در خرید سرور از جناب صالحی شک نکنید همه چیز عالیه . من بیشتر از 5 ماهه با ایشون همکاری دارم
نمایش نسخه قابل چاپ
در خرید سرور از جناب صالحی شک نکنید همه چیز عالیه . من بیشتر از 5 ماهه با ایشون همکاری دارم
دوست گرامی باسلام
تمکان ارائه سرور با 8 تا 16 ترابایت هارد دیسک نیز فراهم می باشد
اما گزینه های مختلفی در دسترس می باشد
امانند 4 هارد 2 ترابایت روی مدلهای خاصی از سرور و یا 2 هارد 4 ترابایت روی برخی مدلهای دیگر
ارتقا رم نیز روی مدلهای مختلف بسته به ظرفیت سخت افزاری آنها از 8 تا 64 گیگ اضافه در دسترس می باشد
جهت اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید
WEB:صفحه اصلی پورتال - راهکارهای سازمانی رسانگار
Yahoo Messenger : srv.rasanegar
Phone : 09357448810
3ماه با اقای صالحی کار میکنم و راضی هستم دانش فنب بالای دارن چشم بسته خرید کنین
بیشتر از 5 ماه از اقای صالحی عزیز سرور دارم مشکلی نداشتم روز به روز سرور ها بیشتر شده و طی این چند ماه که بن بودم چند سرور انگلیس و امروزم یکی دیگه xl سفارش دادم .فکر نکنم کسی ناراضی
باشه
هرکه نخره ضرر کرده وقتی بفهمید خیالتون از سرور و ساپورت راحته راحته .
به ارزوی موفقیت جناب صالحی با تیم پشتیبانی رسانگار.
موفق باشید.
آفرهای ویژه (تمام شد ) به پست بعدی مراجعه نمائید
سرور ویژه هاستینگ
2xIntel Xeon 5335 QuadCore -16Ghz total
8GB DDR2 ECC RAM
2x1000GB 7200rpm SATA3Gb Enterprise HDD
Free Raid 0 or 1dedicated 100mbps link with 5 TB monthly bandwidth
5usable IP
380هزار تومان
2xIntel Xeon 5335 QuadCore -16Ghz total
8GB DDR2 ECC RAM
2x300GB 15Krpm SAS HDD
5usable IP
411هزار تومان
1xIntel Xeon E1220 (3.1Ghz) QuadCore -12.4Ghz total
16GB DDR3 ECC
2x500GB 7200rpm SATA3Gb Enterprise HDD
5usable IP
با توجه به نوسان و افزایش قیمت شدید برای دریافت قیمت تماس بگیرید
سرور ویژه هاستینگ
2xIntel Xeon 5335 QuadCore -16Ghz total 8GB DDR2 ECC RAM
2x1000GB 7200rpm SATA3Gb Enterprise HDD
5usable IP
2xIntel Xeon 5335 QuadCore -16Ghz total 8GB DDR2 ECC RAM
2x300GB 15Krpm SAS HDD
5usable IP
ما نزدیکه شش ماهه سرورهامون رو از آقای صالحی تهیه می کنیم ، ایشان علاوه بر دانش فنی بسیار بالا دارای اخلاق وبرخورد خوبی نیز هستند.
قیمت سرورها فقط برای سفارش جدیددر تاریخ 4 و 5 آبان 1391 :
قیمت ذکر شده برای هر سرور فقط در تاریخ فوق معتبر بوده و برای روزهای آینده بایستی استعلا م نمائید
Intel Pentium Dual Core E2200
ماهیانه 148.000 تومان
Intel Core 2 Quad Q8200
ماهانه 174.000 تومان
Intel Core 2 Quad Q6600
ماهانه 200.000 تومان
Intel Quad Core Xeon X3350
ماهانه 225.000 تومان
Xeon Quad Core X3460 - Best Available - Special Offer
ماهانه 380.000 تومان
Intel Dual Quad Core Xeon
ماهانه 382.000 تومان
این آقای صالحی یکی از شریف ترین ، معتبر ترین و خبره ترین افرادی هستند که بنده توی این چند ماه افتخار آشنایی و همینطور همکاری باهاشون رو داشتم. ایشالا همیشه موفق باشند .
رم این سرور چقدر هست؟
Intel Quad Core Xeon X3350
ماهانه 225.000 تومان
فکر کنم تنها تاپیک فروشی شدیم که به صورت نرمال ( نه به خاطر مشکلات و اعتراض مثل تاپیک های هتزنر اتفاق افتاد ) به بازدید 10000 به بالا رسیدیم !
من از آقای صالحی سرور نگگرفتم هنوز ولی چند بار باشون تلفنی صحبت کردم حق بود اینجا بگم که هم خیلی خوب منو راهنمایی کردن و هم اینکه ادم با سوادی هستن . صرفا جهت تشکر این پیام رو دادم
یک سرور EDS-32 با کانفیگ زیر آماده تحویل می باشد.Intel Quad Core Xeon X3360 4x2.83 Ghz
8GB RAM
2x500G - Twice HDD
13 Usable IP
Dedicated 100Mbps Port
BW 3TB)
ESXi5 Installed
امکان افزایش هارد دیسک و افزایش آی پی وجود دارد !
[/SIZE][/SIZE]
با سلام،
بنده یک عدد سرور 3360 به جناب صالحی سفارش دادم که با پشتیبانی و پاسخگویی خوبشان بعد از گذر ساعتی سرور را به بنده تحویل دادند .
همینجا از ایشان تشکر می کنم چون واقعا سیستم پشتیبانی و پاسخگویی سریع و جامعی دارند که اینروزها خیلی کمتر دیده می شود .
تایید می شوند.
سلام یک سرور با 16 گیگ رم از XLhost ارزان جی پیشنهاد میکنید
و قیمت آن چقدر است
سرور درخواستی شما با مشخصات زیر قابل ارائه می باشد
XL-EDS-84 - Data Center : XLHost-USA
CPU:Xeon X3430 (9.6GHz total on 4 cores) 1333 MHz FSB 8MB L2 cache
RAM: 16GB DDR3 ECC REG
HDD: 2x500GB 7200rpm Enterprise SATA3
# IP : /29 - 5 Usable
Monthly BW : 5TB
Internet connection Port :Dedicated 100Mbps - Garde1 Network
Network UpTime : 99.99%
برای دریافت قیمت از طریق پورتال کاربران به ادرس http://portal.rasanegar.com مراجعه نمائید.
ممکن است سرورهای جدید EDS-84 با پردازنده های جدید Xeon Quad Core 3470 که درخواست خریداری آن را داده ایم ارائه شوند
با احترام
سلام
یه سرور اختصاصی میخوام برای سایتم شبکه اجتماعی هست. مصرف دیتابیسم زیاده. یه سرور قوی توی رنج 200-300 ماهیانه چیزی دارین؟
سلام دوست گرامی
سرویسهای مختلفی با پرامترهای اصلی گوناگون قابل ارائه می باشد.
سرعت کوئری بری شما مهم است یا تعداد کوئری همزمان ؟
با ما از طریق پورتال کاربران به آدرس صفحه اصلی پورتال - راهکارهای سازمانی رسانگار در تماس باشید. تا تخصصی ترین پیشنهاد را دریافت نمائید
یا احترام
از عزیزانی که از ماه های پیش تا هفته پیش سرور تهیه کرده اند خواهش میکنیم نظرات خود را درباره :
کیفیت سرویس
کیفیت پشتیبانی
سطح فنی پشتیبانی
میانگین تقریبی زمان پاسخ گویی به تیکت ها
و....
بیان نمایند
به قید قرعه به عزیزانی که در این نظر سنجی شرکت نمایندب ه مدت 2 ماه 5 درصد تخفیف روی یکی از سرورهای خریداری شده به انتخاب رسانگار داده خواهد شد. ( لطفا توجه فرمائید مثبت یا منفی بودن این اعلام نظر تاثیری در برنده شدن در قرعه کشی ندارد - پست های غیر از مشتریان با ذکر دلیل و گواهی به مدیران به عنوان اسپم معرفی خواهد شد )
بعد از دزج نظر عدد 47015را به شماره 30004966606060 ارسال نمایند
قرعه کشی با شماره تلفن همراه شرکت کننده برگزار و فرد برنده بعد از تطبیق با شماره موبایل موجود در پورتال کاربران در این تاپیک معرفی خواهد شد .
کیفیت سرویس = 20 :d
کیفیت پشتیبانی = 20 :d
سطح فنی پشتیبانی = 20 :d
میانگین تقریبی زمان پاسخ گویی به تیکت ها : 5 دقیقه ای تعیین تکلیف می کنند تیکت رو
پشتیبانی یاهو هم که دارند و سریع پاسخ می دهند.
قیمتشون هم نسبت به پشتیبانی بسیار عالی و مناسبه ، در کل خوشحالیم که با ایشان آشنا شدیم و در حال حاضر دو سرور از ایشان داریم و سرور سوم را نیز به زودی تهیه می کنیم
اینقدر هم در این مدت زحمتشون دادیم شرم دارم در قرعه کشی شرکت کنم ، به همین دلیل امتیاز این فرصت رو بذارم نصیب دوستان شه بهتره :d
انشالله روز به روز موفق تر باشند
کیفیت سرور ها عالی
پشتیبانی که جای گفتن ندارد همیشه در یاهو الاین و در مواقع ضروری تیکت شده کمتر 1 دقیقه پاسخ دادند
سطح فنی بسیار بالایی دارند در اکثر موارد مارا همراهی کردند
بیشتر از 7 ماه هست ازشون سرور دارم خیلی راضی هستم بیشتر 9 سرور الان در پنل ایشون دارم .خیلی راضی هستم.
واقعا همیشه ازشون تشکر کردم و خیلی بهم کمک کردند امیدوارم یک روز جبران کنیم.
موفق باشید
والا مشکلی پیش نیامده که تیکت بدیم اصلا زیاد! :دی
کیفیت هم دیگه خودتون تشخیص بدید دیگه تیکتی ندادیم توی این ماه ولی خب کلا کمتر از 1 ساعت جواب داده میشه تیکت هاشون!
آقای صالحی هم شخص کاملا متشخصی هستند و کاملا هم تایید میشن!!!!
همه چی عالی! ما که راضییم!
پیروز و سربلند باشید!
ی عنی واقعا ! ؟
سنگ روی یخ شدیم !
یعنی فقط ما 3 کاربر از وب هساتینگ تالک داریم و 95 درصد بقیه که فکر می کردیم از اینجا هستند تظاهر کردند از ابن سایت هستند !؟
کاربران گرامی سرویسهای ارائه شده سرور اختصاصی از تمام دیتاسنترها لطفا نظرات خود را در خصوص کیفیت سرویسها ارائه نمایند .
کیفییتش که ای ال هاستیه.
واسه من مهمتر از همه پشتیبانی و پیگیری ایشون هست و اینکه سریع سرور رو تحویل میدند.
فروش سرویسها ادامه دارد
نتایج قرعه کشی شرکت نظر سنجی افتخار آمیز ما با کلا 4 شرکت کننده به زودی اعلام خواهد شد.
با تشکر از همه دوستانی که در این نظرسنجی شرکت ننموده اند
پست اول به روز رسانی شد
:55:فروش فوقالعاده و ویژه سرور های مجازی VPS از دیتا سنتر های مطرح فروش فقط تا پایان اذر ماه :55:
قابل توجه کاربران محترم انجمن خوب و کار امد webhostingtalk
به اطلاع برسونم که من تعداد محدودی سرور مجازی از چند دیتا سنتر دارم که قصد فروش دارم
با رسیدن محرم کمی اوضاع فروش خوب نبوده و قصد دارم که در اینجا به صورت یک حراجی سرور هام رو بدم که هم برای من خوب بشه و هم برای دوستان
[سرورهای مجازی المان امریکا هلند و سوئیس ]
سرورهای گیم انلاین کانتر و کالف با پینگ بسیار پائئین و ایجاد سرور های گیم در ایران
فروش هاست با کیفیت با مناسب ترین قیمت . با تمامی امکانات و حجم مناسب
فروش پنل ارسال اس ام اس با 1500 پیامک رایگان در شروع و با تمام قابلیت های پنل
فروش پنل سرور اختصاصی اماده و راه اندازی شده المان اماده تحویل با قیمت 80 یورو ( کسی سفارش داده بوده و دریافت نکرده به دلیل جور نشدن پولش )
کلیه دوستان و همکاران میتوانند با ایدی مسنجر y4h0o.m4ster@yahoo.com
و یا با شماره 09198864231 با من در تماس باشن
فروش ویژه فقط تا پایان اذر ماه میباشد و بعد از این تاریخ قیمت ها به رنج طبیعی خود برمیگردند
پسرم
شما تازه واد این تالار شدی و از پایه ای ترین اصول قواعد فروش مطلع نیستی و نمیدونی نباید توی تاپیک دیگران پستهای آماتوری خودت رو بزنی ! !
سواد هم که نداری فرق بخش فروش سرور اختصاصی و مجازی رو تشخیص بدی . جداقل توی بخش مربوط به سرور مجازی پست بزنی !!
چرا فکر میکنی کسی میاد از شما سرور بگیره !؟
مدیران گرامی طلفا اقدام لازم رو انجام دهند
آقایون مدیران قصد ندارید پست اسپم رو حذف کنید ؟
مهندس جان
مدیران عزیز درحال بررسی پست ایشون هستند که در جای درستی پست داده اند یا خیر :دی
من از شما سروری نداشم اما با نظرهای دوستان ، آدم مشتاق به همکاری با شما میشه