرفه ها را کم کنیم و کلیه سفارشات با تخفیف دائمی ارائه شوند.
لینک تاپیک : سرور مجازی انگلستان و آلمان | Hetzner & RedStation | کنترل پنل رایگان | پنل اس ام اس رایگان | تخفیف دائمی
منتظر آفر های جدید باشید .
پیشنهاد های جدید سرور اختصاصی و سرور مجازی دریم سرور در راه است!!!!!
-
کارشون خیلی خوب هست
من الان چند روز هست که با ایشون کار میکنم و همه چی ok بوده:113:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farshid.tx2
کارشون خیلی خوب هست
من الان چند روز هست که با ایشون کار میکنم و همه چی ok بوده:113:
سپاس جناب بابت تایید! نظر لطفتونه!
-
تایید میشن از همکاران خوب بنده هستند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
n4ser
تایید میشن از همکاران خوب بنده هستند
سپاس ناصر جان بابت تاییدتون!
-
نقل قول:
پیشنهاد های جدید سرور اختصاصی و سرور مجازی دریم سرور در راه است!!!!!
:64:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
danitfk
بله دنیال جان!!!!!
احتمال داره کریسمس رو نمایی کنیم! :دی :55:
-
آقا ی شماره میدین زنگ بزنم چنتا سوال دارم ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
agha_mehran
آقا ی شماره میدین زنگ بزنم چنتا سوال دارم ؟
پ.خ شد براتون!
روی وبسایت هم هست شماره تماس!
-
با تشکر از زحمت های دوست خوبمون
موفق باشید
کیفیت - امنیت اطلاعات - رسیدگی سریع و ..... از مزایای خرید از دوستمون هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
edvardco
با تشکر از زحمت های دوست خوبمون
موفق باشید
کیفیت - امنیت اطلاعات - رسیدگی سریع و ..... از مزایای خرید از دوستمون هست
ممنون کیوان جان!! نظر لطفتونه!
سپاس فراوان بابت تایید!
-
سه تا سرور گرفتم تا الان
پشتیبانی, تحویل سرور, جوابگویی به تیکت و .... همگی عالی
هر موقع که مشکل خوردم (که خودم مشکل رو درست کردم :">) سریع رسیدگی و برطرف شد
واقعا عالی هست کارشون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoud-h
سه تا سرور گرفتم تا الان
پشتیبانی, تحویل سرور, جوابگویی به تیکت و .... همگی عالی
هر موقع که مشکل خوردم (که خودم مشکل رو درست کردم :">) سریع رسیدگی و برطرف شد
واقعا عالی هست کارشون
ممنون مسعود جان!!
شما لطف داری به ما! وظیفه است !
امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشی دوست من!
-
سلام
پهنای باندش واقعی نا محدوده؟
مثلا اگه ماهی 10 ترا مصرف بشه هم گیر نمیدین؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
heshi
سلام
پهنای باندش واقعی نا محدوده؟
مثلا اگه ماهی 10 ترا مصرف بشه هم گیر نمیدین؟
دوست عزیز فیر یوزیج!
شما نهایتا ماهیانه 500 گیگ تا نهایتا 1 ترابایت پهنای باند بهتون اختصاص داده میشه.
اگر بیشتر نیاز دارید هر ترابایت 4.5 دلار براتون حساب میشه!
-
کیفیت سرویس ها عالی پشتیبانی هم عالی واقعا دستشون درد نکنه
فقط نمیدونم چرا کد تخفیف hard رو برای سرویس من در نظر نگرفتن!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
daniel0o0
کیفیت سرویس ها عالی پشتیبانی هم عالی واقعا دستشون درد نکنه
فقط نمیدونم چرا کد تخفیف hard رو برای سرویس من در نظر نگرفتن!!!
سپاس بابت تاییدتون! قیمت ها رو چون توی سایت آوردیم روی تخفیف دائمی بقیه تخفیف ها غیر فعال هستند همون جور که توی پست اول توضیح داده شده.
بازم ممنون.
-
تایید میشن 100000000000% پشتیبانی عالی با ادب تحویل فوری بک اپ میگیرن همه چی عالیه...تشکر از اقای سعید مهر عزیز....
راستی 20 گیگ هارد اضافه هم دادن کلی ذوق زدیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nezam5480
تایید میشن 100000000000% پشتیبانی عالی با ادب تحویل فوری بک اپ میگیرن همه چی عالیه...تشکر از اقای سعید مهر عزیز....
راستی 20 گیگ هارد اضافه هم دادن کلی ذوق زدیم
ممنون جناب موقری نژاد ! وظیفه است! امیدوارم همیشه از سریس ها راضی باشید.
ایام به کام!
-
با سلام
لطفا اگر آفری در مورد سرور مورد نظر من در لینک زیر دارید ارائه کنید
http://www.webhostingtalk.ir/f13/65212/#post606653
ممنون از شما
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mojtaba127
دوست من روی سرور های ما شیرترانیکس میزبانی میشوند.
جناب الانصار که توی همین تاپیک نیز نظر گذاشته اند یک عدد جامعه مجازی فکر میکنم با همین سیستم رو میزبانی میکنند ولی با توجه به آمار بازدیدتون و سی پی یو ایی که دیدم نیاز دارید آفری مطرح نکردم توی تاپیک! دوستانی که آفر دادن فکر میکنم شیرترانیکس میزبانی نکرده باشند که آفر با اون قیمت دادند بنده قبل از اینکه شما توی تاپیک ما مطرح کنید تاپیک شما رو دیدم ولی با دیدن آفر های دوستان منصرف شدم از دادن آفر به شما چون هزینه ای که بنده میخواستم در این مورد بگیرم خیلی بیشتر بود.
مورد دوستانه : دوست عزیز سایت خودتون رو روی هارد اس اس دی میزبانی کنید و دیتابیس را! ( ترجیحا روی یک عدد هارد باشن که سرعت رید و رایت پایین نیاد.) بقیه اطلاعات روی ساتا 3 اینترپرایز هم جواب گو هستش. از نظر پردازنده هم یه گراف از سرور قبلی برام ارسال کنید تا بتونم آفر بدم!
سایت های پر بازدید ما میزبانی میکنیم ولی آفر هامون با آفر های بقیه دوستان یک مقداری متفاوت هست!
سپاس فراوان
سعیدمهر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DreamServer
دوست من روی سرور های ما شیرترانیکس میزبانی میشوند.
جناب الانصار که توی همین تاپیک نیز نظر گذاشته اند یک عدد جامعه مجازی فکر میکنم با همین سیستم رو میزبانی میکنند ولی با توجه به آمار بازدیدتون و سی پی یو ایی که دیدم نیاز دارید آفری مطرح نکردم توی تاپیک! دوستانی که آفر دادن فکر میکنم شیرترانیکس میزبانی نکرده باشند که آفر با اون قیمت دادند بنده قبل از اینکه شما توی تاپیک ما مطرح کنید تاپیک شما رو دیدم ولی با دیدن آفر های دوستان منصرف شدم از دادن آفر به شما چون هزینه ای که بنده میخواستم در این مورد بگیرم خیلی بیشتر بود.
مورد دوستانه : دوست عزیز سایت خودتون رو روی هارد اس اس دی میزبانی کنید و دیتابیس را! ( ترجیحا روی یک عدد هارد باشن که سرعت رید و رایت پایین نیاد.) بقیه اطلاعات روی ساتا 3 اینترپرایز هم جواب گو هستش. از نظر پردازنده هم یه گراف از سرور قبلی برام ارسال کنید تا بتونم آفر بدم!
سایت های پر بازدید ما میزبانی میکنیم ولی آفر هامون با آفر های بقیه دوستان یک مقداری متفاوت هست!
سپاس فراوان
سعیدمهر
دوست عزیز متاسفانه گرافی از سرور قبلی ندارم!
هاست اشتراکی بوده
از مدیران هاست دی ال که در مورد مصرف سایت سوال پرسیدم گفتند که:
php usagetoon normale database ham alan meghdari behtar shode ama hamchenan masrafe fogholade balayi dar MySQL darid
هاردی هم که اطلاعاتمون روش بود SSD بود
و دو سرور جداگانه استفاده میکردیم یکی برای دیتابیس و یکی برای فایلها
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mojtaba127
دوست عزیز متاسفانه گرافی از سرور قبلی ندارم!
هاست اشتراکی بوده
از مدیران هاست دی ال که در مورد مصرف سایت سوال پرسیدم گفتند که:
php usagetoon normale database ham alan meghdari behtar shode ama hamchenan masrafe fogholade balayi dar MySQL darid
هاردی هم که اطلاعاتمون روش بود SSD بود
و دو سرور جداگانه استفاده میکردیم یکی برای دیتابیس و یکی برای فایلها
خب با توجه به این بهتون پیشنهاد میکنم اگر میخواید سرورتون خوب باشه بیاید و یک سرور اختصاصی کوچک بگیرید که خیلی بهتر بهتون جواب میده! البته اگر سرور اشتراکی هم بخواید در خدمتیم با 10 گیگ هارد اس اس دی ( البته باید سرور ها چک شود در صورت خالی بودن سرور ) و کانفیگ سرور 4 گیگ فکر میکنم براتون کافی باشه.
سپاس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DreamServer
خب با توجه به این بهتون پیشنهاد میکنم اگر میخواید سرورتون خوب باشه بیاید و یک سرور اختصاصی کوچک بگیرید که خیلی بهتر بهتون جواب میده! البته اگر سرور اشتراکی هم بخواید در خدمتیم با 10 گیگ هارد اس اس دی ( البته باید سرور ها چک شود در صورت خالی بودن سرور ) و کانفیگ سرور 4 گیگ فکر میکنم براتون کافی باشه.
سپاس
دوست عزیز فایل های ما حدود 20 گیگ هستن و دیتابیس هم حدود 12 گیگ
و این مقدار مدام در حال افزایش هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mojtaba127
دوست عزیز فایل های ما حدود 20 گیگ هستن و دیتابیس هم حدود 12 گیگ
و این مقدار مدام در حال افزایش هست
فکر میکنم یک سرور اختصاصی ارزان بهتر بتونه جواب گوی کار شما باشد.
بقیه بحث را در تیکت مطرح کنید!
سپاس
-
دوستان ایشون کلاهبرداری بیش نیست... بنده شخصا نظر تائیدمو پس میگیرم... ! طبق این تاپیک مشخص میشه کلاهبرداریشون :
http://www.webhostingtalk.ir/f118/67849/