-
پاسخ : ارائه درگاه پرداخت اختصاصی و واسطه با قابلیت مدیریت اطلاعات
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
n4ser
سایت شما فقط یه صفحه خالی indexهست هر چی کلیک میکنم فقط رفزش میشه اونوقت حطور سبت نام کنم؟ رو هرلینکی کلیک میکنم اینجوریه؟
سلام دوست عزیز
بله ، درسته ، فعلا" فقط چند لینک عمل می کند .
این رو مد نظر داشته باشید ، تا زمانی که سایت کاملا" تکمیل نشود ، در دسترس عموم قرار نمی گیرد
همچنین ، برنامه نویسی و طراحی های ما ، در زمان اجرا ، در دسترس عموم نیست ؛ و پس از تکمیل و اجرای موفق در دسترس عموم قرار میگیرد
لطفا" صبر کنید تا سایت کاملا" تکمیل شود و اعلام کنیم که تکمیل شده
با تشکر / مدیریت جی پال
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohamad2314
با سلام اقا هنوز درگاهتون راه نیوفتده؟
سلام
نخیر ، فعلا" در حال برنامه نویسی می باشد
به زودی ، شروع فعالیت خود را اعلام می کنیم
موفق باشید / مدیریت جی پال
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
n4ser
کی تکمیل میشه من به درگاه نیاز دارم شدیدن چیکار کنم؟کی حاضره؟
سلام
در حال حاضر تمامی قسمت های سیستم به جز درگاه پرداخت اختصاصی و شارژ آن تکمیل شده و آماده استفاده می باشد.
اگر کمی صبر کنید ، درگاه پرداخت اختصاصی هم برنامه نویسی شده و در اختیار عموم قرار می گیرد.
با تشکر از صبر شما / مدیریت جی پال
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
n4ser
خوب الان نمیشه از درگاه استفاده کرد ؟
همانطور که گفتم ، فقط درگاه پراخت اینترنتی مستقیم به همراه شارژ اکانت باقی مانده
و ما ، تا قبل از تکمیل 100درصد سایت ، اون رو در اختیار عموم قرار نمی دهیم
البته ، در رابطه با درگاه پرداخت مستقیم ، مشکلات و تغییراتی وجود دارد که باید انجام شود
شاید سیستم رو ، فعلا" بدون درگاه پرداخت اینترنتی مستقیم بالا آوردیم ، صبر کنید تا نتیجه رو ببینید
با تشکر / مدیریت جی پال
-
ثبت نام ، آغاز شد ...
با شلام خدمت تمامی کاربران عزیز و دوستان محترم
از هم اکنون ثبت نام در سایت جی پال آغاز گردید. برای ثبت نام ، وارد وب سایت ما شده و پس از کلیک بر روی "ثبت نام و دریافت درگاه پرداخت" با پر کردن فرم ، ثبت نام خود را تکمیل کنید.
قابل ذکر است که کلیه حسابهای کاربری ، در ابتدا غیر فعال می باشند و بین 1 تا 24 ساعت پس از ثبت نام فعال می گردند.
در حال حاظر ، درگاه پرداخت اینترنتی واسطه و درگاه پرداخت اینترنتی اختصاصی درصدی ، تکمیل شده و اطلاعات استفاده و نمونه کد آن در ناحیه کاربری موجود می باشد.
کلیه پلاگین های گذشته ، در سیستم فعلی ، معلق می باشند.
معروف ترین و پر مصرف ترین پلاگین ، پلاگین FreeR می باشد که هم اکنون در حال طراحی و برنامه نویسی می باشد و در چند روز آینده ، در بخش نمونه کد ها قرار می گیرد.
سایر پلاگین ها و ماژول ها ، با توجه به درخواستها و نیاز کاربران ، به تدریج طراحی و برنامه نویسی می گردد.
با تشکر / مدیریت جی پال
-
سلام
الان مشکلی توی سایت هست ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wxner
سلام
الان مشکلی توی سایت هست ؟
سلام خدمت شما کاربر محترم
بله ،
وب سایت در حال به روز رسانی می باشد.
و تا ساعاتی دیگر ، دوباره آماده استاده می باشد...
پیروز باشید
-
شما چند بار به روز رسانی میکنید؟ دلیلش چیه !
خب حالا ساعت چند تضمینی اوکی هست ثبت نام کنیم
-
چرا نمیزاره برداشت كنیم؟ 35000 تومن هست میزنه موجودی زیر 10000 تومن هست :|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wxner
شما چند بار به روز رسانی میکنید؟ دلیلش چیه !
خب حالا ساعت چند تضمینی اوکی هست ثبت نام کنیم
سلام ما همیشه در حال به روز رسانی و ارائه ی سرویس بهتر و با کیفیت تر هستیم
هم اکنون ، چون بروز رسانی کلی تر و عمومی تر بوده ، این اتفاق افتاده
ولی کیه بروز رسانی ها ، همیشه جزئی می باشند و سایت همیشه بالا می باشد
از ساعت 6 بعد از ظهر به بعد میتونید از سایت استفاده کنید
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vistaperes
چرا نمیزاره برداشت كنیم؟ 35000 تومن هست میزنه موجودی زیر 10000 تومن هست :|
سلام
شما اگر پست زیر رو خونده باشید ، توضیح داده شده :
http://www.webhostingtalk.ir/f42/428...tml#post477766
که :
هم اکنون درگاه پرداخت اینترنتی از بانک پاسارگاد و شرکت پرداخت امن پاسارگاد تهیه شده و همیشه در دسترس و آنلاین می باشد
مدیریت تراکنش ها و اتصالات به درگاه پرداخت ، در پرداخت امن پاسارگاد ، کاملا مدیریت شده می باشد و در هیچ زمان ، هیچ مشکلی پیش نمی آید
همچنین ، پرداخت امن پاسارگاد امکاناتی را برای پیگیری و دریافت وجه تراکنش در اختیار خریداران قرار می دهد که به شرح زیر می باشد :
خریدار ، تا 3 روز پس از خرید از فروشنده ، در صورتی که کالا و یا خدمات خود را دریافت نکرده باشد ، با ارائه سند و مدرک میتواند وجه خود را پس بگیرد.
همچنین لازم به ذکر است ، خریدار زمان درخواست واریز وجه ، موجودی 3 روز گذشته خود را دریافت می نماید
بنا به دلایل ذکر شده در بالا ، تراکنش ها پس از 3 روز به حساب ما واریز میشه و ما در هر زمان ، برای ثبت درخواست شما ، موجودی سه روز گذشته شما رو مورد بررسی قرار می دهیم
پیغام خطایی که شما مشاهده می کنید ، یعنی اینکه موجودی شما تا 3 روز گذشته زیر 10000 ریال است
همچنین دقت کنید ، در سیستم های حسابداری ، کلیه قیمت ها به ریال می باشد
با تشکر
-
سلام
به روز رسانی ها انجام و تکمیل شد.
مدیریت جی پال
-
سلام
انشالله کی ما رو تایید میکنید ؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wxner
سلام
انشالله کی ما رو تایید میکنید ؟!
با سلام خدمت شما کاربر عزیز
کلیه حسابهای کاربری ، در صورتی که مشکلی نداشته باشند ، بین 1 تا 24 ساعت پس از ثبت نام تایید میشوند
اگر مشکلی وجود داشته باشد ، توسط ایمیل ثبت شده در هنگام ثبت نام ، به کاربر اطلاع داده می شود
با تشکر / مدیریت جی پال
-
دوست گرامی
فکر کنم بنده 24 ساعت میشه که درخواست دادم
اگر درگاه نمیدید نگید مشکل از ماست بگید نمیدیم
بلاتکلیف نمونیم ما
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wxner
دوست گرامی
فکر کنم بنده 24 ساعت میشه که درخواست دادم
اگر درگاه نمیدید نگید مشکل از ماست بگید نمیدیم
بلاتکلیف نمونیم ما
شما لطفا" ایمیل خودتون رو ، داخل پیام خصوصی برای بنده ارسال کنید تا بررسی بشه
با تشکر
-
کارتون واقعا محشره
درگاه خیلی سریع کار میکنه و هیچ مشکلی هم نداره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wxner
کارتون واقعا محشره
درگاه خیلی سریع کار میکنه و هیچ مشکلی هم نداره
با سلام خدمت شما کاربر گرامی
و با تشکر از حسن نیتتون
وظیفه ی ما ارائه بهعترین خدمات است
ما 2.4 درصد مییریم ، که بهترین سرویسها را با بهترین کیفیت به شما ارائه کنیم
سرویس ها و خدمات دیگری هم در حال طراحی و تولید می باشند و تا 3 ماه دیگر ، مرحله به مرحله ، بر روی سیستم اعمال می شوند
موفق و سربلند باشید
-
با سلام با توجه به توضیحات شما یکم سوال پیش امده مثلا الان من میخوام درخواست واریز کنم تو قسمت کاربریم اینطوری نوشته
مجموع تراکنش های سه روز اخیر شما 512156 ریال می باشد
مانده حساب شما بدون تراکنش های سه روز اخیر 4636 ریال می باشد
الان وقتی درخواست وجه میزنی پیغام
موجودی حساب شما کمتر از 10000 ریال می باشد.
سه روزم طبق سایت گذشته
ممنون میشم راهنماییی کنید
یه سوال دیگه اینکه یه درخواست واریز با کارمزد عملا 5 روز طول میکشه 3 روز بانک و دو روز هم jaypal یه کم زیاد نیست ؟L-)
با تشکر از زحمات شما!
-
این تایید حساب رو من متوجه نشدم فک کنم 3 روزی میشه عضو شدم حسابم تایید نشده! میخواستم سیستم رو ببینم ولی فکر کنم باید منصرف بشم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Am!r
این تایید حساب رو من متوجه نشدم فک کنم 3 روزی میشه عضو شدم حسابم تایید نشده! میخواستم سیستم رو ببینم ولی فکر کنم باید منصرف بشم.
با سلام خدمت شما مدیر عزیز
با عرض شرمندگی ، لطفا" آدرس ایمیل خود را برای بنده پیام خصوصی کنید تا پیگیری کنم
یک سری کاربران ، با اطلاع اشتباه یا ناقص ثبت نام میکنند ، که تا 1 هفته روزانه چندین ایمیل ، چهت تصحیح اطلاعات کاربری برای آنها ارسال می شود
شاید شما یکی از آنها باشید
منتظر پیغام خصوصی شما هستم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohamad2314
با سلام با توجه به توضیحات شما یکم سوال پیش امده مثلا الان من میخوام درخواست واریز کنم تو قسمت کاربریم اینطوری نوشته
مجموع تراکنش های سه روز اخیر شما 512156 ریال می باشد
مانده حساب شما بدون تراکنش های سه روز اخیر 4636 ریال می باشد
الان وقتی درخواست وجه میزنی پیغام
موجودی حساب شما کمتر از 10000 ریال می باشد.
سه روزم طبق سایت گذشته
ممنون میشم راهنماییی کنید
یه سوال دیگه اینکه یه درخواست واریز با کارمزد عملا 5 روز طول میکشه 3 روز بانک و دو روز هم jaypal یه کم زیاد نیست ؟L-)
با تشکر از زحمات شما!
با عرض سلام خدمت شما کاربر عزیز
با بررسی سورس ، متوجه مشکل شدم و برطرف کردم
مشکل اینجا بود که روز سوم هم محاسبه میشد (برنامه نویسان به جای DATE > XX/XX/XX از DATE >= XX/XX/XX استفاده کرده بودند)
در حال حاظر ، اطلاعات شما به شرح زیر می باشد :
مجموع تراکنش های سه روز اخیر شما 237900 ریال می باشد
مانده حساب شما بدون تراکنش های سه روز اخیر 317932 ریال می باشد
واریز های ما به شرح زیر می باشد :
درخواست واریز وجه با شتاب - با کارمزد - 1 تا 2 روز کاری
درخواست واریز وجه با شبا - بدون کارمزد - 2 تا 3 روز کاری
-
لطفا ماژول Virtua freer اگه هست برای دانلود قرار بدهید یا راهنمایی کنید چطور اوکیش کنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ndanda
لطفا ماژول Virtua freer اگه هست برای دانلود قرار بدهید یا راهنمایی کنید چطور اوکیش کنم
با سلام خدمت شما کاربر گرامی
پلاگین پرداخت جی پال ، در سایت اصلی و رسمی Virtual FreeR به آدرس زیر ، موجود است :
Virtual Freer
میتونید ازلینک زیر به صورت مستقیم ، دانلود کنید :
http://freer.ir/virtual/download.php...product=jaypal
با تشکر / مدیریت جی پال
-
نوع درگاه اختصاصی
درگاه پرداخت اینترنتی اختصاصی - درصدی - سمت فروشنده = pga
درگاه پرداخت اینترنتی اختصاصی - درصدی - سمت خریدار = pgb
درگاه پرداخت اینترنتی اختصاصی - اجاره ای = pgc :
من pga رو تو مدیریت سایت تنظیم کردم ولی تو سایت پرداخت میزنم شما حق دسترسی برای انجام این کار را ندارید. |
|
منویسه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ndanda
نوع درگاه اختصاصی
درگاه پرداخت اینترنتی اختصاصی - درصدی - سمت فروشنده = pga
درگاه پرداخت اینترنتی اختصاصی - درصدی - سمت خریدار = pgb
درگاه پرداخت اینترنتی اختصاصی - اجاره ای = pgc :
من pga رو تو مدیریت سایت تنظیم کردم ولی تو سایت پرداخت میزنم
شما حق دسترسی برای انجام این کار را ندارید. |
|
منویسه
در حال حاضر ما 3 توع درگاه پرداخت اینترنتی اختصاصی ارائه می دهیم (که 2 نوع آن فعلا" فعال می باشد) :
1. pga درگاه درصدی سمت فروشنده - که خریدار رو با همون مبلغ به سایت بانک فرستاده و پس از تایید خرید ، مبلغ با کسر کارمزد به حساب شما اضافه میشود
2. pgb درگاه درصدی سمت خریدار - که خریدار ، باید مبلغ کالا رو + کارمزد رو بپردازد
3. pgc - در حال طراحی می باشد
خطایی که شما در بالا نوشتید ، دقیقا" در کدام مرحله از کار داده میشود ؟
-
برای whmc دارین؟ لینك بدین و آموزش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vistaperes
برای whmc دارین؟ لینك بدین و آموزش
سلام دوست عزیز
فعلا" خیر ،
به دلیل پیچیدگی های خاص و داده های خاصی که whmcs دارد ، پلاگین باید برای بانک پاسارگاد طراحی شود
پلاگین سیستم قبلی ، با اتصال به بانک ملت ، تهیه و تولید شده بود ،
اما در رابطه با بانک پاسارگاد ، باید از نو و با امنیت بالا طراحی و تولید شود
با تشکر
-
بانك پاسارگارد كه نیست پرداخت امن پاسارگارد هست خودش یك رابط مثل شما هست چرا مستقیم از پاسارگارد نگرفتین؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vistaperes
بانك پاسارگارد كه نیست پرداخت امن پاسارگارد هست خودش یك رابط مثل شما هست چرا مستقیم از پاسارگارد نگرفتین؟
سلام دوست عزیز
ساملنه پرداخت امن پاسارگاد ، با بانک پاسارگاد هیچ فرقی ندارد
تنها بهتر ، سریع تر و پر قدرت تر می باشد
سامانه پرداخت امن پاسارگاد رابط نیست ، چون مستقیم به بانک پاسارگاد وصل است (چه از نظر برنامه نویسی و چه از نظر آدرس دهی و ...)
در کل ، بهترین ، سریعترین و پرقدرت ترین درگاه ، در حال حاضر سامانه پرداخت امن پاسارگاد می باشد
درگاهی که بانک پاسارگاد ارائه می دهد ، از یکسری نظر ها ، دچار مشکل و کمبود می باشد
البته ، اگر هنگام پرداخت با درگاه بانک پاسارگاد ، کمی دقت کرده باشید ، لوگوی پرداخت امن پاسارگاد رو مشاهده می کنید
پیروز و سربلند باشید / مدیریت جی پال
-
سلام من تو سایت جی پال درخواست برداشت وجه میزنم میزنه موجودی شما کمتر از 10000 هزار تومان هست در صورتی که من 19000 هزار تو حساب دارم چرا اینطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ndanda
سلام من تو سایت جی پال درخواست برداشت وجه میزنم میزنه موجودی شما کمتر از 10000 هزار تومان هست در صورتی که من 19000 هزار تو حساب دارم چرا اینطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
* به دلیل امنیت بالای "سامانه پرداخت امن پاسارگاد" در پرداخت ها و واریز ها؛ کلیه تراکنش های پرداخت شده توسط خریداران از هر فروشگاه، پس از گذشت 3 روز به حساب بانکی سایت جی پال واریز می گردد؛ به همین علت واریزی های هر روز بدون محاسبه ی تراکنش های 3 روز اخیر محاسبه می شود.
لازم به ذکر است ، پول شما در حساب ما پس انداز نمی شود و نگهداری پول شما توسط "سامانه پرداخت امن پاسارگاد" انجام میگیرد و صرفا" جهت بالا بردن امنیت و رضایت خریداران می باشد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ndanda
دوست من ، لطفا" کل صفحه ای که در آن ثبت درخواست واریز وجه وجود دارد را مطالعه کنید
در آنجا به صورت کامل توضیح داده شده است که :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohamad2314
* به دلیل امنیت بالای "سامانه پرداخت امن پاسارگاد" در پرداخت ها و واریز ها؛ کلیه تراکنش های پرداخت شده توسط خریداران از هر فروشگاه، پس از گذشت 3 روز به حساب بانکی سایت جی پال واریز می گردد؛ به همین علت واریزی های هر روز بدون محاسبه ی تراکنش های 3 روز اخیر محاسبه می شود.
لازم به ذکر است ، پول شما در حساب ما پس انداز نمی شود و نگهداری پول شما توسط "سامانه پرداخت امن پاسارگاد" انجام میگیرد و صرفا" جهت بالا بردن امنیت و رضایت خریداران می باشد.
از امروز ، تا 20 روز دیگر زمان از 3 روز به 24 ساعت تغییر پیدا می کند
شاید هم صفر شود
اما مد نظر داشته باشید ، با توجه به گفته ی حسابدار گروه ، امکان واریز تراکنش های روزانه را نداریم
به دلیل اینکه ، حساب آن روز باید به صورت کامل بسته شده و در سیستم به عنوان ورودی ثبت شود و سپس خارج شود
در کل ، تا 20 روز دیگر ، در هر زمان که درخواست دهید ، می توانید همه ی موجودی خود را ، به جز موجودی روز جاری ، از ما دریافت کنید
شمارنده هم در لینک زیر موجود می باشد :
تغییر زمان واریز تراکنش ها
پیروز و سربلند باشید
-
با سلام خدمت تمامی کاربران عزیز و فهیم انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
2 پلاگین موجود فعلی ، برای اسکریپت های Virtual FreeR و WHMCS به صورت کامل ، طراحی و تولید شد.
شما هم اکنون می توانید از لینک های زیر ، آنها را دانلود و استفاده نمایید :
Virtual Freer
پلاگینهای درگاه پرداخت jaypal.ir | دانلود رایگان اسکریپت و قالب
با آرزوی شادی روز افزون / مدیریت جی پال
-
هم اکنون ، درگاه پرداخت اینترنتی جی پال در اقدامی عجیب و نا باورانه ، طبق مذاکرات صورت گرفته با بانک پاسارگاد و شرکت پرداخت امن پاسارگاد ، در حال برنامه نویسی و ارائه سرویسی بی نظر خود می باشد
سرویس جدید جی پال ، به شرح زیر می باشد :
درگاه پرداخت اینترنتی مستقیم از بانک پاسارگاد ، به صورت واریز آنی به صورت کارت به کارت (تنها به کارت پاسارگاد یا debit card) - مفتخریم خدمت تمامی کاربران عرض کنیم که ، تا 1 الی 2 ماه دیگر ، سرویس ذکر شده کار خود را شروع خواهد کرد
واریز وجه این سرویس ، به صورت آنی بوده و پس از تکمیل هر تراکنش ، مستقیم به کارت پاسارگاد یا debit card فروشنده واریز میشود
برای رفاه حال فروشندگان و وب مستر های عزیز ، هزینه استفاده از این درگاه 1درصد می باشد (0.5درصد کارمزد تراکنش و 0.5درصد کارمزد انتقال وجه کارت به کارت)
لازم به ذکر است ، به دلیل تهیه درگاه پرداخت اینترنتی ، به صورت مستقیم از بانک پاسارگاد و جهت نداشتن هزینه کارت به کارت ، این سرویس تنها برای خریدارانی که از بانک پاسارگاد حساب و یا کارت عابر بانک دارند می باشد
به دلیل پیچیدگی و مدیریت قوی ، این سرویس دارای تحلیل و برنامه نویسی قوی می باشد که از شنبه 24 تیر ماه سال 1391 ، برنامه نویسی آن به صورت رسمی توسط تیم مجرب برنامه نویسی و با مدیریت اینجانب به صورت رسمی آغاز میگردد
سرویس ذکر شده ، در کل جدای از کل سیستم فعلی جی پال بوده و همچنین درگاه پرداخت اینترنتی آن ، مستقیما" از بانک پاسارگاد تهیه شده است
با تشکر از وقت گرانبهایتان که برای خواندن مطلب بالا صرف نمودید / با آرزوی موفقیت و پیروزی / مدیریت جی پال
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
هم اکنون ، درگاه پرداخت اینترنتی جی پال در اقدامی عجیب و نا باورانه ، طبق مذاکرات صورت گرفته با بانک پاسارگاد و شرکت پرداخت امن پاسارگاد ، در حال برنامه نویسی و ارائه سرویسی بی نظر خود می باشد
سرویس جدید جی پال ، به شرح زیر می باشد :
درگاه پرداخت اینترنتی مستقیم از بانک پاسارگاد ، به صورت واریز آنی به صورت کارت به کارت (تنها به کارت پاسارگاد یا debit card) - مفتخریم خدمت تمامی کاربران عرض کنیم که ، تا 1 الی 2 ماه دیگر ، سرویس ذکر شده کار خود را شروع خواهد کرد
واریز وجه این سرویس ، به صورت آنی بوده و پس از تکمیل هر تراکنش ، مستقیم به کارت پاسارگاد یا debit card فروشنده واریز میشود
برای رفاه حال فروشندگان و وب مستر های عزیز ، هزینه استفاده از این درگاه 1درصد می باشد (0.5درصد کارمزد تراکنش و 0.5درصد کارمزد انتقال وجه کارت به کارت)
لازم به ذکر است ، به دلیل تهیه درگاه پرداخت اینترنتی ، به صورت مستقیم از بانک پاسارگاد و جهت نداشتن هزینه کارت به کارت ، این سرویس تنها برای خریدارانی که از بانک پاسارگاد حساب و یا کارت عابر بانک دارند می باشد
به دلیل پیچیدگی و مدیریت قوی ، این سرویس دارای تحلیل و برنامه نویسی قوی می باشد که از شنبه 24 تیر ماه سال 1391 ، برنامه نویسی آن به صورت رسمی توسط تیم مجرب برنامه نویسی و با مدیریت اینجانب به صورت رسمی آغاز میگردد
سرویس ذکر شده ، در کل جدای از کل سیستم فعلی جی پال بوده و همچنین درگاه پرداخت اینترنتی آن ، مستقیما" از بانک پاسارگاد تهیه شده است
با تشکر از وقت گرانبهایتان که برای خواندن مطلب بالا صرف نمودید / با آرزوی موفقیت و پیروزی / مدیریت جی پال
در ادامه خبر بالا ، لازم است بدانید که :
بر روی این سرویس ، سیستم ارسال گزارش توسط پیامک نیز ارائه میشود.
کار سیستم ، به این صورت می باشد که پس از تایید و واریز تراکنش ، گزارش آن از طریق پیامک برای تلفن همراه شما ارسال میشود.
پیامک ها از خط اختصاصی جی پال ارسال شده و هزینه ارسال هر پیامک 100 ریال (برابر با 10 تومان) می باشد.
لازم به ذکر است ، سیستم ارسال گزارش توسط پیامک به عنوان یک سرویس افزوده بوده و استفاده آن برای هر کاربر ، کاملا" شخصی می باشد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
در ادامه خبر بالا ، لازم است بدانید که : بر روی این سرویس ، سیستم ارسال گزارش توسط پیامک نیز ارائه میشود. کار سیستم ، به این صورت می باشد که پس از تایید و واریز تراکنش ، گزارش آن از طریق پیامک برای تلفن همراه شما ارسال میشود. پیامک ها از خط اختصاصی جی پال ارسال شده و هزینه ارسال هر پیامک 100 ریال (برابر با 10 تومان) می باشد. لازم به ذکر است ، سیستم ارسال گزارش توسط پیامک به عنوان یک سرویس افزوده بوده و استفاده آن برای هر کاربر ، کاملا" شخصی می باشد
پس منتظر راه اندازی این سیستم میمونم و بعد برای گرفتن درگاه از شما اقدام می کنم.امیدوارم زیاد طول نکشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsa7
پس منتظر راه اندازی این سیستم میمونم و بعد برای گرفتن درگاه از شما اقدام می کنم.امیدوارم زیاد طول نکشه
شما از هم اکنون ، همکاری خود را با ما آغاز نمایید. چون سرویس جدید ، کلا" یک سیستم جدید داشته و در کل با سیستم فعلی فرق دارد.
شما هم اکنون در سایت ثبت نام نموده و فعالیت خودتون رو آغاز کنید ؛ چون سیست جدید بین 1 ماه تا 2 ماه زمان نیاز دارد تا تکمیل شود
با آرزوی موفقیت / مدیریت جی پال
-
-