من 4 ماه میشه که از سرویس هلند استفاده میکنم میخواستم از خدمات خوبشون تشکر کنم. کیفیت سرویس ها بالا و پشتیبانی قوی هست.
نمایش نسخه قابل چاپ
من 4 ماه میشه که از سرویس هلند استفاده میکنم میخواستم از خدمات خوبشون تشکر کنم. کیفیت سرویس ها بالا و پشتیبانی قوی هست.
سلام
خواهش میکنم انشالله در ادامه ی کار راضی باشید در صورتی که مشکلی داشتید حتما واحد پشتیبانی support@novinvps.net در جریان قرار دهید.
در مورد سرویس های جدید که فعلا با توجه به تکمیل ظرفیت 98% کلیه ی سرورهای ما منتظر دریافت 3 سرور جدید از برند HP هستیم ، قبل از سفارش حتما در سایت یا استعلام بگیرید از واحد فروش و یا حتما چک کنید که stock موجودی هست یا خیر
با تشکر
سلام
تقریبا حدود 5 سرویس میکروتیک با تنظیمات اولیه مناسب برای اینترنت ماهواره ای دوباره در استوک قرار گرفت:
برای سفارش:
نوین وی پی اس - سبد خرید
سرویس دهنده یعنی این
فقط همینو میتونم بگم :دی
منتظر تحولی عظیم در کیفیت سرویس های ارائه باشید !
امضاتون رو اینجوری کنید بهتره :دی البته همین الان هم کیفیت سرور ها به اندازه ی کافی خوب هست ! چه بشه وقتی تحولی هم ایجاد بشه !
سلام
ما خودمون بابت تخلف شما جریمه شدیم به نفعمون هستش که با دریافت جریمه سرویس رو باز کنیم ...
چون اونها جریمشون رو از ما میگیرن
به هر حال منوط به نظر اونهاست
Dear Masoud Moallemy,
Please terminate all activity on the following IP addresses:
که در اینجا لیست ایپیتون بوده که
Because your actions on these IPs, our entire network has been blacklisted.
Please do it within the next 1 hour to prevent suspension of servers.
Kind Regards,
مثلا قرار بود واسه سرویسا ابیوز نیاد !!!!
کی ؟ من ؟!
نه من یه هفته پیش یه میکروتیک خریدم هیچ کاری هم نکردم حتی فایروال همه پورتا و همه چیز بسته بودم اما نمیدونم چی شد که واسه ما ابیوز اومد اونم تو سروری که قرار بود اصلا ابیوز نداشته باشه !!!
دوست عزیز اگه ابیوز نداره چطور این دوستمون می گند سروری که اصلا کاری نداشتند ابیوز گرفته ؟
سلام
خیلی خوشحالم که اقای دایی اینجا پست زدند چون لازم بود خیلی ها ببینند و امیدوارم این موضوع رو درک کنند که انجمن خیریه باز نکردیم که به خاطر یک نفر با توجه به متن دیتاسنتر که به خاطر تخلفی که داشتند اومده سرویسشون رو مسدود نکنیم و دیتاسنتر از ما خواسته به خاطر ایجاد SPAM ! در صورتی که در عرض یک ساعت سرویسشون مسدود نکنیم کلیه ی سرور های ما بسته میشه که خودشونم اینجا کپی کردند که دستشون درد نکنه:
نقل قول:
Dear Masoud Moallemy,
Please terminate all activity on the following IP addresses:
که در اینجا لیست ایپیتون بوده که
Because your actions on these IPs,our entire network has been blacklisted.
Please do it within the next 1 hour to prevent suspension of servers.
Kind Regards,
لازم به ذکر هستش اقای دایی شما 8 ماهه مشتری ما هستید و اصلا دلیلی نداره اگه مشکلی نداشتید سرویس شمارو مسدود کنیم
و نکته بعدی اینکه در تاریخ: 2012/12/06 12:21 ایمیل عمومی در مورد اخرین اخطار در مورد اسپم ارسال شده برای شما که بعدا اگه نیاز شد اینجا میزارم
از تیتر اول تاپیک شروع میکنیم:
فروش ویژه سرورمجازی از هلند| مناسب برای کسانی که از دست abuse خسته شدند.|وقتی وارد تاپیک میشیم:
و در محتوی تاپیک چیزی که اول از همه نوشته شده :
نقل قول:
فقط نکته قابل ذکر این هستش که :
نقل قول:
به هیچ عنوان حمله و SPAM قابل قبول نیست.
وقتی قوانین سایت رجوع میکنیم:
۴ : ارسال اسپم و پورت اسکن کردن دیگران توسط این سرور ها ممنوع است و همچنین نباید هیچ ویروسی روی هارد سرور کاربر ذخیره شده باشد و نباید در هیچ شرایطی هیچ ویروس یا بد افزاری را به هر دلیلی اجرا نمود . در صورت مشاهده طبق نظر مدیر برخورد خواهد شد.
و حالا متن تخلف دوستمون خدمت همه که این همه فرافکنی نکنند و ما بارها اعلام کردیم سرویس اسپم بیاد قبول نمیکنیم حتی در این تاپیک هم نوشتیم !! و چه موقع سفارش در قوانین
کد:Please refer below the reported abuse issue.-----------------------
> The following individual on your network has sent me a spam email. The
> originating HOP is 192.162.136.169
>
> The full headers of the email are below:
>
> Return-path:
> Envelope-to: rabbi@edbernard-ok.us
> Delivery-date: Tue, 11 Dec 2012 09:53:50 -0600
> Received: from [192.162.136.169] (port=63696)
> by gmc.websitewelcome.com with esmtp (Exim 4.80)
> (envelope-from )
> id 1TiS9U-0004ef-VT
> for rabbi@edbernard-ok.us; Tue, 11 Dec 2012 09:53:50 -0600
> Received: from snt0-omc3-s72.snt0.Hotmail.com (snt0-omc3-s72.snt0.Hotmail
> com [65.55.90.28]) by mail.messaging.Microsoft.com;
> Tue, 11 Dec 2012 11:23:43 +0330
> Received: from SNT184-W0 ([65.55.90.137]) by snt0-omc3-s72.snt0.Hotmail.com
> with Microsoft SMTPSVC(6.0.3790.4675);
> Tue, 11 Dec 2012 11:23:43 +0330
> Message-ID:
> Content-Type: multipart/alternative;
> boundary="_970ca55d-9720-c81f-4706-4722064bc89b_"
> X-Originating-IP: [192.162.136.169]
> From: "SABINE Mckinney"
> To:
> Subject: Re: Fwd: Changelog New
> Date: Tue, 11 Dec 2012 11:23:43 +0330
> Importance: Normal
> MIME-Version: 1.0
> X-Spam-Status: No, score=2.2
> X-Spam-Score: 22
> X-Spam-Bar: ++
> X-Spam-Flag: NO
> --_970ca55d-9720-c81f-4706-4722064bc89b_
> Content-Type: text/plain; charset="Windows-1252"
> Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
> Good day, changelog update - View I. Mckinney
> --_970ca55d-9720-c81f-4706-4722064bc89b_
> Content-Type: text/HTML; charset="Windows-1252"
> Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
>
> Good day,
>
> changelog update - View=
>
> I. Mckinney
>
> --_970ca55d-9720-c81f-4706-4722064bc89b_--
>
> Please take appropriate action to stop this situation recurring. Please let me know how this incident is resolved.
>
Kind Regards,
Michael Janoszka
موفق باشید
ما سرور فرانسه داشتیم باهاش ddos زدیم که سرورمون مسدود شد . بهشون زنگ زدیم گفتن به خاطر ddos شما دیتاسنتر حتی دسترسی به سرور اصلی رو هم بسته برای ما اما با این وجود خسارتی از ما نخواستن و دوستانه پیگیر مسئله بودن. مطمئنا کسی نیستند که بی دلیل مسدود کنند یا خسارت بخوان !
با اینهمه تعریف نمیشد خرید نکرد! برای سایت دانلود فیلممون فعلا یه سرور 2 گیگ هلند خرید کردیم ! عالین با این اوصاف فقط مثله اینکه خیلی سرشون شلوغه چون بخش فروش یکم دیر پاسخ میدادن امیدوارم بخش پشتیبانیشون اینطور نباشه !
من یک سرویس از هلند میخواهم واسه دانلود فیلم
رم 1 گیگ با هارد 100
شاید یک ماه دیگه هم بخواهم 50 گیگ دیگه بهش اضافه کنم
هزینه هارد اضافه رو شما نزدین
ممنون میشم قیمت با این مشخصات رو بدین
با تشکر
در حدی نیستم بخوام جای ایشون صحبت کنم...! ولی قیمت هارد اضافرو به ما گفتم 100 گیگ 20 تومن ماهانه :) البته من آفر رو گزاشتم خودشون بدن...!
امیدوارم ناراحت نشن پاسخ دادم...
سربلند باشید.
سلام خدمت همه بازدیدکنندگان/مشترکین عزیز
دوست داشتم 3 شب پیش اینجا مطرح کنم تمامی پرسنل نوین وی پی اس در یک شهر و دسترسی به همدیگه داریم و هفته ای یک بار حتی دور هم جمع میشیم برای رفع مشکلات و همفکری برای پیشرفت تیم ولی به علت تعدیل نیروی انسانی تیم به خاطر افت شدید سرعت ADSL های تمامی بچه های تیم پشتیبانی نوین وی پی اس که سرعت اینترنتشون به زور به 4Kb میرسه ودر حال حاضر فقط 2 نفر هستند که وایمکس دارند و با اینکه دانشجو هستند واقعا اینجا خیلی محکم دستشون رو می فشارم که حتی از تو محیط دانشگاه شاهد هستم انلاین میشن در وقت بیکاری و کارهارو انجام میدند و سعی دارند سعی میکنند به شما مشترکین عزیز پاسخگو باشند، واقعا متاسفم برای هر کسی که عامل این افت سرعت در سطح منطقه هستند. و هیچکس پاسخگو نیست تو این 72 ساعت گذشته
انشالله زودتر این مشکل حل بشه از طرف مخابرات
صمیمانه عذر خواهی میکنم اگه تاخیر در پاسخ دهی مشترکین رخ داده.
در مورد پشتیبانی ضعیفشون بگم که :
یه بار یکی از پشتیباناش بهم گفت من الان پشت سیستم نیستم و همینجوری جواب میدم و هر سوال 2 ساعت بعد جواب داده میشد
من یه بار یه سرویس از آلمان گرفتم که افتضاح بود سرعتش و خیلی نوسان داشت و نمیشد روش حساب کرد
پشتیبانی ضعیفشون و سرویس داغون از آلمان باعث شد که روزها رو بشمرم تا سرویسم تموم بشه و از دستشون راحت بشم
همین
دوست عزیز اینجا تاپیک فروش هست
چنانچه شکایتی دارید تو بخش http://www.webhostingtalk.ir/f129/ می تونید مطرح کنید .
در ضمن نمایش مشخصات: novinvps.com - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران از همکاران خوب ما هستند و تایید میشن .
موفق باشید .
وقتی سرعت اینترنت بچه های پشتیبانی درست درمون باشه سیستم تیکتینگشون میشه چت آنلاین از بس سسریع جواب میدن
سلام
دوست من ، منظور از پشتیبان مربوطه هر کسی بوده که{ همینجوری جواب میدم }شاید برداشت بد کردید ، منظورشون این بوده که بیرون هستیم با GPRS هم که شده جواب میدن بچه هاشاید اگه میزان تیکت های رد و بدل شده در طول روز مشاهده میکردید منصفانه تصمیم میگرفتید که 2 ساعت خوب از طریق GPRS یا هرجی جواب شمارو دادند.مثل الا ما که از 9 روز داره رد میکنه که اینترنت ADSL مخابرات استان هرمزگان اصلا انگاری قطع هست همچنان... و با GPRS به سختی به ریموت وصل میشیم
سرویس های المان از هتزنر بود که بله به خاطر بی کیفیت بودنش و یه سری عوامل دیگه سرور رو تحویل دادیم و اگه ما شمارو زجر میدادیم نیازی به تحمل نبود ، فورا از جای دیگه تهیه میکردید تا اینکه تا اخر ماه صبر کنید:53:
انشالله بتونیم دوباره در خدمت شما باشیم و این اینترنت ما هم که الا فقط 2 نفر هستند که وایمکس دارند ، سایت رو دارن میچرخونند و امیدوارم زودتر مشکل ADSL مخابرات استان هرمزگان حل بشه
اما با تلاش های انجام شده طبق نظارتی که بنده داشتم سعی شده هیچ مشکلی و تیکتی بی جواب نمونده و اگه مونده به بنده novinvps@gmail.com حتی شکایتی دارید اعلام کنید قطعا رسیدگی میکنم !
معلمی
سلام خدمت تمامی دوستان گل و مخصوصا تیم با تجربه نوین وی پی اس
همون طوری که داداش عزیزم آقا مسعود گفتند سرعت نت تو شهر ما واقعا چند وقتی هست که افتضاح شده
متاسفانه ADSL که مخابرات ارائه داده به گفته خود مخابرات دارای مشکلات فنی شده با وجود اعتراض باز هم هیچ رسیدگی نمیشه متاسفانه !
خود منم واقعا دیگه بیخیال اینترنت از این شرکت شدم و ترجیح دادم با وایمکس که پینگ روی 1000 هست آنلاین بشم ! حد اقل قطع نیست و سرعت به 4 کیلوبات میرسه!
متاسفانه مشکلی که پیش اوومده باعث شده روند کاری سختتر طی بشه و این مشکل که هم من هم تیم novinvps دچارش شده وقعا از عهده ما خارج هست
با این وجود هم خود من کلی در تلاشم که کارهای عقب افتاده ام را به پیش ببرم و هم شاهد این بودم که تیم شرکت novinvps تمام تلاش خودش رو میکنه که کارهای شما یوزهای عزیز عقب نمونه
من این پست رو زدم برای اینکه کاربران عزیز از این موضوع مطلع بشوند و همچنین تایید و حمایتی بشه برای گروه پر تلاش novinvps
همانطوری که من صبر کرده ام شما کاربران هم باید صبر کنید که به مشکل Adsl فارغ بشیم :)
با این وجود نه من نه تیمnovinvps برای کاربرانمون از هیچ تلاشی دریغ نکنیم
پیروز و موفق باشید
سلام
لطفا افر بدین :
رم 2 گیگ
هارد پر سرعت 300 گیگ
پردازنده 2 هزار
پورت قوی
در مورد افت شدید سرعت اینترنت مخابرات ما درسته واقعا این مخابرات دهنمون رو سرویس کرده الان یک ماهه افت سرعت داره حدود دو هفته ای هم هست که افت خیلی زیادی کرده صفحات همین سایت نوین وی پی اس هم به زور باز میشه
هیچ مسئولی هم پاسخگو نیست دیروز رفتم گفتن احتمالا تا آخر هفته درست میشه ولی...
الان دوازده ساعته كه سرور من از دسترس خارج شده اما تا حالا هيچ كمكي براي راه اندازي دوباره بمن نكردن . نمي دونم چرا؟؟؟
نام كاربري من هم علي رضايي هست
سلام
ممنون که نام کاربریتون اعلام کردید
مشکلی هست که خودتون برای خودتون به وجود آوردید و نه ما:):
http://img4up.com/up2/41803250553331753642.jpg
و ما طبق قوانینمون کنسول میدیم که رفع مشکل کنید که تا 1-2 ساعت اینده ارسال میشه و دلیل تاخیر هم که بالا ذکر شده و اقای starpars که ظاهرا همشهری ما هستند هم فرمودند
سلام
هنوز آفر هلند باقی هست؟ می خواست بدونم برای کارهای وارز و zip و unzip کردن فایل های 10 گیگی رم 512 کافی هست؟
اگر می شه یک تست از سرعت دانلودتون بزارید و اگر امکانش هست یک آی پی تست هم بدید!
با تشکر
سلام
سرور جدیدی از هلند تهیه گردید مختص پلن :
CPU:XEON E5620 4CORE دارای ۲ پردازشگر فیزیکی سرور مرکزی
فضای هارد دیسک : ۵۰ گیگ
ترافیک : نامحدود
رم: ۱ GB
سی پی یو: Xeon 4 core
پنل ریبوت : بلهمیزبانی بر روی سرور مخصوص
دارای ۲ پردازشگر فیزیکی همراه با ۳۲ گیگ رم با هارد بسیار پرسرعت
برای مقاصد سنگین
۳۵,۰۰۰ ماهانه
برای سفارش کلیک کنید
سلام
شرمنده نبودیم این مدت به شدت درگیر پشتیبانی مشترکین حاضر هستیم در عکس زیر نمونه اپ تایم یکی از VPS ها مشاهده میکنید که 1507 ساعت از تاریخ شروع سرویس ! اپ تایم داشته
نکته فابل ذکر این است که : تمامی مشترکین این پنل رو دارا می باشند و در هر زمان که تمایل داشته باشند میتوانند مشاهده نمایند.
سلام؛
سرورهای هلند فوق العاده کیفیت خوبی دارند.
سرعت بالا، پینگ پایین و......
سه چهار روز میشه دارم با این سرورا ور میرم. تایید میشه.
یک خبر خوب برای مشترکین عزیز .
همینطوری که قبلا اعلام شده بود فاز ارتقا کیفیت سرورها شروع شده به خدمت تمامی دوستان عزیز میرسانیم که جز معدود سرویس دهنده هایی خواهیم بود که از این تاریخ تمامی سرویس های هلند با RAID 10 ارائه خواهند شد که این سروی سرورها 2 برابر پرقدرتر از سری قبلی ها بوده به خصوص به واسطه 2 پردازنده فیزیکی !
RAID 10 چیست:
يك ورژن ساده تر از raid0+1 است .اول striping داده ها بين مجموعه ديسك ها و سپس mirroring بين آنها اانجام مي شود.دو درايو اول در هر مجموعه mirror هم هستند.دو درايو دوم ،مجموعه ديگر از ديسك ها را تشكيل مي دهند كه mirror هم هستنداما داده هاي strip شده با جفت اول را ذخيره مي كنند اين يك فرم از ايجاد raid تودرتواست.درايوهاي 1و2 يك raid1 mirror هستندودريوهاي 3و4 يك mirror هستند.اين دو مجموعه به صورت آرايه strip شده هستند.
مزيت :
-افزايش كارايي
- داده ها كاملاً redundant هستند
در نتیجه يك raid10 مي تواند حتي وقت كه دو ديسك خراب شوند،يه كار خود ادامه دهددر نتیجه مشترکین دیگر نیازی به از دست دادن اطلاعاتشون ناشی از خرابی هارد دیسک نباشند ! و همینطور افزایش چشمگیر سرعت رو تجربه خواهید کرد .
http://axgig.com/images/11391290819707220707.jpg
تمامی سرورهای هلند به این سخت افزار ارتقا خواهند یافت تا مشترکین از حداکثر سرعت و کیفیت بهره ببرند
موقعیت سرورها : LeaseWeb هلند می باشد که از دیتاسنتر های مطرح هلندی می باشد که شبکه ی پرسرعت آن مشهور هست و بر همگان روشن است .
سخت افزار سرورها به شرح زیر می باشد.
http://axgig.com/images/82255306676461887045.jpg
http://axgig.com/images/04455308202648944629.jpg
http://axgig.com/images/65761634509755176207.jpg
همینطوری که مشاهده می فرمائید تمامی سرورها Dell R510 می باشند دارای 2 پردازنده فیزیکی ! Intel® Xeon® Processor E5504
سلام احمدی هستم
پنل نوع NL-512-30gb رو سفارش دادم
ممنون می شم سریع رسیدگی کنید :53: